GOMMEREN

Société en commandite simple


Dénomination : GOMMEREN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 832.861.202

Publication

04/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

renie In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

MONITEUP,BEl koophandel Antwerpen,

teling Antwerpen, op

2 8 -07- 2011 0 8 JULI 2014

Griffie

bet

aE

Be Sta+

bI:LGISCH.S- AAI-SU1MAI)

Ondememingsnr: Benaming 0832.861.202

(voluit) : (verkort) : Gommeren

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap in vereffening

Zetel : Populierendreef 6 - 2950 Kapellen

(volledig adres) - ontbinding en invereffeningstelling

Onderwerp akte :



- ontslag en décharge aan de zaakvoerder

- aanstelling vereffenaar

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 02106/2014, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

De Heer Gommeren Steve, werkend vennoot, Mevrouw Huybrechts Birgit, werkend vennoot en De Heer Gommeren Peter, stille vennoot in hun hoedanigheid ais aandeelhouders verklaren de vennootschap Gommeren te ontbinden.

De Heer Gommeren Steve wordt ontslagen als zaakvoerder en de voormelde vennoten verklaren décharge te verlenen aan de zaakvoerder van de vennootschap voor de uitoefening van zijn opdracht gedurende het lopende boekjaar.

De voormelde vennoten stellen De Heer Gommeren Steve voornoemd aan als vereffenaar, verwijzend naar de beschikking van 12/06/2014 van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen van het arrondissement Antwerepen met als ref.nr. B/14/453

Gommeren Steve

Vereffenaar

26/11/2014
ÿþ~ 6tod Word 11.1

I ibfflt rD In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 1 NOV. ion

Griffie

1111

*19213 9*

u

i

Ondememingsnr : 0832.861.202

Benaming

(voluit) : GOMMERENIN VEREFFENING

(verkort) :

Rechtsvorm ; Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Populierendreef 6 - 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Afsluiting vereffening

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 04/11/2014, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden met eenparigheld van stemmen door De Heer Gommeren Steve vennoot-vereffenaar, Mevrouw Huybrechts Birgit werkend vennoot en De Heer Gommeren Peter, stille vennoot.

De voornoemde aandeelhouders stellen vast dat zij het gehele vermogen van de ontbonden vennootschap hebben bekomen en verbinden er zich toe het resterende passief aan te zuiveren vernield in het plan voor de verdeling van de activa aan de schuldeisers waardoor de ontbinding van Gommeren Comm. V definitief gesloten is.

De Heer Gommeren Steve wordt ontslagen als vereffenaar.

De boeken en bescheiden van de Comm. V Gommeren zullen in het bezit blijven van de De Heer Gommeren Steve en deze zal hij gedurende een periode van vijf jaar bewaren op het adres Populierenlaan 6, 2950 Kapellen.

De comparanten verbinden zich ertoe om het aandelenregister van de Comm. V Gommeren te vernietigen; door het register te scheuren, binnen de acht dagen van heden.

De Heer Gommeren Steve

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/05/2011
ÿþy

Mai 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ii1111u1Nwuu~~u~mu~~1a

" 11075463

t

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

i'dae,r,elaÿd ;P. rri" `fie lin 11 Rechtbank >,tan Koophanáei Atlrvicrpen, op

n1;1.1'20.1'1

Griffie

Ondernemingsnr : 0832.861.202

Benaming

(voluit) : GOMMEREN

Rechtsvorm : Comm.V

Zetel : Duinendreef 18 -2950 Kapellen

Onderwerp akte : - wijziging maatschappelijke zetel

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders wordt de maatschappelijke zetel vanaf 01/04/11 verplaatst naar:

Populierendreef 6

2950 Kapellen

Gommeren Steve

Zaakvoerder

27/01/2011
ÿþ}

Mod 2.0

Luik. B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

111111j!Illj11!!11111

ih

s

keergetegi ter grée een de Reid vez toopfoedef ta Mue* op

17 JAN. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : GOMMEREN

Rechtsvorm : Comm. V

Zetel : Duinendreef 18, 2950 Kapellen

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte dd. 03/01/2011 dat er een gewone commanditaire vennootschap onder de naam " GOMMEREN " werd opgericht door:

1.De Heer GOMMEREN Steve Albertine E., Duinendreef 18, 2950 Kapellen.

2.Mevrouw HUYBRECHTS Birgit Carine H., Duinendreef 18, 2950 Kapellen.

3.De Heer GOMMEREN Peter Cornelius Ludovicus Franciscus, Comeel Smitslei 21, 2150 Borsbeek.

De hiernavermelde comparanten, zullen gelast zijn met het beheer van de vennootschap en zullen alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken:

-De Heer GOMMEREN Steve Albertine E., voornoemd; -Mevrouw HUYBRECHTS Birgit Carine H., voornoemd;

2. De vennootschap heeft tot doel:

1.Het beheren van bedrijven, ondermeer door het uitvoeren van of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied; het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en consultancy in het algemeen, zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen.

2.Het reinigen, ontsmetten en onderhouden van alle gebouwen, woon- en verblijfgelegenheden, lokalen, meubels, stoffering en alle roerende en onroerende goederen door bestemming, en dit in de ruimst mogelijke zin.

3.Het optreden als tussenpersoon in de activiteit sub 2 ten einde de uitvoering ervan door derde aannemers te coördineren.

4. Preventieadviseu r.

5.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

6.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

7.Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht.

8Gr 202

" *~

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of Verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijke doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan, deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsvormen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

3. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2950 Kapellen, Duinendreef 18. De gecommanditeerde vennoten kunnen hem overal elders in België verplaatsen bij eenvoudige beslissing. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur ingaande op 03/01//2011.

5. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000,00 Euro in te brengen als volgt:

- door De Heer GOMMEREN Steve Albertine E. : 490,00 Euro (vierhonderdnegentig Euro)

- door Mevrouw HUYBRECHTS Birgit Carine H. 500,00 Euro (vijfhonderd Euro)

- door De Heer GOMMEREN Peter Cornelius Ludovicus Franciscus : 10,00 Euro (tien Euro)

6. Het bestuur wordt toevertrouwd aan een of meerdere zaakvoerder(s), gecommanditeerde vennoten. De zaakvoerders kunnen de vennootschap afzonderlijk vertegenwoordigen.

7. De machten van de commanditaire vennoot bestaat in:

- de controle van de vennootschap;

- het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder;

- het akkoord geven ivm dividentenuitkering.

8. Het boekjaar gaat in op 1/07 van ieder jaar en wordt afgesloten op 30/6. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 30/6/2012.

9. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand oktober om 20.00 uur, ten maatschappelijke zetel. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in 2012.

10. Worden benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde tijd:

De Heer GOMMEREN Steve Albertine E. en Mevrouw HUYBRECHTS Birgit Carine H.. Hun mandaten zijn onbezoldigd.

Gommeren Steve

Zaakvoerder

Huybrechts Birgit

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voer-

l3ehoude

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
GOMMEREN

Adresse
POPULIERENDREEF 6 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande