GRAPHIC MATTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GRAPHIC MATTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.100.721

Publication

18/12/2013
ÿþIIV

ROM!

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Ret%gank van Keaybrid Antwerpen, op

0 6 Kt. 21i3

Griffie

Ondernemingsnr : 0457.100.721

Benaming

(voluit) : 11GRAPHIC MATTER"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Leguit 23

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

tilt een proces-verbaal opgesteld door notaris Goedele VANDEKERCKHOVE te Antwerpen op zesentwintig november tweeduizend dertien, "Geregistreerd zes bladen één renvooien te Antwerpen, zevende kantoor de registratie op, 29.11.2013. Boek 177 blad 62 vak 16. Ontvangen; vijftig euro 50,00 EUR. Voor de Ontvanger, Bij` delegatie (getekend) K. SLEGERS", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GRAPHIC MATTER" met eenparigheid van stemmen besloten heeft:

EERSTE BESLUIT BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de zaakvoerder van vijf januari tweeduizend en twaalf (bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van achtentwintig februari tweeduizend en twaalf onder het nummer 12046724) om met ingang van zelfde datum de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9000 Gent, Kruideniersstraat 1 naar 2000 Antwerpen, Leguit 23. De: vergadering besluit tevens artikel twee van de statuten te actualiseren en te herformuleren zoals bepaald in het£ zevende besluit hierna.

TWEEDE BESLUIT  DOELWIJZIGING

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder inhoudende een omstandige' verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van activa en passiva die niet meer dan drie' maand voordien werd opgemaakt.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte: verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen; uit te breiden en te herformuleren en dit zoals bepaald in het zevende besluit hierna.

DERDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor

De enige vennoot neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "VRC Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat. 39a, vertegenwoordigd door de heer Hedwig VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"6. BESLUITEN

Ter gelegenheid van de kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' "GRAPHIC MATTER", door een inbreng in natura bestaande uit de inbreng van een schuldvordering ontstaan uit de winstuitkering ter gelegenheid van een tussentijds dividend van de enige vennoot, voor een waarde van 115.200,00 EUR, zijn wij bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden van oordeel dat,

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der' Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partij weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 929 aandelen van de bvba "GRAPHIC MATTER", zonder vermelding van nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen. Gezien het feit dat er geen uitgiftepremie werd berekend daalt de eigenvermogenswaarde per aandeel van 879,12 EUR tot 228,98 EUR per aandeel.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Dit verslag is bestemd om neergelegd te worden samen met de akte van kapitaalverhoging van de bvba "GRAPHIC MATTER", te Antwerpen en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend.

Aldus opgemaakt te Roeselare op 25 november 2013 door "Vander Donskt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor.

(getekend) Hedwig VANDER DONCKT, Bedrijfsrevisor."

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder, Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd drieëndertig duizend achthonderd euro (¬ 133.800,00) door de hierna beschreven inbreng in natura (dividendvordering) ten belope van het overeenkomstige bedrag, mits creatie en uitgifte van negenhonderd negenentwintig (929) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van honderd vijftien duizend tweehonderd euro (¬ 115.200,00).

In breng

De heer Peter RUYFFELAERE, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van de dividendvordering die hij aanhoudt voor een bedrag van honderd vijftien duizend tweehonderd euro (¬ 115.200,00).

De inbrenger verduidelijkt dat voornoemde ingebrachte dividendvordering tot stand is gekomen op heden ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van vijftien november tweeduizend en dertien. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijner en wordt geschat op honderd vijftien duizend tweehonderd euro (¬ 115.200,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De enige vennoot, tevens inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van negenhonderd negenentwintig (929) nieuwe kapitaalsaandelen op naam, genummerd van honderd éénenvijftig (151) tot en met duizend negenenzeventig (1.079), en dit als volgt:

- aan heer Peter RUYFFELAERE, voornoemd, worden negenhonderd negenentwintig (929) nieuwe aandelen toegekend, genummerd van honderd éénenvijftig (151) tot en met duizend negenenzeventig (1.079), uitgegeven aan de globale prijs van honderd vijftien duizend tweehonderd euro (E 115.200,00);

Deze negenhonderd negenentwintig (929) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde dividendvordering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrenger verklaart volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaat uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hem ingevolge de inbreng wordt toegekend.

VIERDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING HIERVOOR

De enige vennoot stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderd drieëndertig duizend achthonderd euro (E 133.800,00) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend negenenzeventig (1.079) aandelen,

VIJFDE BESLUIT  HERFORMULERING VAN DE MODALITEITEN INZAKE BESTUUR EN EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De vergadering besluit om de modaliteiten inzake bestuur en de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid aan te vullen, te wijzigen en te herformuleren en dit zoals bepaald in het zevende besluit hierna.

ZESDE BESLUIT HERFORMULERING VAN DE MODALITEITEN INZAKE DE ONTBINDING EN VEREFFENING

De vergadering besluit de modaliteiten inzake ontbinding en de vereffening aan te passen aan de gewijzigde wetgeving terzake en dit zoals bepaald in het zevende besluit hierna.

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge ZEVENDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

De vergadering besluit vervolgens de statuten aan te passen aan de genomen besluiten hiervoor.

- De vergadering besluit artikel twee van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende

tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te Antwerpen, Leguit 23.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaamse

gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij enkel besluit van het bestuursorgaan, bekend te maken in

de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en

stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten."

- Vervolgens besluit de vergadering artikel drie van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna

volgende tekst

"De vennootschap heeft als doel:

Al Het stellen van elke handeling omtrent de realisatie van boek- en multimediaprojecten (vertalingen, eindredactie, vormgeving) en de bevordering van het uitgeverijwezen (projectbegeleiding, marktonderzoek).

BI Het optreden ais raadgever voor uitgeverijen, drukkerijen, musea, culturele organisaties en overheden.

II,

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van eigen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van eigen onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en eogen onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en eigen onroerende goederen.

Bi Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III.

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij ai of niet een participatie aanhoudt.

Bi Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Cl Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen,

IV.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

J, S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Vervolgens besluit de vergadering artikel vijf, eerste alinea van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Met maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd drieëndertig duizend achthonderd euro (¬ 133,800,00). Het is verdeeld in duizend negenenzeventig (1,079) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal kan gewijzigd warden."

- De vergadering besluit artikel tien, laatste zin van de statuten te schrappen.

- Vervolgens besluit de vergadering artikel elf, eerste tot en met vierde alinea te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Bestuursbevaegdheïd

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

AI wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Statutaire zaakvoerder

Wordt tot statutaire zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap: de heer Peter RUYFFELAERE, uitgever, wonende te 2000 Antwerpen, Sint-Paulusstraat 27 bus 103, Zijn mandaat kan slechts vroegtijdig herroepen worden met unanimiteit van de stemmen of door de algemene vergadering beraadslagende met inachtnemening van de vereisten voor de statutenwijzigingen en enkel in geval van wettige redenen." - Vervolgens besluit de vergadering artikel achttien van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging/homologatie worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening hij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen,

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen,

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden: 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf,"

ACHTSTE BESLUIT  OPDRACHT TOT COORDINATIE  VOLMACHTEN

De enige vennoot geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten,

De hier aanwezige zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om, indien vereist ingevolge onderhavige akte, alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Defoitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146:

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Mevrouw Sarah Verkimpe.

Mevrouw Liesbeth De Bruyne.

Mevrouw Natalie Van Haver.

VOOR UITTREKSEL, --------

De Notaris,

Goedele VANDEKERCKHOVE

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, verslag zaakvoerder

natura, gecoördineerde statuten.





en verslag bedrijfsrevisor inzake inbreng in









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 13.07.2012 12300-0146-014
28/02/2012 : GE180398
25/08/2011 : GE180398
25/06/2010 : GE180398
03/03/2010 : GE180398
28/07/2009 : GE180398
03/09/2008 : GE180398
26/07/2007 : GE180398
13/03/2007 : GE180398
31/07/2006 : GE180398
29/06/2005 : GE180398
29/06/2004 : GE180398
07/07/2003 : GE180398
20/09/2002 : GE180398
23/07/1998 : GE180398

Coordonnées
GRAPHIC MATTER

Adresse
LEGUIT 23 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande