GOOSSENS IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GOOSSENS IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.753.201

Publication

14/03/2013
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

PIEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 5 TAART 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT GriffielDe griffier



Luik 113g



Ondernemingsnr p 0 5" 2. 1. -5 3 2. o I ;

Benaming (voluit) : GOOSSENS IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Plaats 51/A 1

2323 Hoogstraten 1



Onderwerp akte : BVBA: oprichting 1

Tekst:

Blijkens akte verleden voor Meester PAUL ROMMENS, Notaris in verblijf te Meer, gemeente Hoogstraten,; op 28 februari 2013, werd door:

1) de heer GOOSSENS Wim Tom, ongehuwd, geboren te Turnhout op 14 februari 1977, [Rijksregisters nummer : 77.02.14-197.44], wonende te 2323 Hoogstraten (Wortel), Zandstraat 25 E.

2) de heer GOOSSENS Rik Alfons, ongehuwd, geboren te Turnhout op 17 november 1982, [Rijksregister; nummer : 82.11.17-315.04], wonende te 2323 Hoogstraten (Wortel), Poeleinde 13.

1. een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "GOOSSENS; IMMO", met een kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18,600,00) onderschreven als volgt:

1) door de heer GOOSSENS Wim Tom voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvan drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) volgestort, en als vergoeding worden hem drieënnegentig (93)1 aandelen toegekend.

2) door de heer GOOSSENS Rik Alfons voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvan drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) volgestort, en als vergoeding worden hem drieënnegentig (93)1 aandelen toegekend.

Een bedrag van zesduizend tweehonderd (¬ 6.200,00) in speciën gestort werd op een bijzondere 11 bankrekening ten name van de vennootschap in oprichting.

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2323 Hoogstraten, Grote Plaats 51/A.

3, De vennootschap heeft als doel:

- de patrimoniumvennootschap.

- de verhuur en handel in onroerende goederen.

1 - de aankoop en de verkoop van roerende goederen. - de uitoefening van mandaten in andere vennootschappen.

En met ailes wat daar in de ruimste zin toebehoort of dienstig kan zijn, het geheel zowel in binnen- als in si buitenland.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van] haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten tel vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

1 De vennootschap zal aile industriële, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel.

11 Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren. 4. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

!1 5, Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD; EURO (¬ 18.600,00).,

~I I

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r,.

C.J

Voorbehouden - aan het Belgisch Staatsblad

h

mod 11.7

Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale' waarde.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering, die tevens de eventuele bezoldiging alsook de duur van elk mandaat vaststelt.

7. Elke zaakvoerder is alleen bevoegd om in naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel.

De zaakvoerder kan alle daden stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor het vervullen van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden en in rechtszaken zowel als eiser als in de hoedanigheid van verweerder.

8, De algemene vergadering vormt de opperste macht der vennootschap. Zij bestaat uit alle vennoten. De gewone jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden in de maatschappelijke zetel, op de derde woensdag van juni, om achttien uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015.

9. Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2014,

10. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op alsook de balans en de resultatenrekening, welke aan de beslissing van de vennoten in de algemene vergadering worden voorgelegd. Op het netto-resultaat wordt, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en noodzakelijke afschrijvingen, één/twintigste voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen. Deze voorafname zal ophouden zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bedragen. De algemene vergadering beslist welke bestemming aan het saldo zal worden gegeven.

11, De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in die tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

12. De vennootschap opgericht zijnde en de statuten vastgesteld, zijn de vennoten onmiddellijk in buitengewone algemene vergadering samengekomen en heeft de vergadering volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen;

Worden tot zaakvoerders aangesteld voor de duur van de vennootschap:

1) de heer GOOSSENS Wim Tom, voornoemd, die dit aanvaardt.

2) de heer GOOSSENS Rik Alfons, voornoemd, die dit aanvaardt.

De algemene vergadering bepaalt de eventuele bezoldiging van elke zaakvoerder.

13, De vergadering geeft bij deze volmacht aan Janssens Godelieve, wonende te 1981 Hofstade, Buntgrasstraat 15, met machtiging tot in de plaatsstelling, om de inschrijving en alle latere wijzigingen van deze vennootschap in een Erkend Ondernemingsloket (E.O.L.), het handelsregister geïntegreerd in de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.O.), alle fiscale en sociale administraties, en het B.T.W.-register en/of Rechtspersonen register te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, Notaris Paul ROMMENS,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GOOSSENS IMMO

Adresse
GROTE PLAATS 51 A 2323 WORTEL

Code postal : 2323
Localité : Wortel
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande