GROEIKRACHT DE BLACKT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GROEIKRACHT DE BLACKT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 885.076.005

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.05.2014, NGL 27.06.2014 14232-0485-011
12/08/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Mwerpen

O I MI 2014

Griffie

afdeling Antwerpen

Ondememingsnr; 0885.076.005

Benaming (voluit): GROEIKRACHT de BLACKT

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Blaktweg 1

2990 Wuustwezel

"  Onderweg) akte:

Er blijkt uit een akte verleden voor Herman VERSCHR.AEGEN, notaris te Wuustwezel, op 24 juni 2014, dragende volgende melding: "Afgeleverd voor registratie voor de diensten van de rechtbank van koophandel te Antwemen", dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de naamloze vennootschap "GROEIKRACHT de BLACKT" met zetel te 2990 Wuustwezel, Blalctweg 1 en gekend onder het ondernemingsnummer BE0885.076.005, besloten heeft:

*NAAmswunGiNG

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering de naam te wijzigen in "Isidoor". In uitvoering van deze beslissing zal artikel laangepast worden en luiden als volgt:

"Artikel 1: Naam

De vennootschap die de rechtsvorm heeft van een naamloze vennootschap, draagt de naam "Isidoor","

* DOELWIJZIGING

Vooreerst verklaren de hier aanwezige aandeelhouders dat ze vooraf een exemplaar van de staat van actief en passief van de vennootschap ontvangen hebben samen met het bijzonder verslag van de bestuurders omtrent deze doelwijziging. De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van de lectuur van dit verslag.

Na gezegde kennisname van het bijzonder verslag en de staat van actief en passief, beslist de voltallige algèmene vergadering met éénparigheid van stemmen om de huidige tekst van artikel 3 aan te vullen met hetgeen volgt:

De aankoop en het beheer van onroerende goederen alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengsten van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand in de meest ruime zin; het verrichten van diensten inzake consultancy, management, studie en organisatie; het verlenen van advies en raad inzake commerciële, financiële, juridische, fiscale of sociale aangelegenheden aan alle mogelijke ondernemingen, vennootschappen, verenigingen en organisaties, al dan niet met rechtspersoonlijkheid.

Het uitoefenen van mandaten als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bij stand ann deze vennootschappen en ondernemingen. In uitvoering van deze beslissing zal de tekst van artikel 3 worden aangepast en luiden als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Beo: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

UI

R11030

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het investeren, beheren, bedrijven en onderhouden van één of meerdere decentrale productieinstallaties waaronder WKIC (warmtekrachtkoppeling) en hiernieuwbare energieprojecten of participeren in een functie van een gelijklopend doel.

De aankoop en het beheer van onroerende goederen alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengsten van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand in de meest ruime zin; het verrichten van diensten inzake consultancy, management, studie en organisatie; het verlenen van advies en raad inzake commerciële, financiële, juridische, fiscale of sociale aangelegenheden aan alle mogelijke ondernemingen, vennootschappen, verenigingen en organisaties, al dan niet met rechtspersoonlijkheid.

Het uitoefenen van mandaten als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen, zo kan zij onder meer, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

De vennootschap handelt voor eigen rekening in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft." * AFSCHAFFING ONDERVERDELING MB AANDELEN

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering om de onderverdeling van de aandelen in twee groepen, namelijk groep A en groep B, af te schaffen.

In uitvoering van deze beslissing worden de volgende artikelen uit de statuten aangepast, met eenparigheid van stemmen van de algemene vergadering, als volgt:

a) schrapping van de laatste alinea van artikel 5, zodat artikel 5 in de toekomst zal luiden als volgt:

"Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd vierenvijftigduizend euro (6254.000,00).

Het is verdeeld in tweehonderd vierenvijftig (254) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst."

b) volledige schrapping van de alinea's onder de titels "overdracht van aandelen" én "voorkooprecht-procedure", dit tot aan titel 111.

c) volledige schrapping van de inhoud van artikel 14, welke wordt vervangen door de volgende tekst, zodat artikel 14 in de toekomst zal luiden als volgt:

"Artikel 14: Benoeming en ontslag van de bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit tenminste drie leden, al of niet natuurlijke personen die niet noodzakelijk aandeelhouder dienen te zijn.

Evenwel, indien de vennootschap opgericht is door twee personen of wanneer in de loop van haar bestaan vastgesteld wordt dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan. Vanaf het ogenblik dat vastgesteld wordt dat er meer dan twee aandeelhouders zijn, dient opnieuw de raad van bestuur te bestaan uit tenminste drie leden. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van ten hoogste zes jaar die eindigt onmiddellijk na de zesde jaarvergadering volgend op hun benoeming. Bestuurders zijn te allen tijde afzetbaar; zij zijn herkiesbaar. Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering daarover anders beslist.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

^ ...

persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Buiten de eventuele tantièmes mag de algemene vergadering aan één of meer bestuurders, vaste wedden toekennen die als algemene onkosten zullen geboekt worden.

Een bestuurder is verplicht na zijn vrijwillig of gedwongen ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, door overlijden of anderszins, kunnen de overblijvende bestuurders voorlopig in de vacature voorzien door benoeming van een voorlopige bestuurder. In dat geval zal op de eerstkomende algemene vergadering de voorlopige benoeming bevestigd worden of een andere bestuurder benoemd worden. Deze nieuw benoemde bestuurder doet in principe de tijd uit van zijn voorganger die hij is ' opgevolgd, tenzij de algemene vergadering daarover anders beslist."

* ONTSLAG BESTUURDERS

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering het ontslag van de bestuurders, zijnde de heer De bruyn, Jozef, wonende te 2990 Wuustwezel, Neervenweg 94 en mevrouw Schrauwen, Maria, wonende te 2990 Wuustwezel, Nervenweg 94 te aanvaarden met ingang vanaf heden.

Hen wordt kwijting gegeven over het door hen tot op heden gevoerde beleid en in het bijzonder voor het boekjaar 2013.

* BENOEMING BESTUURDER

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering mevrouw Terreur, Liesbet, wonende te 2990 Wuustwezel, Blaktweg 5, te benoemen, met ingang vanaf heden.

De zojuist aangestelde bestuurder, hier aanwezig, verklaart dit ambt te aanvaarden en bevestigt dat zij tot op heden niet getroffen werd door een maatregel die haar verbiedt bestuurder te zijn en in het bijzonder dat de uitoefening van de functie van bestuurder haar niet verboden is krachtens het Koninklijk Besluit nr. 22 van 24 oktober 1934.

BIJZOND RE VOLMACHT

De raad van bestuur stelt bij deze aan als bijzondere lasthebber de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Laura & Marc Aertsen", te 2990 Wuustwezel (Loenhout), Palmbosstraat 9A, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.- belastingplichtige.

Voor-

eehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Isis VERMANDER

SAMEN BIERMEDE NEERGELEGD:

" Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

" Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten

" Coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 03.06.2013 13147-0356-011
28/05/2013
ÿþ Mad Word 11.1

_" _+;t i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11]11,1,11jtij111)111111

*

\rr bete! IVE

ael

Bel Staa

' . r:i.`3'

;

Griffie 1 6 ME12U11

Ondernemingsnr : 0885.076.005

Benaming

(voluit) : GROEIKRACHT DE BLACKT

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel BLAKTWEG 1 - 2990 W UUSTW EZEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING BESTUURDERS

De algemene vergadering van 14 mei 2013 aanvaardt de beëindiging van het mandaat van de volgende bestuurders:

* De bruyn Raf, Blaktweg 5, 2990 Loenhout

* De bruyn Jozef, Neervenweg 94, 2990 Loenhout

* De Blackt BVBA, Blaktweg 1, 2990 Loenhout met als vast vertegenwoordiger

De bruyn Raf, Blaktweg 5, 2990 Loenhout

De algemene vergadering benoemt volgende bestuurders tot en met de jaarvergadering van 2019:

* De bruyn Raf, Blaktweg 5, 2990 Loenhout

* De bruyn Jozef; Neervenweg 94, 2990 Loenhout

* Schrauwen Maria, Neervenweg 94, 2990 Loenhout

* De Blackt BVBA, Blaktweg 1, 2990 Loenhout met als vast vertegenwoordiger

De bruyn Raf, Blaktweg 5, 2990 Loenhout

De bestuurders benoemen Raf De bruyn tot gedelegeerd bestuurder.

Raf De bruyn

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.05.2012, NGL 29.06.2012 12237-0095-011
05/08/2011
ÿþe

Mod 2,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor" behouden aan het Belgisch Staatsblad

" ivaizea*

111

`'.yericed Per tyna vent do Rarhtie  ',gtseke,M 1 Rflrorcoo, Cr

CS' Juu 2en

Griffie

Ondernemingsnr : 0885.076.005

Benaming

(voluit) : GROEIKRACHT DE BLACKT

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel ; 2990 WUUSTWEZEL - BLAKTWEG 1

Onderwerp akte : Ontslag I` benoeming bestuurders

De bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 30 juni 2011 neemt kennis van het ontslag per 29/06/2011 van de NV Thenergo met vaste vertegenwoordiger Belster BVBA met vaste vertegenwoordiger: de heer Chris Beliën en de BVBA Thenergo Operations met vaste vertegenwoordiger Markey BVBA met vaste

vertegenwoordiger mevrouw Kathleen Markey uit hun mandaat als bestuurder van de vennootschap.

"

De vergadering benoemt daaropvolgend met onmiddellijke ingang als nieuwe bestuurder de BVBA Dei Blackt, met zetel te 2990 Loenhout, Blaktweg 1, BTW BE 0475.532.701, RPR Antwerpen met vaste: vertegenwoordiger de heer Raf De Bruyn, wonende te 2990 Loenhout, Blaktweg 5.

De algemene vergadering van aandeelhouders beslist om aan de heer Christoffel Beliën, met woonplaats te: 2630 Aartselaar, Kleistraat 48, met recht van substitutie, bijzondere volmacht om alle documenten neer te; leggen ter griffie, alle publicaties te verrichten in het Belgisch Staatsblad en alle gegevens te wijzigen bij de' KBO in het licht van voorgaande beslissingen.

Getekend Chris Beliën

lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.07.2011, NGL 12.07.2011 11301-0219-030
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.07.2011, NGL 12.07.2011 11301-0229-030
25/05/2011
ÿþ Mnd2.7

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



be

III flhI hI 1111 III I I fl11 llI tII*11078811*

Neeeemi ?er ;le von de

Rel:iº%tbei r'F~emdeI te kit;iwerpe>9

op Geep z.11

De. idirfifllel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0885.076.005

Benaming

(voluit) : GROEIKRACHT DE BLACKT

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 2990 WUUSTWEZEL - BLAKTWEG 1

Onderwerp akte : Ontslag I benoeming bestuurders - gedelegeerd bestuurder

De bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 7 april 2011 stelt vast dat het mandaat van Thenergo NV met vaste vertegenwoordiger Belster BVBA met vaste vertegenwoordiger Chris Beliën en Thenergo Operations BVBA met vaste vertegenwoordiger Markey BVBA met vaste vertegenwoordiger Kathleen Markey op 31110/2010 is beëindigd.

De algemene vergadering benoemt daaropvolgend op 7 april 2011 met onmiddelijke ingang en voor een duur van 6 jaren tot nieuwe B-bestuurders van de vennootschap:

-De NV Thenergo, met zetel te 2018 Antwerpen, Brusselstraat 59, BTW 0477.032.538, RPR Antwerpen, met vaste vertegenwoordiger de BVBA Belster, met zetel te 2630 Aartselaar, Kleistraat 48, BTW 882.404.941, RPR Antwerpen, met vaste vertegenwoordiger de heer Christoffel Beliën, wonende op hetzelfde adres.

-De BVBA Thenergo Operations, met zetel te 2018 Antwerpen, Brusselstraat 59, BTW 0860.257.465, met vaste vertegenwoordiger de BVBA Markey, met zetel te 2100 Deume, Ter Rivierenlaan 217, BTW 460.104.850, RPR Antwerpen, met vaste vertegenwoordiger mevrouw Kathleen Markey, wonende op hetzelfde adres.

De algemene vergadering lieslist om aan de heer Pieter Bax met woonplaats te 2800 Mechelen, Dijle 18, met recht van vervanging, bijzondere volmacht te verlenen om alle documenten neer te leggen ter griffie, alle publicaties te verrichten in het Belgisch Staatsblad en alle gegevens te wijzigen bij de KBO in het licht van voorgaande beslissingen.

Getekend Pieter Bax

lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.05.2009, NGL 25.06.2009 09313-0326-028
04/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.05.2008, NGL 28.08.2008 08665-0393-013

Coordonnées
GROEIKRACHT DE BLACKT

Adresse
BLAKTWEG 1 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande