GROEN-DIREKT KERSTBOMEN KWEKERIJEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROEN-DIREKT KERSTBOMEN KWEKERIJEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.791.544

Publication

16/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

waarde. Volledig volgestort. De voornoemde oprichters tekenden in alle aandelen.

6. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE96 3631 4227 6105

geopend bij de ING Bank op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voormelde Bank afgeleverd op 3 december 2014.

7. Boekjaar: Loopt van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2015.

8. Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering. In geval van ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

9. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, waarvan het getal en de duur van hun mandaat zullen bepaald worden door de algemene vergadering. Alle zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Tot zaakvoerders werden benoemd :

1/ De heer Gert Anton KOERT, geboren te Dordrecht (Nederland) op 26 november 1968, wonende te 2771EV Boskoop (Nederland), Zijde 127,

2/ De heer Batavus Bernardus Cornelis ROSBERGEN, geboren te Boskoop (Nederland) op 19 januari 1972, wonende te 2771GV Boskoop (Nederland), Laag Boskoop 26.

Deze mandaten zijn onbezoldigd zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

10. Commissaris: geen

11. Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de achtentwintig mei om achttien uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2016.

Bekrachtiging  overname verbintenissen

Comparant verklaart door ondergetekende notaris op de hoogte te zijn gebracht van de toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat bepaalt dat zij die verbintenissen hebben aangegaan voor de vennootschap in oprichting voor deze verbintenissen hoofdelijk en persoonlijk aansprakelijk zijn, indien de vennootschap deze verbintenissen niet uitdrukkelijk overneemt binnen twee maanden na de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De comparant verklaart bij toepassing van zelfde artikel dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt door hem aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging van de oprichtingsakte. Voormelde verbintenissen zullen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

Dit geldt eveneens voor de verbintenissen die door hem aangegaan worden vanaf heden en vóór de neerlegging van de oprichtingsakte, welke verbintenissen evenwel dienen te worden bekrachtigd eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Juridische Adviseurs", met maatschappelijke zetel te Zaventem, Da Vincilaan 9, box E.6., en haar gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW"- belastingplichtige te bekomen.

VOLMACHT

Ondergetekende :

1/ De Vennootschap naar Nederlands recht "GREEN CENTER VASTGOED B.V.", met statutaire

zetel te Boskoop (Nederland), gevestigd te 2391PW Hazerswoude-Dorp (Nederland),

Noorwegenlaan 37, ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 28115592. Opgericht

op zestien april tweeduizend en zeven.

Vertegenwoordigd door haar bestuurder, bevoegd om de vennootschap alleen te vertegenwoordigen,

te weten :

- De heer Gert Anton KOERT, geboren te Dordrecht (Nederland) op 26 november 1968, wonende te

2771EV Boskoop (Nederland), Zijde 127,

Verklaart bij deze aan te stellen als bijzondere last¬hebber :

mevrouw CROCAERTS Nadine Maria Franciscus, wonende te 2500 Lier, Frans Boogaertslaan 17.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aan wie hij/zij volmacht verleent om namens haar/hem op te tre¬den bij de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROEN-DIREKT KERSTBOMEN KWEKERIJEN" met zetel te 2600 Antwerpen district Berchem, Uitbreidingstraat 72 bus 6 voor onbepaalde duur en met als doel:

 De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden: Het kweken en telen, de selectie, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van (kerst)bomen, struiken, planten en heesters en hun toebehoren, de bewerking en verwerking ervan in de meest ruime zin. Het kweken en telen, de selectie, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van aanverwante producten en toebehoren zoals meststoffen, sproeistoffen en potgrond, tuingereedschap, machines, materialen, producten en toebehoren voor aanleg en onderhoud van particuliere en openbare tuinen en bossen, alsook de aanneming en uitvoering van openbare en privaatbeplantingswerken en tuinen, het onderhoud ervan in de ruimste zin.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen. van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

In algemene zin mag de vennootschap alle roerende, onroerende, commerciële, industriële, financiële of nijverheidshandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, kunnen verband houden met de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan mits aanduiding van een vaste vertegenwoordiger ook de functies van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, of lid van het directiecomité van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap zal worden opgericht blijkens akte voor geassocieerd-notaris Dirk Verbert of Sebastiaan-Willem Verbert te Antwerpen op 11 december 2014.

Het kapitaal van deze vennootschap zal driehonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 375.000,-) bedragen, vertegenwoordigd door driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop zal worden ingeschreven in geld, door hierna volgende vennoten: 1/ door voornoemde vennootschap  Green Center Vastgoed B.V. , comparant sub 1/ op driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen aan pari, hetzij een bedrag van driehonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 375.000,-),

welke aandelen alle volledig volgestort zullen zijn.

Tot zaakvoerder(s) zal/zullen worden benoemd:

- 1/ De heer Gert Anton KOERT, geboren te Dordrecht (Nederland) op 26 november 1968, wonende te 2771EV Boskoop (Nederland), Zijde 127,

2/ De heer Batavus Bernardus Cornelis ROSBERGEN, geboren te Boskoop (Nederland) op 19 januari 1972, wonende te 2771GV Boskoop (Nederland), Laag Boskoop 26,

De controle wordt als volgt geregeld:

Bij oprichting wordt niet in de benoeming van een commissaris voorzien.

In het bijzonder wordt de lasthebber gemachtigd om namens de volmachtgever:

- De schikkingen vast te leggen die de werking van de vennootschap, het bestuur, de

vertegenwoordiging, de controle, de algemene vergadering, de jaarrekening, de winst- verdeling, de wijze van vereffening, zullen regelen en in het algemeen alle mogelijke statutaire schikkingen te treffen.

- De inbrengen van de overige vennoten te aanvaarden en namens de volmachtgever een geldelijke inbreng te doen ten bedrage van voormelde inschrijvingen en in te teke¬nen op voormeld aantal aande¬len.

- Deel te nemen aan de vergadering die onmiddellijk ná de oprichting zou plaatsvinden, te beraadslagen en te stemmen over alle beslissingen die daar ter stemming worden gebracht, in het bijzonder de benoeming van zaakvoerders, en eventueel een mandaat als zaakvoerder te aanvaarden.

- De duur van het eerste boekjaar vast te stellen.

- Het financieel plan goed te keuren en te ondertekenen.

- De oprichtingskosten te voldoen.

Te dien einde alle akten te verlijden, documenten, pro¬cessen-verbaal en registers te ondertekenen, woonst te kie¬zen, in de plaats te stellen en in het algemeen alles te doen wat no¬dig en nuttig kan zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De lasthebber wordt tevens gemachtigd op te treden met zelfde bevoegdheid in alle akten volgend

op deze, inhoudende de oprichting van deze vennootschap met zelfde oprichtingsgegevens.

Gedaan te HAZERSWOUDE - HOLLAND

Op 03-12-2014

 GOED VOOR VOLMACHT (get.)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de geassocieerde notaris, Sebastiaan-Willem Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte.

-volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 18.07.2016 16331-0428-009

Coordonnées
GROEN-DIREKT KERSTBOMEN KWEKERIJEN

Adresse
UITBREIDINGSTRAAT 72, BUS 6 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande