GREEN TEAM HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GREEN TEAM HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.262.166

Publication

27/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 26.08.2014 14460-0064-028
21/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 12.11.2012, NGL 18.01.2013 13010-0203-018
06/12/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

NEERGELEGD

I GRIFFIE RECHTBANK VAN

Y II N IIII I VIII I IIIIIIIII

*12197606*

2 7 NOV. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT De graffie

Ondernerningsnr : 0887.262.166.

Benaming

(voluit) : GREEN TEAM HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2250 Olen, Doffen 77

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERLENGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op veertien november twee duizend en twaalf, geregistreerd één blad geen verzendingen te Herentals, Registratie op eenentwintig november daarna boek 51167 blad 36 vak 18, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte. Aansprakelijkheid GREEN TEAM HOLDING gevestigd te 2250 Olen, Doffen 77, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op 13 februari 2007, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 februari daarna onder het (referte)nummer 07031535 en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt: en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op negentien december tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drie februari tweeduizend en twaalf, onder het (referte)nummer 12030972 beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist het huidig lopend boekjaar te verlengen tot éénendertig december tweeduizend dertien.

Voortaan zal het boekjaar van de vennootschap lopen van één januari tot éénendertig december.

Ingevolge deze beslissing wordt artikel 20 van de statuten gewijzigd als volgt:

u

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder een

inventaris en een jaarrekening op,

Hij stelt een verslag op, jaarverslag genoemd, voor zover de wet dit vereist.



TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist om de datum van de jaarlijks te houden algemene vergadering te wijzigen en te verplaatsen naar de tweede maandag van de maand juni om negentien uur. Ingevolge deze beslissing wordt, artikel 16.a. van de statuten gewijzigd als volgt:

a. De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de' tweede maandag van de maand juni om negentien uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone' algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de' ' jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten' behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent, De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, correct ondertekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op voormelde statutair bepaalde dag voor het houden van de gewone algemene vergadering.

b. (...)

DERDE EN LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

u

' ~Yx

._, .

Voor-

behouden. aan het Belgisch

Staatsblad

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder(s) voor de uitvoe-ring van de genomen beslissing(en) omtrent de voorgaand(e) agendapunt(en) en aan on-dergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan BVBA Van Der Linden & Favril te 2200 Herentals, Sint Jobstraat 259 evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd ; expeditie akte verlenging boekjaar, wijziging datum algemene vergadering, statutenwijzigingen) - historiek met coördinatie der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2012
ÿþOndernemingsnr : 0887.262.166.

Benaming

(voluit) : GREEN TEAM HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2250 Olen, Doffen 77

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - ALGEMENE VERGADERING VAN DE

OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - STATUTENWIJZIGING.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op negentien december twee duizend en elf, geregistreerd vier bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie op eenentwintig december daarna boek 5/159 blad 79 vak 18, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V.Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid GREEN TEAM HOLDING gevestigd te 2250 Olen, Doffen 77, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op dertien februari tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig februari daarna onder het (referte)nummer 07031535 en waarvan de stauten voor de laatste maal werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Vanhencxthoven op achttien december tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achttien januari tweeduizend en tien onder het (referte)nummer 10009042 beslist heeft hetgeen volgt :

De algemene vergadering keurt het fusievoorstel goed en besluit tot fusie over te gaan door overneming van gans het vermogen van de naamloze vennootschap BRABO FINANCE met maatschappelijke zetel te 2250 Dien, Doffen 77 en met ondememingsnummer (BTW BE) 0458.293.326 RPR Turnhout zodat de opschortende voorwaarde waaronder de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap tot de fusie door overneming heeft besloten als vervuld moet worden beschouwd.

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel en niet alle rechten en plichten over op onderhavige overnemende vennootschap.

Deze overgang is gebaseerd op een staat van actief en passief afgesloten op dertig juni tweeduizend en elf.

Alle handelingen verricht en alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één juli tweeduizend en elf die datum worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht en vervuld voor rekening van onderhavige overnemende vennootschap.

Ter vergelding van de overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap en onder zelfde voorbehoud als hiervoor vermeld, wordt het kapitaal van de vennootschap verhoogd met honderd vijfennegentigduizend negenhonderd zevenenzeventig euro tweeënvijftig cent (¬ 195.977,52) om het kapitaal te brengen van vijf miljoen achthonderd zestigduizend achthonderd en drie euro (¬ 5.860.803,00) euro tot zes miljoen zesenvijftigduizend zevenhonderd tachtig euro tweeënvijftig cent (¬ 6.056.780,52) , door creatie of uitgifte van tweehonderd negenendertig (239) nieuwe aandelen in onderhavige overnemende vennootschap.

De algemene vergadering beslist om artikel 5 van de statuten over kapitaal en aandelen, als volgt te wijzigen:

Artikel vijf: KAPITAAL  AANDELEN / OBLIGATIES - REGISTER.

a. Kapitaal.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zes miljoen

zesenvijftigduizend zevenhonderd tachtig euro tweeënvijftig cent (¬ 6.056.780,52) en werd volledig volgestort.

b. Aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in vijfduizend achthonderd drieënveertig (5.843) (gelijke)

aandelen zonder nominale waarde.

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden waarin wordt aangetekend: 1.

de nauwkeurige gegevens betreffende de _persoon van elke vennool alsmede het aantal van de hem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

[ El.mal~s

Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I k'. " r ~r

VAN

11I ii u iiii 1111H1

*12030972*

2 3 JAN. 2,412

KOOPHANDEL TUi-3N1-1OUT

De griffier

Chant.,

I~

bel

a. BE

Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 0371)2/2012 - Annexes du Moniteur belge

toebehorende aandelen; 2. de gedane stortingen; 3. de overdrachten en de overgangen van aandelen niet hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Van de inschrijving in voormeld register worden certificaten tot bewijs hiervan afgegeven aan de vennoten.

Het bestuursorgaan kan besluiten tot opsplitsing van het register in twee delen waarvan het ene zal berusten In de zetel van de vennootschap en het ander buiten die zetel, in België of in het buitenland. In voorkomend geval is het desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

c. Obligaties.

In een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid kunnen er naast aandelen ook obligaties bestaan. Zij zijn op naam en voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van obligaties gehouden waarin wordt aangetekend: 1. de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke obligatiehouder, alsmede het aantal van de hem toebehorende obligaties; 2. de overdrachten en de overgangen van de obligaties met hun datum.

Van de inschrijving in voormeld register worden certificaten tot bewijs hiervan afgegeven aan de obligatiehouders.

d. Winstbewijzen die het kapitaal niet vertegenwoordigen mogen niet worden uitgegeven.

De jaarrekening van de overgenomen vennootschap voor de tijdspanne tussen één januari tweeduizend en elf tot en met dertig juni daarna, opgesteld door de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap, wordt goedgekeurd door onderhavige vergadering.

Kwijting wordt verleend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap overeenkomstig artikel 704 van het Wetboek van Vennootschappen, voor de uitoefening van hun mandaat tot de verwezenlijking van de fusie.

De algemene vergadering verleent alle machten en bevoegdheden aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap voor de uitvoering van de beslissingen) genomen omtrent voorgaande) agendapunt(en) en om de voorgaande besluiten uit te voeren overeenkomstig artikel 703 van het Wetboek van Vennootschappen, en meer bepaald om na goedkeuring van de fusie:

- de formaliteiten van openbaarmaking van de fusie te verrichten met betrekking tot onderhavige overnemende en voormelde overgenomen vennootschap;

- de aandelen aan toonder van de overgenomen vennootschap, voor zover effectief gedrukt, te vernietigen, in voorkomend geval om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen;

- de aantekening van de 239 nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap te verrichten in het aandelenregister van de overnemende vennootschap op naam van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

- De vergadering gelast ondergetekende notaris met het opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten van de overnemende vennootschap rekening houdende met het voorgaande.

- Verder wordt er in het bijzonder volmacht gegeven aan de BVBA Van der Linden & Favril te 2200 Herentals, Sint Jobsstraat 259, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondememingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als handelsonderneming, en verder om al het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten tot uitvoering van voorgaande statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte fusie door overneming, algemene vergadering van de overnemende vennootschap, statutenwijziging, historiek met coördinatie der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

N

.Mpor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 14.11.2011, NGL 27.01.2012 12014-0434-016
10/11/2011
ÿþ,7"» MM 2.1

~ ~f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

, _~`-- ~ na neerlegging ter griffie van de akte ,

~ r, `~, . .

. ,122

2i..d I1111uuw!ueniwll~

,al~ Í.,-.. -.I tt' " i~ . ._ .>.. II .+;

UAi:>'vrlL ti':,:;º%.:;' ~'~ F,~' >-.'f` W.N

2 0~''.;ï. 2.~~~~

__.__. .______.___ ,

K0PHAND4 `i-,..:. , .. -_J.JT '

Griffie c:" ~{:i.;7 ,'

__ -__--à

Onderneemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

"

0887.262.166

GREEN TEAM HOLDING

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DOFFEN 77, 2250 OLEN

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL DD. 04/10/2011

Neerlegging fusievoorstel betreffende de vennootschappen BVBA GREEN TEAM HOLDING met zetel te 2250 Olen, Doffen 77 (ondernemingsnummer 0887.262.166) en de NV BRABO FINANCE met zetel te 2250, Olen, Doffen 77 (ondernemingsnummer 0458.293.326).

1.

e

Olen, 4 oktober 2011

o

Victor Mertens

Zaakvoerder

/1

/1

N

~--I

:--~i

e

~

~r

:--~i

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 08.11.2010, NGL 09.12.2010 10626-0122-017
22/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 09.11.2009, NGL 17.12.2009 09889-0220-017
01/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 10.11.2008, NGL 27.11.2008 08824-0269-016
10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 06.08.2015 15400-0475-028
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 15.07.2016 16319-0389-028

Coordonnées
GREEN TEAM HOLDING

Adresse
DOFFEN 77 2250 OLEN

Code postal : 2250
Localité : OLEN
Commune : OLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande