GREENYARD FOODS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GREENYARD FOODS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 402.777.157

Publication

21/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

YI

II

III

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

4 03946*

1

NEERGELEGD

12 MEI 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHAKt in GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr: 0402777157

Benaming

(voluit) : GREENYARD FOODS

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Skaldenstraat 7c 9042 Gent

(volledig adres)

Onderwem akte : BENOEMING BESTUURDER VIA COOPTATIE EN WIJZIGING VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

Bij notulen van de Raad van Bestuur van 24 januari 2014 heeft de Raad van Bestuur van de NV Greenyard Foods volgende besluiten genomen:

- de Raad van Bestuur beslist om over te gaan tot de benoeming via coöptatie tot bestuurder van de heer Thomas Dewever.

- de Raad van Bestuur beslist unanien.pm.het-voorzitterschap van de Raad van Bestuur over te dragen van The Marble bvba, vertegenwoordigd door _Luc Van Nevel aan Deprez ]nest NV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Hein Deprez,,

voor eensluidend uittreksel,

BVBA MAVAC,CEO,

vertegenwoordigd door Marleen Vaesen,

vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/05/2014
ÿþOndernemingsnr : 0402777157

Benaming

(voluit) : GREENYARD FOODS

(verkort):

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: Skaldenstraat 7e 9042 Gent

(volledig adres)

Onderwerp alsM : BENOEMING EN EINDE MANDAAT GEDELEGEERD BESTUURDER EN BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Bij notulen van de Raad van Bestuur van 18 maart 2014 heeft de Raad van Bestuur van de NV Greenyard

Foods volgende besluiten genomen:

_

- de Raad van Bêstuur beslist om het mandaat van Deprez lnvest NV, vertegenwoordigd door de heer Hein Deprez, als gedelegeerd bestuurder te beëindigen;

- de Raad van Bestuur beslist om de benoeming van de BVBA Mavac, vertegenwoordigd door Mevr. Marleen Vaesen,als gedelegeerd bestuurder van de NV Greenyard Foods te bekrachtigen;

- de Raad van Bestuur beslist om mevrouw Valerie Vanhoutte te benoemen ais vaste vertegenwoordiger van de NV Greenyard Foods.

voor eensluidend uittreksel,

BVBA MAVAC,CEO,

vertegenwoordigd door Marleen Vaesen,

vaste vertegenwoordiger

Md Word 11.1

NEERG JFcr)

28 MEI 20111

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE ie

GENT ;rf

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van du ctktt

I111111111*1,1111,1111t1 11

III!

r -

; t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

.......... _ _ ____

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/10/2014
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD



-1 Oi(T, 2014

KaÓ

RECHTBANK NKl}~g~

HAI+t -p







Ondernemingsnr: 0402.777.157

I Benaming (voluit) : GREENYARD FOODS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Skaldenstraat 7c

9042 Gent

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen,;j iop negentien september tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "GREENYARD FOODS" is samengekomen.

Voorafgaandelijk is vastgesteld:

dat er thans zestien miljoen vierhonderdnegenenvijftigduizend vijfhonderdtwintig (16.459.520) aandelen bestaan.

Dat uit de aanwezigheidslijst bl'sjkt dat negen miljoen zestienduizend (9.016.000) aandelen vertegenwoordigd zijn, hetzij;' meer dan de helft van het totaál uitgegeven aandelen, vertegenwoordigend meer dan de helft van het maatschappelijkj: kapitaal.

- En dat de vergadering aldus rechtsgeldig kan beraadslagen en beslissen over alle punten van de agenda.

Dat om te worden aangenomen de voorstellen onder het eerste en tweede agendapunt de vier/vijfden der uitgebrachte;; stemmen moeten behalen; en de overige punten van de agenda de drie/vierden van de uitgebrachte stemmen moeten;, behalen.

Dat de vennootschap een beroep op het openbaar spaarwezen doet sedert het jaar 1999.

Dat De notaris heeft gewezen op de bepalingen en verplichtingen opgenomen in artikel 620 §2 van het Wetboek van;; Vennootschappen.

A. De vergadering neemt kennis van het voorstel van de raad van bestuur tot hernieuwing van de machtiging inzake;, verkrijging en vervreemding van eigen aandelen ter vermijding van een dreigend ernstig nadeel voor de vennootschap.

De algemene vergadering beslist tot hernieuwing van de machtiging van de raad van bestuur om eigen aandelen van de:j vennootschap te verkrijgen en te vervreemden, rechtstreeks of door een persoon die handelt in eigen naam, maar voor; rekening van de vennootschap, of door een rechtstreekse dochtervennootschap in de zin van artikel 627 van het Wetboek van Vennootschappen, indien die verkrijging of vervreemding noodzakelijk is ter vermijding van een dreigend emstig nadeel;; ;j voor de vennootschap.

Deze machtiging geldt voor een periode van drie jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van het machtigingsbesluit van; j; de buitengewone algemene vergadering van 19 september 2014.

Deze machtiging kan overeenkomstig artikel 620 van het Wetboek van Vennootschappen worden hernieuwd

Deze beslissing werd genomen met:

- unanimiteit

B.De vergadering neemt kennis van het voorstel van de raad van bestuur tot hernieuwing van de machtiging tot: verkrijging en tot vervreemding van eigen aandelen.

De algemene vergadering beslist tot hemieuwing van de machtiging van de raad van bestuur om krachtens artikel 620:: van het Wetboek van Vennootschappen, het maximum toegelaten aantal aandelen, zoals door artikel 620 van het Wetboek:j ;j van Vennootschappen toegelaten, door aankoop of door ruil te verkrijgen aan een prijs gelijk aan de slotkoers waaraan deze;. aandelen genoteerd worden op een effectenbeurs in de europese Unie de dag voorafgaand aan die aankoop of ruil. Deze machtiging is geldig voor een periode van vijf jaar te rekenen vanaf de datum van de bekendmaking in de Bijlagen:; toi het Belgisch Staatsblad van het besluit toi machtiging, zoals goedgekeurd door de buitengewone algemene vergadering;, van 19 september 2014.

Deze machtiging van de raad van bestuur is hemieuwbaar binnen de voorwaarden, zoals voorzien in artikel 620 van hetk Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering beslist tot hemieuwing van de machtiging van de raad van bestuur om eigen aandelen in het,: ;f bezit van de vennootschap opgenomen in de gereglementeerde markt van Buronext te vervreemden, zonder dat eenj: voorafgaandelijk besluit van de algemene vergadering vereist is."

Deze beslissing werd genomen met:

unanimiteit

C.De vergadering neemt kennis van het voorstel van de raad van bestuur tot wijziging van de tekst van artikel 12 der, statuten.

De algemene vergadering beslist ingevolge de hernieuwing van de machtiging tot verkrijging en tot vervreemding van=; eigen aandelen om de tekst van artikel 12 van de statuten volledig door de volgende tekst te vervangen :

__"" ArfikeJ.12_V rkrij ging -van_eigen-gondelenen-nortversie-man..aandeten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De algemene vergadering kan beslissen dat de vennootschap eigen aandelen verwerft of kan verwerven df hierover kan' beschikken, en dat in overeenstemming met artikel 620 van het Wetboek van Vennootschappen

De raad van bestuur is uitdrukkelijk gemachtigd om overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, haar eigen aandelen te verkrijgen door aankoop of ruil, of te vervreemden, zonder dat een voorafgaandelijk besluit van de algemene vergadering vereist is, rechtstreeks of door een persoon die handelt in eigen naam, maar voor rekening van de vennootschap, of door een rechtstreekse dochtervennootschap in de zin van artikel 627 van het W Venn., indien die verkrijging of vervreemding noodzakelijk is ter vermijding van een dreigend ernstig nadeel voor de vennootschap.

Deze machtiging geldt voor een periode van drie jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van het machtigingsbesluit van de buitengewone algemene vergadering van 19 september 2014. Deze machtiging kan overeenkomstig artikel 620 van het Wetboek van Vennootschappen worden hernieuwd.

De eigen aandelen in het bezit van de vennootschap opgenomen in de gereglementeerde markt van Euronext kunnen door de raad van bestuur vervreemd worden, zonder dat een voorafgaandelijk besluit van de algemene vergadering vereist is.

De raad van bestuur is overeenkomstig artikel 620 van het W. Venn. gemachtigd om het overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen maximum toegelaten aantal aandelen door aankoop of door ruil te verkrijgen aan een prijs gelijk aan de koers waaraan die aandelen genoteerd worden op een effectenbeurs in de Europese Linie op het ogenblik van die aankoop of ruil. Deze machtiging is geldig voor een periode van vijf jaar te rekenen vanaf de datum van de bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van het machtigingsbesluit, zoals goedgekeurd door de buitengewone algemene vergadering van 19 september 2014. Deze machtiging kan overeenkomstig artikel 620 van het Wetboek van Vennootschappen worden hernieuwd.

Deze machtiging van de raad van bestuur is hernieuwbaar binnen de voorwaarden, zoals voorzien in artikel 620 van het Wetboek van Vennootschappen."

Deze beslissing werd genomen met:

- unanimiteit

D.De vergadering neemt kennis van het voorstel van de raad van bestuur tot wijziging van het eerste lid van artikel 2 der

statuten.

de algemene vergadering beslist om de tekst van het eerste lid van artikel 2 van de statuten volledig door de volgende

tekst te vervangen:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9042 Gent, Skaldenstraat 7c."

Deze beslissing werd genomen met:

- unanimiteit

E.De vergadering gaat over tot goedkeuring van de opdracht aan de notaris tot coördinatie, neerlegging en publicatie van

de statuten ingevolge de statutenwijziging onder voorgaande punten.

Deze beslissing werd genomen met:

unanirhiteit

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Teeeliik hiermede neergelegd: Niek Van der Straeten

expeditie proces-verbaal Notaris

volmachten

coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/09/2014 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.03.2014, GGK 19.09.2014, NGL 22.09.2014 14593-0017-103
27/03/2014
ÿþ- Mcd Word 11.1

LL_Hr- ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111I JIJP161.081 II

NEERGELEGD

1 il Ni Mit

RECI1 ,.1%1C VAN

KOOPHAJ. t TE GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : gQ:Re Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0402.777.167

Benaming

(voluit) : GREENYARD FOODS

(verkort):

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: SKALDENSTRAAT 7C 9042 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte ONTSLAG BESTUURDER

1. Bij notulen van de Raad van Bestuur van 14 mei 2013 heeft:

- de Raad van Bestuur van Greenyard Foods NV kennis genomen van het ontslag van de heer Alain Keppens ais bestuurder van de vennootschap op datum van 14 mei 2011

2. Bij notulen van de jaarlijkse algemene vergadering dd. 3 september 2013 heeft:

- de algemene vergadering vervolgens volledige en algehele kwijting verleend aan de heer Alain Keppens, niet-uitvoerend en niet-onafhankelijk bestuurder, wonende te 9220 Hamme, Drapstraat 28. De Voorzitter merkt op dat de heer Keppens met ingang van 14 mei 2013 ontslag genomen heeft ais bestuurder.

MAVAC BVBA,

CEO en bestuurder,

vast vertegenwoordigd door mevrouw Marleen Vaesen

5ce- ue, 1-Debk-,,,,--L 6u. 4415143

^

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/12/2013
ÿþÀ Mao Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0402.777.157 Benaming

. (voluit) : Greenyard Foods (tot 1 september 2013 Pinguin NV) (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8840 Staden (Westrozebeke), Romenstraat 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder - Benoeming niet-onafhankelijke bestuurder via coöptatie - Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 30 augustus 2013:

"1. De raad van bestuur neemt akte van het ontslag van de heer Jean-Michel Jannez, wonende te 29300 Baye (France), Pont Mellac, als niet onafhankelijk bestuurder, en dit met ingang van 30 augustus 2013.

' 2, De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om overeenkomstig artikel 16 van de statuten en artikel 519 W. Venn., over te gaan tot de benoeming via coöptatie tot niet onafhankelijk bestuurder van Mavac BVBA, met maatschappelijke zetel te 1852 Grimbergen (Beigem), Daalstraat 34, RPR Brussel BE-0824.965.994, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Mevrouw Marleen Vaesen, en dit met ingang van 30 augustus 2013. De definitieve benoeming van Mavac BVBA zal voorgelegd worden aan de eerstvolgende algemene vergadering die bijeengeroepen wordt na de datum van benoeming via coöptatie." "

"De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel overeenkomstig artikel 2 van de statuten te verplaatsen van 8840 Staden (Westrozebeke), Romenstraat 3, naar 9042 Gent, Skaldenstraat 7C, en dit met onmiddellijke ingang."

Voor eensluidend uittreksel,

NV Vijverbos, gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door

Herwig Dejonghe,

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.09.2013, NGL 24.09.2013 13594-0373-066
30/09/2013 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.03.2013, GGK 20.09.2013, NGL 24.09.2013 13594-0383-133
30/07/2013 : IE023735
15/01/2015
ÿþMod Word 11.1

ri-

Ul(kll(

,~VI~~I~W

50 477

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ON1TEUR

07-01-

GISCH ST

Z015 /ITCptI

ELGRGELGDD

19 -12- 2011,

REÇHTB rA,I~i~i !eN*,...

Ondememingsnr : 0402.777.157

Benaming

(voluit) : GREENYARD FOODS

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : SKALDENSTRAAT 7C 9042 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : DEFINITIEVE BENOEMING BESTUURDER

Bij notulen van de Jaarlijkse Algemene Vergadering van 19 september 2014 heeft de algemene vergadering de volgende beslissingen genomen;

1, Definitieve benoeming van voorlopige invulling vacature van een bestuurder.

De algemene vergadering gaat over tot definitieve benoeming als uitvoerend, niet onafhankelijke bestuurder van MAVAC BVBA, met maatschappelijke zetel te 1852 Grimbergen (Beigem), Daalstraat 34, RPR Brussel BE 0824,965.994, vertegenwooridgd door haar vaste vertegenwoordiger Mevrouw Marleen Vaesen met woonplaats te 1852 Beigem, Daalstraat 34. Dit mandaat is ingegaan op 30 augustus 2013 en loopt onmiddellijk tot na de jaarvergadering te houden in 2015.

2. Definitieve benoéming van voorlopige invulling vacature van een bestuurder.

De algemene vergadering gaat over tot benoeming als niet uitvoerend, niet onafhankelijke bestuurder van de heer Thomas Dewever, met woonplaats te 1050 Elsene, Maalbeeklaan 57 bus 10. Dit mandaat is ingegaan op 24 januari 2014 en loopt tot onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in 2015.

MAVAC BVBA,

CEO en bestuurder,

vast vertegenwoordigd door mevrouw Marleen Vaesen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/01/2013 : IE023735
20/12/2012 : IE023735
06/12/2012 : IE023735
04/10/2012 : IE023735
02/03/2012 : IE023735
20/01/2012 : IE023735
29/12/2011 : IE023735
06/09/2011 : IE023735
01/08/2011 : IE023735
28/07/2011 : IE023735
02/03/2015
ÿþ L~g Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Benaming

Benaming

(voluit) : GREENYARD FOODS

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Skaldenstraat 7c 9042 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER VIA COOPTATIE EN ONTSLAG BESTUURDER

Bij notulen van de Raad van Bestuur van 25 november 2014 heeft de Raad van Bestuur van de NV Greenyard Foods volgende besluiten genomen:

- de Raad van Bestuur beslist om over te gaan tot de benoeming via coöptatie tot bestuurder van mevrouw Hilde Laga

- de Raad van Bestuur neemt akte van het ontslag van de NV Vijverbos als bestuurder van de vennootschap op datum van 24 november 2014.

voor eensluidend uittreksel,

BVBA MAVAC,CEO,

vertegenwoordigd door Marleen Vaesen,

vaste vertegenwoordiger

Voor-

behouden

aan het

Belgisci

Staatsbic

111911111111#111~em~g,~

0402777157

O

1 7 FEB. 2015

¬ .`i;~l~~' .r~ i+f~á éft31 j J( KG iu ,MFl~r~i r r,;-ierr !

27/06/2011 : IE023735
21/02/2011 : IE023735
27/12/2010 : IE023735
19/11/2010 : IE023735
25/06/2010 : IE023735
07/06/2010 : IE023735
10/05/2010 : IE023735
29/06/2009 : IE023735
22/06/2009 : IE023735
04/06/2009 : IE023735
10/12/2008 : IE023735
25/09/2008 : IE023735
15/09/2008 : IE023735
06/05/2015
ÿþs

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbia

i tod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





0642g0*

Ondernemingsnr : 0402.777.157

Benaming

(voluit) : GREENYARD FOODS NV

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Skaldenstraat 7c, 9042 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van een gemeenschappelijk voorstel tot partiële splitsing overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen

A. Uittreksel uit het gemeenschappelijke voorstel tot partiële splitsing zoals opgesteld door de bestuursorganen dd. 22 april 2015:

DE WEIDE BLIK

Naamloze Vennootschap

met maatschappelijke zetel

in 2860 Sint-Katelljne-Waver, Strijbroek 10

RPR Antwerpen, afdeling Mechelen, 0536.525.608

B.T.W.-nummer BE-0536.525.608

GREENYARD FOODS NV

Naamloze Vennootschap

met maatschappelijke zetel

in 9042 Gent, Skaldenstraat 7c

RPR Gent, afdeling Gent, 0402.777.157

B.T.W.-nummer BE-0402.777.157

Gemeenschappelijk voorstel tot partiële splitsing

van De Weide Blik NV door overneming door Greenyard Foods NV

overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto

artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen.

De raden van bestuur van De Weide Blik NV enerzijds en van Greenyard Foods NV anderzijds hebben elk op 22 april 2015 beslist tot goedkeuring van dit gemeenschappelijk voorstel tot partiële splitsing door overneming (het Voorstel tot Partiële Splitsing) overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen (W.Venn.).

De voorgestelde partiële splitsing door overneming zal plaatsvinden in hoofde van De Weide Blik NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel in 2860 Sint-Katelljne-Waver, Strijbroek 10, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer RPR Antwerpen, afdeling Mechelen, 0536.525.608, en met B.T.W.-nummer BE-0536.525.608 (De Weide Blik of de Partieel te Splitsen Vennootschap).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ten gevolge van de voorgestelde partiële splitsing (de Partiële Splitsing) zullen enkel :

(i) vijfentwintig miljoen (25.000.000) aandelen (de Aandelen) van FieldLink NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel in 2860 Sint-Katelijne-Waver, Strijbroek 10, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondememingsnummer RPR Antwerpen, afdeling Mechelen, 0847.600.648, en met B.T,W.-nummer BE-0847.600.648 (FieldLink), aangehouden door De Weide Blik, die 95,39 % van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en die een boekhoudkundige waarde hebben van tachtig miljoen negenhonderd en zesduizend tweehonderd achtentachtig euro en vijfendertig eurocent euro (EUR 80.906.288,35),

(ii) een schuld die De Weide Blik heeft ten aanzien van FieldLink ten bedrage van twee miljoen vierhonderd zesendertigduizend negenhonderd en een euro en eenentachtig eurocent (EUR 2.436.901,81) (de Schulden), en

(iii) een proportioneel gedeelte van het eigen vermogen van De Weide Blik, zijnde (°) een proportioneel gedeelte van het maatschappelijk kapitaal ten bedrage van veertig miljoen vijfhonderd vierenzeventigduizend negenhonderd zevenenzeventig euro en één eurocent (EUR 40.574.977,01), (°°) een proportioneel gedeelte van de wettelijke reserve ten bedrage van één miljoen achthonderd vierennegentigduizend zevenhonderd twintig euro en achtenveertig eurocent (EUR 1.894.720,48) en (°°°) een proportioneel gedeelte van de overgedragen winst ten bedrage van vijfendertig miljoen negenhonderd negenennegentigduizend zeshonderd negenentachtig euro vijf eurocent (EUR 35.999.689,05), (een Proportioneel Gedeelte van het Eigen Vermogen)

(hierna gezamenlijk aangeduid als het Afgesplitste Vermogen),

overgedragen worden aan Greenyard Foods NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel in 9042 Gent, Skaldenstraat 7c, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer RPR Gent, afdeling Gent, 0402.777.157, en met B.T.W.-nummer BE-0402.777.157 (Greenyard Foods of de Verkrijgende Vennootschap), met toepassing van de artikelen 673 en 677 juncto artikel 728 en volgende W.Venn., tegen uitreiking aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap van twintig miljoen negenhonderd negenenzeventig duizend honderd en twaalf (20.979.112) aandelen van de Verkrijgende Vennootschap.

Geen enkel ander actief-bestanddeel van de Partieel te Splitsen Vennootschap dan de Aandelen en geen enkel ander passief-bestanddeel van de Partieel te Splitsen Vennootschap dan de Schulden en een Proportioneel Gedeelte van het Eigen Vermogen zullen ingevolge de Partiële Splitsing aan de Verkrijgende Vennootschap worden overgedragen.

Op grond van een pandovereenkomst ("share pledge agreement") van 8 december 2014 zijn vierentwintig miljoen negenhonderd negenennegentig duizend negenhonderd negenennegentig (24.999.999) Aandelen bezwaard met een pand ten voordele van KBC Bank NV. Het pand ten voordele van KBC Bank werd toegekend tot zekerheid van een bankschuld die door De Weide Blik NV aangegaan werd voor de financiering van haar activiteiten. Dit pand zal voorafgaandelijk aan de geplande buitengewone algemene vergadering van 19 juni as. vrijgegeven dienen te worden. Er wordt naar gestreefd dat KBC Bank voorafgaandelijk aan de bekendmaking van de bijzondere verslagen van de raden van bestuur in toepassing van artikel 730 W.Venn, bevestigt dat zij zich, onder voorbehoud van goedkeuring van de partiële splitsing, akkoord verklaart met de vrijgave van het pand, zodat alle Aandelen op het ogenblik van de Partiële Splitsing onbelast en vrij van enig pandrecht, zekerheid of enig ander recht van een derde zullen zijn. Indien deze bevestiging tijdig ontvangen wordt, dan zal deze bevestiging opgenomen worden in de bijzondere verslagen van de raden van bestuur in toepassing van artikel 730 W.Venn.. De raad van bestuur van De Weide Blik NV is de mening toegedaan dat KBC Bank zich onder voorbehoud van goedkeuring van de partiële splitsing met een vrijgave van het pand akkoord zal verklaren.

Aan de buitengewone algemene vergadering van de Verkrijgende Vennootschap, die over de Partiële Splitsing dient te beraadslagen en te beslissen, zal eveneens voorgesteld worden om de volgende verrichtingen goed te keuren :

(i)de inbreng in natura door de Stichting Administratiekantoor FieldLink, een stichting naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te 2988DB Ridderkerk, Nederland, Handelsweg 20, ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 58817247, van één miljoen tweehonderdenzevenduizend honderd achttien (1.207,118) aandelen van FieldLink die 4,61 % van het maatschappelijk kapitaal van FieldLink vertegenwoordigen, tegen uitreiking aan de Stichting Administratiekantoor FieldLink van één miljoen negentien duizend zevenhonderd zevenenvijftig (1.019,757) aandelen van de Verkrijgende Vennootschap, en

(ii)de inbreng in natura door de aandeelhouders van Peatinvest NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel in 9042 Gent, Skaldenstraat 7, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondememingsnummer RPR Gent, afdeling Gent, 0461.693.373, en met B.T.W.-nummer BE-0461.693.373, (Peatinvest), van aile vijftienduizend vijfhonderd zeventig (15.570) aandelen van

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Peatinvest die het integraal maatschappelijk kapitaal van Peatinvest vertegenwoordigen, tegen uitreiking aan de aandeelhouders van Peatinvest van drie miljoen vijfhonderd en veertien duizend honderd zesennegentig (3.514.196) aandelen van de Verkrijgende Vennootschap.

De Partiële Splitsing, de inbreng in natura door de Stichting Administratiekantoor FieldLink van haar integrale participatie in FieldLink en de inbreng in natura door de aandeelhouders van Peatinvest van hun integrale participatie in Peatinvest vormen een onlosmakelijk geheel uit van de geplande combinatie tussen Greenyard Foods, FieldLink en Peatinvest.

De voorwaarden en modaliteiten van de overdracht zijn verder omschreven in een "Letter of Intent" die op 13 april 2015 afgesloten werd tussen De Weide Blik, FieldLink, Greenyard Foods, Peatinvest NV, de aandeelhouders van De Weide Blik en FieldLink, de aandeelhouders van Peatinvest NV, en een aantal aandeelhouders van Greenyard Foods.

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

De bestuurders van de Partieel te Splitsen Vennootschap enerzijds en de Verkrijgende Vennootschap anderzijds verklaren kennis te hebben genomen van de bepalingen die betrekking hebben op:

a)de specifieke aansprakelijkheid van de bestuurders van de Partieel te Splitsen Vennootschap tegenover elke aandeelhouder van de Partieel te Splitsen Vennootschap, met betrekking tot het nadeel dat deze aandeelhouders zouden hebben geleden ten gevolge van een bij de voorbereiding en de totstandkoming van de Partiële Splitsing begane fout overeenkomstig artikel 687 W.Venn.

b)de wettelijke verplichting voor de Partieel te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap om In toepassing van de artikelen 673 en 677 juncto artikel 728, lid 3, W.Venn. het Voorstel tot Partiële Splitsing minstens zes weken voor de buitengewone algemene vergaderingen die over de Partiële Splitsing moeten beraadslagen en beslissen, ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen en bekend te maken bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 W.Venn.

1.ECONOMISCHE VERANTWOORDING VAN DE PARTIËLE SPLITSING

De voorgestelde Partiële Splitsing kadert in de bedoeling om de Field Link groep te combineren met de Greenyard Foods groep om op die manier een globale speler op de groenten- en fruitmarkt te creëren, met de mogelijkheid om een universeel gamma van zowel verse als diepgevroren groenten en fruit, alsook groente- en fruitconserven aan te bieden.

2.VERPLICHTE VERMELDINGEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 728 W.VENN.

2.1.Identificatie van de vennootschappen die aan de Partiële Splitsing deelnemen (artikel 728, lid 2, 1°, W.Venn.)

2.1.1.fdentifrcatie van de Partieel te Splitsen Vennootschap

De Weide Blik NV is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel in 2860 Sint Katelijne-Waver, Strijbroek 10, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondememingsnummer RPR Antwerpen, afdeling Mechelen, 0536.525.608, en met B.T.W.-nummer BE-0536.525.608.

De Partieel te Splitsen Vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Stephane Van Roosbroeck, met standplaats in Boechout, op 4 juli 2013 onder de maatschappelijke benaming "Appel", waarvan een uittreksel bekendgemaakt werd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 juli 2013 onder nummer 2013.07.18-0111584,

De statuten werden gewijzigd (i) bij akte verleden voor notaris Stephane Van Roosbroeck, met standplaats in Boechout, op 29 juli 2013, waaronder ook de maatschappelijke benaming in "De Weide Blik" gewijzigd werd, waarvan een uittreksel bekendgemaakt werd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 augustus 2013 onder nummer 2013.08.23-0131404, en (ii) bij akte verleden voor notaris Stephane Van Roosbroeck, met standplaats in Boechout, op 3 december 2014, waarvan een uittreksel bekendgemaakt werd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 januari 2015 onder nummer 2015.01.21-0010682.

Het maatschappelijk kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap bedraagt zesentachtig miljoen achthonderd en tienduizend vijfhonderd euro (EUR 86.810.500), Het wordt vertegenwoordigd door acht miljoen zevenhonderd vijftigduizend (8.750,000) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig volgestort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De Partieel te Splitsen Vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van de statuten als doel:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland: het houden van deelnemingen in Belgisch en buitenlandse vennootschappen, verenigingen of bedrijvigheden, onder welke vorm ook, de verwerving door aankoop, inschrijving of op enige andere wijze, alsook de overdracht door verkcop, omruiling of op enige andere wijze van aandelen, obligaties, preferente obligaties, leningsinstrumenten of enige andere effecten, en het beheer, de ontwikkeling en het bestuur van haar portefeuille.

Het investeren in onder meer, maar niet beperkt tot, de groente- en fruitsector en aanverwante sectoren; dit inclusief projectbeheer, management, coördinatie en promotie van onder meer, maar niet beperkt tot, de fruit en groenten verkoop, de studie, de handel en nijverheid, import en export, alsmede de vertegenwoordiging van alle fruit en groenten, en alle aanverwante artikelen en bijhorigheden.

Het uitvoeren van alle studiën en operaties met betrekking tot aile onroerende goederen en rechten zoals de aankoop, de verkoop, de huur en onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkaveling en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen; dit inclusief projectbeheer, management, coördinatie en promotie van bouwwerken, de studie, de handel en nijverheid, import en export, alsmede de vertegenwoordiging van aile bouwmaterialen, en aile aanverwante artikelen en bijhorigheden.

Het aangaan van alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties en alle verrichtingen van mandaat, agentuur of van commissie in verband met de hoger omschreven operaties.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken,

De vennootschap kan alle roerende of onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruiten.

De vennootschap kan leningen, onder gelijk welke vorm en van gelijk welk bedrag en duur toestaan, en overgaan tot het uitgeven van obligaties, preferente obligaties, alsook andere teningsinstrumenten.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar roerende goederen, met inbegrip van haar eigen handelszaak, in pand te geven of haar onroerende goederen in hypotheek te geven.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen of investeren in, of op gelijk welke wijze, rechtsreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in bestaande of nog op te richten vennootschappen of verenigingen.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, lid van een directiecomité of vereffenaar waarnemen in, en toezicht en controle uitoefenen over, vennootschappen en verenigingen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

2.1.2. Identificatie van de Verkrijgende Vennootschap

Greenyard Foods NV is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel In 9042 Gent, Skaldenstraat 7c, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer RPR Gent, afdeling Gent, 0402.777.157, en met B.T.W.-nummer BE-0402.777.157,

De Verkrijgende Vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Roger Vandenweghe, met standplaats in Zonnebeke, cp 16 mei 1968 onder de maatschappelijke benaming "Pinguin", waarvan een uittreksel bekendgemaakt werd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad van 30 mei 1968 onder nummer 130314.

De maatschappelijke benaming van de Verkrijgende Vennootschap werd gewijzigd in "Greenyard Foods" bij akte verleden voor notaris Christophe Blindeman, met standplaats in Gent, op 18 juli 2013, waarvan een uittreksel bekendgemaakt werd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 juli 2013 cnder nummer 2013.07.30-0119180.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Niek Van der Straeten, met standplaats in Destelbergen, op 19 september 2014, waarvan een uittreksel bekendgemaakt werd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 oktober 2014 onder nummer 2014.10.10-0185266.

Het maatschappelijk kapitaal van de Verkrijgende Vennootschap bedraagt honderd en één miljoen tienduizend negenhonderdeenenzeventig euro negenenzestig eurocent (101.010.971,69 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door zestien miljoen vierhonderd negenenvijftigduizend vijfhonderd twintig (16.459.520) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig volgestort. Op datum van heden bedraagt de fractiewaarde per aandeel van de bestaande aandelen zes euro dertien eurocent (EUR 6,13).

Uiterlijk op de datum waarop de buitengewone algemene vergadering van de Verkrijgende Vennootschap over de Partiële Splitsing, over de inbreng in natura door de Stichting Administratiekantoor FieldLink van haar integrale participatie in FieldLink en over de inbreng in natura door de aandeelhouders van Peatinvest van hun integrale participatie in Peatinvest zal beraadslagen en beslissen, zullen (i) Gimv NV, met maatschappelijke zetel in 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 37, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

ondememingsnummer RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen, 0220324.117, en met B.T.W.-nummer BE-0220.324.117, (ii) Gimv-XL Partners Invest Comm.V, met maatschappelijke zetel in 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 37, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondememingsnummer RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen, 0527.982.975, en met B.T.W.-nummer BE-0527.982.975, en (iii) Adviesbeheer Gimv-XL NV, met maatschappelijke zetel in 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 37, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondememingsnummer RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen, 0823.740.430, en met B.T.W.-nummer BE-0823.740.430, gezamenlijk hun twee miljoen vierhonderd duizend (2.400.000) warranten uitoefenen tegen een inbreng van vijfentwintig miljoen vijfhonderd vierentachtig duizend euro (EUR 25.584.000). In ruil voor hun inbreng en de uitoefening van hun twee miljoen vierhonderd duizend (2.400.000) warranten zullen er twee miljoen vierhonderd duizend (2.400.000) nieuwe aandelen van Greenyard Foods uitgegeven worden.

Na de uitoefening van de twee miljoen vierhonderd duizend (2.400.000) warranten van Greenyard Foods zal het maatschappelijk kapitaal van de Verkrijgende Vennootschap honderd zesentwintig miljoen vijfhonderd vierennegentig duizend negenhonderdeenenzeventig euro negenenzestig eurocent (126.594.971,69 EUR) bedragen. Het maatschappelijk kapitaal zal vertegenwoordigd worden door achttien miljoen achthonderd negenenvijftigduizend vijfhonderd twintig (18.859.520) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Na de uitoefening van de twee miljoen vierhonderd duizend (2.400,000) warranten van Greenyard Foods zal de fractiewaarde per aandeel van de bestaande aandelen zes euro éénenzeventig eurocent (EUR 6,71).

De Verkrijgende Vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van de statuten als doel:

"(...) De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, de aankoop, verkoop, de groothandel en kleinhandel en de fabricatie van om het even welke voedingswaren, huishoudelijke producten met inbegrip van het diepvriezen, inblikken en behandelen voor bewaring van deze waren en producten, alsmede de verhuring van diepvriescellen aan derden.

De aankoop, verkoop, groothandel en kleinhandel, invoer en uitvoer van aile zaden en het uitvoeren van landbouwwerken voor derden.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of ver'nuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs ais deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijke welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap kan bovendien alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doelstellingen, in de meest ruime zin, kan bijdragen. (...)"

2.2.De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg (artikel 728, lid 2, 2°, W.Venn)

De waarde van de activa die door de Partieel te Splitsen Vennootschap aan de Verkrijgende Vennootschap zullen worden overgedragen, zoals verder omschreven in onderdeel 2.9 van dit Voorstel tot Partiële Splitsing, en de waarde van de Verkrijgende Vennootschap werden bepaald rekening houdend met de waarderingsmethodes en -principes, overeengekomen in artikel 2 juncto Bijlage 5 van de 'tetter of lntent" die op 13 april 2015 afgesloten werd tussen De Weide Blik, FieldLink, Greenyard Foods, Peatinvest NV, de aandeelhouders van De Weide Blik en FieldLink, de aandeelhouders van Peatinvest NV, en een aantal aandeelhouders van Greenyard Foods,

De zakenbank Lazard kreeg de opdracht van de Vennootschap om de redelijkheid van de ruilverhouding I verrichting te bevestigen. De 'Letter of lntent' voorziet tevens in de, voor dit type transacties tussen professionele partijen, gebruikelijke beschermingsmechanismes met betrekking tot de samenstelling van het Afgesplitst Vermogen die op basis van due diligence bevindingen verder worden uitgewerkt. Dit alles is ook het geval voor de daarop geplande inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap, die onlosmakelijk met de partiële splitsing zijn verbonden. Tenslotte veronderstelt de transactie in haar geheel een aantal door de raad van bestuur van de Vennootschap te nemen beslissingen. Een comité van onafhankelijke bestuurders, bijgestaan door BNP Paribas Fortis NV als onafhankelijke financiële expert en door Eubelius CVBA ais onafhankelijke juridische expert, zal aan de raad van bestuur van de Vennootschap een advies verstrekken in toepassing van artikel 524 W.Venn., waarbij het zich over het geheel van de transactie zef uitspreken. Op de raad van bestuur van 4 mei a.s., zal toepassing gemaakt worden van artikel 524 W.Venn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De netto-boekhoudkundige waarde van de activa die door de Partieel te Splitsen Vennootschap aan de Verkrijgende Vennootschap zullen worden overgedragen, zoals verder omschreven in onderdeel 2.9 van dit Voorstel tot Partiële Splitsing, wordt bepaald op achtenzeventig miljoen vierhonderd negenenzestig duizend driehonderd zesentachtig euro vierenvijftig eurocent (EUR 78.469.368,54) (de Inbrengwaarde).

De inbreng van het Afgesplitste Vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap in het kader van de Partiële Splitsing zal uitsluitend worden vergoed door de uitgifte door de Verkrijgende Vennootschap van nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, met dezelfde rechten (dl inclusief dividendrechten) ais de bestaande aandelen van Greenyard Foods.

Rekening houdend met de hierboven vernielde netto-boekhoudkundige waarde van de activa die door de Partieel te Splitsen Vennootschap aan de Verkrijgende Vennootschap zullen worden overgedragen, zoals verder omschreven in onderdeel 2.9 van dit Voorstel tot Partiële Splitsing, zullen de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap twintig miljoen negenhonderd negenenzeventig duizend honderd en twaalf (20.979.112) nieuwe aandelen van de Verkrijgende Vennootschap (de Nieuwe Aandelen) verkrijgen ter vergoeding van de inbreng in natura van het Afgesplitste Vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

Niettegenstaande het feit dat er geen afbreuk gedaan kan worden aan de hiervoor vermelde ruilverhouding, wordt er door de Partieel te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap voorbehoud gemaakt voor de eventuele maatregelen en bijkomende afspraken die er tussen de Partieel te Splitsen Vennootschap en haar aandeelhouders enerzijds en de Verkrijgende Vennootschap anderzijds gemaakt zullen moeten worden om de impact van de due diligence resultaten op te vangen.

De waarderingsmethodes en  principes op grond waarvan voornoemde ruilverhouding is vastgelegd, zullen worden vermeld in de bijzondere verslagen van de raad van bestuur van de Verkrijgende Vennootschap respectievelijk van de Partieel te Splitsen Vennootschap in toepassing van artikel 730 W.Venn. waarin onder meer vanuit een juridisch en economisch oogpunt de wenselijkheid van de partiële splitsing toegelicht en verantwoord za! worden.

In toepassing van artikel 733 W.Venn. zullen de aandeelhouders van de Verkrijgende Vennootschap respectievelijk van de Partieel te Splitsen Vennootschap op de maatschappelijke zetel van zowel de Verkrijgende Vennootschap als de Partieel te Splitsen Vennootschap kennis kunnen nemen van voornoemde bijzondere verslagen samen met de overige aan de aandeelhouders ter beschikking te stellen vennootschapsrechtelijke documenten uiterlijk één maand voor de datum van de buitengewone algemene vergaderingen die in principe gehouden zullen worden op 19 juni 2015. Voornoemde bijzondere verslagen zullen eveneens gepubliceerd worden op de website van de Verkrijgende Vennootschap (www.greenyardfoods.com) onder Financiële Informatie  Algemene Vergaderingen en op de website van de Univeg groep (www.univeg.com).

De Nieuwe Aandelen van de Verkrijgende Vennootschap zullen uitgegeven worden beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen. De fractiewaarde per aandeel van de Nieuwe Aandelen bedraagt één euro drieënnegentig eurocent (EUR 1,93).

De Verkrijgende Vennootschap zal geen enkele opleg of andere vergoeding in geld betalen in het kader van de Partiële Splitsing.

2.3.De wijze waarop de aandelen in de Verkrijgende Vennootschap worden uitgereikt (artikel 728, lid 2, 3°, W.Venn.)

Onmiddellijk na de goedkeuring van de Partiële Splitsing door de buitengewone algemene vergaderingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap, die in principe gehouden zullen worden op 19 juni 2015, zal de raad van bestuur van de Verkrijgende Vennootschap de Nieuwe Aandelen in gedematerialiseerde vorm laten inschrijven op de effectenrekening of op naam van de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap, in verhouding tot hun deelneming in het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap op datum van de Partiële Splitsing.

De Nieuwe Aandelen zullen worden genoteerd voor verhandeling op Euronext Brussel, na opmaak door Greenyard Foods van een gelijkwaardig informatiedocument in de zin van artikel 18, § 1, d), van de Wet van 16 juni 2006 op de openbare aanbieding van beleggingsinstrumenten en de toelating van beleggingsinstrumenten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt, die onderworpen is aan de goedkeuring van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA).

Indien de dematerialisatie en notering niet op de datum van uitgifte kan worden doorgevoerd, dan zullen de Nieuwe Aandelen initieel op naam luiden.

2.4.0e datum vanaf welke de Nieuwe Aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht (artikel 728, lid 2, 4°, W.Venn.)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De Nieuwe Aandelen die in de Verkrijgende Vennootschap worden uitgegeven, zijn gewone aandelen, met dezelfde rechten (d.i. inclusief dividendrechten) als de bestaande Greenyard Foods - aandelen.

De Nieuwe Aandelen zullen aldus recht geven op deelname in de winst van de Verkrijgende Vennootschap vanaf 1 april 2015, zijnde de aanvangsdatum van het lopende boekjaar van de Verkrijgende Vennootschap.

2.5.De datum vanaf welke de handelingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap met betrekking tot het Afgesplitste Vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap (artikel 728, lid 2, 5e, W.Venn.)

De Partiële Splitsing zal worden verwezenlijkt zonder enige retroactiviteit voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden, en treedt derhalve voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden in werking op de dag van de juridische verwezenlijking ervan overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 738 W.Venn.

Bijgevolg wordt geen enkele verrichting, gesteld door de Partieel te Splitsen Vennootschap met betrekking tot de door de Verkrijgende Vennootschap in het kader van de Partiële Splitsing verworven Afgesplitste Vermogen in de periode véér de juridische verwezenlijking van de Partiële Splitsing, beschouwd als zijnde boekhoudkundig en fiscaal verricht in naam en voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap.

2.6.De rechten die de Verkrijgende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 728, lid 2, 6°, W.Venn.)

Overeenkomstig artikel 6.1 van de statuten van de Partieel te Splitsen Vennootschap geeft elk aandeel recht op één stem.

Overeenkomstig artikel 6.2 van de statuten van de Partieel te Splitsen Vennootschap zijn alle aandelen van de Partieel te Splitsen Vennootschap verdeeld in klasse A aandelen, klasse B aandelen, klasse C aandelen en klasse D aandelen. Alle klassen van aandelen in de Partieel te Splitsen Vennootschap genieten dezelfde rechten en voorrechten, tenzij anders bepaald in de statuten.

Overeenkomstig artikel 9 van de statuten van de Partieel te Splitsen Vennootschap en artikel 3.1.1 van de aandeelhoudersovereenkomst van 25 juli 2013 met betrekking tot de Partieel te Splitsen Vennootschap hebben de houders van zowel klasse A als klasse B aandelen een bindend voordrachtrecht voor de benoeming van twee bestuurders en de houders van klasse C aandelen een bindend voordrachtrecht voor de benoeming van één bestuurder.

Overeenkomstig artikel 10.4 van de statuten van de Partieel te Splitsen Vennootschap dienen bepaalde beslissingen of verrichtingen op het niveau van de raad van bestuur goedgekeurd te worden met een bijzondere meerderheid.

Overeenkomstig artikel 20 van de statuten van de Partieel te Splitsen Vennootschap is de algemene vergadering, behoudens andere bepalingen in het Wetboek van Vennootschappen, een aandeelhoudersovereenkomst of de statuten, geldig samengesteld indien ten minste de helft van de aandelen aanwezig of vertegenwoordigd is, waaronder minstens de helft van de klasse A aandelen en de helft van de klasse B aandelen.

Overeenkomstig artikel 21 van de statuten van de Partieel te Splitsen Vennootschap dienen bepaalde beslissingen of verrichtingen op het niveau van de algemene vergadering goedgekeurd te worden met een bijzondere meerderheid.

Aan de houders van klasse A, B en C aandelen van de Partieel te Splitsen Vennootschap, aan wie krachtens de statuten en de aandeelhoudersovereenkomst van 25 juli 2013 voormelde bijzondere rechten zijn toegekend, kent de Verkrijgende Vennootschap geen bijzondere rechten toe, en er worden jegens hen geen maatregelen voorgesteld.

Evenwel zijn de aandeelhouders van De Weide Blik en FieldLink, de aandeelhouders van Peatinvest NV en een aantal aandeelhouders van Greenyard Foods in de "Letter of Intent° van 13 april 2015 overeengekomen om hun stemrecht zo aan te wenden dat Gimv groep en Agri lnvestment Fund CVBA minstens één bestuurder hebben in de raad van bestuur van de Verkrijgende Vennootschap, zolang zij elk een participatie van minstens vijf (5) % van de aandelen van de Verkrijgende Vennootschap aanhouden. Evenwel zal Agri lnvestment Fund CVBA gedurende een overgangsperiode van twee jaar recht hebben op één bestuurder in de raad van bestuur van de Verkrijgende Vennootschap, zelfs indien haar participatie minder dan vijf (5) % van de aandelen van de Verkrijgende Vennootschap bedraagt, met dien verstande dat zij dit recht zal verliezen en haar bestuurder zodoende ontslag zal dienen te nemen, indien zij na het verstrijken van de overgangsperiode van twee jaar haar participatie niet verhoogd heeft tot minstens vijf (5) % van de aandelen van de Verkrijgende Vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Om alle discussie te vermijden, wordt uitdrukkelijk bevestigd dat de bijzondere rechten verbonden aan de klasse A, B en C aandelen die van kracht zijn binnen de Partieel te Splitsen Vennootschap, niet van toepassing zullen zijn binnen en overgezet zullen worden naar de Verkrijgende Vennootschap.

Er werden in de Partieel te Splitsen Vennootschap geen andere effecten dan aandelen uitgegeven.

2.7.0e bezoldiging die wordt toegekend aan de commissaris voor het opstellen van het in artikel 731 bedoelde verslag (artikel 728, lid 2, 7°, W,Venn.)

Ter vergoeding voor het opstellen van het commissarisverslag over het Voorstel tot Partiële Splitsing, zoals bedoeld in artikel 731 W.Venn., zal aan de commissaris van de Partieel te Splitsen Vennootschap, zijnde Deloitte Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA, met maatschappelijke zetel in 1831 Diegem, Berkenlaan 8B, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondememingsnummer RPR Brussel, 0429.053.863, en met B.T.W.-nummer BE-0429.053.863, vertegenwoordigd door de heer Kurt Dehoome, bedrijfsrevisor, een bezoldiging worden toegekend van EUR 15.000, exclusief BTW.

Ter vergoeding voor het opstellen van het commissarisverslag over het Voorstel tot Partiële Splitsing, zoals bedoeld in artikel 731 W.Venn., zal aan de commissaris van de Verkrijgende Vennootschap, zijnde Deloitte Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA, met maatschappelijke zetel in 1831 Diegem, Berkenlaan 8B, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondememingsnummer RPR Brussel, 0429.053.863, en met B.T.W.-nummer BE-0429.053.863, vertegenwoordigd door twee vaste vertegenwoordigers (i) de heer Kurt Dehoome, bedrijfsrevisor, en (ii) de heer Mario Dekeyser, bedrijfsrevisor, een bezoldiging worden toegekend van EUR 15.000, exclusief BTW.

2.8.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de Partiële Splitsing deelnemen (artikel 728, lid 2, 8°, W.Venn.)

Aan de leden van de raad van bestuur van de Partieel te Splitsen Vennootschap en van de Verkrijgende Vennootschap zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

2.9.De nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan de Verkrijgende Vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap (artikel 728, lid 2, 9°, W.Venn.)

Ten gevolge van haar Partiële Splitsing zal de Partieel te Splitsen Vennootschap het Afgesplitste Vermogen overdragen aan de Verkrijgende Vennootschap met toepassing van de artikelen 673 en 677 juncto artikel 728 en volgende W.Venn., tegen uitreiking aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap van de Nieuwe Aandelen.

Geen enkel ander actief-bestanddeel van de Partieel te Splitsen Vennootschap dan de Aandelen en geen enkel ander passief-bestanddeel van de Partieel te Splitsen Vennootschap dan de Schulden en een Proportioneel Gedeelte van het Eigen Vermogen zullen ingevolge de Partiële Splitsing aan de Verkrijgende Vennootschap worden overgedragen.

Op grond van een pandovereenkomst ("share pledge agreement") van 8 december 2014 zijn vierentwintig miljoen negenhonderd negenennegentig duizend negenhonderd negenennegentig (24.999.999) Aandelen bezwaard met een pand ten voordele van KBC Bank NV. Het pand ten voordele van KBC Bank werd toegekend tot zekerheid van een bankschuld die door De Weide Blik NV aangegaan werd voor de financiering van haar activiteiten. Dit pand zal voorafgaandelijk aan de geplande buitengewone algemene vergadering van 19 juni a.s. vrijgegeven dienen te warden. Er wordt naar gestreefd dat KBC Bank voorafgaandelijk aan de bekendmaking van de bijzondere verslagen van de raden van bestuur in toepassing van artikel 730 W.Venn, bevestigt dat zij zich, onder voorbehoud van goedkeuring van de partiële splitsing, akkoord verklaart met de vrijgave van het pand, zodat alle Aandelen op het ogenblik van de Partiële Splitsing onbelast en vrij van enig pandrecht, zekerheid of enig ander recht van een derde zullen zijn. Indien deze bevestiging tijdig ontvangen wordt, dan zal deze bevestiging opgenomen worden in de bijzondere verslagen van de raden van bestuur in toepassing van artikel 730 W.Venn. De raad van bestuur van De Weide Blik NV is de mening toegedaan dat KBC Bank zich onder voorbehoud van goedkeuring van de partiële splitsing met een vrijgave van het pand akkoord zal verklaren.

Een staat van activa en passiva van het Afgesplitste Vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap werd als Bijlage aan onderhavig Voorstel tot Partiële Splitsing gehecht.

Overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 684, § 1, W.Venn. kunnen de schuldeisers van elke vennootschap die deelneemt aan de Partiële Splitsing, wier vordering is ontstaan vóór de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de akten houdende vaststelling van de Partiële Splitsing, en nog niet is vervallen, zekerheid eisen, niettegenstaande enig hiermee strijdig beding, uiterlijk binnen twee maanden na die bekendmaking.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 686 W.Venn. blijft de Verkrijgende Vennootschap hoofdelijk gehouden tot betaling van de zekere en opeisbare schulden van de Partieel te Splitsen Vennootschap die bestaan op de dag dat de akten houdende vaststelling van het besluit tot deelneming aan de Partiële Splitsing in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad worden bekendgemaakt, ten belope van het netto-actief dat aan de Verkrijgende Vennootschap wordt toegekend.

De voorwaarden en modaliteiten van de overdracht zijn verder omschreven in een "Letter of Intent" die op 13 april 2015 afgesloten werd tussen De Weide Blik, FieldLink, Greenyard Foods, Peatinvest NV, de aandeelhouders van De Weide Blik en FieldLink, de aandeelhouders van Peatinvest NV, en een aantal aandeelhouders van Greenyard Foods.

2.10.De verdeling onder de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap van de aandelen van de Verkrijgende Vennootschap, alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd (artikel 728, lid 2, 10°, W.Venn.)

De twintig miljoen negenhonderd negenenzeventig duizend honderd en twaalf (20.979.112) Nieuwe Aandelen zullen worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap, in verhouding tot hun deelneming in het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap op de datum van de Partiële Splitsing,

3.WIJZIGING VAN DE STATUTEN (artikel 738 W.Venn.)

De statuten van de Verkrijgende Vennootschap zullen naar aanleiding van de verwezenlijking van de Partiële Splitsing worden gewijzigd: het artikel aangaande het maatschappelijk kapitaal en de aandelen van de Verkrijgende Vennootschap zal in overeenstemming worden gebracht met de door (i) de Partiële Splitsing, (ii) de inbreng in natura door de Stichting Administratiekantoor FieldLink van haar integrale participatie ln FieldLink en (iii) de inbreng in natura door de aandeelhouders van Peatinvest van hun integrale participatie in Peatinvest gerealiseerde kapitaalverhogingen en uitgifte van aandelen.

4.SLOTVERKLARINGEN

4.1.Kosten verbonden aan de Partiële Splitsing

De kosten verbonden aan de Partiële Splitsing zullen worden gedragen als volgt:

(a) in de veronderstelling dat dit Voorstel tot Partiële Splitsing niet wordt goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de Verkrijgende Vennootschap en de Partieel te Splitsen Vennootschap, en dit elk voor gelijke delen;

(b) in de veronderstelling dat dit Voorstel tot Partiële Splitsing wordt goedgekeurd, zullen de kosten verbonden aan de Partiële Splitsing worden gedragen door de Verkrijgende Vennootschap.

4.2.Verbintenissen

De raden van bestuur van elk van de aan de Partiële Splitsing deelnemende vennootschappen verbinden er zich toe om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de Partiële Splitsing te verwezenlijken, en dit onder voorbehoud van goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van de Verkrijgende Vennootschap en de Partieel te Splitsen Vennootschap, met inachtneming van de voorschriften, zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

De Verkrijgende Vennootschap en de Partieel te Splitsen Vennootschap zullen onderling, evenals aan de aandeelhouders van de Verkrijgende Vennootschap en de Partieel te Splitsen Vennootschap, alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

4.3.Buitengewone Algemene vergaderingen

Dit Voorstel tot Partiële Splitsing zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergaderingen van de Verkrijgende Vennootschap en de Partieel te Splitsen Vennootschap, die gehouden zullen worden niet vroeger dan zes weken na de neerlegging van dit Voorstel tot Partiële Splitsing ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, en de bekendmaking van een uittreksel overeenkomstig artikel 74 W.Venn., zoals voorzien in de artikelen 673 en 677 juncto artikel 728, lid 3, W.Venn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Opgemaakt in Gent en ondertekend op 22 april 2015 in zes originele exemplaren.

De Verkrijgende Vennootschap en de Partieel te Splitsen Vennootschap verklaren elk drie namens het bestuursorgaan van de aan de Partiële Splitsing deelnemende vennootschappen ondertekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en de twee andere om te worden bewaard op de maatschappelijke zetel van de Verkrijgende Vennootschap enerzijds, en de Partieel te Splitsen Vennootschap anderzijds.

NAMENS DE WEIDE BLIK NV,

PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP :

Deprez Invest NV,

bestuurder,

alhier vertegenwoordigd

door Hein Deprez,

vaste vertegenwoordiger.

Bonem BVBA,

bestuurder,

alhier vertegenwoordigd

door Marc Ooms,

vaste vertegenwoordiger.

NAMENS GREENYARD FOODS NV,

VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

The Marble BVBA,

onafhankelijk bestuurder,

alhier vertegenwoordigd

door Luc Van Nevel,

vaste vertegenwoordiger.

MAVAC BVBA,

gedelegeerd bestuurder,

alhier vertegenwoordigd

door Marleen Vaesen,

vaste vertegenwoordiger.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

DE WEIDE BLIK

Naamloze Vennootschap

met maatschappelijke zetel

in 2860 Sint-Katelijne-Waver, Strijbroek 10

RPR Antwerpen, afdeling Mechelen, 0536.525.608

B.T.W.-nummer BE-0536.525.608

GREENYARD FOODS NV

Naamloze Vennootschap

met maatschappelijke zetel

in 9042 Gent, Skaldenstraat 7c

RPR Gent, afdeling Gent, 0402.777.157

B.T.W.-nummer BE-0402.777.157

Bijlage

bij het gemeenschappelijk voorstel tot partiële splitsing

van De Weide Blik NV door overneming door Greenyard Foods NV

overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto

artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen.

Staat van activa en passiva van het Afgesplitste Vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap per 31 december 2014 (de jaarrekening van de Partieel te Splitsen Vennootschap per 31 december 2014 werd nog niet goedgekeurd door de jaarlijkse algemene vergadering).

ACTIVA EUR 80.906.288,35

Financiële vaste activa EUR 80.906.288,35

Verbonden ondernemingen EUR 80.906.288,35

PASSIVA EUR 80.906.288,35

Eigen vermogen EUR 78.469.386,54

Geplaatst kapitaal EUR 40.574.977,01

Wettelijke reserve EUR 1.894.720,48

Overgedragen winst EUR 35.999.689,05

Financiële schulden EUR 2.436.901,81

Overige leningen EUR 2.436.901,81

i

h I , v

B. Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 22 april 2015:

Alle bestuurders die geen belangenconflict hebben en zodoende mogen deelnemen aan de beraadslaging en de stemming over dit agendapunt, machtigen met eenparigheld van stemmen, en dit overeenkomstig artikel 24, lid 1, van de statuten twee bestuurders samen optredend, waaronder één onafhankelijk bestuurder, om het partieel splitstingsvoorstel, evenals de bijhorende KBO formulieren, te ondertekenen.

Zij nemen akte van het feit dat het partieel splitsingsvoorstel, evenals de bijhorende KBO formulieren, ondertekend zullen worden door (I) The Marble BVBA, vertegenwoordigd door de Heer Luc Van Nevel, vaste vertegenwoordiger, en (ii) Mavac BVBA, vertegenwoordigd door Mevrouw Manleen Vaesen, vaste vertegenwoordiger (CEO).

Voor eensluidend uittreksel,

THE MARBLE BVBA MAVAC BVBA

vast vertegenwoordigd door vast vertegenwoordigd door

de heer Luc VAN NEVEL mevrouw Marseen VAESEN

Samen hiermee neergelegd:

- Voorstel tot partiële splitsing dd. 22 april 2015

- Notulen van de raad van bestuur houdende volmacht dd. 22 april 2015

1.-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/06/2008 : IE023735
16/06/2008 : IE023735
13/02/2008 : IE023735
09/01/2008 : IE023735
07/12/2007 : IE023735
29/11/2007 : IE023735
23/10/2007 : IE023735
22/10/2007 : IE023735
12/10/2007 : IE023735
30/04/2007 : IE023735
27/12/2006 : IE023735
16/11/2006 : IE023735
21/12/2005 : IE023735
19/12/2005 : IE023735
15/12/2005 : IE
15/12/2005 : IE023735
15/12/2005 : IE023735
14/12/2005 : IE023735
02/12/2005 : IE023735
22/11/2005 : IE023735
25/10/2005 : IE023735
15/07/2015
ÿþmod 11.1

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel Skaldenstraat 7c

9042 Gent

et

Onderwerp akte :NV: KAPITAALVERHOGING INBRENGEN DOOR IN NATURA, DOOR

;; PARTIELE SPLITSING EN DOOR INCORPORATIE UITGIFTEPREMIES  STATUTENWIJZIGING  ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

it

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op 19 juni 2015, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "GREENYARD FOODS" is samengekomen:

Voorafgaandelijk is vastgesteld:

Dat er thans achttien miljoen achthonderd negenenvijftig duizend vijfhonderd twintig (18.859.520); aandelen bestaan;

Dat uit de aanwezigheidslijst blijkt dat 21 aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn die 12.997.650 aandelen vertegenwoordigen, wat 78,97 procent van het maatschappelijk kapitaal;;

vertegenwoordigt. ,,

En dat de vergadering aldus rechtsgeldig kan beraadslagen en beslissen over de punten van de agenda. Dat om te worden aangenomen, de voorstellen onder de agendapunten 3, 6, 9, 10, I1, 12, 14, 15, 16 en 17;, dienen aangenomen te worden met een 314° meerderheid, en de voorstellen onder de agendapunten 18, 19,,? 20 21, 22, 23 en 24, dienen aangenomen te worden met een gewone meerderheid.

Dat de vennootschap een beroep op het openbaar spaarwezen doet sedert het jaar 1999. ,

I.

EERSTE BESLUIT,

De algemene vergadering neemt vooreerst kennis van het in agendapunt 1 vermelde controleverslag, opgesteld door de commissaris van de Vennootschap overeenkomstig artikel 602 W Venn. met betrekking tot de inbreng in natura van één miljoen tweehonderd en zeven duizend honderd achttien (1.207.118) aandelen van FieldLink NV door Stichting Administratiekantoor FieldLink, waarover beraadslaagd en beslist zat worden in agendapunt;; 3,

De algemene vergadering ontslaat de Voorzitter met eenparigheid van stemmen van voorlezing van het betrokken controleverslag.

De algemene vergadering stelt vast dat er op het betrokken controleverslag geen opmerkingen worden gemaakt;. door de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders en dat er ook geen vragen bij zijn.

De algemene vergadering overhandigt bovendien mij, de ondergetekende notaris, een exemplaar van het i"

agendapunt 1 vermelde controleverslag van de commissaris om samen met een expeditie van deze notariéle akte neer te leggen ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 75 van het;; Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van het verslag van de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Deloitte Bedrijfsrevisoren / Reviseurs d'Entreprises, met maatschappelijke zetel te 183I Diegem, Berkenlaan 8b, RPR Brussel, 0429.053.863, en met B.T.W.-nummer BE-0429.053.863, vertegenwoordigd door de heer Kurt Dehoome en de Heer Mario Dekeyser in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblar

111111111411111111111111111

NEERGELEGD

- 6 JULI zots

RECHTBANK VAN KOOPHAN DEL í iT

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

;; Ondernemingsnr : 0402.777.157

Benaming (voluit) : GREENYARD FOODS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Besluiten in het kader van een eerste kapitaalverhoging door middel van een inbreng in natura van alle één miljoen tweehonderd en zeven duizend honderd achttien (1.207.118) aandelen FieldLink NV door Stichting Administratiekantoor FieldLink.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

hun hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger, opgesteld overeenkomstig artikel 602, § 1, van het Wetboek van Vennootschappen, luidt als volgt ;

"(...) 8.BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Greenyard Foods NV voor een bedrag van 17.410.942 EUR, bestaat uit één miljoen tweehonderd en zeven duizend honderd achttien (1,207.118) Aandelen die de Inbrenger Stak FieldLink aanhoudt in FieldLink NV, De betrokken participatie vertegenwoordigt 4,61 % van het maatschappelijk kapitaal van FieldLink NV.

Deze inbreng, de Partiële Splitsing van De Weide Blik NV en de Inbreng van Peatinvest NV aandelen vormen een onlosmakelijk geheel van de geplande combinatie tussen de Greenyard Foods groep (gecontroleerd door de Vennootschap), de Univeg groep (gecontroleerd door FieldLink NV) en de Peltracom groep (gecontroleerd door Peatinvest NV).

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De raad van bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methodes van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methodes van waardering leiden mathematisch ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit één miljoen negentien duizend zevenhonderd zevenenvijftig (1.019.757) aandelen van de vennootschap Greenyard Foods NV zonder vermelding van nominale waarde.

We wensen de aandacht te vestigen op het feit dat:

" Op grond van een pandovereenkomst ("share pledge agreement') van 8 december 2014 zijn

vierentwintig miljoen negenhonderd negenennegentig duizend negenhonderd negenennegentig (24.999.999) Aandelen Fieldlink NV bezwaard met een pand ten voordele van KBC Bank NE Het pand ten voordele van KBC Bank werd toegekend tot zekerheid van een bankschuld die door De Weide Blik NV aangegaan werd voor de financiering van haar activiteiten. Dit pand zal voorafgaandelijk aan de geplande buitengewone algemene vergadering van 19 juni a.& vrijgegeven dienen te worden teneinde de geplande transactie te kunnen laten doorgaan gezien de koppeling van de verschillende transacties vermeld in voorgaande paragraaf

" Op grond van een pandovereenkomst van 2 januari 2014 zijn veertien duizend zevenhonderd zeventig

(14.770) van de veertien duizend achthonderd en tien (14.810) Aandelen Peatinvest NV die aangehouden worden door Deprez Holding NV, voornoemd, bezwaard met een pand ten voordele van KBC Bank NV Het pand ten voordele van KBC Bank werd toegekend tot zekerheid van een "Credit Facility Agreement" die afgesloten werd op 27 december 2013 tussen Deprez Holding NV, Food Invest International NV en KBC Bank NV, voor de financiering van de activiteiten van Deprez Holding NV en Food Invest International NV. Ook dit pand zal voorafgaandelijk aan de geplande buitengewone algemene vergadering van 19 juni a.s. vrijgegeven dienen te worden teneinde de geplande transactie te kunnen laten doorgaan gezien de koppeling van de verschillende transacties vermeld in voorgaande paragraaf

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de

Bedr jfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en

billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Kortrijk, 12 mei 2015

DELOITTE Bedrijfsrevisoren

BV o.v,v. e. CVBA

Vertegenwoordigd door

Mario Dekeyser (..)" Kurt Dehoorne

TWEEDE BESLUIT.

De algemene vergadering neemt vervolgens kennis van het in agendapunt 2 vermelde bijzonder verslag, opgesteld door de raad van bestuur van de Vennootschap overeenkomstig artikel 602 W.Venn. met betrekking tot de inbreng in natura van één miljoen tweehonderd en zeven duizend honderd achttien (1.207,11 S) aandelen van FieldLink NV door Stichting Administratiekantoor FieldLink, waarover beraadslaagd en beslist zal worden in agendapunt 3.

De algemene vergadering ontslaat de Voorzitter met eenparigheid van stemmen van voorlezing van het betrokken bijzonder verslag.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mai 11.1

De algemene vergadering stelt vast dat er op het betrokken bijzonder verslag geen opmerkingen worden gemaakt door de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders en dat er ook geen vragen bij zijn.

De algemene vergadering overhandigt bovendien mij, de ondergetekende notaris, een exemplaar van het in agendapunt 2 vermelde bijzonder verslag van de raad van bestuur om samen met een expeditie van deze notariële akte neer te leggen ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

DERDE BESLUIT.

Na kennisname van de in het eerste en tweede agendapunt vermelde verslagen beslist de algemene vergadering over de verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap met zes miljoen tweehonderd achtenvijftig duizend honderd tachtig euro veertig eurocent (EUR 6.258.180,40) om het te brengen van honderd en vijftien miljoen zevenhonderd negenendertig duizend zeshonderd en tien euro tweeënnegentig eurocent (EUR 115.739.610,92) op honderd en éénentwintig miljoen negenhonderd zevenennegentig duizend zevenhonderd en éénennegentig euro tweeëndertig eurocent (EUR 121.997,791,32) door de inbreng in natura in toepassing van artikel 602 W.Venn. van één miljoen tweehonderd en zeven duizend honderd achttien (1.207.118) aandelen van FieldLink NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel in 2860 Sint-Katelijne-Waver, Strijbroek 10, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer RPR Antwerpen, afdeling Mechelen, 0847.600.648, en met B.T,W; nummer BE-0847.600.648, (hierna genoemd "FieldLink NV"), die aangehouden worden door de Stichting Administratiekantoor FieldLink, een stichting naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te 2988 DB Ridderkerk, Nederland, en gevestigd te 2988 DB Ridderkerk, Nederland, Handelsweg 20, ingeschreven in de Kamer van Koophandel van Rotterdam, Nederland, onder nummer 58817247, (hierna genoemd "STAK FieldLink"), met een inbrengwaarde van zeventien miljoen vierhonderd en tien duizend negenhonderd tweeënveertig euro (EUR 17.410.942,00),

In ruil voor deze inbreng in natura worden er één miljoen negentien duizend zevenhonderd zevenenvijftig (1.019.757) nieuwe aandelen van de Vennootschap uitgegeven ten voordele van STAK FieldLink die zullen worden uitgegeven aan dezelfde fractiewaarde als de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De nieuwe aandelen van de Vennootschap zijn van dezelfde aard en hebben dezelfde rechten als de bestaande aandelen van de Vennootschap. De nieuwe aandelen van de Vennootschap delen in de winst van de Vennootschap vanaf I april 2015, zijnde de aanvangsdatum van het lopende boekjaar van de Vennootschap.

De nieuwe aandelen van de Vennootschap worden genoteerd voor verhandeling op Euronext Brussels, na opmaak door de Vennootschap van een gelijkwaardig informatiedocument in de zin van artikel 18, § 1, d), van de Wet van I6 juni 2006 op de openbare aanbieding van beleggingsinstrumenten en de toelating van beleggingsinstrumenten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt, dat door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) als gelijkwaardig wordt beschouwd aan de informatie die in een prospectus moet worden opgenomen.

In tegenstelling tot hetgeen in de agenda en het voorstel tot besluit vermeld werd, worden de één miljoen negentien duizend zevenhonderd zevenenvijftig (I.019.757) nieuwe aandelen van de Vennootschap niet in gedematerialiseerde vorm uitgegeven, maar zullen de betrokken nieuwe aandelen op naam zijn.

Het verschil tussen het bedrag van de eerste kapitaalverhoging en de inbrengwaarde van de één miljoen tweehonderd en zeven duizend honderd achttien (1.207.118) aandelen van FieldLink NV wordt geboekt als "uitgiftepremie", en dit voor een totaal bedrag van elf miljoen honderd tweeënvijftig duizend zevenhonderd éénenzestig euro zestig eurocent (EUR 11.152.761,60).

De betrokken uitgiftepremie wordt samen met de uitgiftepremie die reeds in de jaarrekening van de Vennootschap vermeld stond, de uitgiftepremie die geboekt zal worden naar aanleiding van de inbreng van de Peatinvest NV aandelen, en de uitgiftepremie die geboekt werd naar aanleiding van de uitoefening van de Gimv warranten, na goedkeuring van alle verrichtingen geïncorporeerd in het maatschappelijk kapitaal, zoals vermeld in het elfde agendapunt en voorstel tot besluit,

De Voorzitter merkt op, en de algemene vergadering neemt hiervan akte, dat de verwerving van FieldLink NV door de Verkrijgende Vennootschap beschouwd wordt door de Partieel te Splitsen Vennootschap, door de Verkrijgende Vennootschap en door STAK FieldLink als een reorganisatie, zoals omschreven in section 368(a)(1)(B) van de US Internai Revenu Code van I968, zoals gewijzigd, en dat de notariële akte beschouwd dient te worden als een reorganisatieplan voor die doeleinden.

De algemene vergadering keurt zodoende de eerste verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap met zes miljoen tweehonderd achtenvijftig duizend honderd tachtig euro veertig eurocent (EUR 6.258.180,40) goed, met unanimiteit van de uitgebrachte stemmen, om het te brengen van honderd en vijftien miljoen zevenhonderd negenendertig duizend zeshonderd en tien euro tweeënnegentig eurocent (EUR 115.739.610,92) op honderd éénentwintig miljoen negenhonderd zevenennegentig duizend zevenhonderd éénennegentig euro tweeëndertig eurocent (EUR 121.997.791,32) door de inbreng in natura van één miljoen tweehonderd en zeven duizend honderd achttien (I.207.118) aandelen van FieldLink NV, die aangehouden worden door STAK FieldLink, met een inbrengwaarde van zeventien miljoen vierhonderd en tien duizend negenhonderd tweeënveertig euro (EUR 17.410.942,00), mits de uitgifte van één miljoen negentien duizend zevenhonderd zevenenvijftig (1.019.757) nieuwe aandelen van de Vennootschap,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vaststelling van de inschrijving

De integrale eerste kapitaalverhoging wordt, zoals voorgesteld in agendapunt 3, onderschreven door STAK FieldLink, vertegenwoordigd door (i) de heer Deprez, Hein Valère Maria, [Rijksregister nummer : 61.08.0638I.97], wonend te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Kasteeldreef 15 , en (ii) de heer Ooms, Marc Eduard Joris Frans, [Rijksregister nummer : 51,11,18-157,63], wonend te 1800 Vilvoorde, Pauwstraat 17, (hierna ook de "Inbrengster" genoemd), die verklaart lezing te hebben gekregen van hetgeen voorafgaat en verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de boekhoudkundige en financiële situatie van de Vennootschap, alsmede van de financiële gevolgen van deze kapitaalverhoging op de boekhoudkundige en financiële situatie van de Vennootschap en die uitdrukkelijk verklaart in te stemmen met de uitgiftevoorwaarden en verklaart alleen in te tekenen op de volledige kapitaalverhoging.

Volstorting

Ter volstorting van het bedrag van deze eerste kapitaalverhoging wordt volgens de Inbrengster, volgens het controleverslag van de commissaris, zoals vermeld in het eerste besluit, en volgens het bijzonder verslag van de raad van bestuur, zoals vermeld in het tweede besluit, volgende aandelenparticipatie ingebracht ter volledige afbetaling van de door de Inbrengster onderschreven nieuwe aandelen in de Vennootschap:

1. Beschrijving van de in natura ingebrachte goederen.

Eén miljoen tweehonderd en zeven duizend honderd achttien (1.207.118) aandelen van FieldLink NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel in 2860 Sint-Katelijne-Waver, Strijbroek 10, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer RPR Antwerpen, afdeling Mechelen, 0847.600.648, en met B.T.W.-nummer BE-0847.600.648.

2. Waardering van de inbreng in natura.

Overeenkomstig het controleverslag van de commissaris, zoals vermeld in het eerste besluit, en volgens het bijzonder verslag van de raad van bestuur, zoals vermeld in het tweede besluit, worden de hoger beschreven ingebrachte aandelen van FieldLink NV gezamenlijk gewaardeerd op een inbrengwaarde van zeventien miljoen vierhonderd en tien duizend negenhonderd tweeënveertig euro (EUR 17.410.942,00).

De inbrengwaarde wordt gedeeltelijk, zijnde ten belope van zes miljoen tweehonderd achtenvijftig duizend honderd tachtig euro veertig eurocent (EUR 6.258.180,40), aangewend ter volstorting van het bedrag van de eerste kapitaalverhoging en gedeeltelijk, zijnde ten belope van het saldo, oftewel elf miljoen honderd tweeënvijftig duizend zevenhonderd éénenzestig euro zestig eurocent (EUR 11.152.761,60), ter volledige betaling van de verschuldigde uitgiftepremie.

3. Voorwaarden van de inbreng.

3.1. De Inbrengster verklaart dat de ingebrachte participatie in FieldLink NV worden ingebracht voor vrij, zuiver en onbelast van voorrecht, pand, goedkeuringsverplichting, ontbindende vordering, voorkooprecht en recht van wederinkoop en van enige andere belemmering.

3.2. De Vennootschap bekomt de eigendom en het genot van de in volle eigendom ingebrachte aandelen van FieldLink NV vanaf heden en zal tevens vanaf dezelfde datum alle rechten dienaangaande uitoefenen, onder meer het recht op dividenden en het uitoefenen van het stemrecht.

3.3. De Vennootschap treedt dienaangaande in alle rechten en verplichtingen verbonden aan de ingebrachte aandelen van FieldLink NV vanaf heden.

3.4. De bestuursorganen van de Vennootschap, van de Inbrengster en van FieldLink NV zullen het nodige doen voor de inschrijving van de op datum van heden ingebrachte aandelen van FieldLink NV op naam van de Vennootschap. De Inbrengster verklaart op eerste verzoek haar volledige medewerking daartoe te zullen verlenen indien en voor zover nodig.

Vaststelling totstandkoming kapitaalverhoging

De algemene vergadering stelt vast dat de inbreng in natura effectief tot stand gekomen is en dat de eerste kapitaalverhoging integraal onderschreven werd door STAK FieldLink. Zij stelt vast dat de nieuwe aandelen integraal volstort zijn en dat zodoende de eerste kapitaalverhoging verwezenlijkt is.

II. Besluiten in het kader van een tweede kapitaalverhoging door middel inbreng in natura van

vijftienduizend vijfhonderd zeventig (15.570) aandelen van Peatinvest NV door alle aandeelhouders van Peatinvest NV.

VIERDE BESLUIT.

De algemene vergadering neemt vooreerst kennis van het in agendapunt 4 vermelde controleverslag, opgesteld door de commissaris van de Vennootschap overeenkomstig artikel 602 W.Venn. met betrekking tot de inbreng in natura van vijftienduizend vijfhonderd zeventig (15.570) aandelen van Peatinvest NV door alle aandeelhouders van Peatinvest NV, waarover beraadslaagd en beslist zal worden in agendapunt 6.

De algemene vergadering ontslaat de Voorzitter met eenparigheid van stemmen van voorlezing van het betrokken controleverslag.

De algemene vergadering stelt vast dat er op het betrokken controleverslag geen opmerkingen worden gemaakt door de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders en dat er ook geen vragen bij zijn.

De algemene vergadering overhandigt bovendien mij, de ondergetekende notaris, een exemplaar van het in agendapunt 4 vermelde controleverslag van de commissaris om samen met een expeditie van deze notariële

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

akte neer te Leggen ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van het verslag van de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Deloitte Bedrijfsrevisoren / Reviseurs d'Entreprises, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, RPR Brussel, 0429.053.863, en met B.T.W.-nummer BE-0429.053.863, vertegenwoordigd door de heer Kurt Dehoome en de Heer Mario Dekeyser in hun hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger, opgesteld overeenkomstig artikel 602, § 1, van het Wetboek van Vennootschappen, luidt als volgt :

"(..) 8. BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Greenyard Foods NV voor een bedrag van 60.000.000 EUR, bestaat uit vifflien duizend vijfhonderd zeventig (15.570) aandelen van Peatinvest NV die integraal het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Deze inbreng, de partiële splitsing, en de Inbreng van Peatinvest NV aandelen vormen een onlosmakelijk geheel van de geplande combinatie tussen de Greenyard Foods groep (gecontroleerd door de Vennootschap), de Univeg groep (gecontroleerd door FieldLink NV) en de Peltracom groep (gecontroleerd door Peatinvest NV).

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De raad van bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methodes van waardering bedr jfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methodes van waardering leiden mathematisch ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit drie miljoen vijfhonderd en veertien duizend honderd zesennegentig (3.514196) aandelen van de vennootschap Greenyard Foods NV zonder vermelding van nominale waarde.

We wensen de aandacht te vestigen op het feit dat:

" Op grond van een pandovereenkomst ("share pledge agreement") van 8 december 20I4 zijn vierentwintig miljoen negenhonderd negenennegentig duizend negenhonderd negenennegentig (24.999.999) Aandelen Fieldlink NV bezwaard met een pand ten voordele van KBC Bank NV. Het pand ten voordele van KBC Bank werd toegekend tot zekerheid van een bankschuld die door De Weide Blik NV aangegaan werd voor de financiering van haar activiteiten. Dit pand zal voorafgaandelijk aan de geplande buitengewone algemene vergadering van 19 juni a.s. vrijgegeven dienen te worden teneinde de geplande transactie te kunnen laten doorgaan gezien de koppeling van de verschillende transacties vermeld in voorgaande paragraaf

" Op grond van een pandovereenkomst van 2 januari 2014 zijn veertien duizend zevenhonderd zeventig (14.770) van de veertien duizend achthonderd en tien (14.810) Aandelen Peatinvest NV die aangehouden worden door Deprez Holding NV, voornoemd, bezwaard met een pand ten voordele van KBC Bank NV. Het pand ten voordele van KBC Bank werd toegekend tot zekerheid van een "Credit Facility Agreement" die afgesloten werd op 27 december 2013 tussen Deprez Holding NV, Food Invest International NV en KBC Bank NV, voor de financiering van de activiteiten van Deprez Holding NV en Food Ines! International NV. Ook dit pand zal voorafgaandelijk aan de geplande buitengewone algemene vergadering van 19 juni a.s. vrijgegeven dienen te worden teneinde de geplande transactie te kunnen laten doorgaan gezien de koppeling van de verschillende transacties vermeld in voorgaande paragraaf

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding. Kortrijn 12 mei 2015

DELOITTE Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v e. CVBA

Vertegenwoordigd door

Mario Dekeyser ()" Kurt Dehoorne

VIJFDE BESLUIT.

De algemene vergadering neemt vooreerst kennis van het in agendapunt 5 vermelde bijzonder verslag,

opgesteld door de raad van bestuur van de Vennootschap overeenkomstig artikel 602 W.Venn. met betrekking

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

tot de inbreng in natura van vijftienduizend vijfhonderd zeventig (15.570) aandelen van Peatinvest NV door alle aandeelhouders van Peatinvest NV, waarover beraadslaagd en beslist zal worden in agendapunt 5.

De algemene vergadering ontslaat de Voorzitter met eenparigheid van stemmen van voorlezing van het betrokken bijzonder verslag.

De algemene vergadering stelt vast dat er op het betrokken bijzonder verslag geen opmerkingen worden gemaakt door de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders en dat er ook geen vragen bij zijn.

De algemene vergadering overhandigt bovendien mij, de ondergetekende notaris, een exemplaar van het in agendapunt 4 vermelde bijzonder verslag van de raad van bestuur om samen met een expeditie van deze notariële akte neer te leggen ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

ZESDE BESLUIT.

Na kennisname van de ln het vierde en het vijfde agendapunt vermelde verslagen beslist de algemene vergadering over de verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap met éénentwintig miljoen vijfhonderd zesenzestig duizend driehonderd vijfentachtig euro vijfenveertig eurocent (EUR 21.566385,45) om het te brengen van honderd en éénentwintig miljoen negenhonderd zevenennegentig duizend zevenhonderd en é neonegentig euro tweeëndertig eurocent (EUR 121,997.791,32) op honderd drieënveertig miljoen vijfhonderd vierenzestig duizend honderd zesenzeventig euro achtenzeventig eurocent (EUR 143.564.176,78) door de inbreng in natura in toepassing van artikel 602 W.Venn. van alle vijftien duizend vijfhonderd zeventig (15.570) aandelen van Peatinvest NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel in 9042 Gent, Skaldenstraat 7, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer RPR Gent, afdeling Gent, 0461.693.373, en met B.T.W.-nummer BE-0461.693373, (hierna genoemd "Peatinvest NV"), die het integraal maatschappelijk kapitaal van Peatinvest NV vertegenwoordigen en die aangehouden worden door de aandeelhouders van Peatinvest NV (hierna genoemd "de Inbrengers"), met een inbrengwaarde van zestig miljoen euro (EUR 60.000.000,00).

In ruil voor deze inbreng in natura worden er drie miljoen vijfhonderd veertien duizend honderd zesennegentig (3.514.196) nieuwe aandelen van de Vennootschap uitgegeven ten voordele van de Inbrengers die zullen worden uitgegeven aan dezelfde fractiewaarde als de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De drie miljoen vijfhonderd veertien duizend honderd zesennegentig (3.514.196) nieuwe aandelen van de Vennootschap werden toebedeeld aan de verschillende Inbrengers, in verhouding tot hun inbreng, als volgt:

aan Deprez Holding NV, (RPR Antwerpen, afdeling Mechelen, ondernemingsnummer 0881.535.802):

3.342.663 aandelen

aan de Heer Stefaan Vandaele, wonende te 2570 Duffel, Zandstraat 36 : 81.253 aandelen

aan Mevr. Sylvie Van Kerrebroek, wonende te 9790 Wortegem Petegem, Kwadenbulk 41A : 22.570

aandelen

aan de Heer David Thoelen, wonende te 2580 Beerzel, Zwaluwstraat 8: 22.570 aandelen

aan de Heer Kris Penninek, wonende te 9890 Gavere, Hofkouterstraat 18: 11.285 aandelen

aan de Heer Marcin Harnisz, geboren te Dzialdowo, Polen, op 18 september 1974, wonende te Olsztyn 10

- 275, Polen, Moniuszki straat 8a/5 : 11.285 aandelen

aan de Heer Renars Skudra, geboren te Ogry, Letland, op 9 mei 1977, wonende te Ogres rajons,

Lielvardes novads, Lielvarde, Letland, Smilsu iela 10 : 11.285 aandelen

aan de Heer Rik Penninek, geboren te Moorsiede op 4 maart 1957, wonende te 9420 Aaigem, Langemunt

107: 11.285 aandelen

De nieuwe aandelen van de Vennootschap zijn van dezelfde aard en hebben dezelfde rechten als de bestaande aandelen van de Vennootschap. De nieuwe aandelen van de Vennootschap zullen delen in de winst van de Vennootschap vanaf 1 apri12015, zijnde de aanvangsdatum van het lopende boekjaar van de Vennootschap. - De nieuwe aandelen van de Vennootschap zullen worden genoteerd voor verhandeling op Euronext Brussels, na opmaak door de Vennootschap van een gelijkwaardig informatiedocument in de zin van artikel 18, § 1, d), van de Wet van 16 juni 2006 op de openbare aanbieding van beleggingsinstrumenten en de toelating van beleggingsinstrumenten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt, dat door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) als gelijkwaardig wordt beschouwd aan de informatie die in een prospectus moet worden opgenomen.

In tegenstelling tot hetgeen in de agenda en het voorstel tot besluit vermeld werd, worden slechts drie miljoen driehonderd tweeënveertig duizend zeshonderd drieënzestig (3.342.663) van de drie miljoen vijfhonderd veertien duizend honderd zesennegentig (3.514,196) nieuwe aandelen van de Vennootschap in gedematerialiseerde vorm uitgegeven, meer bepaald de nieuwe aandelen die toebedeeld worden aan Deprez Holding NV, voornoemd. De overige honderd éénenzeventig duizend vijfhonderd drieëndertig (171.533) nieuwe aandelen zullen op naam zijn.

Het verschil tussen het bedrag van de tweede kapitaalverhoging en de inbrengwaarde van de vijftien duizend vijfhonderd zeventig (15.570) aandelen van Peatinvest NV zal geboekt worden als "uitgiftepremie", en dit voor een totaal bedrag van achtendertig miljoen vierhonderd drieëndertig duizend zeshonderd veertien euro vijfenvijftig eurocent (EUR 38.433.614,55).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het -Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De betrokken uitgiftepremie zat samen met de uitgiftepremie die reeds in de jaarrekening van de Vennootschap vermeld stond, de uitgiftepremie die geboekt werd naar aanleiding van de inbreng van de FieldLink NV aandelen, en de uitgiftepremie die geboekt werd naar aanleiding van de uitoefening van de Gimv warranten, na goedkeuring van alle verrichtingen geïncorporeerd worden in het maatschappelijk kapitaal, zoals vermeld in het elfde agendapunt en voorstel tot besluit.

De algemene beslissing keurt zodoende de tweede verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap met éénentwintig miljoen vijfhonderd zesenzestig duizend driehonderd vijfentachtig euro vijfenveertig eurocent (EUR 21.566.385,45) goed, met unanimiteit van de uitgebrachte stemmen, om het te brengen van honderd éénentwintig miljoen negenhonderd zevenennegentig duizend zevenhonderd éénennegentig euro tweeëndertig eurocent (EUR 121.997.791,32) op honderd drieenveertig miljoen vijfhonderd vierenzestig duizend honderd zesenzeventig euro achtenzeventig eurocent (EUR I43.564.176,78) door de inbreng in natura van vijftienduizend vijfhonderd zeventig (15.570) aandelen van Peatinvest NV door alle aandeelhouders van Peatinvest NV met een inbrengwaarde van zestig miljoen euro (EUR 60.000.000,00), mits uitgifte van drie miljoen vijfhonderd veertien duizend honderd zesennegentig (3.514,1[96) nieuwe aandelen van de Vennootschap.

Vaststelling van de inschrijving

De tweede kapitaalverhoging wordt, zoals voorgesteld in agendapunt 6, onderschreven door de Inbrengers, alhier vertegenwoordigd door de heer Hein Deprez, voornoemd, en dit op de hierboven vermelde wijze, die verklaren lezing te hebben gekregen van hetgeen voorafgaat en verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de boekhoudkundige en financiële situatie van de Vennootschap, alsmede van de financiële gevolgen van deze kapitaalverhoging op de boekhoudkundige en financiële situatie van de Vennootschap en die uitdrukkelijk verklaren in te stemmen met de uitgiftevoorwaarden en verklaren samen in te tekenen op de volledige kapitaalverhoging.

Volstorting

Ter volstorting van het bedrag van deze tweede kapitaalverhoging worden volgens de Inbrengers, volgens het controleverslag van de commissaris, zoals vermeld in het vierde besluit, en volgens het bijzonder verslag van de raad van bestuur, zoals vermeld in het vijfde besluit, volgende aandelenparticipatie ingebracht ter volledige afbetaling van de door de Inbrengers onderschreven nieuwe aandelen in de Vennootschap:

I. Beschrijving van de in natura ingebrachte goederen.

Vijftien duizend vijfhonderd zeventig (15.570) aandelen van Peatinvest NV

2. Waardering van de inbreng in natura.

Overeenkomstig het controleverslag van de commissaris, zoals vermeld in het vierde besluit, en volgens het bijzonder verslag van de raad van bestuur, zoals vermeld in het vijfde besluit, worden de hoger beschreven ingebrachte aandelen van Peatinvest NV gezamenlijk gewaardeerd op een inbrengwaarde van zestig miljoen euro (EUR 60.000.000,00).

De inbrengwaarde wordt gedeeltelijk, zijnde ten belope van éénentwintig miljoen vijfhonderd zesenzestig duizend driehonderd vijfentachtig euro vijfenveertig eurocent (EUR 21.566.385,45), aangewend ter volstorting van het bedrag van de tweede kapitaalverhoging en gedeeltelijk, zijnde ten'belope van het saldo, oftewel achtendertig miljoen vierhonderd drieëndertig duizend zeshonderd veertien euro vijfenvijftig eurocent (EUR 38.433.614,55), ter volledige betaling van de verschuldigde uitgiftepremie.

3. Voorwaarden van de inbreng.

3.1. De Inbrengers verklaren dat de ingebrachte participatie in Peatinvest NV worden ingebracht voor vrij, zuiver en onbelast van voorrecht, pand, goedkeuringsverplichting, ontbindende vordering, voorkooprecht en recht van wederinkoop en van enige andere belemmering.

Op grond van een pandovereenkomst van 2 januari 2014 was op het ogenblik van de opmaak van het controleverslag van de commissaris, zoals vermeld in het vierde besluit, en volgens het bijzonder verslag van de raad van bestuur, zoals vernield in het vijfde besluit, een gedeelte van de participatie van Deprez Holding NV, voornoemd, zijnde veertienduizend zevenhonderd zeventig (14,770) van de veertien duizend achthonderd en tien (14.810) aandelen, bezwaard met een pand (het Pand) ten voordele van KBC Bank NV. Het Pand ten voordele van KBC Bank NV werd toegekend tot zekerheid van een bankschuld die door Deprez Holding NV, voornoemd, aangegaan werd voor de financiering van haar activiteiten. KBC Bank NV heeft zich voorafgaandelijk aan deze buitengewone algemene vergadering, bij brief van 9 juni 2015, akkoord verklaard met de vrijgave van dit Pand, onder voorbehoud van goedkeuring van de inbreng in natura. De Voorzitter overhandigt de brief van KBC Bank NV van 9 juni 2015 aan de ondergetekende notaris. Alle Aandelen zijn op het ogenblik van de inbreng in natura aldus onbelast en vrij van enig pandrecht, zekerheid of enig ander recht van een derde.

3.2. De Vennootschap bekomt de eigendom en het genot van de in volle eigendom ingebrachte aandelen van Peatinvest NV vanaf heden en zal tevens vanaf dezelfde datum alle rechten dienaangaande uitoefenen, onder meer het recht op dividenden en het uitoefenen van het stemrecht,

3.3. De Vennootschap treedt dienaangaande in alle rechten en verplichtingen verbonden aan de ingebrachte aandelen van Peatinvest NV vanaf heden.

3.4, De bestuursorganen van de Vennootschap en van Peatinvest NV, evenals de Inbrengers, zuIIen het nodige doen voor de inschrijving van de op datum van heden ingebrachte aandelen van Peatinvest NV op naam

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

$taatsblad





van de Vennootschap. De Inbrengers verklaren op eerste verzoek haar volledige medewerking daartoe te zullen verlenen indien en voor zover nodig.

Vaststelling totstandkoming kapitaalverhoging

De algemene vergadering stelt vast dat de inbreng in natura effectief tot stand gekomen is en dat de tweede kapitaalverhoging integraal onderschreven werd door de Inbrengers op de hiervoor vermelde wijze. Zij stelt vast dat de nieuwe aandelen integraal volstort zijn en dat zodoende de tweede kapitaalverhoging verwezenlijkt is.

III. Besluiten in het kader van een derde kapitaalverhoging naar aanleiding van de partiële splitsing van De Weide Blik NV en de inbreng van het afgesplitste vermogen in de Vennootschap.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge ZEVENDE BESLUIT.

De algemene vergadering ontslaat de Voorzitter met eenparigheid van stemmen van voorlezing van de hierna vermelde vennootschapsrechtelijke documenten, opgesteld in het kader van de partiële splitsing door overneming overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 673 en 677 juncto artikelen 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zoals voorgesteld in agendapunt 7, waarvan alle aandeelhouders vanaf 19 mei 2015 in toepassing van de artikelen 673 en 677 juncto artikel 733 van het Wetboek van Vennootschappen kosteloos een kopie konden verkrijgen op de maatschappelijke zetel van de Verkrijgende Vennootschap, te weten:

(a) het Voorstel tot Partiële Splitsing opgesteld op 22 april 2015 overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen werd op 23 april 2015 (i) neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Mechelen, in het vennootschapsdossier van de Partieel te Splitsen Vennootschap, en bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 6 mei 2015 onder nummer 2015.05.06-0064337, en (ii) neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel Gent, afdeling Gent, in het vennootschapsdossier van de Verkrijgende Vennootschap, en bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 6 mei 2015 onder nummer 2015.05.06-0064240,

(b) de Partiële Splitsingsverslagen, zijnde de bijzondere verslagen van de raad van bestuur van de Partieel te Splitsen Vennootschap en van de Verkrijgende Vennootschap, opgesteld overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 730 van het Wetboek van Vennootschappen, gedateerd op IS mei 2015, en

(c) de Controleverslagen, zijnde de controleverslagen van de commissaris van de Partieel te Splitsen Vennootschap en van de Verkrijgende Vennootschap, opgesteld overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen, gedateerd op 18 mei 2015.

De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de hierboven vermelde vennootschapsrechtelijke documenten en de aandeelhouders verklaren in toepassing van de artikelen 673 en 677 juncto artikel 733, § 2, van het Wetboek van Vennootschappen kosteloos een kopie te kunnen verkregen hebben op de maatschappelijke zetel van de Verkrijgende Vennootschap.

De aandeelhouders verklaren geen opmerkingen en vragen te hebben op de hierboven vermelde vennootschapsrechtelijke documenten.

De algemene vergadering overhandigt vervolgens aan de ondergetekende notaris (i) een exemplaar van het Voorstel tot Partiële Splitsing overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, (ii) een exemplaar van de Partiële Splitsingsverslagen overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 730 van het Wetboek van Vennootschappen, en (iii) een exemplaar van de Controleverslagen overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

De Voorzitter merkt op dat (i) in randnummer 2.1,2. op pagina 6 van het Voorstel tot Partiële Splitsing overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen gesteld werd dat de fractiewaarde per aandeel van de bestaande aandelen van de Verkrijgende Vennootschap zes euro dertien eurocent (EUR 6,13), terwijl dit na afronding zes euro veertien eurocent (EUR 6,14) diende te zijn, zoals correct vermeld in het Partieel Splitsingsverslag overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 730 van het Wetboek van Vennootschappen; (ii) in randnummer 2.1.2. op pagina 6 van het Voorstel tot Partiële Splitsing overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen gesteld werd dat het maatschappelijk kapitaal van de Verkrijgende Vennootschap na de uitoefening van de Gimv warranten honderd zesentwintig miljoen vijfhonderd vierennegentig duizend negenhonderd ééttenzeventig euro negenenzestig eurocent (EUR 126.594.971,69) zou bedragen, terwijl ten gevolge van de boeking naar aanleiding van de uitoefening van de Gimv warranten van een uitgiftepremie van tien miljoen achthonderd vijfenvijftig duizend driehonderd zestig euro zevenenzeventig eurocent (EUR 10.855.360,77) het maatschappelijk kapitaal in een eerste fase niet met vijfentwintig miljoen vijfhonderd vierentachtig duizend euro (EUR 25.584.000), doch slechts niet veertien miljoen zevenhonderd achtentwintig duizend zeshonderd negenendertig euro drieëntwintig eurocent (EUR 14.728.639,23) wordt verhoogd tot honderd vijftien miljoen zevenhonderd negenendertig duizend zeshonderd en tien euro tweeënnegentig eurocent (EUR 115.739.610,92), waarbij de uitgiftepremie pas na alle transacties geincorporeerd wordt in het maatschappelijk kapitaal van de Verkrijgende Vennootschap samen met de uitgiftepremie die reeds in de boekhouding van de Verkrijgende Vennootschap opgenomen was, de uitgiftepremie die geboekt zal worden



Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

naar aanleiding van de inbreng in natura van de FieldLink NV aandelen door Stichting Administratiekantoor FieldLink en de inbreng in natura van de Peatinvest NV aandelen door de aandeelhouders van Peatinvest NV, zoals correct vermeld in het Partieel Splitsingsverslag overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 730 van het Wetboek van Vennootschappen, (iii) in randnummer 2.2, op pagina 8 de fractiewaarde van de naar aanleiding van de partiële splitsing nieuw gecreëerde aandelen niet één euro drieënnegentig eurocent (EUR 1,93), maar wel drie euro vierenzeventig eurocent (EUR 3,74) zal bedragen, zoals correct vermeld in het Partieel Splitsingsverslag overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 730 van het Wetboek van Vennootschappen, en (iv) in randnummer 2.2. op pagina 7 het bedrag van de inbrengwaarde in cijfers EUR 78.469.368,54 vermeldt, terwijl het bedrag van de inbrengwaarde achtenzeventig miljoen vierhonderd negenenzestig duizend driehonderd zesentachtig euro vierenvijftig eurocent (78.469.386,54 ¬ ) bedraagt, zoals correct vermeld in het bedrag van de inbrengwaarde in letters van het Voorstel tot Partiële Splitsing overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen.

Na de kennisname van voorgaande opmerking en de bespreking beslist de algemene vergadering om de hierboven vermelde vennootschapsrechtelijke documenten in het kader van de partiële splitsing door overneming, goed te keuren.

De algemene vergadering keurt de hierboven vermelde vennootschapsrechtelijke documenten in het kader van de partiële splitsing door overneming goed, met unanimiteit van de uitgebrachte stemmen.

ACHTSTE BESLUIT.

De Voorzitter deelt aan de algemene vergadering mee dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de Verkrijgende Vennootschap hebben voorgedaan tussen de datum van het opmaken van het Voorstel tot Partiële Splitsing en de datum van deze buitengewone algemene vergadering en dat zij niet door de raad van bestuur van de Partieel te Splitsen Vennootschap op de hoogte gebracht werden van het feit dat er zich belangrijke wijzigingen in activa en passiva van het vermogen respectievelijk van het afgesplitste vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap voorgedaan hebben tussen de datum van het opmaken van het Voorstel tot Partiële Splitsing en de datum van deze buitengewone algemene vergadering.

NEGENDE BESLUIT.

Na vaststelling dat alle wettelijke partiële splitsingsformaliteiten volgens het Wetboek van Vennootschappen in hoofde van de Verkrijgende Vennootschap vervuld zijn, zoals hoger vermeld, beslist de algemene vergadering over de partiële splitsing door overneming, zoals voorgesteld in het Voorstel tot Partiële Splitsing, tussen de volgende vennootschappen:

GREENYARD FOODS NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel in het Gerechtelijk Arrondissement Gent, afdeling Gent, te 9042 Gent, België, Skaldenstraat 7c, ingeschreven in het Rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0402.777.157, en met B.T.W.-nummer BE-0402.777.157 enerzijds, en

DE WEIDE BLIK NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel in het Gerechtelijk Arrondissement Antwerpen, afdeling Mechelen, te 2860 Sint Katelijne-Waver, België, Strijbroek 10, ingeschreven in het Rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0536.525.608, en met B.T.W.-nummer BE-0536.525.608 anderzijds,

De algemene vergadering beslist dat de voorwaarden van de partiële splitsing door overneming vastgelegd werden in (i) het Voorstel tot Partiële Splitsing overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen; (ii) de Partiële Splitsingsverslagen overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 730 van het Wetboek van Vennootschappen, en (iii) de Controleverslagen overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering verzoekt de ondergetekende notaris inzonderheid te notuleren dat uit (i) het Voorstel tot Partiële Splitsing overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen; (ii) de Partiële Splitsingsverslagen overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 730 van het Wetboek van Vennootschappen, en (iii) de Controleverslagen overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen het volgende blijkt:

1. AANGAANDE DE OVERGANG VAN HET AFGESPLITSTE VERMOGEN IN HET KADER VAN DE PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNEMING VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP DOOR DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP :

Ten gevolge van de partiële splitsing door overneming van de Partieel te Splitsen Vennootschap ten voordele van de Verkrijgende Vennootschap zullen enkel:

I. vijfentwintig miljoen (25.000.000) aandelen (de Aandelen) van FieldLink NV, een naamloze

vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Strijbroek 10, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer RPR Antwerpen, afdeling Mechelen, 0847,600.648, en met B.T.W.-nummer BE-0847.600.648 (FieldLink), aangehouden door de Partieel te Splitsen Vennootschap, die 95,39 % van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en die een boekhoudkundige waarde hebben van tachtig miljoen negenhonderd en zesduizend tweehonderd achtentachtig euro en vijfendertig eurocent (EUR 80.906.288,35),

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

E3elgisch

Staatsblad

mod 11.1

II. een schuld die de Partieel te Splitsen Vennootschap heeft ten aanzien van FieidLink ten bedrage van twee miljoen vierhonderd zesendertigduizend negenhonderd en een euro en eenentachtig eurocent (EUR 2.436.901,81) (de Schulden), en

III. een proportioneel gedeelte van het eigen vermogen van de Partieel te Spitsen Vennootschap, zijnde (°) een proportioneel gedeelte van het maatschappelijk kapitaal ten bedrage van veertig miljoen vijfhonderd vierenzeventigduizend negenhonderd zevenenzeventig euro en één eurocent (EUR 40.574.977,01), (°O) een proportioneel gedeelte van de wettelijke reserve ten bedrage van één miljoen achthonderd vierennegentigduizend zevenhonderd twintig euro en achtenveertig eurocent (EUR 1.894.720,48) en (°O°) een proportioneel gedeelte van de overgedragen winst ten bedrage van vijfendertig miljoen negenhonderd negenennegentigduizend zeshonderd negenentachtig euro vijf eurocent (EUR 35.999.689,05), (een Proportioneel Gedeelte van het Eigen Vermogen),

(de Aandelen, de Schulden en het Proportioneel Gedeelte van het Eigen Vermogen vormen gezamenlijk het Afgesplitste Vermogen)

overgedragen worden aan de Verkrijgende Vennootschap.

Geen enkel ander actief-bestanddeel van de Partieel te Splitsen Vennootschap dan de Aandelen en geen enkel ander passief-bestanddeel van de Partieel te Splitsen Vennootschap dan de Schulden en een Proportioneel Gedeelte van het Eigen Vermogen zullen ingevolge de partiële splitsing door overneming aan de Verkrijgende Vennootschap worden overgedragen.

Het Afgesplitste Vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap zal overgaan naar de Verkrijgende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en alle verplichtingen, overeenkomstig (i) het Voorstel tot Partiële Splitsing overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, en (ii) de Partiële Splitsingsverslagen overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 730 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op grond van een pandovereenkomst van 8 december 2014 waren op het ogenblik van de goedkeuring van (ï) het Voorstel tot Partiële Splitsing overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, en (ii) het Partieel Splitsingsverslag overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 730 van het Wetboek van Vennootschappen, vierentwintig miljoen negenhonderd negenennegentig duizend negenhonderd negenennegentig (24.999.999) Aandelen bezwaard met een pand (het Pand) ten voordele van KBC Bank NV. Het Pand ten voordele van KBC Bank NV werd toegekend tot zekerheid van een bankschuld die door de Partieel te Splitsen Vennootschap aangegaan werd voor de financiering van haar activiteiten. KBC Bank NV heeft zich voorafgaandelijk aan deze buitengewone algemene vergadering, bij brief van 9 juni 2015, akkoord verklaard met de vrijgave van dit Pand, onder voorbehoud van goedkeuring van de partidle splitsing door overneming. De Voorzitter overhandigt de brief van KBC Bank NV van 9 juni 2015 aan de instrumenterende notaris. Alle Aandelen zijn op het ogenblik van de partiële splitsing door overneming aldus onbelast en vrij van enig pandrecht, zekerheid of enig ander recht van een derde.

De Voorzitter verklaart verder, en de algemene vergadering bevestigt, dat het Afgesplitste Vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap:

I, geen onroerende goederen of andere zakelijke rechten bevat;

IL volledig onbelast is, rekening houdend met hetgeen hiervoor is bepaald in het kader van het Pand op de Aandelen;

III. geen goederen bevat waarvoor bijzondere overdrachtsvoorwaarden gelden, zoals onder meer maar niet uitsluitend rechten van intellectuele of industriële eigendom;

IV. geen goederen of rechten in België bevat waarop een Belgische regionale regelgeving inzake bodemsanering van toepassing is.

2. AANGAANDE DE RUILVERHOUDING.

De inbreng van het Afgesplitste Vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap in het kader van de partiële splitsing door overneming zal uitsluitend worden vergoed door de uitgifte door de Verkrijgende Vennootschap van nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, met dezelfde rechten (d.ï. inclusief dividendrechten vanaf 1 april 2015) als de bestaande aandelen van de Verkrijgende Vennootschap.

Rekening houdend met de netto-boekhoudkundige waarde van de activa die door de Partieel te Splitsen Vennootschap aan de Verkrijgende Vennootschap wordt overgedragen, zullen de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap twintig miljoen negenhonderd negenenzeventig duizend honderd en twaalf (20.979.112) nieuwe aandelen van de Verkrijgende Vennootschap ontvangen ter vergoeding van de inbreng in natura van het Afgesplitste Vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

De waarderingsmethodes en principes op grond waarvan voornoemde ruilverhouding is vastgelegd, werden vermeld in (i) het Voorstel tot Partiële Splitsing overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, en (ii) het Partieel SpIitsingsverslag overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikeI 730 van het Wetboek van Vennootschappen.

De twintig miljoen negenhonderd negenenzeventig duizend honderd en twaalf (20.979.112) nieuwe aandelen van de Verkrijgende Vennootschap die de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap zullen ontvangen ter vergoeding van de inbreng in natura van het Afgesplitste Vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap worden uitgegeven beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen van de Verkrijgende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Vennootschap. De fractiewaarde per aandeel van de nieuwe aandelen bedraagt drie euro vierenzeventig eurocent (EUR 3,74).

De Verkrijgende Vennootschap zal geen enkele opleg of andere vergoeding in geld betalen in het kader van de partiële splitsing door overneming.

3. AANGAANDE DE UITGIFTE VAN DE NIEUWE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

De nieuwe aandelen zullen onmiddellijk na de goedkeuring van de partiële splitsing door overneming door de buitengewone algemene vergaderingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap, worden uitgegeven aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap, in verhouding tot hun deelneming in het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de partiële splitsing door overneming door de buitengewone algemene vergaderingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap zal de Verkrijgende Vennootschap de nieuwe aandelen in gedematerialiseerde vorm laten inschrijven op de effectenrekening of op naam van de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap, in verhouding tot hun deelneming in het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap op datum van de Partiële Splitsing.

De nieuwe aandelen zullen worden genoteerd voor verhandeling op Euronext Brussel, na opmaak door de Verkrijgende Vennootschap van een gelijkwaardig informatiedocument hi de zin van artikel 18, § 1, d), van de Wet van 16 juni 2006 op de openbare aanbieding van beleggingsinstrumenten en de toelating van beleggingsinstrumenten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt, dat de informatie bevat die door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten als gelijkwaardig wordt beschouwd als de informatie die in het prospectus moet worden opgenomen.

Indien de dematerialisatie en notering niet op de datum van uitgifte kan worden doorgevoerd, dan zullen de nieuwe aandelen initieel op naam luiden.

De nieuwe aandelen die worden uitgegeven door de Verkrijgende Vennootschap zijn gewone aandelen, met dezelfde rechten (d.i. inclusief dividendrechten vanaf 1 april 2015) als de bestaande aandelen van de Verkrijgende Vennootschap.

De nieuwe aandelen zullen aldus recht geven op deelname in de winst van de Verkrijgende Vennootschap vanaf 1 april 2015, zijnde de aanvangsdatum van het lopende boekjaar van de Verkrijgende Vennootschap. Om alle discussie te vermijden, wordt uitdrukkelijk bevestigd dat de bijzondere rechten verbonden aan de klasse A, B, C en D aandelen die van kracht zijn binnen de Partieel te Splitsen Vennootschap, niet van toepassing zullen zijn binnen, en niet overgezet zullen worden naar, de Verkrijgende Vennootschap.

4, AANGAANDE DE BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING

De partiële splitsing door overneming zal worden verwezenlijkt zonder enige retroactiviteit voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden, en treedt derhalve voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden in werking op de dag van de juridische verwezenlijking van de partiële splitsing door overneming overeenkomstig de artikelen 673 en 677 juncto artikel 738, laatste lid, van het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg wordt geen enkele verrichting, gesteld door de Partieel te Splitsen Vennootschap met betrekking tot de door de Verkrijgende Vennootschap in het kader van de partiële splitsing door overneming verworven Afgesplitste Vermogen in de periode vóór de juridische verwezenlijking van de partiële splitsing door overneming, beschouwd als zijnde boekhoudkundig en fiscaal verricht in naam en voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap.

5. VERMELDING IN HET KADER VAN DE US INTERNAL REVENU CODE

De Voorzitter merkt op, en de algemene vergadering neemt hiervan akte, dat de verwerving van FieldLink NV door de Verkrijgende Vennootschap beschouwd wordt door de Partieel te Splitsen Vennootschap, door de Verkrijgende Vennootschap en door STAK FieldLink aIs een reorganisatie, zoals omschreven in section 368(a)(1)(B) van de US Internal Revenu Code van 1968, zoals gewijzigd, en dat de notariële akte beschouwd dient te worden als een reorganisatieplan voor die doeleinden.

De algemene vergadering keurt de partiële splitsing van de Partieel te Splitsen Vennootschap door overneming door de Verkrijgende Vennootschap, zoals voorgesteld in het Voorstel tot Partiële Splitsing, goed met unanimiteit van de uitgebrachte stemmen.

TIENDE BESLUIT.

Na kennisname van de in het zevende agendapunt vermelde verslagen, na kennisname van de naar aanleiding van het achtste agendapunt gedane mededeling en na kennisname van de in het kader van het negende agendapunt genomen beslissingen beslist de algemene vergadering over een derde verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap met achtenzeventig miljoen vierhonderd negenenzestig duizend driehonderd zesentachtig euro vierenvijftig eurocent (EUR 78.469.386,54) om het te brengen van honderd drieënveertig miljoen vijfhonderd vierenzestig duizend honderd zesenzeventig euro achtenzeventig eurocent (EUR 143.564.176,78) op tweehonderd tweeëntwintig miljoen drieëndertig duizend vijfhonderd drieënzestig euro tweeëndertig eurocent (EUR 222.033.563,32) door de inbreng in natura van het Afgesplitste Vermogen van De Weide Blik NV ten gevolge van de partiële splitsing van De Weide Blik NV.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



De algemene vergadering beslist dat het Afgesplitste Vermogen een inbrengwaarde van achtenzeventig miljoen vierhonderd negenenzestig duizend driehonderd zesentachtig euro vierenvijftig eurocent (EUR 78.469.386,54) heeft en integraal in het maatschappelijk kapitaal ingebracht wordt.

De algemene vergadering beslist dat er in ruil voor deze inbreng twintig miljoen negenhonderd negenenzeventig duizend honderd twaalf (20.979.112) nieuwe aandelen van de Vennootschap uitgegeven worden die toegekend worden aan de aandeelhouders van De Weide Blik NV in verhouding tot hun aandelenbezit.

De nieuwe aandelen zullen uitgegeven worden aan een fractiewaarde van drie euro vierenzeventig eurocent (EUR 3,74), wat betekent dat deze nieuwe aandelen beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen uitgegeven worden.

De vergadering neemt kennis van de bepalingen van artikel 736 §1 bis juncto 582 met betrekking tot de uitgifte van nieuwe aandelen beneden de fractiewaarde in het kader van splitsing van vennootschappen.

De Vennootschap zal geen enkele opleg of andere vergoeding in geld betalen in het kader van de partiële splitsing.

De nieuwe aandelen van de Vennootschap zijn van dezelfde aard en hebben dezelfde rechten als de bestaande aandelen van de Vennootschap.

De nieuwe aandelen van de Vennootschap zullen delen in de winst van de Vennootschap vanaf 1 april 2015, zijnde de aanvangsdatum van het lopende boekjaar van de Vennootschap.

De nieuwe aandelen van de Vennootschap zullen worden genoteerd voor verhandeling op Euronext Brussels, na opmaak door de Vennootschap van een gelijkwaardig informatiedocument in de zin van artikel 18, § 1, d), van de Wet van 16 juni 2006 op de openbare aanbieding van beleggingsinstrumenten en de toelating van beleggingsinstrumenten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt, dat door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) als gelijkwaardig wordt beschouwd aan de informatie die in een prospectus moet worden opgenomen.

Indien de dematerialisatie en notering niet op de datum van uitgifte kan worden doorgevoerd, dan zullen de nieuwe aandelen initieel op naam luiden.

De algemene vergadering keurt de derde verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap met achtenzeventig miljoen vierhonderd negenenzestig duizend driehonderd zesentachtig euro vierenvijftig eurocent (EUR 78.469.386,54) goed, met unanimiteit van de uitgebrachte stemmen, om het te brengen van honderd drieënveertig miljoen vijfhonderd vierenzestig duizend honderd zesenzeventig euro achtenzeventig eurocent (EUR 143.564.176,78) op tweehonderd tweeëntwintig miljoen drieëndertig duizend vijfhonderd drieënzestig euro tweeëndertig eurocent (EUR 222.033.563,32) door de inbreng in natura van het Afgesplitste Vermogen van De Weide Blik NV ten gevolge van de partiële splitsing van De Weide Blik NV,

De algemene vergadering keurt de inbrengwaarde van achtenzeventig miljoen vierhonderd negenenzestig duizend driehonderd zesentachtig euro vierenvijftig eurocent (EUR 78.469.386,54) goed en keurt het feit dat het integraal in het maatschappelijk kapitaal ingebracht wordt, goed.

De algemene vergadering keurt de uitgifte van twintig miljoen negenhonderd negenenzeventig duizend honderd twaalf (20.979.112) nieuwe aandelen van de Vennootschap goed en bevestigt dat deze aan de aandeelhouders van De Weide Blik NV in verhouding tot hun aandelenbezit toegekend worden.

De algemene vergadering bevestigt dat de Vennootschap geen enkele opleg of andere vergoeding in geld zal betalen in het kader van de partiële splitsing.

De algemene vergadering stelt vast dat de derde kapitaalverhoging integraal onderschreven werd ten gevolge van de inbreng van het Afgesplitste Vermogen van De Weide Blik NV in het kader van de partiële splitsing. Zij stelt eveneens vast dat de nieuwe aandelen integraal volstort werden en dat zodoende de derde kapitaalverhoging verwezenlijkt is.

IV. Besluit tot een vierde kapitaalverhoging ten gevolge van de incorporatie van uitgiftepremies in het

maatschappelijk kapitaal.

ELFDE BESLUIT.

De algemene vergadering beslist over de incorporatie in het maatschappelijk kapitaal van

(i) de uitgiftepremie ten bedrage van elf miljoen driehonderd zesenzeventig duizend vierhonderd vijfenzestig euro (EUR 11.376.465,00) die reeds in de jaarrekening van de Vennootschap vermeld stond,

(ii) " de uitgiftepremie ten bedrage van tien miljoen achthonderd vijfenvijftig duizend driehonderd zestig euro zevenenzeventig eurocent (EUR 10.855.360,77) die geboekt werd naar aanleiding van de uitoefening van de Gimv warranten,

(iii) de uitgiftepremie ten bedrage van elf miljoen honderd tweeënvijftig duizend zevenhonderd éénenzestig euro zestig eurocent (EUR 11.152.761,60) die geboekt werd naar aanleiding van de inbreng in natura van de FieldLink NV aandelen, en

(iv) de uitgiftepremie ten bedrage van achtendertig miljoen vierhonderd drieëndertig duizend zeshonderd veertien euro vijfenvijftig eurocent (EUR 38.433.614,55) die geboekt werd naar aanleiding van de inbreng in natura van de Peatinvest NV aandelen, oftewel een totaal bedrag aan uitgiftepremies van éénenzeventig





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.t

miljoen achthonderd achttien duizend tweehonderd en een euro éénennegentig eurocent (EUR 71.818.201,91), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Ten gevolge van de incorporatie van de uitgiftepremies wordt het maatschappelijk kapitaal een vierde maal verhoogd met éénenzeventig miljoen achthonderd achttien duizend tweehonderd en een euro éénennegentig eurocent (EUR 71.818.201,91) om het te brengen van tweehonderd tweeëntwintig miljoen drieëndertig duizend vijfhonderd drieënzestig euro tweeëndertig eurocent (EUR 222.033.563,32) op tweehonderd drieënnegentig miljoen achthonderd éénenvijftig duizend zevenhonderd vijfenzestig euro drieëntwintig eurocent (EUR 293.851.765,23), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De algemene vergadering keurt de incorporatie in het maatschappelijk kapitaal van de geboekte uitgiftepremie voor een totaal bedrag van éénenzeventig miljoen achthonderd achttien duizend tweehonderd en een euro éénennegentig eurocent (EUR 71.818.201,91) zonder uitgifte van nieuwe aandelen goed, met unanimiteit van de uitgebrachte stemmen.

De algemene vergadering stelt vast dat de vierde kapitaalverhoging integraal verwezenlijkt is.

IV. Besluit tot aanpassing van artikel 5 van de statnten aan de genomen beslniten tot kapitaalverhoging.

TWAALFDE BESLUIT.

De algemene vergadering beslist tot de wijziging van artikel 5 van de statuten, ten einde de betrokken bepaling in overeenstemming te brengen met de hierboven beschreven vier kapitaalverhogingen, en wel als volgt Het geplaatst maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderd drieënnegentig miljoen achthonderd éénenvjig duizend zevenhonderd vijfenzestig euro drieëntwintig eurocent (EUR 293.851,765,23). Het is verdeeld in vierenveertig miljoen driehonderd tweeënzeventig duizend vijfhonderd vijfentachtig (44.372.585) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel in het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen. (..)"

De algemene vergadering keurt de wijziging van artikel 5 van de statuten, ten einde de betrokken bepaling in overeenstemming te brengen met de hierboven beschreven vier kapitaalverhogingen, goed met unanimiteit van de uitgebrachte stemmen.

VI. Hernieuwing van de machtiging tot aanwending van het toegestaan kapitaal.

DERTIENDE BESLUIT.

De algemene vergadering neemt vooreerst kennis van het in agendapunt 13 vermelde bijzonder verslag van de raad van bestuur ex de artikelen 604 en 607, lid 2, W.Venn. ter verantwoording van de hernieuwing en de verhoging van de machtiging tot aanwending van het toegestaan kapitaal, waarover beraadslaagd en beslist zal worden in agendapunten 14 en 15.

De algemene vergadering ontslaat de Voorzitter van voorlezing van het betrokken controleverslag.

De algemene vergadering stelt vast dat er op het betrokken bijzonder verslag geen opmerkingen worden gemaakt door de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders en dat er ook geen vragen bij zijn.

De algemene vergadering overhandigt bovendien de ondergetekende notaris, een exemplaar van het in agendapunt 13 vermelde bijzonder verslag van de raad van bestuur ex de artikelen 604 en 607, lid 2, W.Venn. om samen met een expeditie van deze notariële akte neer te leggen ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

VEERTIENDE BESLUIT.

Gelet op de hierboven goedgekeurde beslissingen tot kapitaalverhoging, beslist de algemene vergadering over de hernieuwing en verhoging van de machtiging van de raad van bestuur om het maatschappelijk kapitaal in het kader van het toegestaan kapitaal te verhogen met maximaal het bedrag van het maatschappelijk kapitaal op het ogenblik van de goedkeuring van dit besluit, zijnde tweehonderd drieënnegentig miljoen achthonderd éénenvijftig duizend zevenhonderd vijfenzestig euro drieëntwintig eurocent (EUR 293.851.765,23), alsook om warrants en converteerbare obligaties uit te geven overeenkomstig de artikelen 603 en 604 W.Venn., en dit voor een periode van vijfjaar te rekenen vanaf de datum van bekendmaking van het besluit van deze buitengewone algemene vergadering.

Daarenboven besluit de algemene vergadering om de raad van bestuur, in het kader van de voormelde transacties, te machtigen om het voorkeurrecht van de aandeelhouders te beperken of uit te sluiten, ook ten gunste van een of meer bepaalde personen, die geen personeelsleden zijn van de vennootschap of van een van haar dochtervennootschappen, alsook om de machtiging te geven om het maatschappelijk kapitaal te verhogen door middel van omzetting van reserves.

Deze bevoegdheid wordt eveneens toegekend na kennisgeving door de FSMA van een openbaar ovemamebod op de effecten van de vennootschap, en dit voor een periode van drie jaar te rekenen vanaf de datum van de besluiten van deze buitengewone algemene vergadering, overeenkomstig artikel 607 W.Venn.

De algemene vergadering keurt de hemieuwing en verhoging van de machtiging tot aanwending van het toegestaan kapitaal goed, met 12.835.231 stemmen voor, en 162.419 tegen.

VIJFTIENDE BESLUIT.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Gelet op de hiervoor goedgekeurde hernieuwing en verhoging van de machtiging tot aanwending van het toegestaan kapitaal, beslist de algemene vergadering over de wijziging van artikel 7 van de statuten naar aanleiding van de hernieuwing en verhoging van de machtiging tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal in het kader van het toegestaan kapitaal, en wel ais volgt "(...) De raad van bestuur is bevoegd om gedurende een periode van vijf (5) jaar te rekenen vanaf de datum van de bekendmaking in de B jlagen tot het Belgisch Staatsblad van de beslissingen van de buitengewone algemene vergadering van 19 juni 2015, het

maatschappelijk kapitaal in één of meerdere malen te verhogen met het bedrag van het maatschappelijk kapitaal, op de data en volgens de modaliteiten door de raad van bestuur te bepalen, met dien verstande dat, indien de raad van bestuur binnen deze termijn op geldige wijze converteerbare obligaties of warrants heeft uitgegeven, deze converteerbare obligaties of warrants tot aan het einde van de voorziene uitoefenperiodes het recht geven om in te schreven op een kapitaalverhoging van de vennootschap, ongeacht of deze

uitoefenperiodes al dan niet binnen deze vijfjarige termijn zien gesitueerd

Deze machtiging van de raad van bestuur is hernieuwbaar binnen de voorwaarden, zoals voorzien door hel Wetboek van Vennootschappen.

Binnen de hierboven gestelde grenzen en zonder afbreuk te doen aan de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, kunnen de verhogingen van het maatschappelijk kapitaal waartoe krachtens deze bevoegdheid wordt besloten, geschieden: zowel door inbrengen in geld als binnen de wettelijke grenzen en voorwaarden, door inbrengen in natura, als door de omzetting van beschikbare of onbeschikbare reserves, als door de omzetting van de rekening "uitgiftepremies" en "herwaarderingsmeerwaarden". De kapitaalverhogingen kunnen plaatsgrijpen met of zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Ter gelegenheid van de verhoging van het maatschappelijk kapitaal, binnen de grenzen van het toegestaan kapitaal, heeft de Raad van Bestuur de bevoegdheid een uitgiftepremie te vragen. Indien de Raad van Bestuur naar aanleiding van zijn beslissing tot kapitaalverhoging in het kader van het toegestaan kapitaal de betaling van een uitgiftepremie verzoekt, zal de Raad van Bestuur het bedrag van de uitgiftepremie toewazen aan een onbeschikbare reserve, "uitgiftepremie" genoemd, die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal tot waarborg van derden zal strekken en die onder voorbehoud van haar omzetting in het maatschappelijk kapitaal, al dan niet door de Raad van Bestuur, zoals hiervoor voorzien, slechts kan worden verminderd of afgeschaft bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden vereist door artikel 612 van het Wetboek van vennootschappen.

Naast de uitgifte van gewone aandelen, mag de Raad van Bestuur bij een kapitaalverhoging in het kader van het toegestaan kapitaal eveneens beslissen tot de uitgifte van preferente aandelen, tot de uitgifte van aandelen zonder stemrecht, tot de uitgifte van aandelen in het kader van een aandelenoptieplan, tot de uitgifte van al dan niet achtergestelde converteerbare obligaties, warrants of inschrijvingsrechten  al dan niet verbonden aan andere roerende waarden  die kunnen leiden tot de creatie van nieuwe aandelen, en dit met toepassing van de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur is bij een kapitaalverhoging in het kader van het toegestaan kapitaal eveneens bevoegd om in het belang van de vennootschap en met eerbiediging van de voorwaarden, zoals voorzien in de artikelen 596 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, het voorkeurrecht dat de wet aan de aandeelhouders toekent, op te heffen of te beperken. De raad van bestuur is in dit kader bevoegd om in toepassing van artikel 598 van het Wetboek van Vennootschappen het voorkeurrecht te beperken of op te heffen ten gunste van één of meer bepaalde personen, al dan niet personeelsleden van de vennootschap of haar dochtervennootschappen. De Raad van Bestuur is uitdrukkelijk gemachtigd om in geval van een openbaar overnamebod op de effecten van de vennootschap het maatschappelijk kapitaal te verhogen in één of meerdere malen onder de voorwaarden voorzien in artikel 607 van het Wetboek van Vennootschappen, nadat de vennootschap in kennis gesteld werd door de FSMA van een openbaar overnamebod op effecten van de vennootschap door inbrengen in geld met opheffing of beperking van het voorkeurrecht van de bestaande aandeelhouders of door inbrengen in natura, en/of door de uiigifle van stemrechtverlenende effecten die al dan niet het kapitaal vertegenwoordigen, of de uitgifte van effecten die recht geven op inschrijving op of op verkrijging van dergelijke effecten, ook indien deze effecten of rechten niet bij voorkeur worden aangeboden aan de aandeelhouders naar evenredigheid van het kapitaal dat is vertegenwoordigd door hun aandelen. Deze machtiging is toegekend voor een periode van drie (3) jaar te rekenen vanaf de datum van de beslissing van de buitengewone algemene vergadering van I9 juni 201 S.

De kapitaalverhogingen waartoe besloten werd in het kader van deze machtiging zullen toegerekend worden aan het resterend deel van het toegestaan kapitaal waarvan sprake in de eerste alinea.

De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om de statuten van de vennootschap te wijzigen in overeenstemming met de kapitaalverhoging die binnen het kader van het toegestaan kapitaal beslist werd.

De algemene vergadering keurt de wijziging van artikel 7 van de statuten goed, met 12.855.231 stemmen voor en 162.419 stemmen tegen.

VII. Besluiten in het kader van overige wijzigingen van de statuten van de Vennootschap. ZESTIENDE BESLUIT.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

L-r i

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De algemene vergadering beslist over de wijziging van het eerste lid van artikel 15 van de statuten door schrapping van het maximaal aantal bestuurders, en wel als volgt: "(...) De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minstens drie bestuurders. De bestuurders, al dan niet aandeelhouder, worden benoemd door de algemene vergaderingvoor een duur die zes jaar niet te boven gaat. (...) "

De algemene vergadering keurt de wijziging van het eerste lid van artikel 15 van de statuten door schrapping van het maximaal aantal bestuurders goed, met unanimiteit van de uitgebrachte stemmen.

ZEVENTIENDE BESLUIT.

De algemene vergadering beslist over de wijziging van het eerste lid van artikel 24 van de statuten, en wel als volgt: "(...) De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen optredend Zij moeten geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur leveren. (..) "

De algemene vergadering keurt de wijziging van het eerste lid van artikel 24 van de statuten inzake de vertegenwoordiging van de vennootschap goed, met unanimiteit van de uitgebrachte stemmen.

VIII. Besluiten in het kader van de bekrachtiging van de benoeming van een onafhankelijk bestuurder.

ACHTTIENDE BESLUIT.

De algemene vergadering neemt kennis van de aanstelling via coöptatie van Mevrouw Hilde Laga bij beslissing van de raad van bestuur van 25 november 2014.

De algemene vergadering bekrachtigt de benoeming van Mevrouw Hilde Laga als bestuurder. Het mandaat van Mevrouw Hilde Laga is ingegaan op 25 november 2014 en loopt, in tegenstelling tot hetgeen in de oproeping vermeld werd, tot de eerstvolgende algemene vergadering.

De algemene vergadering stelt vast dat de betrokken bestuurder vanaf 15 april 2015 voldoet aan de voorwaarden, zoals voorzien in artikel 526ter W.Venn., om als onafhankelijk bestuurder benoemd te worden. De algemene vergadering bevestigt dat Mevrouw Hilde Laga vanaf 15 april 2015 voldoet aan de voorwaarden, zoals voorzien in artikel 526ter W.Venn. om haar bestuursmandaat als onafhankelijke bestuurder uit te oefenen.

De algemene vergadering neemt kennis van de benoeming van een bestuurder via coöptatie en bevestigt dat Mevrouw Hilde Laga vanaf 15 april 20I5 voldoet aan de voorwaarden, zoals voorzien in artikel 526ter W.Venn., om haar bestuursmandaat als onafhankelijke bestuurder uit te oefenen, met unanimiteit van de uitgebrachte stemmen.

IX. Ontslag en (her)benoeming van bestuurders.

NEGENTIENDE BESLUIT.

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Frank Donck (Rijksregister nummer 65.04.30-321.75), wonende te 1180 Ukkel, Floridalaan 62, als niet-uitvoerend en onafhankelijk bestuurder, en dit met ingang van 19 juni 2015; met unanimiteit van de uitgebrachte stemmen.

TWINTIGSTE BESLUIT.

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Thomas Dewever, (Rijksregister nummer 81.04.12-237.65), wonende te 1050 Eisene, Maalbeeklaan 57 bus 10, als niet-uitvoerend en niet-onafhankelijk bestuurder, en dit met ingang van 19 juni 2015; met unanimiteit van de uitgebrachte stemmen.

EENENTWINTIGSTE BESLUIT.

De algemene vergadering stelt vast dat het mandaat van de bestuurders een einde neemt onmiddellijk na de

jaarlijkse algemene vergadering van 2015.

De algemene vergadering beslist om nu reeds over te gaan tot (her)benoeming van alle bestuurders waarvan het mandaat zal ingaan op 19 juni 2015 en zal Lopen tot onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2019, waaronder minstens drie onafhankelijke bestuurders, zoals voorzien in artikel 526ter W.Venn.

De Voorzitter verwijst naar de curriculum vitae van de bestuurders, zoals vermeld in de oproeping van de buitengewone algemene vergadering, meer bepaald naar de voorstellen tot besluit,

De algemene vergadering keurt de (her)benoeming van alle bestuurders goed; met unanimiteit van de uitgebrachte stemmen.

Individuele benoemingen

De algemene vergadering beslist tot benoeming van:

1) de NV Deprez Invest, met maatschappelijke zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Strijbroek 10, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen, 0430.434.134, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Heer Hein Deprez (Rijksregister nummer 61.08.06-381.97), tot uitvoerend en niet-onafhankelijk bestuurder.

2) de BVBA Management Deprez, met maatschappelijke zetel te 3191 Boortmeerbeek (Hever), Consciencelaan 13, RPR Leuven, 0454.896.544, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Mevrouw Veerle Deprez, (Rijksregister nummer 60.07.14-392.12); tot niet-uitvoerend en niet-onafhankelijk bestuurder.

3) de BVBA Bonent, met maatschappelijke zetel te 8340 Damme, Bonemstraat 1, RPR Gent, afdeling Brugge, 0478.085.581, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Marc Ooms, (Rijksregister nummer 51,11.18-157.63); tot niet-uitvoerend en niet-onafhankelijk bestuurder.

4) de Heer Peter Maenhout, (Rijksregister nummer 63.02.14-027.17), wonende te 8000 Brugge, Karel De Stoutelaan 83, tot niet-uitvoerend en niet-onafhankelijk bestuurder;

5) de Heer Jozef Marc Rosiers, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Oud-Heverleestraat 53, (Rijksregister nummer 57.05.16-247.20), tot niet-uitvoerend en niet-onafhankelijk bestuurder.

6) de Heer Peter Gain, wonende te Londen W14 8AA (Verenigd Koninkrijk), 22 lichester Place, tot niet-uitvoerend en niet-onafhankelijk bestuurder,

7) de Heer Charles-Henri Deprez, (Rijksregister nummer 91.03.11-341.97), wonende te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Kasteeldreef 15, tot uitvoerend en niet-onafhankelijk bestuurder.

8) de Heer Thomas Borman, wonende te 2193 Parkwood (Johannesburg) (Zuid-Afrika), Westwold Way 77, tot niet-uitvoerend en niet-onafhankelijk bestuurder.

9) de BVBA Intal, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Kerkkouter 13, RPR Gent, afdeling Oudenaarde, 0462.531.929, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Johan Vanovenberghe, (Rijksregister nummer 63.08.06-161.68); tot niet-uitvoerend en niet-onafhankelijk bestuurder.

10) de BVBA Mavac, met maatschappelijke zetel te 1852 Grimbergen (Beigem), Daalstraat 34, RPR Brussel, 0824.965.994, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Mevrouw Marleen Vaesen, (Rijksregister nummer 59.11.22-200.68), tot uitvoerend (CEO) en niet-onafhankelijk bestuurder.

Il) de BVBA Argalix, met maatschappelijke zetel te 1950 Kraainem, Kastanjeslaan 4, RPR Brussel, 0808.841.131, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Francis Kint, (Rijksregister nummer 62.02.19-023.44), tot uitvoerend en niet-onafhankelijk bestuurder.

12) de BVBA The Marble, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Berchemweg 131, RPR Gent, afdeling Oudenaarde, 0865.427.070, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Lue Van Nevel, (Rijksregister nummer 47.01.28-027.30), tot niet-uitvoerend en onafhankelijk bestuurder.

13) de BVBA Ardiego, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Kursaal Westhelling 6 bus 68, RPR Gent, afdeling Oostende, 0885.758.369, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Arthur Goethals, (Rijksregister nummer 46.02.13-227.72), tot niet-uitvoerend en onafhankelijk bestuurder.

14) Mevrouw Hilde Laga, (Rijksregister nummer 56.04.26-072.61) wonende te 8500 Kortrijk, Wolvendreef 26D, tot niet-uitvoerend en onafhankelijk bestuurder..

De algemene vergadering stelt vast dat (i) The Marble BVBA, met vaste vertegenwoordiger, de Heer Luc Van Nevel, (ii) Ardiego BVBA, met vaste vertegenwoordiger, en (iii) de Heer Arthur Goethals, voldoen aan alle voorwaarden van onafhankelijkheid, zoals voorzien in artikel 526ter W Venn.

Al deze benoemingen werden goedgekeurd met unanimiteit van de uitgebrachte stemmen.

TWEEENTWINTIGSTE BESLUIT.

De algemene vergadering beslist over het verlenen van machtiging aan de ondergetekende notaris om over te gaan tot de coördinatie van de statuten, ten einde de statuten aan te passen aan de hierboven vermelde besluiten tot kapitaalverhoging en tot statutenwijziging.

DRIEENTWINTIGSTE BESLUIT.

De algemene vergadering beslist om volmacht te geven aan de raad van bestuur om het nodige te doen om de opname in de notering en de verhandeling van de gereglementeerde markt van Euronext Brussels aan te vragen voor de nieuw uitgegeven aandelen in het kader van de hiervoor goedgekeurde vier kapitaalverhogingen.

VIERENTWINTIGSTE BESLUIT.

De algemene vergadering beslist om (i) Mevrouw Valerie Vanhoutte, Chief Financial Officer, en (ii) Mevrouw Elisabeth Muylle, Legal Counsel, als bijzondere lasthebbers aan te stellen, die elk afzonderlijk kunnen optreden, aan wie de macht wordt verleend om alle voorgeschreven administratieve formaliteiten te vervullen bij de diensten van het Belgisch Staatsblad, de Griffie, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de BTW-administratie en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen en alles te verklaren wat nodig of nuttig zou zijn voor de uitvoering van de genomen besluiten.

De besluiten 22, 23 en 24, werden alle genomen met unanimiteit van de uitgebrachte stemmen.

` Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

FISCALE VERKLARINGEN

De partiële splitsing door overneming geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 117, §1, van het Wetboek van Registratierechten juncto artikelen 2.9.1.0.3, 2,10.1.0.3 en 2.11.1.0.2 van de Vlaamse Codex Fiscaliteit, van artikel 211 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van de artikelen 11 en 18, §3, van het Wetboek over de Toegevoegde Waarde.

De Voorzitter verklaart dat de Vennootschap op de hoogte is van artikel 442bis van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, artikel 93undecies van het Wetboek van de Belasting op de Toegevoegde Waarde en artikel 41 quinquies van de Wet op Sociale Zekerheid, en voor zoveel als nodig zelf het nodige te doen. De Voorzitter merkt op dat de verwerving van FieldLink NV door de Verkrijgende Vennootschap beschouwd wordt door de Partieel te Splitsen Vennootschap, door de Verkrijgende Vennootschap en door STAK FieldLink als een reorganisatie, zoals omschreven in section 368(a)(I)(B) van de US Internai Revenu Code van 1968, zoals gewijzigd, en dat de notariële akte beschouwd dient te worden als een reorganisatieplan voor die doeleinden.

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie proces-verbaal

aanwezigheidslijst

controleverslag commissaris inbreng natura FieldLink

bijzonder verslag raad van bestuur inbreng natura FieldLink

controleverslag commissaris inbreng natura Peatinvest

bijzonder verslag raad van bestuur inbreng natura Peatinvest

controleverslag commissaris partiële splitsing (verkrijgende vennootschap)

bijzonder verslag raad van bestuur partiële splitsing (verkrijgende vennootschap)

bijzonder verslag raad van bestuur toegestaan kapitaal

coördinatie de statuten

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

15/07/2015
ÿþmod 11,1

Utt-



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





._.,~...-..-.~

NEE[~C~ELEC~

- 6 JULI 2015 .-,.r1

RECHTBANK VAN KOOPHAN011fiXê GENT 444

1_

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondememingsnr : 0402.777.157

Benaming (voluit) : GREENYARD FOODS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge (verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Skaldenstraat 7c

9042 Gent

Onderwerp akte : NV: Uitoefening Warranten - Kapitaalverhoging

ER BLIJKT:

Uit een akte opgemaakt door notaris Niek Van der Straeten, te Destelbergen, op datum van 19 juni 2015, dat;: zijn verschenen: 1. De bvba "THE MARBLE", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Berchemweg 129, (RPR Gent,,; afdeling Oudenaarde, ondernemingsnummer 0865.427.070); vast vertegenwoordigd door de heer Luc Van,; Nevel, en

r, 2. De bvba "MAVAC", met maatschappelijke zetel te 1852 Beigem, Grimbergen, Daalstraat 34, (RPR Brussel,, ondernemingsnummer 0824.965.994), vast vertegenwoordigd door mevrouw Marleen Vaesen,

Samen optredende in hun hoedanigheid van bestuurder, waaronder één onafhankelijk bestuurder van de.; naamloze vennootschap "GREENYARD FOODS", die een openbaar beroep op het spaarwezen doet of;, gedaan heeft in de zin van artikel 438 van het Wetboek van Vennootschap, waarvan de maatschappelijke zetel;; sr gevestigd is in het Gerechtelijk Arrondissement Gent, afdeling Gent, te 9042 Gent, Skaldenstraat 7c, hierna "delf Vennootschap" of "Greenyatd Foods" genoemd;

en optredend in toepassing van artikel 24, lid 1, van de statuten en handelend in uitvoering van het twaalfde besluit van de beslissing van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van der; Vennootschap van twee december tweeduizend en elf, waarvan de akte verleden werd door Meester Werner; Coudyzer, notaris met standplaats te Langemark, op twee december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in des; = Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig december tweeduizend en elf onder nummers,

2011.12.29-0196284; "

waarbij werd vastgesteld dat:

(1) de Vennootschap op 8 mei 2015 in kennis gesteld werd van het feit dat Gimv NV, met maatschappelijke zetel, te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 37, (RPR Antwerpen  Afdeling Antwerpen, ondernemingsnummer 0220.324.117); Gimv-XL Partners Invest Comm.V, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Karet;, Oomsstraat 37, (RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen, ondernemingsnummer 0527.982.975); en Adviesbeheer! Gimv-XL NV met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 37, (RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen, ondernemingsnummer 0823.740.430;

in totaal twee miljoen vierhonderd duizend (2.400.000) warrants, zijnde aile door de Vennootschap uitgegevens] warrants, wensen uit te oefenen tegen een totale uitgifteprijs van vijfentwintig miljoen vijfhonderd vierentachtig;; duizend euro (EUR 25.584.000), ten bewijze waarvan de comparanten mij, ondergetekende notaris,

(i) de lijst van de verzoeken tot uitoefening van de warrants, en :!

(ii) artikel 2.4, van de Partiele Splitsing en Inbreng overeenkomst ("Partial Demerger and Contribution?

Agreement), afgesloten op acht mei tweeduizend vijftien tussen De Weide Blik NV, FieldLink NV, de Vennootschap, Peatinvest NV, de FieldLink aandeelhouders, de Peatinvest NV aandeelhouders ensi bepaalde aandeelhouders van de Vennootschap, overhandigen. Overeenkomstig artikel 591 van het;: Wetboek van Vennootschappen heeft de commissaris van de Vennootschap de lijst die aan deze akte wordt gehecht, voor echt verklaard.

(2) de uitoefening van de warrants gebeurt met naleving van de uitgiftevoorwaarden en modaliteiten die werden goedgekeurd door de buitengewone algemene vergadering van de Vennootschap van twee decembers; tweeduizend en elf, die volledig werden weergegeven in de akte verleden voor Meester Werner Coudyzer,; notaris met standplaats te Langemark, op twee december tweeduizend en elf, die bekendgemaakt werd in de:, Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig december tweeduizend en elf onder nummer; 2011.12.29-0196284, zowel vcrmelijk als inhoudelijk, zowel wat betreft de rechten en verplichtingen verbonden.; aan de warrants als wat betreft de hoedanigheid van de houders van de warrants.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

(3) de opschortende voorwaarde vervat in het elfde besluit van de buitengewone algemene vergadering van de Vennootschap van twee december tweeduizend en elf die bekendgemaakt werd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig december tweeduizend en elf onder nummer 2011.12.29-0196284, vervuld is en zodoende het maatschappelijk kapitaal verhoogd is met veertien miljoen zevenhonderd achtentwintig duizend zeshonderd negenendertig euro drieëntwintig eurocent (EUR 14.728.639,23) en wordt gebracht van honderd en één miljoen tien duizend negenhonderd éénenzeventig euro negenenzestig eurocent (EUR 101.010.971,69) op honderd vijftien miljoen zevenhonderd negenendertig duizend zeshonderd tien euro tweeënnegentig eurocent (EUR 115.739.610,92), door de uitgifte van twee miljoen vierhonderd duizend (2.400.000) nieuwe aandelen, die allen volledig volstort zijn, ten bewijze waarvan de comparanten mij, ondergetekende notaris, een attest overhandigen uitgaande van de KBC BANK, gedateerd op 17 juni 2015.

Hieruit blijkt dat op de bijzondere rekening bedoeld in artikel 600 juncto artikel 449 van het Wetboek van Vennootschappen ten name van de Vennootschap geopend onder nummer BE11 7360 1370 4548 de som van vijfentwintig miljoen vijfhonderd vierentachtig duizend euro (EUR 25.584.000) is gestort.

Voormeld bankattest wordt aan ondergetekende notaris overhandigd dewelke bevestigt dat de inhcud overeenstemt met het bovenstaande.

Dit bedrag wordt ten belope van veertien miljoen zevenhonderd achtentwintig duizend zeshonderd negenendertig euro drieëntwintig eurocent (EUR 14.728.639,23) geboekt op de rekening "kapitaal" en ten belope van het saldo, zijnde tien miljoen achthonderd vijfenvijftig duizend driehonderd zestig euro zevenenzeventig eurocent (EUR 10.855.360,77), geboekt op de rekening uitgiftepremies". Deze laatste rekening vormt, net zoals de rekening "kapitaal", de waarborg van derden en kan niet worden verminderd of opgeheven dan door een besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt en besluit met naleving van de aanwezigheids- en meerderheidsvereisten, zoals voorgeschreven in artikel 558 van het Wetboek van Vennootschappen voor statutenwijzigingen.

Aan de buitengewone algemene vergadering van de Vennootschap van negentien juni tweeduizend en vijftien, waarvan de oproeping bekend gemaakt werd

(i) in het Belgisch Staatsblad van 19 mei 2015 onder Numac-nummer 2015712892, en

(ii) in De Tijd van dezelfde datum,

zal onder het elfde agendapunt voorgesteld worden om de naar aanleiding van de uitoefening van de twee miljoen vierhonderd duizend (2.400.000) warrants geboekte uitgiftepremie ten bedrage van tien miljoen achthonderd vijfenvijftig duizend driehonderd zestig euro zevenenzeventig eurocent (EUR 10.855.360,77), samen met de overige uitgiftepremies, te incorporeren in het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap.

(4) in uitvoering van de genomen besluiten en vaststellingen, artikel 5 van de Vennootschap wordt gewijzigd als volgt:

"(...) Het geplaatst maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd vijftien miljoen zevenhonderd negenendertig duizend zeshonderd en tien euro tweeënnegentig eurocent (EUR 115,739.610,92). Het is verdeeld in achttien miljoen achthonderd negenenvijftig duizend vijfhonderd twintig (18.859.520) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel in het vermogen van de Vennootschap vertegenwoordigen. (...)"

(5) aan ondergetekende notaris machtiging wordt verleend om de statuten te coördineren aansluitend op

bovenstaande wijziging van de statuten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



Niek Van der Straeten

Notaris.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/12/2004 : IE023735
09/12/2004 : IE023735
09/12/2004 : IE023735
09/11/2004 : IE023735
26/10/2004 : IE023735
25/06/2004 : IE023735
25/06/2004 : IE023735
10/08/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

19W

Ondernemingsnr : 0402.777.157

Benaming

(voluit) : Greenyard Foods

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Skaldenstraat 7c, 9042 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Besluiten algemene vergadering van obligatiehouders

Uitreksel uit de notulen van de algemene vergadering van obligatiehouders van Greenyard Foods NV die werd gehouden op 24 juli 2015:

EERSTE BESLUIT.

De Voorzitter stelt voor om afstand te doen van het recht om de vervroegde terugbetaling te eisen op grond van (I) artikel 2.3 ("Garanten Dekkingsvereiste"), (ii) artikel 8, (g), (i), ("Reorganisatie, wijziging van of overdracht van activiteiten of overdracht van activa"), (iii) artikel 8, (I), ("Garanten Dekkingsvereiste  Wijziging van Garanten") en (iv) artikel 9.5 ("Garanten Dekkingsvereiste") van Deel 1V ("Voorwaarden van de Obligaties") van het Prospectus ten gevolge van de Transactie.

De algemene vergadering van obligatiehouders beslist om met eenparigheid van stemmen afstand te doen van het recht om de vervroegde terugbetaling te eisen op grond van (i) artikel 2.3 ("Garanten Dekkingsvereiste"), (ii) artikel 8, (g), (i), ("Reorganisatie, wijziging van of overdracht van activiteiten of overdracht van activa"), (in) artikel 8, (I), ("Garanten Dekkingsvereiste -- Wijziging van Garanten") en (iv) artikel 9.5 ("Garanten Dekkingsvereiste") van Deel IV ("Voorwaarden van de Obligaties") van het Prospectus ten gevolge van de Transactie.

TWEEDE BESLUIT,

De Voorzitter stelt voor om de definities van de hieronder vermelde termen, zoals vermeld in artikel 17 van Deel IV ("Voorwaarden van de Obligaties") van het Prospectus, op de hierna volgende wijze te vervangen:

"Dochtervennootschap" betekent een dochtervennootschap van de Emittent in de zin van artikel 6, 2° van het Belgische Wetboek van Vennootschappen, met uitzondering van enige Nieuwe Dochtervennootschap.

"Geconsolideerde EBITDA" betekent, voor elke Relevante Periode, het bedrijfsresultaat voor afschrijvingen, waardeverminderingen (zowel op voorraden als handelsvorderingen) en voorzieningen (ook voorzieningen inbegrepen in hertstructureringskosten), telkens zoals vermeld in de gepubliceerde geconsolideerde winst- en verliesrekening van de Emittent, exclusief het bedrijfsresultaat voor afschrijvingen, waardeverminderingen (zowel op voorraden als handelsvorderingen) en voorzieningen (ook voorzieningen inbegrepen in hertstructureringskosten) van enige Nieuwe Dochtervennootschap,

"Geconsolideerde Totale Activa" betekent de totale activa, zoals deze op de gepubliceerde, geconsolideerde balans van de Emittent voorkomen, exclusief de totale activa van enige Nieuwe Dochtervennootschap.

"Geconsolideerde Totale Schulden" betekent de totale schulden, zoals deze op de gepubliceerde, geconsolideerde balans van de Emittent voorkomen, exclusief de totale schulden van enige Nieuwe Dochtervennootschap.

De algemene vergadering van obligatiehouders beslist met eenparigheid van stemmen tot de integrale vervanging van de definities van de termen "Dochtervennootschap", "Geconsolideerde EBITDA",

Op de laatste ble. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



_~~~., º%-t ~:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

*15115300*

NE ER GE LE G»

3 0 -07- 203

I~tECH]`S,~K V KOQ~;~ ~ TE ENT

"Geconsolideerde Totale Activa" en "Geconsolideerde Totale Schulden", zoals vermeld in artikel 17 van Deel IV' ("Voorwaarden van de Obligaties") van het Prospectus, en dit op de hierboven vernielde wijze.

DERDE BESLUIT,

De Voorzitter stelt voor om een definitie voor de hieronder vermelde nieuwe term in te voegen in artikel 17 van Deel IV (Voorwaarden van de Obligaties) van het Prospectus

"Nieuwe Dochtervennootschap" betekent enige vennootschap die een dochtervennootschap wordt van de Emittent na 18 juni 2015.

De algemene vergadering van obligatiehouders beslist niet eenparigheid van stemmen tot de invoering van een definitie voor de nieuwe term "Nieuwe Dochtervennootschap" in artikel 17 van Deel IV ("Voorwaarden van de Obligaties") van het Prospectus.

VIERDE BESLUIT,

De Voorzitter stelt voor om de term "Toepasselijke Interestvoet" te vervangen door de term "Standaard interestvoet" in artikel 4.2 van deel IV (Voorwaarden van de Obligaties) van het Prospectus, dat voortaan als volgt zal luiden:

"(...) De Toepasselijke Interestvoet zal van tijd tot tijd aangepast worden indien een Financial Condition Step-up Change of een Financial Condition Step-down Change zich als volgt voordoet:

(iii)indien een of meerdere Financial Condition Step-up Changes zich voordoen, zal de Standaard Interestvoet cumulatief vermeerderd worden met 1,25 per cent per Financial Condition Step-up Change vanaf (en met inbegrip van) de Reguliere Periode beginnende op de eerste Interest Betaaldatum volgend op de datum waarop een of meerdere Financial Condition Step-up Changes zich hebben voorgedaan; en

(iv)indien een of meerdere Financial Condition Step-down Changes zich voordoen nadat een of meerdere Financial Condition Step-up Changes zich hebben voorgedaan, zal de Standaard Interestvoet cumulatief verminderd worden met 1,25 per cent per Financial Condition Step-down Change vanaf (en met inbegrip van) de Reguliere Periode beginnende op de eerste Interest Betaaldatum volgend op de datum waarop een of meerdere Financial Condition Step-down Changes zich hebben voorgedaan.

Een Financial Condition Step-down Change zal zich niet voordoen, zolang er zich voorafgaand aan dergelijke Financial Condition Step-down Change zich geen Financial Condition Step-up Change heeft voorgedaan met betrekking tot de desbetreffende Covenant (...)"

De algemene vergadering van obligatiehouders beslist met eenparigheid van stemmen tot de vervanging van de term "Toepasselijke Interestvoet" door de term "Standaard Interestvoet" in artikel 4.2 van Deel IV ("Voorwaarden van de Obligaties") van het Prospectus.

VIJFDE BESLUIT,

De Voorzitter stelt voor tot de invoeging in artikel 3 van Deel IV ("Voorwaarden van de Obligaties") van het Prospectus van een nieuwe paragraaf op het einde van het artikel, die als volgt zal luiden:

"(...) De in (a) tot en met (d) van deze Voorwaarde 3 vervatte verbintenis is evenmin van toepassing op Zekerheden of Persoonlijke Zekerheden van toepassing op Relevante Schulden die een totaal gewaarborgd bedrag van 25.000.000 EUR niet te boven gaan. (...)".

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de invoeging van een nieuwe paragraaf op het einde van artikel 3 van Deel IV ("Voorwaarden van de Obligaties") van het Prospectus.

MAVAC BVBA,

vertegenwoordigd door Marleen Vaesen,

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2004 : IE023735
16/12/2003 : IE023735
16/12/2003 : IE023735
20/06/2003 : IE023735
20/06/2003 : IE023735
22/01/2003 : IE023735
22/01/2003 : IE023735
15/01/2003 : IE023735
31/12/2002 : IE023735
05/10/2015 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 29.09.2015 15623-0091-134
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 29.09.2015 15620-0389-062
04/01/2002 : IE023735
11/07/2000 : IE023735
23/09/1999 : IE023735
01/07/1999 : IE023735
25/06/1999 : IE023735
25/06/1999 : IE023735
22/01/1999 : IE023735
21/11/1998 : IE23735
13/11/1998 : IE23735
23/05/1995 : IE23735
01/01/1995 : IE23735
01/01/1993 : KO114977
01/01/1992 : KO114977
27/06/1991 : KO114977
25/10/1988 : KO114977
25/03/1988 : KO114977
07/03/2016 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 01.03.2016 16055-0328-065
01/01/1986 : IE23735

Coordonnées
GREENYARD FOODS

Adresse
STRIJBROEK 10 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande