GPS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GPS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.063.661

Publication

04/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 28.08.2014 14513-0128-013
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.07.2012 12356-0073-015
03/08/2011
ÿþ Mol 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vom behoud aan i 8et~is~ Staatsb k 1II1 (IL( k1I( II (I Litit III 1(111 1I kilt

*11120023#

Ondernemingsnr : 0871 063 661

(volait) : GPS

NEERGELEGD

2 2 -07- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANM.ffeMECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2580 PUTTE, Rozenstraat 20.

Oaetres al.íre : OMZETTING CVOA naar BVBA - ONTSLAG - BENOEMING:

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris André Costa te Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver), ' op dertig juni tweeduizend en elf, dat de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "GPS", waarvan de maatschappelijke zetel; gevestigd is te 2580 Putte, Rozenstraat 20, en met ondernemingsnummer BTW BE 0871.063.661 RPR Mechelen.

Deze vergadering nam volgende beslissingen:

Eerste beslissing:

Met éénparigheid van stemmen verleende de vergadering ontslag van het voorlezen van het verslag opgesteld door de bestuurder, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgesteld door de heer Maarten Lindemans, bedrijfsrevisor, handelend namens en voor rekening van de: burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "VGD Bedrijfsrevisoren", kantoor houdende te Antwerpen, Schaliënstraat 5, erkend door het , Instituut van de Bedrijfsrevisoren en aangewezen door de bestuurder, over de staat waarop het actief en: passief van de vennootschap werden samengevat - afgesloten per 2 mei 2011, hetzij minder dan drie maanden; vóôr de vergadering; ieder van de vennoten erkende kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag de dato 29 juni 2011 van de heer Maarten Lindemans, -voornoemde bedrijfs revisor, luiden als volgt:

"ln het kader van de geplande omzetting van de cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprake-? lijkheid GPS met zetel te 2580 Putte, Rozenstraat 30, in een besloten vennootschap met beperkte aan-?

sprakelijkheid heeft het bestuursorgaan een staat van activa en passiva per 02-05-2011 opgesteld. "

"

Onze controlewerkzaamheden zijn er op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief; van de CVOA GPS heeft plaats gehad.

De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie.

Gezien de beperktheid van de interne controles werden dan ook voornamelijk substantiële controles uitgevoerd.

Gelet op de beperkte timing werden geen confirmaties verstuurd aan klanten, leveranciers, financiële' instellingen, raadsheren of andere derde partijen. Aldus dient hiervoor een voorbehoud te worden geformuleerd.'

Het netto actief volgens de voorgelegde staat van activa en passiva per 02-05-2011 bedraagt 52.989,51 EUR, waarin begrepen 19.973,78 EUR winst van de tussentijdse periode 01-01-2011 tem 02-05-2011. Uit onze! controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, werd een: mogelijke netto-overwaardering van het netto actief vastgesteld ten bedrage van 7.892,09 EUR. Het: gecorrigeerd netto actief bedraagt aldus 45.097,42 EUR en is bijgevolg hoger dan het maatschappelijk kapitaal; vereist voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (18.550 EUR) en het maatschappelijk; kapitaal van GPS na omzetting, zijnde 18.600 EUR.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten.

Dit verslag is opgesteld in het kader van de toepassing van artikel 777 W.Venn. voorafgaandelijk aan de; omzetting van de CVOA GPS en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend."

Het verslag van de bestuurder, gedagtekend op 28 juni 2011, waaraan een staat van activa en passiva gehecht - afgestoten per 2 mei 2011 -, en het verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld op 29 juni 2011, zullen samen met een expeditie dezer neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van koophandel te Mechelen.

De vergadering besliste de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechts persoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen met= zelfde activiteit en maatschappelijk doel.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de: waardeverminderingen en -vermeerderingen; en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal,

Op de laatste hiz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenine.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

de boeken en de boekhouding, die door de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer' 0871.063.661 RPR Mechelen.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 2 mei 2011, waarvan een exemplaar gehecht is aan het voormeld verslag van de bestuurder.

Alle verrichtingen, die sedert deze datum werden gedaan door de cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid, warden veronderstelt verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Eén aandeel van de cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid geeft recht op één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering besliste tot het opmaken van een register van aandelen, conform artikel 233 van het Wetboek van vennootschappen, dat zal gehouden worden op de zetel van de vennootschap. Aan ieder aandeel wordt een volgnummer toegekend en van de inschrijving worden certificaten afgeleverd aan de aandeel- i houders.

Tweede beslissing:

De vergadering besliste tot het ontslag van de bestuurder van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met name tot het ontslag van de heer Schepens Joeri Maurice Philomena, wonende te 2580 Putte, Rozenstraat 20, en verleende hem décharge voor zijn bestuur.

Derde beslissing:

De vergadering keurde artikel per artikel de nieuwe tekst van de statuten goed, alhier per uittreksel weergegeven:

1) Naam: "GPS ";

2) Maatschappelijke zetel: 2580 Putte, Rozenstraat 20;

3) Duur: onbepaald vanaf zevenentwintig december tweeduizend en vier;

4) Doel: De vennootschap heeft tot doel:

A 1) het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes door derden via de verschillende media;

2) het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters);

3) het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen, enzovoort;

4) het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in diverse media (advertentie-acquisitie);

5) het aanbieden van reclameruimte op panelen, rond sportvelden, in stationshallen, enzovoort;

6) het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met 'public relations' en communicatie ,

7) `public relations'-bureau;

8) organisatie van salons, tentoonstellingen en beurzen;

9) de promotie en organisatie van sport- en andere evenementen, als zelfstandige activiteit of voor rekening van derden;

10) het zetten van bijvoorbeeld tekst en beeld op film, fotografisch of normaal papier,

11) het ontwerpen van drukwerk;

12) het ontwerpen van websites,

13) het leveren van nieuwsberichten, nieuwsfoto's en speciale artikelen aan de media;

14) het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van algemeen management, verkoop en marketing, onderzoek en ontwikkeling, productie, informatietechnologie, personeelsbeleid, financieel beleid en het besturen van vennootschappen en organisaties;

15) koerierdienst;

16) het optreden ais tussenpersoon in de handel en dienstverlening.

Deze formulering is niet limitatief. Zij omvat ook wat in de sector waarin de onderneming actief is, gebruike- lijk is of zou worden.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële' : handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap mag bovendien op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

5) Kapitaal: het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESNON; PERD EURO (18.600,00-EUR) en is volledig geplaatst. Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde; ieder aandeel hebbende een fractiewaarde van één/honderdste

(11100ste) van het maatschappelijk vermogen. -

6) Bestuur: door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders worden benoemd of ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

7) Jaarvergadering: wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni van ieder jaar om elf uur.

Voorbehouden aan het " Belgisch Staatsblad



Op de laatste lz. van Luik 13-vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VOOr-

aan het

Belgisch

Staatsblad

Indien~~

dageen ' - is, ---~~~----,- - ' -

De !

vergaderingen rden geh in de vennootschap ere p de

"p'"=p'g. Er zijn geen statutaire bepalingen inzake de voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen en

de uitoefening van net stemrecht, zodat de wet en de gebruiken ter zake van toepassing zijn. "

! 8) Boekjaar: begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

. 9) Aanleggen reserves - winstverdeling - verdeling na vereffening:

. Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige waardeverminderingen, de voorzieningen en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te

" vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

' Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, met dien verstande dat ieder aandeel recht geeft op een gelijk deel in de verdeling ; dervvino\*n.Noohtanskondoo|gomonavorgudehngboo|uitnndatdevvinstofoenden|amanza|wondengere-serveerd.

Er zijn geen bijzondere statutaire bepalingen inzake de verdeling na veneffen|ng, zodat de wet en do! gebruiken ter zake van toepassing zijn en ieder aandeel een gelijk deel heeft in het overblijvend saldo na de~ vereffening.

Vierde beslissing:

De vergadering besliste verder te benoemen tot zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Schepens Joeri Maurice Philomena, wonende te 2580 Putte, Rozenstraat 20;

: die verklaarde zijn aanstelling te aunvuundnm, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich hiertegen verzet. Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens eventuele latere afwijkende beslissing van de algemene ven@ado'i ring.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, DE NOTARIS.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

.

" Tegelijk neergelegd: expeditie en twee ontledende uittreksels van het proces-verbaal buitengewone alge-

mene vergadering; gecobrdineerde tekst van de statuten met lijst publicatiedata, verslag van de bestuurder inzake de omzetting waaraan gehecht een staat van activa en passiva per 2/05/201; verslag van de bedrijfs-; revisor naar aanleiding van de omzetting.

"

---'''---'---'------'-'

Op de laatste blz. van vermelden: Recto : Naam en hoeda instrumenterendo notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon (6fl aanzien van derdenen te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 31.08.2015 15567-0556-013
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 31.08.2016 16548-0096-013

Coordonnées
GPS

Adresse
ROZENSTRAAT 20 2580 PUTTE

Code postal : 2580
Localité : PUTTE
Commune : PUTTE
Province : Anvers
Région : Région flamande