GRAYPEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GRAYPEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.194.364

Publication

27/09/2013
ÿþ} mod 11.1

bit ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 1!11,!1.1,111111111,1.11°11111111

,:..

;: Ondernemingsnr : 0844194364

1 Benaming (voluit) : GRAYPEN

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank von Koophandel te Antwerpen, op

,10 SEP, 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Uitbreidingstraat 84

2600 Antwerpen

Onderwerp akte :ZETELVERPLAATSING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twee september tweeduizend dertien, door Meester Tim Carnewal, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte;; aansprakelijkheid "GRAPPEN", waarvan de zetel gevestigd is te Uitbreidingstraat 84, 2600 Antwerpen, hierna' "de vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar Ankerrui 20, 2000 Antwerpen.

2/ Aanpassing van artikel 2 van de statuten, ten einde dit in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing tot zetelverplaatsing en vervanging van de eerste paragraaf van artikel 2 van de statuten door de volgende tekst:

"De zetel is gevestigd te Ankerrui 20, 2000 Antwerpen.".

3/ Wijziging van artikel 10 van de statuten niet betrekking tot het bestuur van de vennootschap en integraal;" te vervangen door de volgende tekst, zodat vanaf twee september tweeduizend dertien de vennootschap;; bestuurd kan worden door één of meer zaakvoerders:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

" vennoten, die door de algemene vergadering zijn benoemd.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, moet deze onder zijn vennoten, bestuurders.

" of werknemers een vaste vertegenwoordiger aanduiden die wordt belast met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De algemene vergadering die de zaakvoerders benoemt, beslist over de duur van hun mandaat,

Behoudens afwijkend besluit van de algemene vergadering, is het mandaat van de zaakvoerders onbezoldigd.",

41 Wijziging van artikel 11 van de statuten inzake de bestuursbevoegdheid van de zaakvoerders en integraal te vervangen door de volgende tekst, zodat de vennootschap vanaf twee september tweeduizend dertien door één of meer zaakvoerders kan bestuurd worden:

"De enige zaakvoerder kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking; van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (or deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er twee zaakvoerders zijn, zullen zij het bestuur gezamenlijk voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college. Het college van zaakvoerders kan onder zijn leden een voorzitter aanduiden. Bij ontstentenis van dergelijke aanduiding of bij afwezigheid van de: voorzitter, wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste aanwezige zaakvoerder.

Het college van zaakvoerders wordt bijeengeroepen op verzoek van een of meerdere zaakvoerders, ten minste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering, met uitzondering van de gevallen van dringende noodzakelijkheid. In geval van dringende noodzakelijkheid en wanneer het belang van des vennootschap zulks vereist, worden de aard en de redenen van deze dringende noodzakelijkheid vermeld in de: oproeping. De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax, email, of door enig ander middel vernield in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

Het college van zaakvoerders kan niet geldig beraadslagen over punten die niet op de dagorde voorkomen, behalve wanneer alle zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en dit unaniem overeenkomen.

" Elke zaakvoerder die een vergadering van het college van zaakvoerders bijwoont of zich erop laat: vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een zaakvoerder kan er eveneens aan ;; verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping, en dit voor of na de; vergadering waarop hij niet aanwezig is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergaderingen van het college van zaakvoerders worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

De vergaderingen kunnen gehouden worden bij middel van telecommunicatietechnieken die een collectieve beraadslaging toelaten, zoals telefoon- of videoconferenties, In zulk geval wordt de vergadering geacht gehouden te zijn op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder kan volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem op een welbepaalde vergadering van het college van zaakvoerders te vertegenwoordigen Een zaakvoerder mag slechts één van ' zijn collega's vertegenwoordigen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Elke beslissing van het college van zaakvoerders wordt genomen niet een gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders. Bij staking van de stemmen ' is de stem van diegene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

De beraadslagingen en beslissingen van het college van zaakvoerders worden vastgelegd in notulen die worden ondertekend door de aanwezige zaakvoerders. Kopijen of uittreksels van deze notulen worden ondertekend door ten minste één zaakvoerder

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

De zaakvoerders, en indien er meerdere zijn doen zij dit gezamenlijk, kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap,".

51 Aanpassing van de vertegenwoordiging van de vennootschap, zodat in het geval er slechts één zaakvoerder is, deze de vennootschap alleen kan vertegenwoordigen, en in het geval er twee of meerdere'

" zaakvoerders zijn, de vennootschap vertegenwoordigd zal worden door twee zaakvoerders, gezamenlijk

handelend.

Vervanging van artikel 12 van de statuten en te vervangen door de volgende tekst:

"Indien slechts één zaakvoerder is benoemd, kan deze de vennootschap jegens derden en in rechte als

eiser of verweerder vertegenwoordigen.

indien twee of meerdere zaakvoerders zijn benoemd, wordt de vennootschap jegens derden en in rechte als

etser of verweerder geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

De bijzonder gevolmachtigden verbinden de vennootschap rechtsgeldig binnen de perken van de hun

verleende volmacht".

6/ Werden benoemd tot niet-statutair zaakvoerders van de vennootschap, en dit vanaf twee september

tweeduizend dertien en voor onbepaalde duur

" De heer lan Thomas Boyd, wonende te 19 Pasture Lane, Scartho, Grimsby, DN33 3TF, Verenigd Koninkrijk;

" De heer Simon John Coghlan, wonende te Fairoak Pentrepoeth RD, Bassaleg, Newport, Gwent NP10 8LN, Verenigd Koninkrijk;

" De heer Philip Daniel Johnson, wonende te 31 Railway Street, Bametby, South Humberside DN38 6DH, Verenigd Koninkrijk; en

" De heer Marc Scholten, wonende te Keizersdijk 2, 3291 CE Strijen, Nederland.

Zij zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

De vergadering bevestigde dat door de beslissing om deze 4 bovenstaande personen te benoemen als niet-statutair zaakvoerder er op twee september tweeduizend dertien zes (6) niet-statutaire zaakvoerders in de vennootschap zijn:

" de heer Timothy Gifford;

" Graypen Limited, met als vaste vertegenwoordiger de heer fan Thomas Boyd;

" de heer lan Thomas Boyd;

" de heer Simon John Coghlan;

" de heer Philip Daniel Johnson; en

" de heer Marc Scholten.

7/ Bijzondere volmacht werd verleend aan Jorg Heirman, Matthieu de Donder en Alexandre Hublet (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, aan alle advocaten van Eubelius CVBA, evenals aan zijn ; bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijvingfaanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek registratierechten.

Tim Carnewai

Geassocieerd Notaris

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/09/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Uitbreidingstraat 84, 2600 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging vaste vertegenwoordiger van bestuurder

Uit de notulen van de zaakvoerders van de Vennootschap van 27 augustus 2013 blijkt dat:

"1.Kennisname van de vervanging van de heer Kenneth Fish als vaste vertegenwoordiger van Graypen Limited door de heer Jan Thomas Boyd

Elke zaakvoerder van de Vennootschap neemt kennis van de beslissing van Graypen Limited om de heer Kenneth Fish te vervangen door de heer lan Thomas Boyd, wonende te 19 Pasture Lane, Scartho, Grimsby, Dh133 3TF, Verenigd Koninkrijk als vaste vertegenwoordiger zoals bedoeld in artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen voor de uitvoering van haar mandaat als niet-statutair zaakvoerder in de Vennootschap, en dit met ingang van 27 Augustus 2013.

4. Volmachten

Gelet op de voorgaande beslissingen, beslissen de vennoten om volmacht te verlenen aan Jorg Heirman, Matthieu de Donder en Alexandre Hublet (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, aan alle advocaten van Eubelius CVBA, om aile handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op (i) de neeriegging van deze besluiten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen."

Jdrg Heirman Bijzonder lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank Van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie S&.



0844.194.364

GRAYPEN

13/11/2012
ÿþMod Word 17.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Reergefegd tor griffie taa ReatmlC van Koophandel to Antwerpen, op

3 1 fiti,i, 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0844.194.364

Benaming

(voluit) : GRAYPEN

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : tJitbreidingstraat 84, 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene vergadering volgens de schriftelijke procedure van 26 oktober 2012:

"1. De vennoten besluiten unaniem om Vandelanotte Bedrijfsrevisoren CVBA, ondernemingsnummer 0433.608.707, met maatschappelijke zetel te President Kennedypark 1a, B-9500 Kortrijk, vertegenwoordigd door de heer Eddy Corber, te benoemen tot commissaris voor een periode van drie jaar met ingang van 2 maart 2012, en dit tegen een vaste jaarlijkse vergoeding van EUR 5.000. Dit mandaat heeft betrekking op de boekjaren 2012 tot en met 2015, met dien verstande dat het eerste boekjaar loopt van 2 maart 2012 (datum van oprichting van de Vennootschap) tot en met 31 oktober 2013. Het mandaat zal dus een einde nemen na de algemene vergadering die de jaarrekening over het boekjaar 1 december 2014 -- 31 oktober 2015 goedkeurt.

2. De aandeelhouders machtigen Marieke Wyckaert, Joris De Wolf en Jiirg Heirman, advocaten met kantoor te Louizalaan 99, 1050 Brussel, elk afzonderlijk en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de uitvoering van de voormelde beslissing en de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad."

Jorg Heirman,

Lasthebber

f Illtlllllf IlNlllf tl

*13184394*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/03/2012
ÿþe~ }+ mat 19.1

.A'-

"5 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11

11111 011111

*12057937*

iII

--J

Ondernerningsnr : g y L( /jg y 3 6 ~ Benaming (voluit) : GRAYPEN

~3t f; t. ., r: ti t~ {:"º% griffie van (é

Rechtbank van Antwerpen

op MP,1 2012

DOtIPifi#ler,

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Uitbreidingstraat 84

2600 BERCHEM

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden op twee maart tweeduizend en twaalf, voor Meester Alexis LEMMERLING, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een, coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondememingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat

1) de vennootschap naar Brits recht "Graypen Limited", met maatschappelijke zetel te Queens Road, lmmingham, England DN401QY,

2) de heer GIFFORD Timothy, wonende te Barnie Garah, 8 The Avenue, Healing Grimsby, DN41 7NG,

Verenigd Koninkrijk,

volgende vennootschap hebben opgericht:

Rechtsvorm en vennootschapsnaam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam GRAYPEN.

Zetel

De zetel is gevestigd te 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 84.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, de aankoop, verhandeling verkoop en

levering van goederen en diensten, in het bijzonder in verband met scheepsagentuur (beter bekend onder de

Engelse term "tanker agency services"), doch zonder daartoe beperkt te zijn, en alle verbonden activiteiten, en

dit zowel in België, als in het buitenland.

Bovendien kan de vennootschap, zowel in België ais in het buitenland, alle commerciële, industriële en

financiële handelingen stellen die haar activiteiten rechtstreeks of onrechtstreeks ondersteunen of bevorderen.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs indien dit geen (rechtstreeks of

onrechtstreeks) verband houdt met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan op elke manier deelnemen in, samenwerken of fuseren met welke vereniging,

bedrijfsactiviteit, onderneming of vennootschap ook, met een maatschappelijk doel dat identiek, vergelijkbaar of

verwant is met het maatschappelijk doel van de vennootschap, of waarvan verwacht kan worden dat de

activiteiten van de vennootschap erdoor zullen worden bevorderd.

Ten slotte kan de vennootschap zich verbinden, kredieten en leningen verstrekken, zich borg stellen of

andere zekerheden verstrekken ten gunste van verbonden vennootschappen of derden, onder meer door haar

goederen in pand of in hypotheek te geven, met inbegrip van haar eigen handelszaak,

Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van twee maart

tweeduizend en twaalf.

Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro

(18.550,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder vermelding waarde, die ieder

één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt ais volgt in geld ingeschreven:

- door de vennootschap naar Brits recht "Graypen Limited", ten belope van vijftig (50) aandelen;

door de heer GIFFORD Timothy, ten belope van vijftig (50) aandelen.

totaal: honderd (100) aandelen.

Het kapitaal werd volledig volgestort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Af

4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

BAN KATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het

Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 722-5454304-61 bij de

Royal Bank of Scotland, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 21 februari 2012 afgeleverd

bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven,

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door twee zaakvoerders, elk afzonderlijk bevoegd, natuurlijke of

rechtspersonen, al dan niet vennoten, die door de algemene vergadering zijn benoemd.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, moet deze onder zijn vennoten, bestuurders

of werknemers een vaste vertegenwoordiger aanduiden die wordt belast met de uitvoering van de opdracht van

zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De algemene vergadering die de zaakvoerders benoemt, beslist over de duur van hun mandaat.

Behoudens afwijkend besluit van de algemene vergadering, is het mandaat van de zaakvoerders

onbezoldigd.

Bestuursbevoegdheid

Elk van de zaakvoerders afzonderlijk kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de

verwezenlijking van het doel, behalve die handelingen waarvoor conform het Wetboek van vennootschappen

alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Vertegenwoordiging

De vennootschap zal geldig vertegenwoordigd zijn tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder

door één van de zaakvoerders afzonderlijk handelend.

De vennootschap wordt eveneens rechtsgeldig vertegenwoordigd door een bijzondere lasthebber die wordt

benoemd door één van de zaakvoerders onder zijn eigen verantwoordelijkheid.

Algemene vergadering

de jaarvergadering wordt gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de oproeping, op 30

december om 12:00 uur, Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, heeft de vergadering

plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één november en eindigt op 31 oktober van elk jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt ten minste vijf percent afgenomen voor de vorming van de

wettelijke reserve; deze afneming is niet langer verplicht zodra deze reserve één tiende van het maatschappelijk

kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de zaakvoerders beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van

de nettowinst.

Ontbinding

De vennootschap mag te allen tijde worden ontbonden door de algemene vergadering die beraadslaagt

overeenkomstig de relevante wettelijke bepalingen,

Bij ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening door de zaakvoerders afgehandeld, of door één of

meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, die beslist over hun aantal, bevoegdheden en

vergoeding, één en ander mits inachtname van bijkomende wettelijke voorschriften.

Verdeling van het vereffeningssaldo

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap en de terugbetaling van het volgestorte

kapitaal van de vennootschap, wordt het positieve saldo proportioneel verdeeld tussen de vennoten.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Werden benoemd tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur;

1) de vennootschap naar Brits recht "Graypen Limited", met maatschappelijke zetel te Queens Road, Immingham, England DN40 IQY, met als vaste vertegenwoordiger de heer FISH Kenneth, wonende te 1 The Pines, Kingswood, Hull, HU7 3GT, Verenigd Koninkrijk;

2) de heer GIFFORD Timothy, wonende te Barnie Garah, 8 The Avenue, Healing Grimsby, DN41 7NG, Verenigd Koninkrijk,

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van twee maart tweeduizend en twaalf en zal worden afgesloten op 31 oktober 2013.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN

Bijzondere volmacht werd verleend aan Advocatenkantoor Eubelius, met haar kantoren te 1050 Brussel, Louizalaan, 99, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

--------------

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Op de laatste btz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd.: een uitgifte van de akte, twee volmachten).

Dit uittreksel werd afgeleverd %/66n, rëglstratie bij .toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Alexis LEMMERLUNG Geassocieerd Notaris

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.10.2015, GGK 30.12.2015, NGL 29.01.2016 16035-0232-033

Coordonnées
GRAYPEN

Adresse
ANKERRUI 20 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande