GREENWAY DISTRICT, AFGEKORT : GREENWAY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GREENWAY DISTRICT, AFGEKORT : GREENWAY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 836.338.453

Publication

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 26.09.2014, NGL 26.09.2014 14599-0397-011
05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 31.10.2013 13645-0204-010
30/05/2011
ÿþr

Mod 2.0

INE\

tizik"8._` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1 7 -05- 2011

GRIFFIE RECHTANK van

KOOPHANDEL_ fB eCHEL.EN

Ondemenlrntî,, Benaming

tvainn .

Zetel . 00000

"GREENWAY DISTRICT", in het kort "GREENWAY"

Naamloze vennootschap

2820 Bonheiden, Zilverberklaan 2b

r,+" .I" " l>r,

OnclerWerp?akte : Stichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Jean-François Agneessens te Nazareth op zestien mei tweeduizend en elf, ter registratie, dat een naamloze vennootschap met de naam "GREENWAY DISTRICT,` afgekort "GREENWAY" werd opgericht.

1. Rechtsvorm en naam: naamloze vennootschap "GREENWAY DISTRICT, in het kort "GREENWAY".

2. Zetel: 2820 Bonheiden, Zilverberklaan 2b.

3. Duur: Opgericht voor onbeperkte duur.

4. Identiteit oprichters:

1)De heer PENNINCKX Dieter, geboren te Mechelen op zestien september negentienhonderd vierenzeventig, en echtgenote:

2)Mevrouw MAES Anja, geboren te Bonheiden op twintig februari negentienhonderd vijfenzeventig,. samenwonende te 2820 Bonheiden, Oude Keerbergsebaan 39.

3)De heer BRACKE Emmanuel Frederik Maria, geboren te Wilrijk op twaalf april negentienhonderd vierenzeventig, in huwelijk met mevrouw Vandenborre Dorien Mieke Emmanuel, wonende te 2520 Ranst, Oelegemsesteenweg 11.

4)De heer LUYCKX Karel, geboren te Lommel op zes mei negentienhonderd vijfenzeventig, in huwelijk met mevrouw Kaat Mia An Ghyselen, wonende te 3020 Herent, Hogebeekstraat 20.

5. Kapitaal - aandelen - volstorting:

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt vierhonderdduizend (400.000) euro.

Het is verdeeld in 10.000 aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen zijn voor een bedrag van honderdduizend euro volstort.

6. Samenstelling maatschappelijk kapitaal - Aandelen.

De gelden zijn overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen bij storting of.

overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening met nummer 363-0883185-40 bij de ING Bank te

Mechelen, geopend op de naam van de naamloze vennootschap in oprichting.

Als vergoeding van hun inbreng werden het volgend aantal aandelen toegekend :

- aan de heer Dieter Penninckx, voornoemd onder 1°- : 2.500 aandelen;

- aan mevrouw Anja Maes, voornoemd onder 2°-: 2.500 aandelen;

- aan de heer Emmanuel Bracke. voornoemd onder 30- : 2.500 aandelen;

- aan de heer Karel Luyckx, voornoemd onder 4°- : 2.500 aandelen.

Deze aandelen zijn volstort ten belopen van één/vierde, zodat vanaf 13 mei 2011 een bedrag van:

honderdduizend euro (E 100.000,-) ter beschikking van de vennootschap is gesteld.

7. Boekjaar: Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van dertien mei tweeduizend en elf en zal worden afgesloten op eenendertig maart tweeduizend dertien.

8. Betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling na vereffening van het overblijvende saldo: wettelijke bepalingen.

9. Bestuur:

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot:

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de:

statuten of de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur of. indien een directiecomité werd ingesteld en de raad van bestuur zich niet de:

bevoegdheid heeft voorbehouden om het dagelijks bestuur te delegeren, het directiecomité, kan het dagelijks: bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer bestuurders die de titel van gedelegeerd-' bestuurder(s) zullen voeren, en/of aan één of meer personen die de titel van directeur(s) zullen voeren, die: geen aandeelhouder moeten zijn.

v ,~+ trrrk il ' ii'icitlr:n . Rr~c.l0 . P?.rrI cn ib, ,ti uterrti van dr, inslaurt:nn(Crendc notaris. h2 lij v, r, dc PCr:,or0)1 (cw

trryuc-ad tic' ..non In( -i.rruirn valt dcrcicc te vr:rlernwoorilu}ccs Vc.r.n - N,rarr, crr! Ih.^,ntileF.rrsi,iq.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door één bestuurder afzonderlijk handelend die geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moet leveren. Indien een directiecomité wordt ingesteld overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, zal de vennootschap in en buiten rechte, in alle handelingen die behoren tot de bevoegdheid van het directiecomité, worden vertegenwoordigd door één lid van het directiecomité afzonderlijk handelend. Zij moeten ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van het directiecomité voorleggen. Wanneer meer personen zijn belast met het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van welk orgaan van de vennootschap ook moeten leveren.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht

Aanstelling bestuurders: werden als eerste bestuurders voor de duur van zes jaar benoemd, zodat hun taak zal eindigen na het einde van de algemene vergadering 2016:

1°- De heer Dieter Penninckx, voornoemd;

2°- Mevrouw Anja Maes, voornoemd;

3°- De heer Emmanuel Bracke, voornoemd;

4°- De heer Karel Luyckx, voornoemd;

Het mandaat van bestuurder is niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Als gedelegeerd-bestuurder en Voorzitter van de Raad van Bestuur werd benoemd voor de tijd van zes jaar om te eindigen nà het einde van de algemene vergadering 2016: de heer Dieter Penninckx, voornoemd.

VOLMACHT BTW/RECHTSPERSONENREGISTERFORMALITEITEN

Er werd volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °Bofidi-Revac", te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1126A, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te 9000 Gent, Pieter Colpaertsteeg 26, mevrouw Leen Vanden Berghe, wonende te 7912 Saint-Sauveur, Rue Aulnoit 8 en mevrouw Lindsey Schamp, wonende te 8530 Harelbeke, Goudberg 49, te samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van alle procedures met betrekking tot de registratie als aannemer.

10. Er werd geen commissaris benoemd. De aandeelhouders hebben het toezichtrecht.

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-het bouwen en verbouwen van onroerende goederen zoals gronden, woningen, bedrijfsgebouwen, kantoorgebouwen, appartements-gebouwen, hotels, seniorenresidenties en studentenkamers,

-het renoveren en herstellen van onroerend goed in de ruimste zin,

-algemene bouwonderneming, coördinatie van bouwwerkzaamheden uitgevoerd door geregistreerde aanneming en onderaanneming met andere woorden het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enzomeer),

-projectontwikkeling en bouwpromotie betreffende onroerende goederen in het algemeen,

-onderneming voor het uitvoeren van voegwerken, het aanbrengen van chape, het plaatsen van tussenwanden en gipsplaten.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten.

Projectbeheer, waarin onder andere begrepen de uitbating van een promotieonderneming en alles wat daarmee verband houdt, onder andere, maar niet uitsluitend, de begeleiding van bouwprojecten, het verstrekken van technisch, juridisch en administratief advies, alle advies aan de bouwheer, onderhandelingen met en de aanstelling van een architect, aannemer en andere betrokken personen, optreden tegenover verschillende overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures voor de coördinatie van de bouwwerken en de controle tijdens en na deze werken.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening: het bestuur en normaal beheer van roerend en onroerend vermogen, de aankoop, de verkoop, de verhuring, inpandgeving, verkaveling, het bouwen of verbouwen, en in het algemeen alles wat ten goede komt, in de meest ruime zin van het woord, aan het onroerend patrimonium, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan. Dit behelst tevens koop, verkoop, beheer, huur, verhuur alsook herstelling en/of onderhoud van alle onroerende goederen, materieel, outillering en uitrusting.

De vennootschap heeft ook  voor eigen rekening het verwerven, aanhouden en beheren van het beleggen van vermogens op rekening, in effecten of waarden van welke aard ook, anders dan bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990 tot doel. Ze zal daarenboven als doel het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer hebben met uitzondering van die vermogensbeheer-activiteiten bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990.

Tevens kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende de voormelde activiteiten en meer in het algemeen inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid.

Daartoe kan zij adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op het vlak van aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in

het bijzonder, onder meer het voeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en' consultancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondernemingen en particulieren.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtsreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen toestaan en kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan optreden als bestuurder en/ of vereffenaar in andere vennootschappen en kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

12. Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand september om tien uur en voor de eerste maal in tweeduizend en dertien.

Toelating tot de Algemene Vergadering van Aandeelhouders en uitoefening stemrecht: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

TEN BEHOEVE VAN HET BELGISCH STAATSBLAD

Tesamen hiermee neergelegd: afschrift van oprichtingsakte en volmachten

Jean-François AGNEESSENS

notaris

Biltàgéii- bir ha Bélgisch S'fàát"s6lád _ 31F05/Z011 - Annexes du 1Vlómfeur bëIgé

Voor- 4 behouden aán het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 29.10.2015 15658-0299-010

Coordonnées
GREENWAY DISTRICT, AFGEKORT : GREENWAY

Adresse
ZILVERBERKLAAN 2B 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande