GRASZODEN VAN BAEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GRASZODEN VAN BAEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.496.054

Publication

23/12/2014
ÿþ!II!I!I!IIhII!III IHI!1Iu

*14226837*

be

a

Br

sta

u

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

yii'rzplogri fe.!' eei'i'fijF, 9A,li ~Q

REOiiTEP ~W. ver x-ri`eI-IANDEL

12 DEC. 2014

ANTWERPEN a3deLtnt; TURNHOUT

~o. ier ~s~ ri

Mod Word 11.1

R

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0844.496.054

Benaming

(voluit) : GRASZODEN VAN BAEL

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA.

Zetel : VOORTBOSSEN 21 - 2450 MEERHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte ; BENOEMING ZAAKVOERDER

Volgende beslissing werd getroffen door de Bijzondere Algemene Vergadering van 10/12/2014:

Benoeming als zaakvoerder van mevrouw Els Peerlings, Voortbossen 21 - 2450 Meerhout. Haar mandaat' van zaakvoerder gaat in op 11 december 2014.

Eénvormig verklaard,

Bart Van Bae1

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/03/2012
ÿþOndernemingsnr : ©9i , ~f y~ Q,Ç Benaming (voluit) : Graszoden Van Bael

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Voortbossen 21

2450 Meerhout

j; Onderwerp akte : BVBA: OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Johan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op vijftien maart, j, tweeduizend en twaalf, welke spoedig zal worden neergelegd ter registratie, dat door de heer Van Bael Bart,: wonende te 2450 Meerhout, Voortbossen 21, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd; opgericht die de volgende kenmerken vertoont:

NAAM. Graszoden Van Bael.

VORM. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

;; ZETEL. 2450 Meerhout, Voortbossen 21.

DUUR. Onbepaalde duur.

I I

ij

DOEL. De vennootschap heeft tot doel in België en het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van; ;; derden; Het kweken, selectie, groot- en kleinhandel van graszoden, grondwerken, tuinaanleg, wegenbouw,, tuinonderhoud, aanleggen en onderhouden van allerlei terreinen; De aankoop, de verkoop, de groot-, klein- en; commissiehandel, de import, export van: Alle bloemen, planten, bomen, heesters, struiken, bloembollen, droog- en kunstbloemen en  planten, opschikmaterialen en alle aanverwante producten. Samengestelde en organische ;; meststoffen en sproeistoffen. Levende vissen, rotsstenen en vijverbenodigdheden. Alle siervoorwerpen, fantasie- en ;: geschenkartikelen, Aile soorten meubelen vervaardigd in hout, houtachtige-, imitatie- of kunststofproducten. Alle: kunstvoorwerpen, kunstwerken, zowel in het domein van de zuiver artistieke als van de toegepaste kunst. Alle. soorten voorwerpen in aardewerk, porselein en andere materialen. Het affrezen en maaien van wegbermen en: verwerking van afgefreesde en/of vervuilde grond, Ruimen van waterlopen, sloten en grachten, draineringswerken: in de meest ruime zin van het woord. Het plaatsen van afsluitingen en omheiningen. Tuinarchitectuur. Aanleg van: parkings en opritten. Het vegen van wegen. Het ruimen van sneeuw. Het composteren en verwerken van groenafval: In de meest ruime zin van het woord. Verhuur van materialen en personeel. Goederenvervoer en ondersteunende: :; diensten in de meest ruime zin van het woord. Het vervullen van mandaten in en het voeren van directie over; vennootschappen, ongeacht hun aard of doel. Het aankopen, verkopen, het valoriseren, het verkavelen, het doen bouwen, het doen verbouwen, het verhuren, het huren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van, onroerende goederen, het geven van advies terzake. Het optreden als agent en eventueel in een latere fase als makelaar, van zodra de nodige vestigingsattesten aanwezig zijn, In België en in het buitenland, het verkrijgen,: ;; exploiteren of afstaan van aile octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten. De vennootschap mag, in België :; en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die; rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen, Zij mag alle roerende en; onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het; doel van de vennootschap. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen; aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

KAPITAAL. Vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

ij AANDELEN. Vijftigduizend (50.000) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van : éénlvijftigduizendste vara het kapitaal,

i; WINSTVERDELING. Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt ten minste éénitwintigste', ï; voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal ;; bedraagt. Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

BOEKJAAR_ Van één januari tot en met eenende rtig december van het zelfde burgerlijke jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de lnstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGD

aRlFME RECHTBANK VAN

19 MM 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

perfeiffier

i

ril-71 - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffi

" 12066037*

mod 17.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de" maand juni om achttien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van de bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BESTUUR-CONTROLE. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Wanneer de vennootschap de functie uitoefent van bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité van een andere vennootschap wordt ze vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht haar naam en voor haar rekening. Deze vaste vertegenwoordiger wordt benoemd onder haar zaakvoerders, vennoten, of werknemers. De vennootschap kan verder geldig worden vertegenwoordigd door bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap werd benoemd: de heer Bart Van Bael, geboren te Geel op 4 maart 1974, die zijn mandaat uitdrukkelijk heeft aanvaard. De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging, Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd; nochtans kan aan de zaakvoerder(s), onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Er wordt geen commissaris benoemd omdat zij er als kleine onderneming niet toe gehouden is,

SLOT-EN OVERGANGSBEPALINGEN

Benoeming vaste vertegenwoordiger: De oprichter heeft beslist te benoemen tot vaste vertegenwoordiger, en dit voor onbepaalde duur, de heer Bart Van Baei, voormeld, aanwezig die het mandaat aanvaardt, Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overname van verbintenissen: De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 januari 2012. Deze overname zal maar effect sorteren, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar: Het eerste boekjaar neemt een aanvang op het moment dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal worden afgestoten op 31 december 2013.

Eerste gewone algemene vergadering: De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Volmacht: De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan SBB Accountants, kantoorhoudende te 2440 Geel, Antwerpseweg 10, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerlegging en/of publicatie die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering, of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, en de aanvraag van een B.T.W.-nummer, en de neerlegging van de documenten op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Eenpersoonsvennootschap: De oprichter verklaart tot op heden geen aandeelhouder te zijn van een éénpersoons besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en verklaart te weten dat op basis van de huidige wetgeving hij maar van één éénpersoonsvennootschap vennoot kan zijn, zonder zijn beperkte aansprakelijkheid te verliezen.

Notaris Jan Van Ermengem.

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

mod 11.1

Von.,

behouden*

haan het

Belgisch Staatsblad

aam en

evoega

Verso : Naam en verso : Naam en éligA~Wi eg+g Y fgn instrumenterendeWas geeM~ no el ii

e zftu~r~i3r e prsóCó)n(én)

e recht ersoon ten aanzien van derden te v te enwoorij vancigen

inekC g

e

tandt e ening

E3 dé Iáátsté vérmS«én

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 19.06.2015 15190-0316-012
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 17.06.2016 16182-0527-012

Coordonnées
GRASZODEN VAN BAEL

Adresse
VOORTBOSSEN 21 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande