GRIMONDET

Société en commandite simple


Dénomination : GRIMONDET
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.114.003

Publication

08/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernamingsnr : Benaming

(voluit) : "GRIMONDET"

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Boniverlei 154 bus 5, 2650 Edegem (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Tom bogaert te Wilrijk-Antwerpen op 24/12/2011, dragende de melding "Geregistreerd 4 bladen 1 renvooi te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 03/01/2012, boek 162 blad 13 vak 11, ontvangen : vijfentwintig euro (25 E), de ontvanger ai (getekend) J. Martens", houdende de; oprichting van een vennootschap met volgende kenmerken :

-VENNOTEN

1. De heer BULKMANS Luc Jan Maria, ongehuwd, geboren te Wilrijk op zeventien december: negentienhonderdvierenzestig, jldentiteitskaart nummer : 590-7769411-28 - Rijksregister nummer : 64.12.17-: 361.72], wonende te 2650 Edegem, Boniverlei 154 bus 5.

2. De heer BULKMANS Dirk Martha Emiel, geboren te Wilrijk op twintig januari

negentienhonderdzevenenzestig, [Identiteitskaart nummer : 590-8668674-04 - Rijksregister nummer : 67.01.20-

425.01] echtgenoot van Mevrouw MEYVIS Brigitte Jean Odilia Irma, wonend te 2610 Antwerpen (Wilrijk),

Oudestraat 122.

-RECHTSVORM

Gewone commanditaire vennootschap

-NAAM

"GRIMONDET'

-ZETEL

De zetel Is gevestigd te Edegem, Boniverlei 154 bus 5, en de vennootschap is ingeschreven in het;

rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

-DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

1) het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

2) het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse; ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

3) zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden;

4) haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen of rechten, te behouden, In de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden; het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

5) de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van' eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals aile soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

6) het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke;

7) het administratief opvolgen en beheer van bestanden en archieven;

8) het begeleiden van kleine, middelgrote en grote ondernemingen in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijke doel, met. inbegrip van : het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

lllI flII I1 HII II H I IHI II HI II

" iao3asei*

Neergelegd ter gi" i,"r;`e Mi i ec;ï(bi?rr.h

('ém [Cnnphan+.iei

2 g aA;i. 2012

Griffie

fi n r

'i ~ ~'z

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge w -DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang van 24112/2011.

-KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op één miljoen honderd zevenentwintigduizend vierhonderd euro (¬ 1.127.400,00).

Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in vijfduizend zeshonderd zevenendertig (5.637) aandelen met een fractiewaarde van één/ vijfduizend zeshonderd zevenendertigste (115.637ste) elk.

De aandelen zijn onderschreven als volgt:

1 Q' de heer Luc Bulkmans voornoemd schrijft in op vijfduizend zeshonderd zesendertig (5.636) aandelen voor een bedrag van één miljoen honderd zevenentwintigduizend driehonderd achtentachtig euro zesenzestig cent (¬ 1.127.388,66). Dit ingevolge in-breng in volle eigendom van vijfhonderd negenennegentig (599) aandelen van de naamloze vennootschap "ALLCOMFORT" NV, opgericht blijkens akte verleden voor nota-ris de Strycker te Lier op negentien december negentienhonderd zevenenzestig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf januari negentienhonderd achtenzestig onder nummer 55-2. Vennootschap met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Lentelaan 2 A, RPR Brugge 0403.990.350, met een waarde van één mit-joen honderd zevenentwintigduizend driehonderd achtentachtig euro zesenzestig cent (¬ 1.127.388,66). Voormelde waardering is omschreven in het verslag opgesteld door bedrijfsrevisor Johan De Mol op vierentwintig november tweeduizend elf. Hiervoor worden de heer Luc Buikmans bijgevolg vijfduizend zeshonderd zesendertig (5.636) volgestorte aandelen toegekend.

20 de heer Dirk Buikmans, voornoemd, schrijft in op één (1) aandeel voor een bedrag van tweehonderd euro (¬ 200,00). Dit ingevolge inbreng in geld, waarvoor de heer Dirk Bulkmans één (1) volgestort aandeel wordt toegekend.

De inbrengen in geld worden slechts ten belope van een bedrag van elf euro vierendertig cent (¬ 11,34) geboekt op de rekening kapitaal. Het saldo, honderd achtentachtig euro zesenzestig cent (¬ 188,66 ), wordt geboekt op een rekening uitgiftepremie

Alle aandeelhouders valstorten onmiddellijk hun deel in het kapitaal, zodat het volstort kapitaal van de vennootschap vanaf heden één miljoen honderd zevenentwintigduizend vierhonderd euro (¬ 1.127.400,00) bedraagt.

-BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s), die benoemd worden door de algemene vergadering van de vennoten voor de duur door haar te be-palen. De zaakvoeders dienen beherend vennoot te zijn.

Zij kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet.

Wordt aangesteld tot statutair zaakvoerder voor de duur \ran de vennootschap, de heer Luc Buikmans, voornoemd.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering van de vennoten er anders over beslist.

De zaakvoerder(s) is met de meest uitgebreide macht bekleed voor aile handelingen zowel van bestuur als van beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) mag bepaalde bevoegdheden bij volmacht delegeren aan derden.

-BENOEMING ZAAKVOERDER

De algemene vergadering beslist momenteel geen andere zaakvoerder te benoemen dan de Heer Luc Bulkmans die in de statuten als dusdanig is benoemd.

Bekrachtiging van verbintenissen, aangegaan namens de vennootschap in oprichting (artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen) :

De vennoten verklaren door ondergetekende notaris op de hoogte te zijn gebracht van de bepaling in artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat zij die ver-bintenissen hebben aangegaan voor de vennootschap in oprichting.

De vennoten verklaren bij toepassing van zelfde . bepaling dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt door hen of één van hen aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf één oktober laatst, onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging van de oprichtingsakte.

Voormelde verbintenissen zullen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

Dit geldt eveneens voor de verbintenissen die door hen of één van hen worden aangegaan vanaf heden en véôr de neerlegging van de oprichtingsakte, welke verbintenissen evenwel dienen te warden bekrachtigd eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

-JAARVERGADERING

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

De eerste algemene vergadering vindt plaats op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur tweeduizend dertien.

-BOEKJAAR

Het maatschappelijk dienstjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend en twaalf,

-VERDELING VAN DE WINST

Over het batig saldo van het dienstjaar wordt beslist door de algemene vergadering van de vennoten welke beslist met gewone meerderheid van stemmen.

-ONTBINDING-VEREFFENING

Benevens de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering genomen volgens de voorwaarden voorzien voor de statutenwijziging.

In al de gevallen duidt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan. Zij bepaalt hun bevoegdheden, de wijze van vereffening en de vergoeding die hun toekomt.

Zolang er geen vereffenaars aangesteld zijn, is de zaakvoerder(s) van rechtswege met de vereffening belast.

-VOLMACHT

Ais bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: De heer MATTHEESSENS Pieter, wonende te 2600 Berchem (Antwerpen), Fruithoflaan 37 bus A2, teneinde:

- alle formaliteiten te vervullen met het oog op de inschrijving, wijziging of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemin-gen, de Ondernemingsloketten en van haar registratie als BTW- belastingplichtige;

- op te treden tegenover de FOD Financiën, het Sociaal Verzekeringsfonds en eventuele andere fiscale instanties.

Voor ontledend uittreksel

De notaris

Tom Bogaert

- afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- t

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GRIMONDET

Adresse
BONIVERLEI 154, BUS 5 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande