GREG LANGENUS

Société en commandite simple


Dénomination : GREG LANGENUS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 505.615.468

Publication

03/12/2014
ÿþu. ~.~.fe.n.~~k(

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van c e

~~~'~~'~~

2 t -n- 209

RECHTBANK van r6dOPr5 ~DEL

ANTWERPEN afd, r~iECI~E! l'CN Crit'fio

Ondernemingsnr : JOS " S - L 6

Benaming

(voluit) : Greg Lang enus

(verkort)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Berthoutstraat 2, 2570 Duffel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de onderhandse oprichtingsakte van 15 november 2014 blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht tussen de hiernagenoemde vennoten :

- de heer Greg Langenus, wonende te 2570 Duffel, Berthoutstraat 2 die zal optreden ais beherend vennoot mevrouw Debora Piters, wonende te 2570 Duffel, Berthoutstraat 2 die zal optreden als stille vennoot

De gewone commanditaire vennootschap draagt de benaming "Greg Langenus".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2570 Duffel, Berthoutstraat 2.

De zaakvoerder mag de zetel overbrengen naar iedere andere plaats in België, mits inachtneming van de taalwetgeving. Hij mag administratieve zetels, filialen, kantoren, agentschappen en bijhuizen oprichten in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, het verstrekken van advies en verlenen van consultancy en managementdiensten, in de meest brede zin, aan personen, bedrijven, ondernemingen en verenigingen.

De vennootschap mag deelnemen in ondernemingen, vennootschappen en verenigingen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband staat met het hare.

De vennootschap kan optreden ais bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen en verenigingen, ongeacht of zij in deze vennootschappen en verenigingen deelneemt

De vennootschap mag een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en .beheren en aile handelingen stellen die hiermee verband houden en die van aard zijn de opbrengst van deze roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die geheel of gedeeltelijk in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag haar doel zowel in België ais in het buitenland verwezenlijken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend (1.000) euro.

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) delen op naam, zonder vermelding van nominale waarde,

die elk een deelrecht vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal wordt gevormd door de inbreng van: negenhonderd (900,00) euro door de heer Greg Langenus, voornoemd, en honderd (100,00) euro door mevrouw Debora Piters, voornoemd,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan nie

vennoten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De zaakvoerders worden door de vennoten benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding die aan het mandaat van zaakvoerder is verbonden.

Wordt voor onbepaalde duur tot statutair zaakvoerder benoemd, de heer Greg Langenus. Hij verklaart zijn ' opdracht te aanvaarden en bevestigt dat hij niet wordt getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee of meer zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren en onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid regelen.

Ook wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand mei, om zestien uur. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2016.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door de heer Greg Langenus aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap In oprichting en dat zij alle verbintenissen en verplichtingen overneemt die daaruit voortvloeien.

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan BDO Juridische Adviseurs, burgerlijke CVBA te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten en de KBO en bij de Administratie van de BTW, zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft aile latere wijzigingen.

Voor eensluidend uittreksel.

Greg Langenus

beherend venoot zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GREG LANGENUS

Adresse
BERTHOUTSTRAAT 2 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande