GOOSSENS KOEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GOOSSENS KOEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.353.102

Publication

10/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 05.06.2014 14151-0347-012
14/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300298*

Neergelegd

10-01-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0502353102

Benaming (voluit): Goossens Koen

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2890 Sint-Amands, Stenenmolenlaan 3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Ann De Block, te Sint-Amands, op 27 december 2012,  Geregistreerd te Puurs op 4 januari 2013, deel 485 blad 69 vak 07, elf bladen en twee verzendingen, ontvangen VIJFENTWINTIG EURO (¬ 25), Vr. De Ontvanger (getekend) CARINE VERGAUWEN, FISCAAL DESKUNDIGE , blijkt dat de hierna vermelde vennootschap werd opgericht door :

1/ De heer GOOSSENS Koen, geboren te Vilvoorde op elf april negentienhonderd vierentachtig, wonende te Sint-Amands, Stenenmolenlaan 3;

2/ De heer GOOSSENS Tom, geboren te Vilvoorde op achttien maart negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te Londerzeel, Handelsstraat 42 .

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam:  Goossens Koen .

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2890 Sint-Amands, Stenenmolenlaan 3.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België, bij enkel besluit van het bestuursorgaan en mits inachtneming van de taalwetgeving.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

De uitbating van een algemeen bouwbedrijf omvattende de oprichting, omvorming, verandering, afwerking en renovatie van gebouwen, het reinigen van gevels en daken, het uitvoeren van beton- en bekistingwerken, chape- en voegwerken, alle timmer- en schrijnwerk, het plaatsen van tussenwanden, isolatiemateriaal, wand-, vloer- en dakbedekkingen, dakgoten en afvoerbuizen, stellingbouw, plafonneer-, cementeer- en pleisterwerken, elektrotechnische en sanitaire installaties zowel binnen als buiten.

Het plaatsen van verluchtings- en ventilatiesystemen, koel- en verwarmingsinstallaties en luchtregelingen. Het slopen van gebouwen en andere constructies. Het ruimen, graven, ophogen, egaliseren, nivelleren, draineren en bouwklaar maken van bouw- en andere terreinen. Het aanleggen van waterdistributienetten, kabels, leidingen, rioleringen en kanalisaties van allerlei aard.

Het bouwen van autowegen, straten en andere wegen en paden inclusief het plaatsen van vangrails. Het aanleggen van opritten en parkings.

Alle fabricage, onderhoud, herstelling, aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, vervoer, huur, verhuur en leasing van alle machines, werktuigen en producten verband houdend met bovenvermelde activiteiten.

Dit alles in de ruimste betekenis en zowel in het binnen- als het buitenland.

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend

vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling, de onroerende leasing en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle

bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving,

deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het

uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden, de functie van vereffenaar van vennootschappen.

het verlenen van adviezen en dienstprestaties van financiële, technische,

commerciële, juridische of administratieve aard, onder meer met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht; audit-, consulting- en managementprestaties, dit alles in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; het verlenen van bijstand, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, marketing, productie, personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak.

het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of

particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen, hypotheek of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Op het kapitaal wordt ingeschreven in geld op volgende wijze.

INBRENG IN GELD

De comparanten schrijven in op het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen,

respectievelijk:

" De comparant sub 1 op zestienduizend zevenhonderd veertig euro vertegenwoordigd door negentig aandelen

" De comparant sub 2 op duizend achthonderd zestig euro vertegenwoordigd door tien aandelen, dewelke zij elk gedeeltelijk en in zelfde mate volstorten.

De verschijners verklaren en erkennen dat tot de gedeeltelijke volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de KBC-bank.

Het bewijs van deponering, afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling, werd voorgelegd aan de notaris en zal bij deze akte gevoegd worden doch er niet aan worden gehecht.

De verschijners stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort is.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal

ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Statutaire zaakvoerder

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd:

De heer GOOSSENS Koen, geboren te Vilvoorde op elf april duizend negenhonderdvierentachtig, nationaal

nummer 840411-419-73, wonende te 2890 Sint-Amands, Stenenmolenlaan 3;

BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide

bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het

algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de

vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering,

valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig

de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er twee zaakvoerders worden benoemd zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en

verder handelt zoals een raadsvergadering.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens

vijf volle dagen vóór de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders er in

toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn

leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn

plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor

hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of

elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te

vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve

bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet

tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de

zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd

door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten

beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de

algemene kosten.

BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER  GEVOLGEN

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de

ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een

zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van

de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het

bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een

algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn

vervanging te voorzien.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste dinsdag

van de maand juni om negentien uur dertig; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de

jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel

hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, waartoe de Algemene Vergadering beslist met een meerderheid

zoals vereist bij een statutenwijziging, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door één of meer

vereffenaars, daartoe aangesteld door de Algemene Vergadering, die zijn/hun bevoegdheden en bezoldigingen

Luik B - Vervolg

vaststelt

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar vangt aan op heden om te eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en veertien.

BENOEMINGEN

De in de statuten benoemde zaakvoerder verklaart het toegekend mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat. De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Voor de mandaten die vennootschap zal uitoefenen in een andere vennootschap wordt aangeduid als vaste vertegenwoordiger: de heer Goossens Koen, voormeld.

Elke zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

VOLMACHTEN

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder geven, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, een bijzondere volmacht met recht van in de plaats stelling aan boekhoudkantoor De Cock & Partner, gevestigd te Bornem, Koningin Astridlaan 16 of een van haar aangestelden met recht van indeplaatstelling teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de griffie van het rechtspersonenregister teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Ann DE BLOCK, Notaris te Sint-Amands.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 04.06.2015 15145-0473-012
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 23.06.2016 16205-0021-012

Coordonnées
GOOSSENS KOEN

Adresse
STENENMOLENLAAN 3 2890 SINT-AMANDS

Code postal : 2890
Localité : SINT-AMANDS
Commune : SINT-AMANDS
Province : Anvers
Région : Région flamande