GROENINVEST

Société en commandite simple


Dénomination : GROENINVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 806.392.870

Publication

14/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

0 5 -12- 2012

GRIFFIEGReHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN t

'MIRO

II

u

UI

bet aé. Be Sta

Ondernemingsnr : 0806.392.870

Benaming

(voluit) : Groeninvest

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Herenthoutsesteenweg 137, 2560 Nijlen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Inbreng in natura

Uit de notulen opgemaakt door Meester Stéphane D'Hollánder, Notaris te Herenthout, op 12 november 2012, dragende de volgende vermelding "Geregistreerd vijf bladen, zonder verzendingen, te HERENTALS Registratie de 19 NOV 2012, boek 5/168, blad 9, vak 6 Ontvangen vijfentwintig euro (E 25,00) De ontvanger (getekend) V GISTELYNCK, blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing: goedkeuring van de verslagen.

De vergadering stelt vast dat er op het verslag geen opmerking wordt gemaakt door de vennoten; zij besluit zich aan te sluiten bij de besluiten erin vervat.

Het origineel van het verslag, getekend "ne varietur" door de Notaris en de comparanten, zal worden neergelegd op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, met een uitgifte van deze akte.

Tweede beslissing: vertegenwoordiging van de kapitaalverhoging

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met drieënvijftigduizend driehonderddrieëndertig euro vijfenzestig cent (¬ 53.333,65) euro, om het te verhogen van zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00) euro tot zeshonderddrieënvijftigduizend driehonderddrieëndertig euro vijfenzestig cent (¬ 653.333,65) euro, door inbreng van nabeschreven onroerend goed

BESCHRIJVING VAN DE GOEDEREN

GEMEENTE NIJLEN - eerste afdeling

Een perceel landbouwgrond met de hierop aanwezige constructies, gelegen aan de Herenthoutsesteenweg, kadastraal bekend volgens titel en recent kadastraal uittreksel, sectie C, nummers 519/C, 519/02C, 519/02D en 517/P, met een oppervlakte van drieënvijftig are tweeënveertig centiare (53a 42ca), met uitzondering van de constructies opgericht op het perceel grond met een oppervlakte van 613m2 gekadastreerd, sectie C deel van nummer 517/P, zo en gelijk dit perceel staat afgebeeld en aangeduid, op een plan, opgesteld door de heer Herbert Limbos, gezworen landmeter te Herenthout op 5 oktober 2012, welk plan gehecht werd aan de hierna vermelde akte retroactieve bevestiging verzaking recht van natrekking.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorbeschreven goed hoort toe aan de heer Marissen Kris, voornoemd, om het te hebben verkregen van de heer Marissen Peter Lodewijk, landbouwer, en zijn echtgenote mevrouw Smits José Augusta, zonder beroep, samen te Nijlen, ingevolge proces-verbaal van definitieve toewijzing volgend op uitvoerend beslag, bij gebrek aan hoger bod, opgemaakt door Meester Jacques Vemimmen, Notaris te Nijlen, op 19 januari 1998, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Mechelen, op 11 mei daarna boek 13433, nummer 16.

Met betrekking tot voormeld onroerend goed, kadastraal nummer 517/P, werd ingevolge akte retroactieve bevestiging verzaking recht van natrekking, verleden voor ondergetekende notaris op heden voor deze een opstalrecht gevestigd op een perceel grond met een oppervlakte van zeshonderd dertien vierkante meter (613m2) ten voordele van BVBA GROENSERVICE (thans NV GROENSERVICE MARISSEN).

OVERGANGEN IN DE VOORBIJE VIJF JAREN

Er zijn met betrekking tot voormelde onroerende goederen geen overdrachten geweest in de laatste vijfjaar. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE INBRENG VAN DE ONROERENDE GOEDEREN

1. De hierboven beschreven goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich bevinden, zonder; waarborg van maat, hoe groot het verschil ook moge wezen, met alle actieve en passieve, durende en niet voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden.

De inbrenggenietende vennootschap heeft geen aanspraak op vergoeding of prijsvermindering wegen& verschil in maat, al overtrof dit één twintigste, noch wegens het bestaan van zicht- of niet-zichtbare"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

erfdienstbaarheden of verborgen gebreken, noch wegens ongeschiktheid van de grond of van de ondergrond, en ze verzaakt elke vordering uit dien hoofde.

2, De inbrenggenietende vennootschap zal met heden de eigendom en het genot bekomen van de bij deze ingebrachte onroerende goederen, en met het eindigen van de rechten van de huidige huurder het vrije gebruik ervan.

3, De inbrenggenietende vennootschap is gehouden van heden af de onroerende voorheffing en de andere zakelijke lasten met betrekking tot de ingebrachte goederen te voldoen.

4. Indien de ingebrachte gebouwen verzekerd waren tegen brandgevaar, zal de vennootschap deze polissen niet moeten voortzetten, maar zal zij gehouden zijn tot alle schadeloosstellingen ter volledige ontlasting van de inbrenger.

5, Stedenbouwkundige toestand.

De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1. Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening:

a) dat de gemeente Nijlen NIET over een goedgekeurd plannen en vergunningenregister beschikt,

b) dat voor het onroerend goed GEEN stedenbouwkundige vergunning is afgegeven, met uitzondering van : - een vergunning (o/ree 157/2006) dd. 19/12/2006 voor het oprichten van een landbouwloods na afbraak van niet vergunde bedrijfsgebouwen

- vergunning (o/ref: 130/2011) dd. 19/12/2011 voor het oprichten van een vrijstaande eengezinswoning bij bestaand landbouwbedrijf na afbraak van bestaande bedrijfswoning en renoveren/uitbreiden van bestaande melkveestal

o) dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het goed volgens het GIS Vlaanderen agrarisch gebied is;

d) Dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift [en de verklaring van de inbrenger], voor het goed GEEN dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1. of 6.1.41 tot en met 6.1.43

e) dat het goed NIET is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht (artikel 63 van het D.O.R.O.).

f) dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

De inbrenger verklaart dat geen verzekering kan worden gegeven omtrent de mogelijkheid om op voorschreven goed te bouwen of daarop enige vaste of verplaatsbare inrichting op te stellen die voor bewoning kan worden gebruikt.

Geen bouwwerk, noch enige vaste of verplaatsbare inrichting die voor bewoning kan worden gebruikt, mag worden opgericht op het goed waarop deze akte betrekking heeft, zolang de stedenbouwkundige vergunning niet is verkregen.

indien het hierboven beschreven goed onderworpen is aan gehele of gedeeltelijke onteigening, lijnrichting betreffende voor- of achterbouw, urbanisatievereisten of andere overheidsbesluiten of reglementen, dan zal de " vennootschap zich naar al die voorschriften moeten gedragen zonder voor verlies van grond, weigering van vergunning, of om welke andere reden ook, enig verhaal tegen de inbrenger of eigenaar te kunnen uitoefenen.

De inbrenger verklaart dat er hem voor het verkochte goed geen onteigeningsbesluit werd betekend en dat hij geen weet heeft van een geplande onteigening.

6. Monumenten en landschappen.

De inbrenger verklaart dat het verkochte goed niet is beschermd als monument en niet is gelegen in een

beschermd stads- of dorpsgezicht, noch voorkomt op een ontwerp van lijst daartoe.

De inbrenger verklaart dat het verkochte goed niet is gelegen in een definitief beschermd landschap, ncch in

een voorlopig beschermd landschap.

De inbrenger verklaart dat het verkochte goed niet is beschermd ais archeologisch patrimonium, noch

voorkomt op een ontwerp van lijst daartoe.

7. Bodemtoestand.

Bepalingen in verband met de bodemtoestand

1. De inbrenger verklaart dat de grond voorwerp van onderhavige akte bij zijn weten geen risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op deze grond geen risico-inrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn, zoals fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

2. De inbrenger verklaart dat de vennootschap vôôr het sluiten van onderhavige overeenkomst op de hoogte

is gebracht van de inhoud van de bodemattesten afgeleverd door de OVAM op 23 juli 2012 in overeenstemming

met artikel 101 § 1 van genoemd Decreet.

"2. Inhoud van het bodemattest.

De Ovam beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit,

Dit bodemattest vervangt alle vorige attesten.

Opmerkingen

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Ais er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

3. De inbrenger verklaart met betrekking tot het verkochte goed zelf geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Voor zover voorgaande verklaring door de inbrenger te goeder trouw werd afgelegd, neemt de vennootschap de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart hij dat de inbrenger hiervoor niet tot vrijwaring gehouden zal zijn.

8. Op grond van bovenstaande verklaringen bevestigt ondergetekende notaris dat aile bepalingen van "Hoofdstuk VIII: overdrachten" van het decreet op bodemsanering en bodembescherming werden toegepast.

De notaris wijst de vennootschap er echter op dat:

- dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

- dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk XIII van zelfde decreet) onverminderd van toepassing blijven.

De inbrenger is met betrekking tot voorschreven goederen geen enkele vrijwaring verschuldigd aan de vennootschap met betrekking tot de kosten die eventueel verbonden zijn aan grondverzet (Hoofdstuk X van het Vlaams Reglement betreffende de bodemsanering). De inbrenger is ook niet gehouden tot het opstellen van een technisch verslag en een bodembeheerrapport (artikel 56 en 57 van voormeld reglement).

9. Natuurbehoud.

De inbrenger verklaart dat het verkochte goed niet is gelegen binnen:

- een Vlaams ecologisch netwerk (VEN);

- een Vlaams erkend natuurreservaat en hun uitbreidingsperimeter gelegen binnen de groen- en

bosgebieden, de bosuitbreidingsgebieden of het Vlaams ecologisch netwerk;

- een door de Vlaamse regering afgebakende perimeter binnen de groen- en bosgebieden gelegen binnen

het integraal verwervings- en ondersteunend netwerk (IVON);

- de afbakening van een natuurinrichtingsproject.

10. Bosdecreet.

Een grondoppervlakte valt onder de voorschriften van het Bosdecreet wanneer deze beantwoordt aan de wettelijke definitie van bos (Bosdecreet art. 3). Het bosdecreet blijft van toepassing op onwettig ontboste grondoppervlakten.

Inzonderheid gelden voor beboste grondoppervlakten volgende verplichtingen:

- Bij elke kap of bij elke grondige wijziging aan de bosbodem, de strooisellaag of de kruidenlaag dient een machtiging bekomen te worden van het Bosbeheer, tenzij anders voorzien in een wettelijk goedgekeurd beheerplan.

- Een beheerplan is wettelijk vereist voor aile aaneengesloten beboste eigendommen van minstens vijf hectare, en voor aile bossen gelegen in het Vlaams Ecologisch Netwerk, zodra dit laatste wettelijk van kracht' zal zijn.

- Met het oog op de gehele of gedeeltelijke ontbossing van een perceel, geldt dat hiervoor een stedenbouwkundige vergunning met voorafgaand advies van het Bosbeheer vereist is, evenals naleving van de compensatieregeling (Bosdecreet art. 90 bis, Beslissing Vlaamse Regering van 16 februari 2001). Hiervan kan enkel afgeweken worden op grond van artikel 47 en artikel 87 van het Bosdecreet.

- De verwerver neemt alle rechten en verplichtingen over die op het eigendom rusten, namelijk door het Bobeheer verleende machtigingen, subsidies of goedgekeurd beheerplart.

De partijen verklaren dat het verkochte goed geen bos is en ook niet onderworpen is aan de voorschriften van het bosdecreet.

HYPOTHECAIRE TOESTAND

De inbrenger verklaart dat de door hem gedane inbreng geschiedt voor vrij, zuiver en onbelast, met uitzondering van een inschrijving genomen op 11 mei 1998 ingevolge akte krediet verleden voor Meester Louis De Becker, Notaris te Herenthout op 2 april 1998, in het voordeel van de BBL naamloze vennootschap te Brussel, voor een bedrag in hoofdsom van 2.810.000 Belgische frank en 140.500 Belgische frank aanhorigheden, inschrijving boek 4987 nummer 20 op 11/05/1998.

ONTSLAG AMBTSHALVE INSCHRIJVING

De heer hypotheekbewaarder wordt uitdrukkelijk ontslagen enige ambtshalve inschrijving te nemen bij de overschrijving van deze akte,

BEVESTIGING VAN IDENTITEIT

Ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de identiteit van inbrengers op zicht van de dcor de wet vereiste voorgelegde stukken.

Vierde beslissing: vertegenwoordiging van de kapitaalverhoging

Om de kapitaalverhoging te vertegenwoordigen besluit de algemene vergadering zeshonderdvijfendertig (635) volledig afbetaalde aandelen, zonder nominale waarde, te creëren die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

De nieuwe volledig afbetaalde aandelen worden toegewezen aan de heer Kris Marissen, voornoemd.

Vijfde beslissing: vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

De leden van de vergadering verzoeken de ondergetekende notaris te acteren dat de kapitaalverhoging van drieënvijftigduizend driehonderddrieëndertig euro vijfenzestig cent (¬ 53.333,65), gesplitst in zeshonderdvijfendertig (635) aandelen zonder nominale waarde, integraal is onderschreven, dat elk nieuw

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vp r- ' ° behouden aan het Belgisch Staatsblad

aandeel volledig is volstort en dat het kapitaal hierdoor effectief wordt gebracht op" zeshonderddrieënvijftigduizend driehonderddrieëndertig euro vijfenzestig cent (¬ 653.333,65).

Zesde beslissing: kapitaalverhoging door storting van geld.

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met duizend zeshonderdzesenzestig euro vijfendertig cent (¬ 1.686,35), om het te verhogen van zeshonderddrieënvijftigduizend driehonderddrieëndertig euro vijfenzestig cent (¬ 653.333,65) tot zeshonderdvijfenvijftigduizend euro (¬ 655.000,00) Euro, door storting in geld van duizend zeshonderdzesenzestig euro vijfendertig cent (¬ 1.666,35) zonder creatie van nieuwe aandelen.

Zevende beslissing: voorkeurrecht - plaatsing - volstorting

Nadat de heren Kris en Peter Marissen, hier aanwezig zoals gezegd, verklaard hebben dat zij volledig op de hoogte zijn van de financiële gevolgen van deze kapitaalverhoging, hebben zij verklaard als volgt in te schrijven op de kapitaalsverhoging in geld zonder creatie van nieuwe aandelen :

De heer Kris Marissen, verklaart in te schrijven op de kapitaalsverhoging door storting van 1.652,46 euro

De heer Peter Marissen, verklaart in te schrijven op de kapitaalsverhoging door storting van 13,89 euro Totaal:1.666,35 euro

De inschrijvers, hier aanwezig, verklaren en al de leden van de vergadering erkennen dat ieder nieuw aandeel, waarop aldus werd ingeschreven, volledig volstort is door een storting in geld, die zij gedaan hebben op een bijzonder rekeningnummer BE16 1030 2022 5174 op naam van de vennootschap.

De leden van de algemene vergadering besluiten dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, beschikbaar zijn.

Achtste beslissing: vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig verwezenlijkt werd en dat het kapitaal effectief werd verhoogd tot zeshonderdvijfenvijftigduizend euro (¬ 655.000,00), verdeeld over zesduizend zeshonderdvijfendertig (6.635) aandelen, zonder nominale waarde.

Negende beslissing: aanpassing van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met het nieuw maatschappelijk kapitaal.

De algemene vergadering beslist het artikel 7 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

Artikel 7

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op zeshonderdvijfenvijftigduizend euro (¬ 655.000,00) en wordt vertegenwoordigd door zesduizend zeshonderdvijfendertig (6.635) op naam, zonder vermelding van de nominale waarde. De aandelen zijn volledig volgestort.

Tiende beslissing: volmachten.

a) De Buitengewone Algemene Vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan Ann Verhaegen, accountant, te 2560 Nijlen, Hulstestraat 10 A, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW-en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

De vergadering machtigt ondergetekende Notaris tot:

- uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap;

- neerlegging van onderhavig proces-verbaal en de gecoördineerde tekst van de statuten op de griffie van de rechtbank van koophandel.

b) De vergadering besluit de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan ondergetekende notaris.

c) De vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoeder om de voorgaande besluiten uit te voeren voor het aanvullen van het register van aandelen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de akte:+ c O ï7 r d in at ie statut en

Notaris Stéphane D'Hollander

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/06/2012
ÿþMal 2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



,

NEERGELEGD

0 4 JUNI 2012

GRIFFIE , C}-ITBANK van

KQOPHAND L te MECHELEN

Ondernemingsar 0806.392.870

Benarning

t ~~lu tl . Groenincest

H&chtsvot rn gewone commanditaire vennootschap

Zesel . Kapelledijk 52, 2222 Helst old Berg (Wiekevorst)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Conform artikel 2 van de statuten beslist de zaakvoerder om de maatschappelijke zetel vanaf 25 mei 2012 te verplaatsen naar : Herenthoutsesteenweg 137, 2560 Nijlen

Kris Marissen

zaakvoerder-gecommanditeerde vennoot



e

r-I

'et

e

et

tL

llan vrrmclCian Rec ) Naarr3 en ttoedanrgherd van de rfitrrlrT~.&rt:re;tt,,e r1,24.->if ,, ^8 pc`" '.Sor:>híeni

bevoegd da rechtspersoon ten atir+t+en var, aerd re " ;ert~ t.sr.:. prr;r~e=

Verso Naam ert harrdtskenrng

1111111111111111111111

*12104987*

ICI

18/03/2011
ÿþMM 2.1

tHreb } In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kapelledijk 52, 2222 Heist op den Berg (Wiekevorst)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten gehouden op 20.12.2010

Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met vijfhonderd vijfenzeventigduizend euro

(¬ 575.000,00) om het te brengen van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) op zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00), door inbreng in natura van aandelen ten belope van vijfhonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 575.000,00). Er worden vijfduizend zevenhonderd vijftig (5.750) nieuwe aandelen uitgegeven.

De vennootschap verwerft de volle eigendom van de ingebrachte aandelen met ingang vanaf heden.

Zij zal er het genot van hebben door deelname in de eventuele winsten van de vennootschap, met ingang

vanaf heden, 20.12.2010.



Ingevolge deze kapitaalverhoging wordt artikel 7 van de statuten als volgt gewijzigd : "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op zeshonderdduizend euro (600.000,00 EUR) en wordt: vertegenwoordigd door zesduizend (6.000) aandelen op naam, zonder vermelding van de nominale waarde. De aandelen zijn volledig volgestort".

Tegelijk hiermee neergelegd : een origineel van de gecoördineerde statuten, notulen van de bijzondere: algemene vergadering van 20.12.2010.

Kris Marissen

zaakvoerder



"

Op de laatste blz. van Luik B versnel en Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0

III

agi

~A

Ondememingsnr : 0806 392 870 Benaming

(voluit) : Groeninvest

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11042775*

a~,..Î e~ L[~..G D

 ~.~.._

D S _03_ 2011

G['IFFk RÉCf ;TEdÂTRiK van KOOPHAN~+r2-M  %

Coordonnées
GROENINVEST

Adresse
HERENTHOUTSESTEENWEG 137 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande