GR GENERAL SERVICES LIMITED

Divers


Dénomination : GR GENERAL SERVICES LIMITED
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 504.937.557

Publication

27/02/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

(te

I~~IWN~I~I'~I~V~INEIG

Mod Wad 17.1

N-ergelegd ter griffie vande Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

a15. 02. 2013

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

15.x§,.



Ondernemingsnr : Q COC 'Ç) - S

Benaming

(voluit) : GR GENERAL SERVICES LIMITED

(verkort) :

Rechtsvorm : buitenlandse vennootschap het recht van het Verenigd Koninkrijk

Zetel : moedervennootschap ; te Shangli-La-Farm, ToddslGreen, Stevenage,1-lerts SGI 2JE (Verenigd Koninkrijk),

adres Belgisch filiaal: te 2018 Antwerpen De Keyserlei 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPENING FILIAAL - AANSTELLING VERTEGENWOORDIGER - MACHTEN

Uit een akte verleden voor Natacha STOOP, geassocieerd notaris, op 2 november 2012 met zetel te

Antwerpen, feollandusstraat 1, blijkt dat: Overeenkomstig art 81 W. Venn, op verzoek van de vennootschap naar

het recht van het Verenigd Koninkrijk GR GENERAL SERVICES LIMITED, gevestigd te Shangli-La-Farm, ToddslGreerr, Stevenage, Herts SG1 2JE (UK), ingeschreven in het handelsregister voor Engeland en Wales onder nummer 4082994 voor wie is verschenen, de heer RICHARDS Gareth, geboren te Londen (UK), op 15 december 1958, van Britse nationaliteit, wonende te 50 Shephall Green, Stevenage, Hertfordshire SG2 9XS (UK), volgende met "apostille" gewettigde documenten werden neergelegd onder de minuten, teneinde er kopieën, uittreksels en afschriften te kunnen van afleveren, alsmede met het oog op de publicatie in het Belgisch Staatsblad:

h Een gelegaliseerd afschrift in het Nederlands door Daniel St John Whiddett, Openbaar Notaris voor Engeland en Wales, van het besluit van de raad van bestuur, bestaande uit de heer RICHARDS Gareth, enig bestuurder, van de vennootschap, waarbij besloten werd:

e) dal de raad van bestuur van de vennootschap heeft besloten om met ingang van 2 november 2012 tot opening van een filiaal fn België te 2018 Antwerpen De Keyserlei 5;

b) dat de activiteiten van het belgisch filiaal zal vallen onder het maatschappelijk doel van de moedervennootschap, zoals vastgesteld in artikel 3 van de statuten:

1. Het uitoefenen van activiteiten ais aannemer van stelgerwerken van aile aard, en het op zich nemen van de oprichting en ontmanteling, de verkoop, de verhuur en de lease van steigers en installaties van welke aard dan ook; het uitoefenen van activiteiten als steigerbouwer, bouwvakker, aannemer en decorateur, glazenier, schrijnwerker, stukadoor, schilder, loodgieter, behanger, polijster, timmerman, winkelinrichter, hydraulisch, elektrisch, koelings-, verwarmings-, sanitair en algemeen ingenieur, transporteur en vervoerder en het op zich nemen van de oprichting of afbraak, de constructie, het onderhoud, de herstelling, de decoratie en het schoonmaken van gebouwen, opstellingen, constructies en werken van alle aard; het vervaardigen en handelen in allerhande installaties, werktuigen, materialen en benodigdheden voor bouwers, aannemers en decorateurs alsmede sanitaire, elektrische, hydraulische, verwarmings- en mechanische apparaten en uitrusting van alle aard, en het aankopen, in lease nemen of anderszins verwerven van gronden of terreinen met het oog op de ontwikkeling ervan door het oprichten, bouwen of herbouwen van gebouwen, wegen, rioleringen, afwateringen, waterwerken en alle andere werken, en het verkopen, leasen en anderszins ten gelde maken van dergelijke gronden of terreinen, en het voorschieten van geld en het garanderen en verzekeren van de terugbetaling van gelden voorgeschoten door anderen met betrekking tot de waarborg voor dergelijke gronden of terreinen.

2, Het uitoefenen van aile andere activiteiten die, naar de mening van de Raad van Bestuurders, op voordelige wijze door de Vennootschap kunnen worden uitgeoefend.

3. het verwerven via aankoop, lease, uitwisseling, huur of anderszins, of het aanhouden ten behoeve van een nalatenschap of belang, van gronden, gebouwen, erfdienstbaarheden, rechten, privileges, concessies, patenten, patentrechten, licenties, geheime procédés, machinerie, installaties, beschikbare voorraden en alle zakelijke of persoonlijke eigendom van welke aard ook die noodzakelijk of nuttig zijn voor de doeleinden van de activiteiten van de Vennootschap of ermee verband houden.

4.1-let oprichten, wijzigen of onderhouden van gebouwen, installaties en machinerie nodig of nuttig voor de activiteiten van de Vennootschap en het bijdragen tot of subsidiëren van de oprichting, bouw of onderhoud van eender welk van het bovenstaande.

5.Het verwerven, via intekening of anderszins, en het aanhouden, verkopen, zich inlaten met, voordeel trokken .uit of van .de hand doen van .aandeien, .effecten, ecbuldbr(even, abjiga?iekapjtaal. of. anttere Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

waardepapieren van welke aard ook gegarandeerd door een Regering of gemeentelijke, lokale of andere binnenlandse of buitenlandse Overheid, en het intekenen op het voornoemde, heizij voorwaardelijk of anderszins, en het garanderen van de inschrijving daarop, alsmede het uitoefenen en afdwingen van alle rechten en bevoegdheden voortvloeiend uit het eigenaarschap daarvan.

6.Het ontvangen van gelden in deposito of anderszins hetzij zonder garantie of gegarandeerd door schuldbrieven, obligatiekapitaal (eeuwigdurend of eindig), hypotheken of andere waarborgen hetzij ten laste van de onderneming of in rekening gebracht op het geheel of een deel van de activa van de Vennootschap, met inbegrip van niet-volgestort kapitaal, en In het algemeen om op te treden als bankier.

7.Het lenen en ophalen van gelden op welke wijze ook en het garanderen, met of zonder vergoeding, van de terugbetaling van alle dergelijke geleende of opgehaalde gelden of gelden verschuldigd door hypotheek, aanrekening, obligatie, obligatiekapitaal, schuldbrieven, standaardzekerheid, pandrecht of andere waarborg van welke aard ook op het geheel of een deel van het eigendom of de activa van de Vennootschap (heden of In de toekomst), met inbegrip van het niet-volgestort kapitaal, alsook het verzekeren en garanderen, door middel van gelijkaardige hypotheek, aanrekening, obligaties, obligatiekapitaal, schuldbrieven, standaardzekerheld, schadeloos-Istelling, pandrecht of waarborg van welke aard ook, van het nakomen door de Vennootschap of enige andere vennootschap of persoon met inbegrip van (en onverminderd de algemeenheid van het voorgaande) de houdstermaat-+schappij van de Vennootschap of een andere maatschappij die een dochter is van dergelijke houdstermaatschappij, dit telkens binnen de betekenis van de Compantes Act 1985 (de "Ack"), zoals geamendeerd door de Companies Act 1989, van aile verplichtingen of aansprakelijkheden die zij of een dergelijke persoon of maatschappij kunnen aangaan of die bindend kunnen warden ten aanzien van laatstgenoemden, en het verzekeren van enige waarborgen van de Vennootschap door middel van een Trust deed of andere zekerheid en het aangaan van een partnerschappen of Joint ventures niet een persoon, personen, firma`s of vennootschappen welke die ook zijn.

8. Het lenen van gelden met of zonder waarborg en het investeren van gelden van de Vennootschap onder voorwaarden zoals goedgekeurd door de Vennootschap, en het garanderen van de dividenden, de interesten en het kapitaal van de aandelen, effecten of waardepapieren van eender welke vennootschap waarvan of waarin de Vennootschap aandeelhouder is of er anderszins een belang in heeft, en in het algemeen naar het goeddunken van de Bestuurders.

9. Het aanvragen, aanschaffen of anderszins verwerven, bezitten of gebruik maken van patenten, concessies, auteursrechten en dergelijke die rechten verlenen tot het gebruiken of publiceren van geheime of andere Informatie en het gebruiken, uitoefenen, ontwikkelen of verlenen van licenties ten aanzien van de aldus verworven eigendommen, rechten of informatie.

10. Het deelnemen aan de oprichting, het management, de supervisie of het beheer van de zakelijke of operationele aangelegenheden van alle vennootschappen of ondernemingen en het daartoe aanstellen en vergoeden van bestuurders, accountants, consultants, experts of agenten.

11. Het inhuren van experts, consultants en schatters met het Gog op het onderzoeken en verifiëren van de condities, vooruitzichten, waarde, aard en omstandigheden van alle belangen en ondernemingen van zakelijke aard en meer in het algemeen van activa, eigendommen of rechten.

12. Het oprichten of mede-oprichten en promoten van een vennootschap wiens doeleinden zullen omvatten de verwerving of overname van alle of een deel van de activa of passiva van de Vennootschap of waarvan de oprichting in aile opzichten tot doel heeft de doelstellingen of de belangen van de Vennootschap te bevorderen, alsmede het verwerven, bezitten of van de hand doen van aandelen, effecten of waardepapier geëmitteerd door een vennootschap of van enige andere obligaties van laatstgenoemde.

13. Het uitreiken, aanvaarden, opstellen, endosseren, verdisconteren, uitvoeren, uitgeven en verhandelen van promesses, wisselbrieven, vrachtbrieven, volmachten, schuldbrieven en andere verhandelbare instrumenten.

14. Het investeren en omgaan met de gelden van de Vennootschap die niet onmiddellijk vereist zijn voor de doelstellingen van de activitelten van de Vennootschap in, of niet betrekking tot, dergelijke investeringen en op een wijze zoals door de Vennootschap wordt goedgekeurd.

15. Het betalen voor eigendommen of rechten verworven door de Vennootschap hetzij in cash of door de uitgifte van geheel of gedeeltelijk volgestorte aandelen, met of zonder preferente of achtergestelde of speciale rechten of beperkingen met betrekking tot dividenden, terugbetaling van kapitaal, stemrecht of anderszins, of door middel van waardepapier dat door de Vennootschap kan worden geëmitteerd, of deels op de éne en deels op de andere wijze, en in het algemeen onder voorwaarden zoals goedgekeurd door de Vennootschap.

18. Het aanvaarden van betalingen voor alle eigendommen of rechten die worden verkocht of anderszins van de hand gedaan of afgehandeld door de Vennootschap, hetzij in cash, door middel van afbetaling of anderszins, of in geheel of gedeeltelijk volgestorte aandelen van eender welke vennootschap of rechtspersoon, met of zonder preferente of achtergestelde of speciale rechten of beperkingen ten aanzien van dividend, terugbetaling van kapitaal, stemrecht of anderszins, of in obligaties of hypotheken of andere waarborgen van eender welke vennootschap of rechtspersoon of deels op de éne en deels op de andere wijze, en in het algemeen onder de voorwaarden zoals goedgekeurd door de Vennootschap, en het bezitten, van de hand doen of anderszins handelen met aandelen, aandelenbewijzen of waardepapieren aldus verworven.

17. Het aangaan van schikkingen voor gemeenschappelijke activiteiten, of het samensmelten met of een partnerschap of andere regeling aangaan met het oog op winstdeling, vereniging van belangen, wederzijdse concessie of samenwerking, met eender welke vennootschap, firma of persoon die activiteiten uitoefent of voorstelt uit te oefenen binnen de reikwijdte van de doelstellingen van de Vennootschap of wiens activiteiten rechtstreeks of onrechtstreeks de Vennootschap ten goede komen.

18. Het aankopen of anderszins verwerven, overnemen en instaan voor het geheel of een deel van de activiteiten, eigendommen, passiva en transacties van eender welke persoon, of van eender welke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap die activiteiten uitoefent waarvan het uitoefenen ervan geacht wordt tot voordeel te strekken van de Vennootschap of haar belangen te bevorderen, of die in het bezit Is van eigendommen die passend zijn voor de doelstellingen van de Vennootschap.

19. Net verkopen, verbeteren, beheren, ontwikkelen, ten gelde maken, uitwisselen, verhuren tegen huurprijs, royalty, deelneming in de winst of anderszins, alsmede het verlenen van licenties, erfdienstbaarheden en andere rechten in of op, en het op eender welke andere wijze beschikken over of van de hand doen van de onderneming en het geheel of een deel van de lopende eigendommen en activa van de Vennootschap tegen een vergoeding zoals door de Vennootschap passend geacht.

20. Het voorzien In het welzijn van personen tewerkgesteld of voorheen tewerkgesteld door de Vennootschap en het toekennen van pensioenen, toelagen, gratificaties en bonussen aan functionarissen of ex-functionarissen, werknemers of ex-werknemers van de Vennootschap of haar voorgangers in zaken of de personen ten laste van dergelijke personen, en het (mede-) opzetten en (mede-)aanhouden van trusts, fondsen of pensioenplannen (al dan niet onderworpen aan een bijdrage), met het oog op het verschaffen van pensioenen of andere fondsen aan dergelijke voornoemde personen of aan personen te hunnen laste.

21. Steunend lid worden, of op een andere wijze bijdragen tot de oprichting en ondersteuning van educatieve, wetenschappelijke, literaire, religieuze of liefdadigheidsinstellingen of beroepsverenigingen, ongeacht of dergelijke instellingen of verenigingen uitsluitend verband houden met de activiteiten van de Vennootschap of haar voorgangers of niet, en het stichten en in stand houden van clubs of andere Instellingen.

22. Het verdelen van daartoe In aanmerking komende activa in natura van de Vennootschap onder haar aandeelhouders, maar wel zodanig dat een dergelijke verdeling niet zal neerkomen op een kapitaalsvermindering tenzij mits toestemming zoals eventueel bij wet kan worden vastgelegd.

23. Het aangaan en aanhouden van verzekeringen voor of ten behoeve van personen die bestuurders, functionarissen, werknemers of auditeurs van de Vennootschap zijn of dit ooit waren, tegen aansprakelijkheden opgelopen door dergelijke personen met betrekking tot handelingen of niet-handelingen in de werkelijke of beweerde uitoefening en/of decharge van hun plichten, bevoegdheden of ambten ten aanzien van de Vennootschap en, voor zover toegestaan door de wet, het vrijwaren of ontheffen van dergelijke personen van enige dergelijke aansprakelijkheid.

24. Het doen af stellen van elle of een deel van de in bovenstaande tekst toegestane handelingen of daden, hetzij alleen of samen met anderen, of handelend als agent, trustee of vertegenwoordiger voor andere personen, of door of via agenten, trustees of vertegenwoordigers.

25. Onder voorbehoud van, en steeds In overeenstemming met, de bepalingen van Secties 155 tot en met 958 van de Act (indien en voor zover dergelijke bepalingen toepasselijk zullen zijn), het verlenen, hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks, van financiële bijstand van welke aard ook (zoals gedefinieerd in Sectie 152(1)(a) van de Act) voor doeleinden zoals bepaald in Sectie 151(1) en/of Sectie 151(2) van de Act.

26. Het doen of stellen van alla andere daden af handelingen (al dan niet gelijkaardig aan het bovenstaande) die incidenteel zijn aan de bovenstaande doelstellingen of waarvan de Vennootschap van oordeel is dat zij bevorderlijk zijn voor en of meer van bovenstaande doelstellingen.

De doelstellingen uiteengezet in de subclausules van deze clausule zullen niet in hun meest stikte zin worden geïnterpreteerd maar wel in de meest brede zin. Voorts zulten zij niet, tenzij wanneer uitdrukkelijk vereist door de context, beperkt zijn tot of ingeperkt worden door verwijzing naar of afleiding uit enige andere doelstelling of doelstellingen uiteengezet in dergelijke subclausules of vanuit de bepalingen van enige ander: subelausuie of door de naam van de Vennootschap. Geen enkele subclausule noch de erin uiteengezette doelstelling of doelstellingen of de erin toegekende bevoegdheden zaaizuilen worden beschouwd ais zijnde ondergeschikt of bijkomstig aan de doelstellingen of bevoegdheden vermeld in enige andere subclausule, maar de Vennootschap zal de volledige bevoegdheid hebben om alle of enige bevoegdheden uit te oefenen en alle of enige doelstellingen te bewerkstelligen of trachten te bewerkstelligen die haar worden toegekend of opgelegd In een of meer van voornoemde subclausules.

o) dat de heer RICHARDS Gareth, voornoemd en de heer Steven WESTON, geboren te Landen (UK) op 29 september 1956, wonende te 9 Barbeycroft, Tonwell, Hertfordshire 5G12 OHT worden aangesteld ais wettelijke vertegenwoordiger, ieder individueel bevoegd, van het voornoemde bijkantoor in belgië en over alle bevoegdheden en machtigingen beschikken om dit bijkantoor in naam van de moedervennootschap dagelljsk te besturen en de vennootschap te vertegenwoordigen.

11. Een gelegaliseerd afschrift door Daniel St John Whiddett, Openbaar Notaris voor Engeland en Wales,

getekend door de griffier belast met de registratie van vennootschapen in Engeland en Wales, waaruit blijkt dat:

a) de vennootschap Is ingeschreven onder nummer 4082994

b) de vennootschap werd opgericht op 3 oktober 2000 onder de naam GR SCAFFOLDING LIMITED o) de naam op 8 december 2000 werd gewijzigd in GR GENERAL SERVICES LIMITED.

d) bestuurder: Mr RICHARDS Gareth, voornoemd

Een gelegaliseerd afschrift door Daniel St John Whlddett, openbaar notaris voor England en Wales, In

het Engels van de akte van oprichting en statuten van de vennootschap naar het recht van het Verenigd Koninkrijk "GR GENERAL SERVICES LIMITED, waaruit blijkt dat:

e) de naam van de vennootschap bij oprichting: GR SCAFFOLDING LIMITED was, gewijzigd op 8

december 2000 in GR GENERAL SERVICES LIMITED

b) de zetel van de vennootschap gevestigd is In Engeland en Wales, meer bepaald te Shangli-La-

FamvToddslGreen, Stevenage, hens, UK, SG1 2JE

o) de doelstelling van de moedervennootschap zijn zoals hierboven omschreven onder I;

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

d) de aansprakelijkheid van de aandeelhouders beperkt is;

e) het geplaáts kapitaal £ 10.000 onderverdeeld in 10.000 aandelen van 1£ elk.

f) bestuur, De vennootschap wordt bestuurd door een directeur, er is geen maximum aantal directeurs en

het minimum aantal is één.

Indien er slechts een directeur is benoemd oefent deze zelfstandig alle bevoegdheden uit, De bestuurders

worden benoemd door de algemene vergadering en worden gekozen uit de kandidaten die door de algemene

vergadering worden voorgedragen.

De bestuurders mogen volmachtdragers aanduiden en bepalen hun bevoegdheden.

De raad van bestuur komt bijeen wanneer dit noodzakelijk is bij oproeping van een directeur. De besluiten

van de bestuurders worden genomen bij gewone meerderheid.

De huidige directeur van de vennootschap is de heer RICHARDS Gareth, voornoemd.

g) algemene vergadering. Op de algemene vergadering komen alle aandeelhouders van de vennootschap bijeen. De algemene vergadering vindt plaats op de zetel van de vennootschap. Een aandeelhouder kan een volmachtdrager aanduiden om hem op e algemene vergadreing te vertegenwoordigen, Het is mogelijk om een . schriftelijke algemene vergadreing te houden waarop alle aandeelhouders per brief, telex, fax of electronische informatiedrager hun stem uitbrengen. De algemene vergadreing vindt plaats binnen de 8 maanden na het

" afsluiten van het boekjaar.

" h) boekjaar: Het boekjaar loopt volgens het kalenderjaar,

i) verdeling van de winst. Geen dividend of interim dividend zal worden uitbetaald dan in overeenstemming met de bepalingen van deel VIII van het Wetboek van vennootschappen.

j) ontbinding: Tot ontbinding wordt besloten door de algemene vergadering.

IV Volmacht

Volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Vinoelsr, te 2000 Antwerpen, Bergstraat 810, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de inschrijving, wijziging bij de diensten van de btw enlof bij de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen het handelsregister en bij de diensten van de BTW, alsook voor alle postverrichtingen, met recht van indeplaatsstelling.

Voor ontleden uittreksel

Natacha Stoop

geassocieerd notaris

tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift van de akte met bijlagen

- beëdigde vertaling van de sub Il en Ill vermelde documenten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GR GENERAL SERVICES LIMITED

Adresse
DE KEYSERLEI 5 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande