GOYVAERTS ADVIESBUREAU BOUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GOYVAERTS ADVIESBUREAU BOUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.121.070

Publication

25/07/2014
ÿþ*14143972*

In de bijlagen bij het Bel. isch Staat na neerlegging ter gri

rz. Lm- ._. ''jj OPHANDEL

15 JULI 2014

ANTWERPEN afdeng rURNF-1OUT

De Griffier

Griffie

«haken. maken kopie HiNmegeeter griffie van de

Mod Wad 11.1

Ondernemingsnr : 0817.121.070

Benaming

(voluit) GOYVAERTS ADVIESBUREAU BOUW

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2260 Westerlo, Hazendreef, 14.

(volledig adres)

Onderwerp akte SLUITING VEREFFENING

Het blijkt uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten van de BVBA "GOYVAERTS ADVIESBUREAU BOUW" gehouden op 17 juif 2013 op de zetel van de vennootschap dat:

- de vereffenaar verslag heeft gegeven over het beheer en het gebruik van de waarden van de vennootschap;

- melding gemaakt werd van de beschikking van de Vereffeningskamer van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout van 10 juli 2013 waarbij deze akkoord verleend heeft met betrekking tot de verdeling van de activa van de vennootschap;

- de rekeningen en bewijsstukken werden door de vereffenaar overhandigd aan de vergadering;

- zonder enig voorbehoud algehele kwijting verleend werd aan de heer GOYVAERTS Gustaaf Antoine, wonende te Westerlo, Hazendreef, 14, voor zijn beheer ais vereffenaar van de vennootschap;

- de vergadering verklaard heeft dat de vereffening afgesloten is en vastgesteld heeft dat de E3VBA "GOYVAERTS ADVIESBUREAU BOUW" definitief opgehouden heeft te bestaan.

- besloten werd dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden bij de heer GOYVAERTS Gustaaf Antoine, wonende te Westerlo, Hazendreef, 14,

GOYVAERTS Gustaaf

Vereffenaar

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 10.07.2013 13294-0316-009
18/09/2012
ÿþ«ri 1 ~~f~( j

Mod Ward t7,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.. _ - influe van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDI

0 6 SEP. 2012

TURNHOUT

e$ fj riffier,

1.11111 Vs N

Ondernemingsnr : 0817.121.070

Benaming

(voluit) : GOYVAERTS ADVIESBUREAU BOUW

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2260 Westerlo, Hazendreef 14.

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - ONTSLAG ZAAKVOERDER - BENOEMING VEREFFENAAR - VERGOEDING - VOLMACHTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonk te Olen op 21 augustus 2012 en geregistreerd te Herentals, Registratie, drie bladen zonder verzendingen, de 24 augustus 2012. Boek 51166, blad 42, vak 15. Ontvangen : vijfentwintig euro. De Ontvanger (getekend) V.GISTELYNCK; dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GOYVAERTS ADVIESBUREAU BOUW" :

A. heeft vastgesteld dat :

a)op 12 juli 2012 de zaakvoerder van de vennootschap een verslag heeft opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd die vastgesteld is op 30 juni 2012; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen;

b)op 12 juli 2012 de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F.Clukkers, bedrijfsrevisor", met zetel te 3000 Leuven, Brusselsestraat, 292 AIS, vertegenwoordigd door de heer Frédéric Clukkers, vertegenwoordigend vennoot en bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag heeft opgesteld.

B. volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT- Verslaggeving.

De vergadering heeft met algemeenheid van stemmen besloten de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door zaakvoerder de dato 12 juli 2012, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor de dato 12 juli 2012, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten op 30 juni 2012.

TWEEDE BESLUIT -- Ontbinding.

De vergadering heeft met algemeenheid van stemmen besloten tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening te rekenen vanaf 21 augustus 2012.

DERDE BESLUIT  Kennisname ontslag zaakvoerder.

De vergadering heeft kennis genomen van het feit dat ingevolge het besluit tot ontbinding dat voorafgaat, de zaakvoerder, de heer GOYVAERTS Gustaaf Antoine, wonende te Westerlo, Hazendreef, 14, van rechtswege ontslagnemend is.

VIERDE BESLUIT  Benoeming vereffenaar bezoldiging.

De vergadering heeft met algemeenheid van stemmen besloten één vereffenaar te benoemen, Zij heeft benoemd als vereffenaar : de heer GOYVAERTS Gustaaf Antoine, voornoemd en die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden.

De vergadering besluit dat de vereffenaar zijn opdracht onbezoldigd zal uitoefenen.

VIJFDE BESLUIT Machten van de vereffenaar.

De vergadering heeft besloten de machten van de vereffenaar als volgt vast te stellen:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide maoht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van aile

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

k

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen door de vereffenaar, De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel lB9biss van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overmaken aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend, Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgemaakt te warden. De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZESDE BESLUIT  Volmacht formaliteiten.

De vergadering heeft met algemeenheid van stemmen besloten bijzondere volmacht te verlenen aan de heer VERLINDEN Rudy Elisabeth Lucas, boekhouder, wonende te Olen, Geraniumstraat, 29, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing aan de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

ZEVENDE BESLUIT  Bijzondere volmacht.

De vergadering heeft met algemeenheid van stemmen besloten bijzondere volmacht te verlenen aan de vereffenaar om het verzoekschrift tot bevestiging van de vereffenaar te ondertekenen en in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte ontbinding en kopie beschikking door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 27.08.2012 12462-0413-009
29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 24.08.2011 11435-0362-009

Coordonnées
GOYVAERTS ADVIESBUREAU BOUW

Adresse
HAZENDREEF 14 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande