GRAMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GRAMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 426.069.035

Publication

08/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 13.09.2012, NGL 28.09.2012 12599-0407-015
27/06/2012
ÿþmptl 11,1

rr y L~f fl~I.,~S ir:;1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

.Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

.1 8 JUNI 2012

Griffie

1

111

" 1211324"

V beh

aa

Bel Staff

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0426.069.035

Benaming (voluit) : GRAMO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetei : Bredabaan 454-458

2170 Antwerpen-Merksem

Onderwerp akte :Fusie

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op 11 juni 2012, ter registratie neergelegd, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene ;vergadering van de naamloze vennootschap "GRAMO", met zetel :te 2170 Antwerpen-Merksein, Bredabaan 454-458, opgericht bij 'akte verleden voor notaris Paul Van Meerbeeck te Antwerpen op één augustus negentienhonderd vierentachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien augustus nadien, onder nummer 2534-12.,waarbij onder meer volgende besluiten werden goedgekeurd:

Enige besluit: besluit tot fusie.

1. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen, waarin voorgesteld wordt de fusie van overgenomen vennootschap GRAMO met overnemende vennootschap IMMO GRAMO door overgang van gans het vermogen van de overgenomen vennootschap GRAMO op de overnemende vennootschap IMMO GRAMO, die houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap GRAMO.

2. De algemene vergadering van de overgenomen vennootschap GRAMO besluit tot ontbinding van deze vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de overnemende vennootschap IMMO GRAMO.

3. De algemene vergadering van de overnemende en overgenomen vennootschappen besluiten tot de fusie door overgang van gans het vermogen van de overgenomen vennootschap GRAMO op de overnemende vennootschap IMMO GRAMO, die houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap GRAMO, over te gaan.

4. Bijgevolg gaat gans het vermogen van de overgenomen

vennootschap GRAMO, met alle rechten en plichten, over op de overnemende vennootschap IMMO GRAMO. Kapitaal, reserves, ;provisies en schulden gaan op de overnemende vennootschap over.

;Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één ;april tweeduizend en twaalf worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap ,IMMO GRAMO.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

:Sarnen hiermee neergelegd:

-afschrift akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

. Voor-

behouden ',aan" ht.mt Biatqisch. Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naart en handtekening

17/04/2012
ÿþ Moa word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0426.069.035 Benaming

(voluit) : Gramo

(verkort) :

t Il IUl HW il llIlIlIi

*12074795*

be a

çsd

w3tC

iII

,,, pnrd7;;ril

a 4 APR, 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bredabaan 454-458, 2170 Antwerpen-Merksem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

De Raad van Bestuur van de Vennootschap stelt vast dat:

IMMO GRAMO NV, Fortsebaan 50, 2930 Brasschaat, RPR Antwerpen, Ondememingsnummer

0429.582.217

Opgericht blijkens akte voor Notaris Hélène Casman te Antwerpen op 06/10/1986 verschenen in de bijlage tot het B.S, van 01/11/1986 onder het nummer 19861101/220 en waarvan de statuten het laatst gewijzigd werden op 22/12/2011 bij akte ingevolge kapitaalverhoging door omzetting reserves, bekendgemaakt in de bijlagen van het B.S. van 12/01/2012 onder het nummer 12010063.

IMMO GRAMO NV is houdster geworden van alle aandelen van NV GRAMO en tengevolge de', vooropgestelde fusie onderworpen aan de artikelen 676 en 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap die wordt overgenomen is:

GRAMO NV, Bredabaan 454-458, 2170 Antwerpen-Merksein, RPR Antwerpen,

Ondememingsnummer 0426.069.035

Opgericht blijkens akte van Notaris Paul Van Meerbeeck te Antwerpen op 01/08/1984 bekendgemaakt in de bijlage tot het B.S. van 14/08/1984 onder het nummer 2534-12 en waarvan de statuten het laatst gewijzigd' werden op 22/12/2011 bij akte ingevolge kapitaalverhoging door omzetting reserves , bekendgemaakt in de bijlagen van het B.S. van 12/01/2012 onder het nummer 12010025,

B,VERRICHTING

De Raden Van Bestuur van beide vennootschappen verklaren dat ze aan hun respectievelijke Algemene Vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen waarbij het gehele vermogen  zowel alle rechten en plichten  van NV GRAMO overgaat naar NV IMMO GRAMO en dit zoals uitgelegd in artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen:

"Tenzij anders bij wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld :

1° de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden;'

Er zullen geen nieuwe aandelen worden uitgegeven gezien vennootschap NV IMMO GRAMO eigenares is, van alle aandelen van NV GRAMO.

Het maatschappelijke doel van elk van de vennootschappen is als volgt:

Doel vennootschap NV IMMO GRAMO die overneemt:

"Het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium hoofdzakelijk

bestaande uit onroerende goederen welke de vennootschap ook mag vervreemden, indien daarvoor goede

redenen bestaan. Op de laatste blz. van l.ulk B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Binnen het kader van haar vennodtschappelijkdoel zal de venno tschap mogen overgaan tot heïaankopen, uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen, ai dan niet gemeubeld, alsmede tot alle verrichtingen van onroerende leasing.

De groot- en kleinhandel, de verhuring en de herstelling van radio- en televisietoestellen, hi-fi en videoapparatuur en hun toebehoren. De groot- en kleinhandel, de verhuring van geluid- en beelddragers en fotografisch materieel. De groot- en kleinhandel in elektrische apparatuur, huishoudtoestellen en geschenkartikelen. De groot- en kleinhandel, de verhuring en herstelling van microcomputers, De groot- en kleinhandel in alarm- en beveiligingsapparatuur. Het verwerven en exploiteren van brevetten en andere onlichamelijke rechten.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen , voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken."

Doel van de overnemende vennootschap GRAMO NV

"- de groot- en kleinhandel, de verhuring en de herstelling van radio- en televisietoestellen, hi-fi en video-

apparatuur en hun toebehoren;

- de groot- en kleinhandel, de verhuring van geluid- en beelddragers en fotografisch materieel;

- de groot- en kleinhandel in elektrische apparatuur, huishoudtoestellen en geschenkartikelen;

- de groot- en kleinhandel, de verhuring en herstelling van microcomputers;

- de groot- en kleinhandel in alarm- en beveiligingsapparatuur;

- het verwerven en exploiteren van brevetten en andere onlichamelijke rechten.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en;

onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk ;

doel.

Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ,

ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die al dan niet een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel

nastreven,; zij mag te dien einde alle kredieten opnemen en aanwenden en zich borg stellen of aval verlenen,

voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken."

C.MOTIVERING VAN DE VERRICHTING

GRAMO NV, gelegen aan de Bredabaan te Merksem, heeft reeds verschillende jaren te lijden onder zware concurrentie van de gevestigde ketens en de verslechterde economische situatie. Hierbij komt nog de totale verloedering van deze winkelstraat en de nog geplande heraanleg van de Bredabaan, welke 24 maanden zal duren. Om deze moeilijke tijden door te komen, is het noodzakelijk om het eigen vermogen te versterken en de liquiditeiten van GRAMO NV te garanderen. Met deze verrichting wordt er een stevige buffer opgebouwd voor de toekomst.

De fusie heeft twee belangrijke voordelen:

-GRAMO NV ziet het overleven van deze moeilijke periode verzekerd. GRAMO NV kan alzo het sociaal passief van zijn personeel garanderen.

- IMMO GRAMO NV kan door de fusie verzekerd zijn dat het handelspand op de Bredabaan open kan blijven, ook tijdens de heraanleg van de Bredabaan, zodat het onroerend goed zijn waarde zowel in latere verhuur als verkoop kan behouden.

D.OVERIGE PUNTEN

De handelingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de ondernemende vennootschap vanaf 1 april 2012.

Er worden door de overnemende vennootschap geen rechten toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschap die bijzondere rechten hebben, noch aan de houders van andere effecten dan aandelen.

Er wordt in het kader van de fusie geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Gedaan te Antwerpen-Merksem op 2 april 2012

Anelca BVBA, Leo Bolckmans Karin De Meyere

bestuurder, Afgevaardigd bestuurder Bestuurder

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger,

Dhr, Leo Bolckmans

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/01/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIU 111111111111111

" 12~1~~25"

V+ beh,

aat

Bel Stara

Ondernemingsnr : 0426.069.035

Benaming (voluit) : GRAM P

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bredabaan 454-458

2170 Antwerpen-Merksem

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging door omzetting reserves-omzetting kapitaal in euro-wijziging statuten

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens; te Wijnegem op 22 december 2011, ter registratie neergelegd, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene. vergadering van de naamloze vennootschap "GRAMO", met zetel te 2170 Antwerpen-Merksem, Bredabaan 454-458, opgericht bij akte verleden voor notaris Paul Van Meerbeeck te Antwerpen op: één augustus negentienhonderd vierentachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien augustus nadien, onder nummer 2534-12., waarbij onder meer volgende; besluiten werden goedgekeurd:

1)De vergadering heeft beslist het kapitaal van de, vennootschap om te zetten in euro, respectievelijk van vijf',

miljoen negenhonderdduizend frank (5.900.000,-) in,

honderdzesenveertigduizend tweehonderdzevenenvijftig euro' achttien cent (¬ 146.257,18).

2)De vergadering heeft beslist het kapitaal van de. vennootschap te verhogen door incorporatie van beschikbare. reserves ten belope van duizend tweehonderdtweeënveertig euro tweeëntachtig cent (¬ 1.242,82), om het kapitaal te brengen van honderdzesenveertigduizend tweehonderdzevenenvijftig euro.

achttien cent (¬ 146.257,18) naar

honderdzevenenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 147.500,00), zonder aanmaak van nieuwe aandelen.

3)De vergadering heeft beslist tot wijziging van de statutaire bepalingen inzake het bestuur van de vennootschap door toevoeging in artikel 10 der statuten van volgende tekst, na de eerste zin:

"De raad van bestuur mag evenwel uit slechts twee bestuurders bestaan onder de voorwaarden voorzien door artikelen 518 en 519 van het wetboek van vennootschappen.".

4)De vergadering heeft beslist dat de aandelen voortaan op naam zijn en belast de raad van bestuur met de uitvoering van deze beslissing.

5)De vergadering heeft beslist tot invoering van de mogelijkheid voor de raad van bestuur tot uitkering van interimdividenden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

6)De vergadering heeft beslist tot invoering van de mogelijkheid voor de aandeelhouders om voor de algemene vergadering per brief te stemmen.

7)De vergadering heeft beslist de statuten integraal aan te passen, evenwel zonder wijziging van het doel, om deze in. overeenstemming te brengen met:

a) de zojuist genomen beslissingen;

b) het wetboek van vennootschappen, met opname van de in dit

wetboek voorziene mogelijkheid voor de aandeelhouders om

eenparig en schriftelijk alle besluiten te nemen die tot de

bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Aldus worden de nieuwe statuten vastgesteld zodat het

uittreksel luidt als volgt:

a)naam:GRAMO

b)rechtsvorm: een handelsvennootschap die de rechtsvorm van

een naamloze vennootschap aanneemt

c)duur: onbepaald

d)zetel: 2170 Antwerpen-Merksem, Bredabaan 454-458

'e)doel:

- de groot- en kleinhandel, de verhuring en de herstelling 'van radio- en televisietoestellen, hi-fi en video-apparatuur en hun toebehoren;

- de groot- en kleinhandel, de verhuring van geluid- en ,beelddragers en fotografisch materieel;

de groot- en kleinhandel in elektrische apparatuur, huishoudtoestellen en geschenkartikelen;

- de groot- en kleinhandel, de verhuring en herstelling van microcomputers;

- de groot- en kleinhandel in alarm- en

beveiligingsapparatuur;

het verwerven en exploiteren van brevetten en andere onlichamelijke rechten.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle: commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in; verband staan met haar vennootschappelijk doel.

zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, ,verenigingen of vennootschappen die al dan niet een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven; zij mag te dien einde alle kredieten opnemen en aanwenden en zich. :borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. f)kapitaal:

Artikel 5: Geplaatst kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdzevenenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 147.500,00), vertegenwoordigd door vijfduizend negenhonderd (5.900): aandelen zonder aanduiding van de waarde. Deze aandelen zijn: van gelijke waarde, tenzij anders wordt bepaald.

Het volstorte gedeelte is niet afkomstig van een publiek beroep op het spaarwezen.

g)bestuur:

Artikel 10: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur,: samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. De raad van bestuur mag evenwel uit slechts twee bestuurders bestaan onder de voorwaarden voorzien door artikelen 518 en 519 van het wetboek van vennootschappen.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso[o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene. vergadering anders beslist.

Artikel 11: Duur opdracht - ontslag

Zolang artikel 518 van het wetboek van vennootschappen ongewijzigd blijft, geldt de duur van de opdracht van elke bestuurder voor ten hoogste zes jaar.

Artikel 17: Orgaan van vertegenwoordiging betreffende het dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, die individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden.

Onder daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen, waartoe de noodzaak zich dag aan dag kan voordoen voor de normale gang van zaken van de onderneming en waarvoor, rekening houdende met de noodzakelijkheid van een onverwijlde beslissing, geen vergadering van de raad van bestuur moet worden belegd.

Artikel 18: Vertegenwoordiging

:Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van: de raad van bestuur als college en onverminderd wat hiervoor, bepaald is inzake dagelijks bestuur en bijzondere volmachten, wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, :als eiser of verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die samen handelen.

h) toezicht :

" Artikel 19: Toezicht

:Het toezicht op de vennootschap wordt beheerst door artikel,

130 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

.Zo de aanstelling van een commissaris niet verplicht

" heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten bijstaan door een accountant. Ook in dit geval behoudt de. :algemene vergadering echter het recht een commissaris aan te wijzen, die onderworpen is aan alle wettelijke bepalingen die het statuut van de commissaris in een naamloze vennootschap beheersen.

i) jaarvergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede donderdag van

de maand september om elf uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de

vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de

vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging

vermeld.

Deelname aan de algemene vergadering:

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de houders

van aandelen of hun gevolmachtigden uiterlijk vijf dagen vóór

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod ít.t

de vergaderdatum kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een aangetekende brief, te richten naar de zetel van de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet worden geëist, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

i)boekjaar:gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart j) winstverdeling:

Artikel 30: Winstverdeling

Het batig saldo nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies afgetrokken zijn, vormt de zuivere winst van de vennootschap.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een wettelijk reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar dient te worden hernomen wanneer het reservefonds om één of andere reden is aangetast.

Over de bestemming van het saldo wordt door de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur beslist.

Geen uitkering mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 31: Interimdividenden

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, met inachtneming van de bepalingen van artikelen 618 en 619 van het wetboek van vennootschappen.

k)vereffening:

Artikel 34: Vereffening

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-actief verdeeld onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien op alle aandelen niet op gelijke verhoudingen is gestort, moeten de vereffenaars alvorens over te gaan tot de in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten ten bate van de in hogere verhouding volstorte effecten.

Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan in vervanging van afgeloste kapitaalsaandelen, komen deze bewijzen niet in aanmerking voor terugbetaling van hun inbreng.

Bijzondere volmacht:

Bij deze wordt volmacht verleend aan de heer Bauwens

Georges, wonende te Schilde, Rozenlaan 27, de heer Bauwens Bart, wonende te Wijnegem, Marktplein 16, en de heer Van Lommel Edwin, wonende te Geel, Rijn 132, met recht van indeplaatsstelling, elk afzonderlijk bevoegd, teneinde namens de vennootschap:

- wijzigingen aan te brengen aan de inschrijving in het rechtspersonenregister en hiertoe alle nodige handelingen te

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

mod 11.1

verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap,

- alle nodige handelingen te verrichten tegenover de

administratie van de belasting over de toegevoegde waarde,

en in dat verband alle nodige formaliteiten te vervullen en

alle documenten te ondertekenen.

Dit mandaat is kosteloos.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerde notaris

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift akte

-coordinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 08.09.2011, NGL 21.09.2011 11552-0321-015
08/08/2011
ÿþ Mea 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr 0426069035

Benaming

(voluit) : G RAMO

r&restbri ter V,13 firteei Koppkvaloi Aniwergo,

j-biLTJ

Griffie

Iii

.1.11.1211(112IJ

be

E St

Il

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel : Bredabaan 454-458, 2170 Antwerpen-Merksem

Onderwerp akte : VERLENGING MANDAAT BESTUURDER

Uit het uittreksel van de bijzondere algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 01/04/2011 werd met eenparigheid van stemmen beslist om het mandaat van de bestuurder opnieuw met 6(zes) jaar te verlengen met ingang van 01/04/2011 tot en met 01/04/2017. Het betreft volgend mandaat: De Meyere Karin, bestuurder wonende te Fortsebaan 50, 2930 Brasschaat. Zij aanvaardt deze verlenging van mandaat.

Bolckmans Leo,

Agev. Bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

.,___ .. _. ___ ......... _._. .. ..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening.

14/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 09.09.2010, NGL 08.10.2010 10575-0354-015
29/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 10.09.2009, NGL 22.10.2009 09823-0304-013
04/12/2008 : AN241833
15/10/2008 : AN241833
10/10/2008 : AN241833
29/10/2007 : AN241833
04/10/2006 : AN241833
05/10/2005 : AN241833
14/09/2005 : AN241833
06/12/2004 : AN241833
13/10/2003 : AN241833
08/11/2002 : AN241833
29/10/2002 : AN241833
24/03/2001 : AN241833
01/07/1999 : AN241833
23/11/1993 : AN241833
01/01/1989 : AN241833
29/09/1988 : AN241833

Coordonnées
GRAMO

Adresse
BREDABAAN 454-458 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande