GOUDBLOMME

Association sans but lucratif


Dénomination : GOUDBLOMME
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 412.113.309

Publication

20/03/2013
ÿþ~~ ~~ 1 ~ f 1 M00 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



RECHTBAN

KOOPHANDEL

0 7 -03- 2U'i3

ANTIN-RBPEN

Ondernerningsnr : 0412.113.309

Benaming

(voluit) : GOUDBLOMME

(verkort) :

Rechtsvoren : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 2000 Antwerpen, Oever 14

Onderroer akte : fusie door overname

Het blijkt uit een akte verleden op 30 januari 2013, dat voor ons, Dirk STOOP, notaris te Antwerpen, (Linkeroever), optredende voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap' met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, ingeschreven in de Kruispuntbank te Antwerpen onder nummer BE 0899.286.109, BTW-nummer 899.286.109, en Hans De Decker, notaris te Brasschaat handelend` voor tekening van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte; Aansprakelijkheid Notaris Hans DE DECKER te Brasschaat, Donksesteenweg 33, BTW 8E0864.213.184 RPR Antwerpen

Te Antwerpen Wilrijk, Oosterveldiaan 22 is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk GOUDBLOMME, met zetel te 2000 Antwerpen, Oever 14. ingeschreven in het rechtepersonenregister onder nummer 0412.113.309 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0412.113.309, opgericht bij onderhandse akte van 22 maart 1972, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad onder nummer 3547/72, Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd zijn door de algemene vergadering bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2009-0514/0068895.

EERSTE BESLISSING

1.Inbreng van de algemeenheid om niet van de VZW Goudblomme in de VZW GZA.

a)Voorlegging verslagen in verband met inbreng om niet van de algemeenheid.

Bij wijze van inleiding wordt verwezen naar het op 6 februari 2012 ondertekende fusieprotocol, zoals respectievelijk goedgekeurd op de Raden van Bestuur van 20 januari 2012 (VZW Goudblomme) en die op 25 januari 2012 (VZW GZA).

De fuserende rechtspersonen (VZW GZA en VZW Goudblomme) hebben in dit fusieprotocol besloten de fusie te laten doorgaan door middel van een fusie door overneming. Deze overname dient te gebeuren door een inbreng om niet van de algemeenheid van de overdragende VZW Goudblomme in de ovememende VZW GZA, en dit op basis van artikel 58 van de VZW-wet juncto artikel 670, lid 2 W. Venn. en 770 W.Venn. In dit kader formuleerden de raden van bestuur van de betrokken fuserende rechtspersonen een voorstel van inbreng van algemeenheid om niet van de overdragende VZW Goudblomme aan de overnemende VZW GZA. Het is dit voorstel van inbreng om niet dat tijdens de vergadering van de raden van bestuur van 28 maart 2012 in aanwezigheid van twee notarissen, namelijk Dirk Stoop (voor VZW GZA), en Hans De Decker (voor VZW Goudblomme) notarieel werd verleden.

Het voorstel van inbreng werd vervolgens neergelegd op de griffie van de Rechtbank van koophandel te Antwerpen en werd vervolgens (voor zowel Goudblomme ais GZA) gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op datum van 7 mei 2012 respectievelijk onder nummer 12085362 en 12085361

De raad van bestuur van VZW Goudblomme heeft vervolgens in haar Raad van Bestuur van 17 december 2012, bijgestaan door een bedrijfsrevisor, een omstandig schriftelijk verslag opgesteld (en goedgekeurd) waarin de stand van het vermogen, de toelichting de voorwaarden, wijze en gevolgen van de inbreng, en de wenselijkheid van de voorgenomen inbreng van algemeenheid om niet vanuit juridisch en economisch oogpunt evenals in het licht van het doel of de doelstelling van de overdragende VZW Goudblomme, wordt beschreven.

Dit omstandig schriftelijk verslag werd ter kennisname samen met de agenda van deze algemene vergadering overgemaakt aan alle leden.

De algemene vergadering ontslaat eenparig de voorzitter van lezing te geven van de verslagen van de raad van bestuur en van de commissaris (of bedrijfsrevisor of accountant), daar elke aanwezig lid erkent een exemplaar van die verslagen te hebben gekregen en er kennis van te hebben genomen,

Een exemplaar van deze verslagen zal terzelfdertijd met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Goedkeuring fusievoorstel

Op de laatste blz van Luik 6 vermelden ° Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

e

MOD 2.2

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Na kennisname van voormelde verslagen en mogelijkheid tot vraagstelling besluit de algemene vergadering unaniem het voorstel tot inbreng om niet van de algemeenheid van de VZW Goudblomme, met zetel te 2000 Antwerpen, Oever 14 en ondernemingsnummer 0412.113.309 in de VZW GZA, met zetel te 2610 Wilrijk, Oosterveldlaan 22 en ondememingsnummer 0428.651.017 conform artikel 58 VZW wet juncto artikel 670, lid 2 W, Venn. en 770 W.Venn goed te keuren en dit per 1 januari 2013.

Besluit tot fusie overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, waarbij het gehele vermogen van de inbrengende vereniging ais gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de verkrijgende vereniging.

Alle verrichtingen die na deze datum zijn verricht op naam of voor rekening van de VZW Goudblomme worden geacht voor naam en voor rekening van de VZW GZA te zijn gebeurd.

Deze beslissing tot fusie zal slechts gevolgen hebben vanaf het ogenblik van het nemen, door de algemene vergadering van zowel de inbrengende ais de verkrijgende vereniging, van overeenstemmende besluiten tot fusie door overdracht van de algeheelheid van activa en passiva in het vermogen van de inbrengende vereniging naar de verkrijgende vereniging van de statutenwijzigingen die uit de fusie voortvloeien overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen en de aanvaarding van de inbreng om niet door de raad van bestuur van de ovememende vereniging.

De vergadering besluit aldus dat het gehele vermogen van de inbrengende vereniging, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de verkrijgende vereniging.

Alle verrichtingen sinds de datum van één januari tweeduizend dertien door de inbrengende vereniging gedaan, komen voor rekening van de verkrijgende vereniging, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de verkrijgende vereniging geboekt worden.

c. De vergadering stelt vast, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de leden van de

bestuursorganen van enerzijds de verkrijgende vereniging anderzijds de inbrengende vereniging.

d. De verkrijgende vereniging zal tevens eigenaar zijn van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

e. De verkrijgende vereniging zal de overgemaakte goederen in haar patrimonium vinden in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de inbrengende vereniging voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars. De schulden en schuldvorderingen van de inbrengende vereniging zullen van rechtswege overgaan op de verkrijgende vereniging, die in dat opzicht, zonder dat hieruit schuldvernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen en zekerheden van de inbrengende vereniging.

f. De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten

- alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de inbrengende vereniging tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is;

- de last van het ganse passief van de inbrengende vereniging tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de inbrengende vereniging tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

- de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de verkrijgende verenigingen om ze te bewaren,

PRO FISCO

Pro Pisco verklaart de vergadering dat de artikels 117 § 1 en 120 alinea 3 van het Wetboek van registratierechten, artikel 211 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en 11 van het B.T.W.-wetboek van toepassing zijn op de verrichtingen in deze.

2.Ontbinding en vereffening van de VZW Goudblomme in één beweging.

Volgende beslissingen worden genomen onder opschortende voorwaarde van goedkeumg van de fusie in continuiteit conform de fusievoorstellen hiervoor velmeld dcor de VZW GZA.

a)Bestissing tot ontbinding.

De algemene vergadering beslist bij eenparigheid van stemmen om de VZW Goudblomme, met zetel te 2000 Antwerpen, Oever 14 en ondernemingsnummer 0412.113.309 vrijwillig te ontbinden.

De leden zijn het erover eens dat na de beslissing tot inbreng van de algemeenheid om niet per 1 januari 2013 de voorzetting van de voormelde VZW geen zin meer heeft.

De algemene vergadering verleent kwijting en ontslag aan de bestuurders van de VZW Goudblomme:te weten

Aerts Bruno670304 197 44 4/03/1967 Deume Rodestraat 391b3A 2000 Antwerpen

Cohen Michel390910 157 37 10/09/1939 St.-Agatha-Berchem Prins Boudewijniaan 3211b8

2650 Edegem

Mathot Filip760423 437 12 23/04/1976 Antwerpen Wielewaalstraat 10 2610 Wilrijk

Stouten Hendrik 220113 017 62 13/01/1922 Rekem Prosperdreef 9 3054 Vaalbeek

Van der Straten Patrick 560701 545 68 1/07/1956 Wirlijk Ruytenburgstraat 19 2600

Berchem

Van Schil Karine 580405 270 50 5/04/1958 Antwerpen Hallebaan 78 2980 Zoersel

Verboven Henri440318 279 29 18/03/1944 Paal Sint Bernardsstraat 95 2531 Vremde

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Etienne Wauters bvba ondernemings-nummer 0477,020.957 Tenbergkets 1 9402 " Meerbeke (Ninove)

voor wie optreedt als vast vertegenwoordiger Wauters Etienne 540215 381 26 15/02/1954 Ninove Tenbergkets 1 9402 Meerbeke (Ninove)

Wellens Pau1280114 335 34 14/0111928 Antwerpen Lange Noordstraat 1 2000 Antwerpen

b)Afsluiting van de vereffening.

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering tot afsluiting van de vereffening van de VZW Goudbiomme, met zetel te 2000 Antwerpen, Oever 14 en ondernemingsnummer 0412,113.309. De vereniging houdt op te bestaan met ingang vanaf heden. "

c)Machtiging tot het vervullen verdere formaliteiten ontbinding.

" d)BESLISSING -Bevoegdheden

De algemene vergadering verleent alle bevoegdheden aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Etienne Wauters, met maatschappelijke zetel te 9402 Meerbeke (Ninove) Tenbergkets 1, met ondernemingsnummer 477.020.957, opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Van üaesebrouck te Kortrijk - Aalbeke op vijfentwintig februari tweeduizend en twee, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2002-03-20 / 112, vertegenwoordigd door haar statutaire zaakvoerder en vast vertegenwoordiger: de heer WAUTERS Etienne Arthur, (identiteitskaartnummer 590 101897516), wonende te 9402 Meerbeke (Ninove) Tenbergkets 1, tot deze benoemd bij de oprichting., afgevaardigd bestuurder, hier aanwezig en die aanvaardt, teneinde de opgeslorpte vereniging te vertegenwocrdigen in de bewerkingen van de fusie en om te waken over het verloop van de overdrachtsbewerkingen naar de ovememende vereniging betreffende de inschrijving van de verschillende elementen van het actief en passief vermogen van de inbrengende vereniging op hun boekhoudkundige waarde op eenendertig december tweeduizend en twaalf in de boekhouding van de overnemende vereniging

e)Bij deze overdracht ten gevolge van 'de fusie, zijn de bestuurders hierboven aangeduid ook nog gemachtigd om:

f)- de hypotheekbewaarder te ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen; alle zakelijke rechten, voorrechten, ontbindende rechtsvorderingen te verzekeren, opheffing te verlenen , met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletselen;

g)- de inbrengende vereniging in de plaats te stellen van alle verbeterende of aanvullende akten en in geval ' van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene vermogensoverdracht tengevolge van ontbinding zonder vereffening, zoals ze zullen worden vermeld in het proces-verbaal van de algemene vergadering van de ovememende vereniging,

h)- alle formaliteiten te vervullen in het ondernemingsregister en bij de B,T,W.;

i)- onder hun verantwoordelijkheid en voor bijzonder en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van hun "

bevoegdheid afvaardigen zoals zij dat bepalen en voor de door hen vastgelegde duur.

j)De algemene vergadering geeft verder aan de notarissen de volmacht om deze akte van vaststelling van

de inbreng van de algemeenheid neer te leggen op de griffie van koophandel en te laten publiceren in het

Belgisch Staatsblad.

De boeken en bescheiden van de vereniging zullen gedurende de wettelijk bepaalde termijnen bewaard

worden op de maatschappelijke zetel van de VZW GZA, met name Oosterveldlaan 22, 2610 Wilrijk.

Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om achttien uur dertig.

Voor ontledend uittreksel, (gel) notaris Dirk Stoop

-mede neergelegd afschrift.

Op de laatste biz. van Link B vermelden " Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

19/07/2012
ÿþirli MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

IV In





*12128072*

RECHTBANK

KOOPHANDEL

1 0 JUL1 2012

ANCidAiiERl'EN

Ondernemingsnr : 0412.113.309

Benaming

(voluit) : Goudbiomme v.z.w.

(verkort)

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Oever 14, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : uittreksel uit het proces-verbaal van de Algemene Vergadering van 27.06.2012

- benoeming commissaris-revisor

uittreksel uit het proces-verbaal van de Algemene Vergadering van 27.06.2012

4e beslissing: benoeming commissaris-revisor

Het mandaat als bedrijfsrevisor van BDO Atrio Bedrijfsrevisoren, uitbreidingsstraat 66 - bus 13 te 2600

Berchem komt bij huidige Algemene Vergadering ten einde.

De Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen ais commissaris voor de

boekjaren 2012  2013 -- 2014:

Mertens , Dewaele, Achten & C° Bedrijfsrevisoren BV owe BVBA, met maatschappelijke zetel Langestraat 183 te 2240 Zandhoven, vertegenwoordigd door de heer Frans Dewaele, bedrijfsrevisor, die hiervoor een ereloon van E 10.400 (excl. BTW) per jaar wordt toegekend.

Voor eensluidend afschrift,

E. Wauters bvba

Afgevaardigd Bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/05/2012
ÿþMOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

C

11

*12085362*

KOOPHAND F.1

.mnomr." " " . _" -.11" 11mM.

Z 4 -04- 2012

ANTViI 13 "r+!

,.;..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0412.113.309

Benaming

(voluit) : Goudblomme

(verkort)

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 2000 Antwerpen, Oever 14

Onderwerp akte : vaststelling van een voorstel tot inbreng om niet door de overdragende VZW in de ontvangende VZW

Het blijkt uit een akte verleden op 28 maart 2012, geregistreerd 3 bladen, 1 verzending te Antwerpen, 9e kantoor der registratie op 4 april 2012. Boek 230 blad 50 vak 3. Ontvangen: ¬ 25,00. De e.a. inspecteur, (gel) C.Van Eisen, dat voor mij, Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende voor de Burgerlijke, Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aan-sprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, ondernemingsnummer 899.286.109, en Hans De Decker, notaris te Brasschaat handelend voor rekening van de Burg Venn onder de vorm van een BVBA "Notaris Hans DE DECKER" te Brasschaat, Donksesteenweg. 33, BTW 8E0864.2131 84 RPR Antwerpen

Te Wilrijk, Sint Augustinuslaan 20 is bijeengekomen de Raad van Bestuur van de Vereniging Zonder, Winstoogmerk Goudblomme, met zetel te 2000 Antwerpen, Oever 14, ondememingsnummer ingeschreven bij de rechtbank van Antwerpen 0412.113.309, opgericht bij onderhandse akte van tweeëntwintig maart negentienhonderd tweeënzeventig (identificatienummer 3547172), waarvan de statuten verschillende malen, gewijzigd werden en een laatste maal bij beslissing van de algemene vergadering, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van veertien mei tweeduizend en negen, onder nummer 2009-05-1410068895

EERSTE BESLISSING Vaststelling van een voorstel tot inbreng om niet door de overdragende VZW in de ontvangende VZW

Artikel 1. Gekozen rechtsgrond

Conform de mogelijkheid voorzien door de VZW-wet wordt door de Raad van Bestuur ervoor geopteerd om. de inbreng van algemeenheid om niet te doen in continuïteit, conform de procedure voorzien in het Wetboek' van Vennootschappen zoals dit meer in concreto wordt bepaald door artikel 58 van de VZW-Wet, met verwijzing naar artikel 670 tweede lid, artikel 770 Wetboek van Vennootschappen en de artikels waar laatstgenoemde artikel naar verwijst, mits het vervullen van alle wettelijke formaliteiten en de volledige realisatie van overgang zoals hierna gestipuleerd, waarbij de realisatie van de formaliteiten en het vervullen van de voorwaarden moet worden beschouwd als een opschortende voorwaarde.

Artikel II, Statutaire specialiteit en beheersstructuur

Bij de voorgenomen fusie stellen voormelde fuserende partijen uitdrukkelijk voorop dat de werking van de overdragende VZW in going concern wordt verdergezet door de ontvangende VZW.

De raad besluit dat de statutaire specialiteiten van beide verenigingen compatibel zijn, gezien beide verenigingen algemene termen tot doel hebben de gezondheids- en welzijnszorg vanuit een Christelijke inspiratie in ruime zin aan te bieden, Daardoor dringt een wijziging van de statutaire specialiteit zich in het kader van deze fusie niet op.

Artikel 111. Overdracht/inbreng om niet van algemeenheid  vooropgestelde timing:

De fuserende rechtspersonen wensen de fusie te laten doorgaan door middel van een fusie door overneming in continuïteit. Deze overname dient te gebeuren door een inbreng om niet van de algemeenheid van de vermagensbestanddelen van de overdragende VZW in de ontvangende VZW

Als kristallisatiedatum, te weten de datum waarop de verrichtingen door de overdragende vereniging boekhoudkundig worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de ontvangende vereniging wordt één januari tweeduizend dertien vooropgesteld.

Artikel IV. Inbreng van algemeenheid: in concreto

De overdragende VZW brengt haar algemeenheid in, in de ontvangende VZW. Van rechtswege zal daardoor het geheel van de activa en passiva van de overdragende VZW worden overgedragen aan de ontvangende VZW met in de plaats stelling in alle rechten en verplichtingen van de overdragende VZW zoals ondermeer de overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, met alle verbonden rechten en plichten, met alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen, en in het algemeen alle lasten, hierin

Op de laatste biz van Luis$ vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peeeo(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

begrepen de gewone of buitengewone lasten van eigendom, die de overgedragen goederen belasten of zouden

belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan.

Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om dertien uur dertig

Voor ontledend uittreksel, (get) notaris Dirk Stoop

mede neergelegd afschrift

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto _Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd'de vereniging stichting ot organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

10/11/2011
ÿþ MOp 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 0412.113.309

Benaming

(voluit) : Goudblomme

RECH i :.J ANK

KOOPHANDEL

2 8 OKT, 2011

ANTVU/IiitiDEiy

Voor-

behouder,

aan het

Belgisch

Staatsblad

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Oever 14 - 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Mandaat commissaris - wijziging vaste vertegenwoordiger

Ingevolge beslissing van BDO Bedrijfsrevisoren Burg. CV werd besloten om vanaf 1 juli 2011 de heer Lieven: van Brussel aan te stellen als vertegenwoordiger in het kader van het mandaat van commissaris bij: Goudblomme VZW in de plaats van de heer Patrik Van Cauter.

Patrick Van der Straten

Voorzitter

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

10/03/2011
ÿþ MOD 2.2

L 1 l Ln l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

liii! llhI 1JII IIII IIIJ liii IIJ liii 1I 1JJ

" iio3s3aa+

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 8 FEB 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0412.113.309

Benaming

(voluit) : Goudblomme v.z.w.

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Oever 14, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur van 10.12.2010

benoeming afgevaardigd bestuurder

uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur van 10.12.2010

3. Benoeming afgevaardigd bestuurder

De benoeming van E. Wauters bvba, vertegenwoordigd door Dr. E. Wauters als afgevaardigd bestuurder van de vzw Goudblomme in vervanging van de heer Bruno Aerts wordt aanvaard en unaniem goedgekeurd.

Voor eensluidend afschrift,

P. Van der Straten

Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/02/2011
ÿþ MOD 2.2

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie





11.111.111 j11.11,1111111111

Voor-

behouden

aan het

Belgisch _ Staatsblad

iu

IITDANN`K KOOPHANDEL

0 4 FEB. 2011

ANTW E~p E;J

riffic

 RE C

Ondernemingsnr : 0412.113.309

Benaming

(voluit) : Goudblomme v.z.w.

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Oever 14, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : uittreksel uit het proces-verbaal van de Algemene Vergadering van 26.01.2011

- ontslag bestuurder

- herbenoeming bestuurders



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur van 26.01.2011

2e beslissing: ontslag bestuurder

Bij schrijven d.d. 20.12.2010 heeft dhr. Frans Cardyn (330101-485-28) zijn ontslag ingediend als bestuurder

van onze vzw. Met eenparigheid van stemmen beslist de Algemene Vergadering dit ontslag te aanvaarden.

3e beslissing: herbenoeming bestuurders

De Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te herbenoemen als bestuurders voor

een periode van 5 jaar:

- de heer Aerts Bruno, geboren te Deurre op 04.03.1967 en wonende Rodestraat 39 bus 3A te 2000

Antwerpen,

- de heer Collen Michel, geboren te Sint-Agatha-Berchem op 10.09.1939 en wonende Prins Boudewijnlaan

321 bus 8 te 2650 Edegem,

- de heer Mathot Filip, geboren te Antwerpen op 23.04.1976 en wonende Wielewaalstraat 10 te 2610 Wilrijk, .

- de heer Stouten Hendrik, geboren te Rekem op 13.01.1922 en wonende Prosperdreef 9 te 3054 Vaalbeek,

- de heer Van der Straten Patrick, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 01.07.1956 en wonende

Ruytenburgstraat 19 te 2600 Berchem.

- Mevrouw Van Schil Karine, geboren te Antwerpen 05.04.1958 en wonende Hallebaan 78 te 2980 Zoersel,

- Verboven Henri, geboren te Paal op 18.03.1944 en wonende Sint-Bemardsstraat 95 te 2531 Vremde,

- Wauters Etienne bvba, met maatsschappelijke zetel te 9402 Meerbeke (Ninove), Tenbergkets 1 -

vertegenwoordigd door Wauters Etienne, geboren te Ninove op 15.02.1954 en wonende Tenbergkets 1 te

9402 Meerbeke-Ninove.

- Wellens Paul, Wellens Paul, geboren te Antwerpen op 14.01.1928 en wonende Lange Noordstraat 1 te

2000 Antwerpen.









Voor eensluidend afschrift,

E. Wauters

Afgevaardigd bestuurder





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
GOUDBLOMME

Adresse
OEVER 14 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande