GONZALES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GONZALES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.694.010

Publication

27/05/2014
ÿþ( thdWord11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden Rechtbank van koophandel

aan het Belgison Staatsblad Antwerpen

16 ME! 20111

afdeling dieipen











*14107511*





Ondememingsnr - 0866.694.010

Benaming

t voluit) GONZALES

,e;thui il

RechrsvOrril Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Ballaarstraat 99, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING TER PUBLICATIE VOORSTEL TOT EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Overeenkomstig de artikelen 676 en 719 van het Wetboek van vennootschappen hebben de bestuursorganen van GERMAINE & CO, een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Bovenberg 124, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het BTW BE 0416.888.281, en van GONZALES, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Ballaarstraat 99, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het BlYV BE 0866.694.010, in gezamenlijk overleg een voorstel tot geruisloze fusie opgesteld waarin wordt voorgesteld dat het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GONZALES integraal overgaat naar de naamloze vennootschap GERMAINE & CO.

Met de fusie wordt beoogd om de structuur van de groep te vereenvoudigen, waarbij de activiteiten van beide vennootschappen, dewelke nauw bij elkaar aansluiten, worden geïntegreerd. Aangezien het de overnemende vennootschap reeds op grond van haar doel is toegestaan het doel en activiteiten van de overgenomen vennootschap uit te voeren, is een doelswijziging niet noodzakelijk.

IDE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

Als overnemende vennootschap:

De naamloze vennootschap GERMAINE & CO, waarvan de zetel gevestigd is te Bovenberg 124, 1150 Sint-Pieters-Woluwe, ingeschreven in het RPR te Brussel en met ondernemingsnummer BI1N BE 0416.888.281.

Als overgenomen vennootschap:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GONZALES, waarvan de zetel gevestigd is te Ballaarstraat 99, 2018 Antwerpen, ingeschreven in het RPR te Antwerpen en met ondernemingsnummer BTW BE 0866.694.010.

2.VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De bestuurders van NV GERMAINE & ÇO en de zaakvoerder van BVBA GONZALES hebben verklaard op de hoogte te zijn van:

1.De specifieke aansprakelijkheid van de bestuurders vervat in artikel 687 van het Wetboek van Vennootschappen.

2.1-let feit dat aan de zaakvoerder en de bestuurders van de te fuseren vennootschappen geen bijzonder voordeel wordt toegekend.

3.0e verplichting van elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, het fusievoorstel zes weken voor de algemene vergadering van elh der vennootschappen die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel neér te leggen (artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen).

Ui; iaal: .w bI2 weimegleit Re.to (\hum Liu n ib ungel el tel IO, nul ticUti val 43( 0. I

Deviegd de 1.1..hispersuor! !en dcitlzien van 1.rui!tleilvdovidly!)

. .

Ver' .2 Ndet111 en i 1-laiddtellLedrily

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014-Annexes du Moniteur belg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

4.Artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen die de verplichtingen regelt inzake de fusie bij vereniging van aile aandelen in één hand.

5.Artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

3.VOORGENOMEN VERRICHTING

In aanmerking nemende dat de overnemende vennootschap NV GERMAINE & CO op datum van onderhavig fusievoorstel houdster is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap BVBA GONZALES, hebben de Raad van bestuur en zaakvoerder het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de twee vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de vennootschap BVBA GONZALES aan de overnemende vennootschap NV GERMAINE & CO tot gevolg heeft en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 719 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat zal onderworpen worden aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen.

Op datum van onderhavig fusievoorstel zijn aile 100 aandelen van BVBA GONZALES in handen van NV GERMAINE & CO.

De fusie zal gebeuren op basis van een staat van activa en passive van de NV GERMAINE & CO en BVBA GONZALES afgesloten op 31 december 2013, opgemaakt volgens dezelfde waarderingsregels. Alle verrichtingen verwezenlijkt door BVBA GONZALES vanaf 1 januari 2014 zijn voor rekening van de NV GERMAINE & CO.

4.WETrELIJKE VERMELDINGEN

4.1 Identificatie van de betrokken vennootschappen (art 719 § 1 WVEN)

Identificatie van de overnemende vennootschap NV GERMAINE & CO

Oprichting:

Opgericht onder de benaming "Catalogue and Print Design' bij akte verleden voor Notaris Paul De Ruyver te Liederkerke op 25 januari 1970, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 februari daarna onder nummer 657-5, waarvan de naam meermaals werd gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor Meester Gérard lndekeu, notaris te Brussel op 31 januari 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 maart 2012 onder nummer 12053232.

Zetel:

De vennootschap is gevestigd te 1150 SINT-PJETERS-WOLUWE, Bovenberg 124.

Kapitaalverhoging/Statutenwijzigingen:

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst ten gevolge van de aanschaffing van eigen aandelen, de creatie van drie categorieën aandelen A, B en C, een fusie door opslorping van de NV G&CO, een kapitaalverhoging, een wijziging van de benaming, een verplaatsing van de maatschappelijke zetel, een wijziging van datum van de gewone algemene vergadering en een wijziging van de datum van afsluiting van het maatschappelijk boekjaar, blijkens akte verleden voor Meester Gérard lndekeu, notaris te Brussel op 31 januari 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 maart 2012 onder nummer 12053232.

Ondernemingsnummer:

RPR BRUSSEU BTW  (BE)  0416.888.281

Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 357,946,77 EUR en wordt vertegenwoordigd door 2.811 aandelen op naam, zonder vermelding van de nominale waarde, waarvan 1.230 aandelen van categorie A, 1.498 aandelen van categorie B en 83 aandelen van categorie C.

Doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal tot doel hebben alle verrichtingen te doen, die behoren tot de activiteiten van een adviserend en uitvoerend creatie- en productieagentschap in de publicitaire sector: advies over dru kwerkproblemen in de meest uitgebreide zin alsmede het verstrekken van advies voor en het begeleiden van marketing campagnes, het leveren van artwork, fotografie, complete werktekeningen en reproductiernateriaal, het ontwerpen en plaatsen van "communicatieve" campagnes, het produceren en distribueren van alle soorten drukwerk in gerede staat, het administreren, controleren en financieel afwikkelen van bovenvermelde activiteiten. Dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, opdrachtgevers of tussenpersonen. De vennootschap mag alle bewerkingen doen van commerciële, industriële en financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare is.

Bestuur

De Raad van Bestuur is als volgt samengesteld:

-de heer Florian Freiherr Von Homstein, bestuurder van categorie A

-de heer Markus Noder, bestuurder van categorie A

-de heer Florian Haller, bestuurder van categorie B

-Gravity Consuiting SPRL, vertegenwoordig door Peter Vende Graveeie, bestuurder van categorie B

Identificatie van de over te nemen vennootschap BVBA GONZALES

Oprichting:

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Anton Van Baal te Antwerpen, op 3 augustus 2004, bekendgemaakt

in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 augustus 2004.

Kapitaalverhoging/Statutenwijzigingen:

De statuten werden enkel gewijzigd voor een wijziging van de maatschappelijke zetel, bekendgemaakt in de

bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 november 2011.

Zetel:

De vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Ballaarstraat 99.

Ondernemingsnummer:

RPR Antwerpen/ BTW  (BE)  0866.694.010.

Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 18.600 EUR en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder vermelding van de nominale waarde, die ieder 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De 100 aandelen In de over te nemen vennootschap BVBA GONZALES worden alle gehouden door de overnemende vennootschap NV GERMAINE & CO.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

-het aanbieden van Internetdiensten, waaronder in het bijzonder het ontwerpen, creëren en uitbaten van websites en lnternettoepassingen, zowel voor eigen rekening als in opdracht van derden en aile dienstverlening aangaande het voorgaande;

-het uitdenken, ontwerpen, kopen, realiseren, integreren of produceren en op de markt brengen van projecten en producten op het gebied van de informatica-, informatie- en communicatietechnologie;

-alle activiteiten die verband houden met het professioneel lanceren, adviseren, beheren, coördineren, coachen, ondersteunen of promoten van projecten en projectmatige activiteiten in de specifieke voormelde sectoren, alsook in het algemeen;

-aile informatica- en grafische toepassingen in de ruimste zin van het woord.

Deze handelingen mogen zowel in binnen- als in het buitenland gesteld worden.

Zij mag onder meer het geheel of gedeelte van haar uitbatingen en inrichtingen in huur geven of deze aan derden in beheer geven. Zij mag aile handels-, nijverheids-, financiële, burgerlijke en roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, zo in België als in het buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, zelfs gedeeltelijk, of die van aard zijn om de verwezenlijking van dit doel te vergemakkelijken of bevorderen.

Zij mag aile brevetten, licenties en handelsmerken in verband met haar doel aankopen, uitbuiten of afstaan. De vennootschap mag ook belangen nemen bij middel van inbreng, fusie, opslorping, inschrijving op aandelen, deelneming of op gelijk welke andere wijze in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen,

t.

, r

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Belgische of buitenlandse, die een zelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die zelfs onrechtstreeks de verwezenlijking van het doel kunnen bevorderen. Zij mag aldus aile overeenkomsten afsluiten strekkende tot de rationalisering, samenwerking of associatie of andere, met dergelijke ondernemingen, verenigingen of vennootschappen. De vennootschap mag zich borg stellen voor aanverwante vennootschappen.

Bestuur

De zaakvoerder van BVBA GONZALES is Gravity Consulting SPRL, zaakvoerder, vertegenwoordigd door Peter Vande Graveele, vaste vertegenwoordiger.

4.2 Boekhoudkundige en fiscale datum (art 719 § 2 VVVEN)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap BVBA GONZALES zullen boekhoudkundig en fiscaal worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap NV GERMAINE & CO vanaf 1 januari 2014.

4.3 Bijzondere rechten (art 719 § 3 MEN)

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bijzondere effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden, maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend en die toebehoren aan andere personen dan de overnemende vennootschap die niet voor rekening van de overnemende vennootschap optreden.

4.4 Bijzondere voordelen (art 719 § 4 WVEN)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

Voorgesteld wordt geen nieuwe bestuurders ln de overnemende vennootschap te benoemen naar aanleiding van de fusie. Voorgesteld wordt om ontslag te verlenen aan de zaakvoerder In de over te nemen vennootschap.

5.BIJKOMENDE VERMELDINGEN

5.1 Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

Onverminderd de wijzigingen van de statuten van de overnemende vennootschap die het onmiddellijke gevolg zijn van de fusie, zullen minstens volgende wijzigingen in de statuten plaatsvinden:

1)wijziging van de maatschappelijke benaming in Serviceplan Belgium NV

2)wijziging van de volgende afsluitingsdatum van het maatschappelijk boekjaar, om deze te brengen op 30

juni van ieder jaar

3)wijziging van de datum van de algemene vergadering, om deze te brengen op de eerste donderdag van

september van ieder jaar om 14 uur, en voor de eerste maal in 2015.

4)algemene actualisering van de statuten

Daar het doel van de overgenomen vennootschap gelijkaardig is aan het doel van de overnemende vennootschap, is geen uitbreiding van de doelomschrijving van de overnemende vennootschap verieist.

5.2 Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen als volgt gedragen worden:

-in de veronderstelling dal onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten gedragen worden door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

-in de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortvloeiend uit de fusie gedragen worden door de overnemende vennootschap.

5.3 Verbintenissen

De ondertekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit

Bijlagen bij_het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondertekenden zullen onderling, evenals de aandeelhouders aile nuttig inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondertekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. Indien het fusievoorstel door de respectievelijke aandeelhoudersvergaderingen niet wordt goedgekeurd, worden de uitgewisselde documenten aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

5.4 Algemene vergadering

Het onderhavig fusievoorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergaderingen van de over te nemen BVBA GONZALES en de overnemende vennootschap NV GERMAINE & CO ten minste 6 weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen,

6. VOLMACHT

De bestuursorganen van de fuserende vennootschappen verlenen bijzondere volmacht aan Gravity Consulting SPRL, bestuurder, vertegenwoordigd door de heer Peter Vende Graveele, wonende te Rue Louis Happart 9, 4367 Crisnée en aan mevrouw Nancy Delhalle, wonende te Rue Louis Happart 9, 4367 Crisnée, om elk afzonderlijk, met recht van in de plaatstelling, het fusievoorstel en de publicatieformulieren noodzakelijk voor de neerlegging van het fusievoorstel, te ondertekenen en om alle formaliteiten te vervullen voor de neerlegging van het fusievoorstel op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

(Tegelijk hierbij neergelegd voorstel tot een met fusie gelijkgestelde verrichting)

Gravity Consulting SPRL

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door

Peter Vande Graveele

Vaste vertegenwoordiger

Voor" behouden aan het Belgisch Staatsbiad

Op de laatste blz van Luik vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzti van de perso(ou-Kerg bevoegd de Ïeihtspeisoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam cri handtekening

25/08/2014
ÿþmod11.1

fi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-1111`:, re,

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Griffie 1 3 Alia 2014

::-.

i! Ondememingsnr : erb(DL . kek. CIO ,

q .

!! Benaming (voluit) : GONZALES

:

V(verkort) :.

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ,

1

:. Zetel : Ballaarstraat, 99

II 2018 Antwerpen '

. '

,

.: .

i: Onderwerp akte :MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING - .:

:. ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP .:

:. ,

.: Er blijkt dit een proces-verbaal opgesteld op 31 juli 2014, door meester Stijn RAES, notaris te Gent;

il neergelegd ter registratie, ,

;I dat de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de besloten vennootschap met!

ii beperkte aansprakelijkheid "GONZALES", waarvan de zetel gevestigd is te Antwerpen (B-2018 Antwerpen),i il Ballaarstraat, 99, met ondernemingsnummer BTW BE 0866.694.010 RPR Antwerpen, volgende beslissingen o

i; genomen heeft: ,

, 1/ overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke voorwaarden en1 fi modaliteiten, tot goedkeuring van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting als gevolg van: q

:: ontbinding zonder Vereffening van huidige vennootschap "GONZALES" (overgenomen vennootschap), biji I: wijze van overgang onder algemene titel van haar gehele vermogen in de naamloze vennootschapi iI "GERMAINE & CO", waarvan de zetel gevestigd is te 1150 Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), Bovenberg, 124;; ii

BTW BE 0416.888.261 RPR Brussel (overnemende vennootschap). ,

fi De vergadering heeft bijgevolg besloten tot de ontbinding zonder vereffening van de vennootschap meti

ii ingang vanaf 31 juli 2014. .

i; Deze overgang wordt verwezenlijkt op basis van de staat van activa en passive afgesloten op 31;

il december 2013. Aile handelingen gesteld door de overgenomen vennootschap vanaf (en met inbegrip van) 1; ;i januari 2014, zullen boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de:

li overnemende vennootschap. ,

.. .

ti Conform artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen, zal door de overnemende vennootschap;

i; geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, gezien deze laatste de enige vennoot is van de overgenomen;

il vennootschap. ,

li Het register van de aandelen van de overgenomen vennootschap zal door de zorgen en onder dei

ii verantwoordelijkheid van bestuursorgaan van de overnemende vennootschap vernietigd worden. .

Ii Onroerende rechten - Handelszaak ,

,

il De vergadering heeft verklaard en de notaris verzocht te notuleren dat er zich in het overgedragen actief;

;I van de vennootschap geen onroerende goederen bevinden, en dat zij geen eigendomsrechten op onroerende; ;i goederen, noch zakelijke rechten, noch enige zakelijke zekerheden bezit waarop enig Decreet of Ordonnantie:

li betreffende de bodemsanering van toepassing is, ,

i;

Zij verklaarde tevens dat de handelszaak van de overgenomen vennootschap onbelast en vrij is van enigei

il inschrijvingen, randvermeldingen en overschrijvingen. ,

,

i: 2/ dat voorgaand besluit genomen werd onder de opschortende voorwaarde van een overeenstemmendl

li besluit tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de buitengewone algemene vergadering;

il van vennoten van de overnemende vennootschap. .

i; .3/ Machtiging werd verleend aan elk van de bestuurders van de overnemende vennootschap voor dei

il

uitvoering van de genomen besluiten. Aile machten, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, werdeni ii bovendien verleend aan mevrouw Marie VAN DEN BRANDE en mevrouw Astrid VAN DE MAELE, met keuze: li van woonplaats bij de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Baker & McKenzie"I ii burgerlijke vennootschap met handelsvorm, te Brussel (B-1050 Brussel), Louizalaan 149, die gezamenlijk ofi I; afzonderlijk mogen optreden, om namens en voor rekening van de vennootschap ten aanzien van aile; ii administraties, naar aanleiding van de-bij deze vergadering genomen besluiten, aile noodzakelijke stappen te; I ondernemen met het oog op de aanpassing van identificatiegegevens en basisinformatie van del li vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en, zo nodig, bij de administratie van de belasting:

I; over de toegevoegde waarde. ,

,

., .

' VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL. .'

.

., (TegeliKmet dit ult,trelsely.esgp_g_gpArg.elegcj: een uitgifte van bet proces-verbaal en één Il) volmacht) ,_)

o

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen .

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

111111111.1,11 1!1111jE1111/111111

-J

ll

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

1 lt » b" N : Uitgereikt váôr registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten. mod11.1

w Stijn RAES,

Notaris.

behouden

I

Voor-

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0866.694.010

Benaming

(voluit) : Gonzales

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ballaarstraat 99, 2018 Antwerpen 1, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Intrekking mandaat leden college van zaakvoerders - benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de vennoten dd, 24 februari 2014:

Met ingang van de datum van onderhavige besluiten, trekken de Vennoten de mandaten in van alle leden vang het college van zaakvoerders, daarbij inbegrepen maar niet beperkt tot, Germaine & CO NV, vertegenwoordigd door de heer Louis Gendebien,

De Vennoten benoemen als zaakvoerder van de Vennootschap met ingang van de datum van de onderhavige;; besluiten en voor een onbepaalde termijn:

Gravity Consulting SPRL, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Rue Louis Happart 9, 4367 Crisnée, en geregistreerd bij het;, Rechtspersonenregister onder ondernemingsnummer 0473.128.485 (RPR Luik), met ais vaste; vertegenwoordiger de heer Peter Vande Graveele, houdende de Belgische nationaliteit en wonende te Rue: Louis Happart 9, 4367 Crisnée.

Het mandaat van de voormelde zaakvoerder van de Vennootschap zal niet vergoed worden. Voor eensluidend uittreksel,

Gravity Consulting BVBA, vertegenwoordigd door

de heer Peter Vande Graveele

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

*19058855*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

27 FEB 2014 Griffie

v

beh, aa Bel Staf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/02/2014
ÿþ Ma! kYad 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

=iaoas s+ iw

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, Op

I O FEB, 2011}

Griffie

Ondernemingsnr : 0866.694.010

Benaming

(voluit) : GONZALES

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Ballaarstraat 99, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder.

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten de dato 15 juli 2013:

Ontslag zaakvoerder:

De vergadering bekrachtigt het ontslag van Heer Kristiaan CLOOTS, wonende te (2800) Mechelen, Hoge Weg 76 met ingang van 15 juli 2013. Kwijting en décharge wordt hem verleend voor de uitoefening van zijn bestuur.

Benoeming zaakvoerder.

De vergadering bekrachtigt de benoeming van de NV Germaine & Co, gevestigd te 1150 Brussel, Bovenberg 124, vertegenwoordigd door dhr Gendebien Louis, wonende te 1560 Hoeilaart, Druivenlaan 17 met ingang van 16 juli 2013. Zijn mandaat is onbezoldigd en van onbeperkte duur.

Voor eensluidend uittreksel.

De Heer Gendebien Louis

Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

-

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwaordtgen Verso : Naam en handtekening.

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.08.2012 12545-0186-014
30/11/2011
ÿþ .4 Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad













'11180141*



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel fedienerpen, °pl ur. 2011

Ondernemingsnr : 0866.694.010

Benaming :

(voluit):

GONZALES

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 5e .1'urburestraa . 6%8 " (2G" G0)-;Antwerpen

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappeliike zetel

Tekst :

Beslissing van de zaakvoerder dd. 30 juni 2011..

Verplaatsing van de maatschappelijke zetel: naar (2018) Antwerpen, Ballaarstraat 99, met ingang van

1 juli 2011.

De zaakvoerder.

De heer Kristiaan CLOOTS.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 31.08.2011 11506-0260-014
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 26.08.2010 10509-0089-016
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.07.2009, NGL 25.08.2009 09655-0231-016
29/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 23.07.2008 08459-0031-015
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.05.2007, NGL 25.06.2007 07286-0183-015
14/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.06.2006, NGL 13.07.2006 06452-4360-012
02/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.06.2005, NGL 29.07.2005 05583-4574-013

Coordonnées
GONZALES

Adresse
BALLAARSTRAAT 99 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande