GORIS ROGER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GORIS ROGER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.392.835

Publication

03/04/2014
ÿþMoa Word 11.1

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Velodroomstraat 3 te 2220 Heist-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GOR1S ROGER", met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Velodroomstraat 3, gehouden voor notaris Rita Heylen te Heist-op-den-Berg op 19 maart 2014:

BLIJKT HET VOLGENDE:

EERSTE BESLUIT -- VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESER-VES

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, belopen op vierennegentigduizend vijfhonderd twee-tinnegentig euro (94.592,49 ¬ ), zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van zeven juni tweeduizend en twaalf.

TWEEDE BESLUIT -- VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennoot-schappen, honderd en elfduizend negenhonderd vijfentwintig euro achten-twintig eurocent (111.925,28 ¬ ) bedraagt.

DERDE BESLUIT BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUS-SENTIJDS DIVIDEND

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitke-ring van een tussentijds dividend voor een bedrag van negentigduizend euro (90.000,00 ¬ ).

Alle vennoten verklaren het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van lnkomstenbe-lastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de ven-nootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

VIERDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van éénentachtigduizend euro (81.000,00 ¬ ), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen. De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld.

VIJFDE BESLUIT  VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAAL-VERHOGING

De voormelde vennoten verklaren aile aandelen van de vennootschap te bezitten en volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaren zij negentig procent (90 %) van het tus-sentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van éénentachtigduizend euro (81.000,00 ¬ ) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort. Dit bedrag van éénentachtigduizend euro (81.000,00 ¬ ) staat naar hun verklaring ter be-schikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Bankattest

De algemene vergadering stelt vast dat gezegd bedrag van éénentachtig-duizend euro (81.000,00 ¬ ) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ANTWERP DIAMOND BANK zoals blijkt uit een bewijs van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vo beho aan Bella Staat

*14073394*

Ondememingsnr : 0465.392.835 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

GORIS ROGER

NEERGEL=.)

2 1 -03- 2014

GRIFFIE Filr uz.n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

i depone-ring, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op negentien maart tweeduizend veertien, welk bewijs in het dossier van de werkende no-taris zal bewaard blijven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge ZESDE BESLUIT VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHO-GING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te ne-men van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van éénentachtigdui-zend euro (81.000,00 ¬ ) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op honderd en éénduizend euro (101.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam zonder nominale waarde.

ZEVENDE BESLUIT WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die

voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd en éénduizend euro (101.000,00 ¬ ).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/tweehonderdste (1/200e) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verte-genwoordigen,"

ACHTSTE BESLUIT HERFORMULERING EN GOEDKEURING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de statuten te herformuleren en goed te keuren als volgt:

"HOOFDSTUK 1: NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

ARTIKEL 1: NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap die de uitoefening van één of meer handelsactiviteiten tot doel heeft en zodoende de hoedanigheid van koopman verkrijgt. Zij neemt de vorm aan van een Besloten Vennoot-schap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar naam luidt voluit "GORIS ROGER".

ARTIKEL 2: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2220 Heist-op-den-Berg, Velodroomstraat 3,

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België, mits inachtneming van de taalwetgeving terzake, bij besluit van de zaakvoerder.

De vennootschap mag op elke plaats in België of in het buitenland, bij gewone beslissing van de zaakvoerders exploitatiezetels en bijhuizen oprich-ten.

ARTIKEL 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

De aankoop en verkoop, import en export van diamanten en diamant-poeders.

Een handel in diamanten, ruw, geslepen en in al hun vormen, alsmede in edelstenen en de bewerking van dezen.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, aile roerende en onroerende, commerciële of financiële hande-lingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn aile handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

De vennootschap kan al deze handelingen zowel in België ais in het buitenland verrichten. ARTIKEL 4: DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

De vennootschap zal niet ontbonden worden door het overlijden, onbe-kwaamverklaring of kennelijk onvermogen van één der vennoten en evenmin door een verklaring van één of meer vennoten, dat zij niet langer tot de ven-nootschap willen behoren. Behoudens ontbinding door de rechter is de ont-binding van de vennootschap slechts mogelijk door een besluit van de alge-mene vergadering, genomen met een drievierde meerderheid der stemmen die ten minste vijfenzeventig ten honderd van het maatschap-spelijk kapitaal vertegenwoordigen,

HOOFDSTUK II: KAPITAAL AANDELEN

ARTIKEL 5: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd en éénduizend euro (101,000,00 ¬ ), Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/tweehonderdste (1/200e) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verte-genwoordigen.

ARTIKEL 6: KAPITAALSVERHOG1NG

Het kapitaal van de vennootschap mag verhoogd of verminderd war den bij beslissing van de algemene vergadering onder de voorwaarden, ver-eist voor een geldige statutenwijziging.

Ingeval van een kapitaalsverhoging waarop in geld wordt ingeschre-ven, moeten de nieuwe aandelen eerst worden aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen verte-genwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van vijftien dagen, te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht. Op de aandelen waarop niet door de vennoten werd ingeschreven kan slechts worden ingeschreven door andere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

personen mits in-stemming van tenminste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten.

ARTIKEL 7: AARD VAN DE AANDELEN

Alle aandelen zijn op naam.

ARTIKEL 8: ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

Elk aandeel is ondeelbaar.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel en alle rech-ten verbon-'den aan het aandeel kunnen slechts uitgeoefend worden indien één enkele eigenaar per aandeel is aangeduid.

De lidmaatschapsrechten van aandelen, die aan echtgenoten gemeen-schappelijk toebehoren, worden uitsluitend uitgeoefend door deze der echt-genoten, op wiens naam deze aandelen zijn toebedeeld of ingeschreven in het aandelenregister.

Indien het aandeel toebehoort aan verscheidene eigenaars, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan het aandeel verbonden rechten te schorsen totdat een enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

ln geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel, dan worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebrulker.

Alle aandelen die in pand gegeven zijn zullen in het register van aan-delen ingeschreven blijven op naam van de eigenaar. Alléén de stemrechten, verbonden aan zulke aandelen mogen door de eigenaar verder uitgeoefend wor-'den.

ARTIKEL 9: REGISTER

In de zetel wordt een register van aandelen gehouden dat de juiste be-naming van elke vennoot, van het getal van de hem toebehorende aandelen en van zijn gedane stortingen bevat.

Elke vennoot of elke derde belanghebbende mag kennis nemen van dit register.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de ven-noten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

ARTIKEL 10: TEGENSTELBAARHEID VAN DE OVERDRACHT

De overdrachten of verervingen van aandelen worden eveneens in het register van aandelen, met hun datum en ondertekend door de overdrager en overnemer of hun gevolmachtigde en in geval van vererving door de zaak-voerders en de erfgenaam opgetekend. De overdrachten of verervingen van aandelen gelden zowel ten aanzien van de vennoten als ten aanzien van der-den slechts vanaf de datum van hun inschrijving in het register van aandelen.

ARTIKEL 11: OVERDRACHT VAN DE AANDELEN

Elk voornemen tot overdracht van aandelen onder de levenden aan niet-vennoten, moet bij ter post aangetekend schrijven aan de zaakvoerders worden kenbaar gemaakt,

De zaakvoerders zullen binnen de maand na ontvangst van het voor-nemen eveneens bij ter post aangetekend schrijven alle vennoten op een al-gemene vergadering uitnodigen om zich te beraden over het voornemen.

De vennoten die reeds deel uitmaken van de ven-mnootschap kunnen op de algemene vergadering gebruik maken van een voorkeurrecht om de aan-delen, in verhouding tot het volstortte deel van het kapitaal dat hun aandelen reeds vertegenwoordigt, over te nemen.

De aandelen waarop het voorkeurrecht niet wordt uitgeoefend evenals de aandelen die vererfd zijn geworden door vennoten of niet-vennoten, kun-nen slechts geldig overgedragen worden of overgaan dan met goedkeuring van de andere vennoten die in het bezit zijn van ten minste drie/vierde (3/4) van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld of die zijn vererfd geworden.

Wordt de goedkeuring geweigerd, dan zullen de weige-'raars, in ver-houding tot het aantal weigeraars, de aan-'delen moeten overnemen.

Telkens er betwisting is over de waarde van de aandelen zal terstond een deskundige benoemd worden om de waarde van de aandelen te bepalen.

De kandidaat-overdrager, of de erfgenaam of legataris en de andere vennoten, en bij onenigheid onder hen, de zaakvoerders, stellen elk een des-kundige voor.

De deskundige brengt hierover verslag uit binnen de maand na de in kennis stelling van de opdracht.

Bij gebreke aan akkoord tussen deze deskundigen, wordt dcor hen een derde deskundige aangesteld, wiens advies ais bindend voor alle partijen zal beschouwd worden.

De deskundige wordt door beide partijen, elk voor de helft, vergoed.

ARTIKEL 12: OBLIGATIES OP NAAM

De algemene vergadering kan obligaties op naam uitgeven.

HOOFDSTUK Itl: BESTUUR -- TOEZICHT

ARTIKEL 13: BESTUUR

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoot of niet, die benoemd worden voor een duur bepaald door de algemene vergadering.

Een persoon aan wie een beroepsverbod werd opgelegd zal niet als zaakvoerder kunnen benoemd worden.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn beslissen zij intern in een college van zaakvoerders bij gewone meerderheid van stemmen. Ingeval van gelijk-held van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Jaarlijks wordt er een voorzitter gekozen in de algemene vergadering en dit volgens een beurtsysteem.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge ARTIKEL 14: BEVOEGDHEID

De zaakvoerders hebben ieder de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waar-voor de algemene vergadering bevoegd is, en treden ieder afzonderlijk op.

De zaakvoerder of, indien er meerdere zaakvoerders zijn, het college van zaakvoerders mag één of meer aangestelden benoemen, hun bevoegdheid vaststellen, alsmede hun wedde, de voorwaarden voor hun indiensttreding en ontslag.

ARTIKEL 15: VERTEGENWOORDIGING

Iedere zaakvoerder, alleen optredend, vertegenwoordigt de vennoot-schap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

ARTIKEL 16: DELEGATIE VAN BEVOEGDHEID

Het college van zaakvoerders kan bij bijzondere tijdelijke volmacht één of meer vennoten of aangestelden bevoegd maken om de vennootschap jegens derden te vertegenwoordigen.

ARTIKEL 17: BEZOLDIGING

De algemene vergadering kan beslissen de zaakvoer-ders te bezoldigen,

ARTIKEL 18: TOEZICHT

Het toezicht over de vennootschap wordt opgedragen aan de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht van maatschappelij-ke verrichtingen, Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van alle boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschrif-ten van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan of vertegen-woordigen door een accountant en dit volgens de wettelijke bepalingen daar-omtrent.

ARTIKEL 19: COMMISSARIS

Voor zover dit door de wet vereist is, zal de al-gemene vergadering één of meer commissarissen benoemen en hun vergoedingen vaststellen. De commissaris-sen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

HOOFDSTUK IV: ALGEMENE VERGADERINGEN

ARTIKEL 20: BEVOEGDHEID

De algemene vergadering der vennoten is bevoegd voor wat betreft de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders, de commissaris en de veref-fenaar; het verlenen van kwijting; het besluiten tot het instellen van de ven-nootschapsvordering tegen de zaakvoerders; het toestemmen in de overdracht van aandelen; de uitgifte van obligaties op naam; het be-sluiten tot ontbinding van de ven-nootschap; de bestemming van de winst en elke statu-terrwijziging.

ARTIKEL 21: STEMRECHT

1) De algemene vergadering bestaat uit alle vennoten.

2) De vennoten zijn allen stemgerechtigd, hetzij persoonlijk, hetzij door een mandataris die tegelijk vennoot is.

3) Elk aandeel geeft recht op één stem.

4) Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt het stemrecht verbonden aan dat aandeel uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

ARTIKEL 22: BIJEENROEPING

De bijeenroeping van de algemene vergadering zal geschieden bij aangetekende brief ten minste vijftien dagen op voorhand te versturen aan el-ke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, met opgaaf van de agen-da, naast dag en uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepings-brief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder, en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die hierom verzoeken.

Ingeval alle vennoten aanwezig zijn en daarmee instemmen, kan van de naleving van deze formaliteiten worden afgezien.

ARTIKEL 23: PLAATS  DATUM

De algemene vergadering komt bijeen in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die zal aangeduid zijn in de bijeenroeping.

De gewone algemene vergadering zal elk jaar gehouden worden op de eerste donderdag van de maand juni om achttien uur (18.00 u).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering uitge-steld tot de eerstvolgende werkdag. Telkens de belangen van de vennootschap dit eisen mag echter ook een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen door de zaakvoer-ders,

Op verzoek van de vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen moeten de zaakvoerders een bijzondere algemene verga-dering bijeenroepen,

ARTIKEL 24: BESLUITVORMING

De algemene vergadering mag slechts beraadslagen over de agenda-punten vermeld in de bijeenroeping. Indien alle vennoten tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn, mag zij ook beraadslagen over niet in de agenda vermelde punten.

De beslissingen van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten ook voor de afwezige en tegenstemmende vennoten.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten gesteld worden met betrekking tot hun verslag of agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet

"

~. ) Voord

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de venno-ten of het personeel van de'

vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met be-trekking tot de goedkeuring van de

jaarrekening drie weken uit te stellen. De-ze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten,

behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De vol-gende vergadering

heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL 25; SAMENSTELLING

De oudste zaakvoerder en in zijn afwezigheid de oudste vennoot zit de algemene vergadering voor.

De voorzitter duidt een secretaris aan die tevens stemopnemer is.

Een aanwezigheidslijst met vermelding van het aantal vertegenwoor-digde aandelen, wordt door de

aanwezige vennoten of hun vertegenwoordi-gers ondertekend en aan de notulen van de vergadering gehecht.

De notulen worden ter vergadering opgesteld en door de voorzitter en secretaris en door elke vennoot die

erom vraagt, ondertekend.

De notulen worden bewaard in een speciaal register.

ARTIKEL 26: GELDIGHEID

De beslissingen van de algemene vergadering zijn geldig genomen bij eenvoudige meerderheid tenzij de

vennootschapwetgeving of deze statuten een ander quorum voorziet.

HOOFDSTUK V: BALANS  RESERVES  WINSTVERDELING

ARTIKEL 27; BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig decem-ber.

Ieder jaar op 31 december zullen de boeken van de vennootschap wor-den afgesloten.

De zaakvoerders maken de jaarrekening op bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de

toelich-ging.

Indien de vennootschap beantwoordt aan de criteria bepaald in artikel 12 van de Boekhoudwet is zij niet

verplicht een jaarverslag op te maken.

ARTIKEL 28; NETTO-WINST

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten en vergoedingen, van de algemene

onkosten en de nodige afschrijvingen, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Van die nettowinst wordt jaarlijks vooraf vijf ten honderd (5%) geno-men voor de wettelijke reserve, tot die

reserve tien ten honderd (10 %) van het maatschappelijk kapitaal zal hebben bereikt.

Het daarna overblijvende saldo zal verdeeld worden overeenkomstig de beslissingen die de algemene

vergade-'ring met gewone meerderheid van stemmen zal nemen.

HOOFDSTUK Vl: ONTBINDING  VEREFFENING

ARTIKEL 29: ONTBINDING

ingeval van ontbinding zoals voorzien in artikel 4 van deze statuten zal de vereffening van het

ven-mootschapvermogen gebeuren door de zaakvoer-ders, tenzij de helft van de vennoten die ten minste

Lesamen zes/tien-'den van het kapitaal bezitten in algemene vergadering, een andere vereffenaar aan-stellen.

Zonder dat daartoe een besluit van de algemene vergadering is vereist mogen de vereffenaars aile

han-'delingen verrichten met het oog op een gun-stige vereffening.

ARTIKEL 30; VEREFFENING

De netto-opbrengst van de vereffening na betaling van alle schulden en lasten zal toegekend worden aan de

vennoten in evenredigheid van hun aan-delen en rekening houdend met de volstorting dezer aandelen.

HOOFDSTUK VII: ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 31: WOONSTKEUZE

Voor de uitvoering van deze statuten, doet elke vennoot, zaakvoerder en vereffenaar die in het buiten-'land

verblijft Woonstkeuze in de zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, aanmaningen, dag-'vaardingen

en be-tekeningen geldig kunnen gedaan worden.

ARTIKEL 32: ALGEMENE BEPALING

Elk beding of elke voorwaarde van onderhavige statu-'ten die strijdig zou zijn met de wet, wordt als niet

geschreven geacht en kan onderhavige statuten van de vennootschap niet nietig maken."



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Rita Heylen

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering



Op de laatste blz. van Lui cK vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.06.2014, NGL 20.08.2014 14441-0112-011
12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 09.07.2013 13286-0042-012
12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 09.07.2013 13286-0038-012
19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 18.06.2013 13180-0562-011
19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 18.06.2013 13180-0563-011
19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 18.06.2013 13180-0564-011
10/03/2008 : ME085046
10/07/2007 : ME085046
11/07/2006 : ME085046
02/08/2005 : ME085046
27/07/2004 : ME085046
14/08/2003 : ME085046
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.06.2015, NGL 19.08.2015 15440-0590-011
02/01/2003 : ME085046
20/10/2001 : ME085046
17/02/1999 : MEA012268
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 15.06.2016 16178-0018-011

Coordonnées
GORIS ROGER

Adresse
VELODROOMSTRAAT 3 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande