GRAND CAFE LAMOT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GRAND CAFE LAMOT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 875.266.038

Publication

07/07/2014
ÿþVoor-behoudei

aan het Belgisch Staatsbla

MM W.:1rd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 III ,I1M1111111111

LEGID

2 6 JUNI 2014

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPENPiellitlECHELEN

Ondernemingsnr : 0878.266.038

Benaming

(voluit): Grand Café Lamot

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 2800 Mechelen, Van Beethovenstraat 8/10

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op 16 april 2014 Geregistreerd op het lee registratiekantoor Mechelen, op 23 april 2014, acht bladen en geen verzendingen, register (OBA) 5, boek 321, blad 10, vak 20. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De Ontvanger (get.) M-R Van Vlasselaer. Blijkt wat volgt:

a) Alle aandeelhouders zijn hier vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

Eerste agendapunt:

Ingevolge een beslissing van de algemene vergadering de dato 23/01/2013, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato 19/03/2013, onder nummer 13044830 werd de maatschappelijke zetel van de vennootschap 23/01/2013 verplaatst van 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai 37 naar 2800 Mechelen, Van Beethovenstraat 8/10.

Derhalve verzoekt de algemene vergadering ons, notaris, deze wijziging authentiek te doen vaststellen om het artikel 2 van de statuten in overeenstemming te brengen met de werkelijkheid. Bijgevolg zal de eerste zin van het artikel 2 van de statuten voortaan luiden als volgt:

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Van Beethovenstraat 8/10,", De regularisatie van de eerste zin van het artikel 2 van de statuten wordt hierbij uitdrukkelijk bekrachtigd en goedgekeurd.

Tweede agendapunt:

De buitengewone algemene vergadering beslist om de vierduizend aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Deze omzetting gebeurt onder de uitdrukkelijke verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur.

Voor elk toonderaandeel zal één aandeel op naam worden ingeschreven in een Register van Aandelen welke bij die gelegenheid eveneens zullen genummerd worden en waarvoor een certificaat door de Raad van Bestuur aan de betrokken aandeelhouder zal worden uitgereikt,

De Raad van Bestuur verbindt er zich toe bij die gelegenheid eveneens over te gaan tot de vernietiging van de aan haar overhandigde toonderaandelen.

Het artikel 5 van de statuten wordt in deze zin aangepast.

Derde 4gendapunt :

Ingevolge de goedkeuring van het tweede agendapunt, beslist de buitengewone algemene vergadering de betrokken wijzigingen aan de statuten door te voeren. Aangezien een groot aantal artikelen dienen gewijzigd te worden, beslist de buitengewone algemene vergadering de statuten integraal te vervangen door de tekst die op het einde van deze akte wordt weergegeven..

Alle aandeelhouders verklaren vooraf in het bezit gesteld te zijn van deze tekst en keuren deze hierbij uitdrukkelijk goed. De bepalingen van deze tekst zullen voortaan gelden als tekst van de statuten.

Vierde agendapunt:

Aan de Raad van Bestuur wordt alle macht en opdracht verleend ter uitvoering van de bovenstaande beslissingen en meer in het bijzonder tot het verlenen van de wettelijke bekendheid aan deze beslissingen en tot

het neerleggen van de coördinatie van de statuten op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

, De statuten voorzien, onder meer, wat volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Artikel 1- RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam "GRAND CAFE LAMOT",

Artikel 2- ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Van Beethovenstraat 8/10.

Deze mag bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad, worden overgebracht naar iedere andere plaats in het Vlaams of Brussels Gewest.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen,

agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3- DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

.. het oprichten, inrichten, uitbaten, huren en verhuren van alle soorten drankgelegenheden,

verbruikssalons, cafés, hotels, restaurants, danszalen, dancings en ontspanningslokalen, alsmede het

aan- en verkopen van aanverwante artikelen en het stellen van alle verrichtingen die met dit doel

rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden;

het inrichten van vertoningen als film, music-hall, artistieke cabaretten, concerten en lezingen;

- het inrichten van private en schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps- of technische vorming;

- het aan- en verkopen van horeca-apparatuur;

- het aan- en verkopen van souvenirartikelen als t-shirts, postkaarten, beeldjes, enzovoorts;

- De groot- en kleinhandel en de tussenhandel in voedingswaren, dranken, bereide maaltijden en aanverwante producten.

Zij mag alle brevetten, vergunningen of merken, die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel, aankopen, exploiteren en afstaan.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan tevens het mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen.

Artikel 4- DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5- KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierenzestigduizend euro (64.000 EUR).

Het is verdeeld in vierduizend (4.000) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

Artikel 6- VERHOGING EN VERMINDERING VAN HET KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal mag worden verhoogd of verlaagd door een besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt volgens de regels gesteld moor de wijziging van de statuten, zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 12 - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat ten allen tijde kan worden herroepen.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 13 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders, Indien rechtspersonen deel uitmaken van de rand van bestuur, is de leeftijd van hun vaste vertegenwoordigers determinerend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder is deze verplicht om onder zijn vennoten, zaakvoerders, aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 13- BIJEENKOMST, BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Artikel - BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk deel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad, aan één of meer bestuurders, directeurs of voImachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Artikel 15- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van gedelegeerd bestuurder. Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangesteld.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 18- GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand december om achttien (18.00)

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats, om hetzelfde uur.

Een buitengewone of een bijzondere algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens ais het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze algemene vergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissaris(sen) en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de eproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 26 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit getekend en goedgekeurd door aile aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Artikel 19- OPROEPING

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, werden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Dezelfde personen kunnen tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering die hij niet bijwoonde eraan verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Artikel 27- STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 31- BOEKJAAR - MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

, " "

Voor-betlotscien

het

Belgisch Staatsblad





Op het einde van eIk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België

Artikel 32- WINSTVERDELING

Van de netto winst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éérdtiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto winst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 33- INTERIMDIVIDENDEN

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 36- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Zij beschikken over alle machten genoemd in de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist, Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de dato 16

april 2014, volmacht en de tekst van de gecolirdineerde statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

15/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.12.2013, NGL 09.01.2014 14006-0530-016
19/03/2013
ÿþ ~ Mod Wotct 11.1

OMM ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111111111111111,f11111111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophan,. ., ie,4nt /ergen, op

Griffie 9 7 MMli ?ni

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0875.266.038

Benaming

(voluit) : Grand Cafe Lamot

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Ernest Van Dijckkaai 37, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 23/01/2013 - Zetelverplaatsing en ontslag bestuurder

1. Zetelverplaatsing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de zetel van de vennootschap met ingang van heden wordt verplaatst naar volgend adres

Van Beethovenstraat 8/10 te 2800 Mechelen

2, Ontslag bestuurder

De vergadering neemt akte en aanvaardt het ontslag van de volgende bestuurders van de vennootschap met ingang van heden :

- NV Entrepot Du Congo, gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk 602 bus 3 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0893.809.864, vertegenwoordigd door de heer John Verept ;

- NV Zuiderevent, gevestigd te 2000 Antwerpen, Emest Van Dijckkaai 37, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0439.932.711, vertegenwoordigd door de heer heer Kristof Krekels ;

Kwijting zal worden verleend op de eerstvolgende jaarvergadering.

Het mandaat van de overige bestuurders blijft behouden.

Nick Schenkels Joeri Rossenbacker

Gedelegeerd bestuurder Bestuurder

16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 10.12.2012, NGL 02.01.2013 13001-0214-016
14/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r

I~II~~I 1lIlII111lfll 11 I~MI

*iaoseso~*

Neerreizei ter reeig va de RtHÁead t+~tr koopº% at,c :e.! Ar" riv, Wr;vsQ, op

0 2 HAM 2012

Griffie

Ondernemingsnr ; 0875.266.038

Benaming

(voluit) ; Grand Cafe Lamot

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Ernest Van Dijckkaai 37, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurder en gedelegeerd bestuurder

De voorzitter stelt vast dat de mandaten van alle bestuurders een einde nemen op de algemene

vergadering van 13 december 2010.

De aandeelhouders besluiten de volgende personen als bestuurder van de vennootschap met ingang

van heden te herbenoemen voor een periode van zes jaar tot de gewone algemene vergadering van

aandeelhouders te houden in het jaar 2016:

-De heer Joeri Rossenbacker, wonende te 2018 Antwerpen, Justitiestraat 61 bus 7

-De heer Nick Schenkels, wonende te 2000 Antwerpen, Nationalestraat 15

-NV Entrepot Du Congo, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai 37

-NV Zuiderevent & Management, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai 37.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen hebben de

bestuurders beslist voor de uitoefening van het mandaat de hierna vermelde vaste vertegenwoordiger aan

te stellen:

-NV Entrepot Du Congo heeft voor de uitoefening van haar mandaat aangesteld, de heer John Verept,

wonende te 2000 Antwerpen, Gijzelaarsstraat 21

-NV Zuiderevent & Management heeft voor de uitoefening van haar mandaat aangsteld, de heer

Kristof Krekels, wonende te 2600 Berchem, Langveld 7 bus 0302,

Aansluitend op de gewonen algemene vergadering van aandeelhouders komt de raad van bestuur in bestuurdersvergadering bijeen.

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om de heer Nick Schenkels te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, De opdracht zal lopen tot na de gewone algemene vergadering van het jaar 2016.

Schenkels Nick

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 13.12.2010, NGL 11.01.2011 11008-0028-016
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 14.12.2009, NGL 13.01.2010 10014-0175-016
22/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 08.12.2008, NGL 15.01.2009 09014-0130-017
24/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 10.12.2007, NGL 17.12.2007 07836-0191-016

Coordonnées
GRAND CAFE LAMOT

Adresse
VAN BEETHOVENSTRAAT 8, BUS 10 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande