GROEP BEYENS - VAN DEN BORNE

Société en commandite simple


Dénomination : GROEP BEYENS - VAN DEN BORNE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.348.306

Publication

07/12/2011
ÿþ mati 2.1

r

5 Í In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Vo< behot aan Belgi Staats



" 1118418"





GRIFFI'f RECHTBANGD

K VAN

2 5 Nov. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffiere griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Oie Li ~, 3 LI 8.3 06'

Benaming : GROEP BEYENS - VAN DEN BORNE

(voluit)

Rechtsvorrn : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Vossenberg 3

2381 Weelde (Ravels)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Filip Segers te Weelde (Ravels), op! drieëntwintig november tweeduizend en elf, blijkt dat:

1. De heer BEMENS Jozef baannes, geboren te Weelde op 25 januari 1953 en zijn; echtgenote, mevrouw VAN DEN BORNE José Gertruda Florent Annie, geboren te: Rappel op 16 oktober 1953, samenwonende te 2381 Weelde, gemeente Ravels, Vossenberg 3.

2. De heer BEMENS Dries, wettelijk samenwonend, geboren te Turnhout op 27 oktober: 1979, wonende te 3640 Kinrooi, Neeroetersesteenweg 54.

3. De heer BEMENS Hans, ongehuwd, geboren te Turnhout op 29 augustus 1981,; wonende te 2470 Retie, Hulse Akkers 35.

4. De heer BEMENS lef, ongehuwd, geboren te Turnhout op 17 juli 1978, wonende tei 2360 Oud-Turnhout, Wezelakkers 56 bus 2.

De heer Beyens Jozef sub 1 voornoemd is beherend vennoot.

Mevrouw Van Den Borne José sub 1 voornoemd alsook comparanten sub 2, 3 en 4 zijn; stille vennoot.

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een gewone', commanditaire vennootschap hebben opgericht, met als naam "GROEP BEYENS-VAN DEN BORNE" en zetei te 2381 Weelde (Ravels), Vossenberg 3.

De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als in het buitenland: a) Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat:

- de verwerving, de vervreemding, de inleasinggeving, het beheer, de uitbating, de, valorisatie, de verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en: het verbouwen van onroerende goederen, de procuratie;

- tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in onroerende goederen, dit in de meest: ruime zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitsluiting evenwel van handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar.' zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het. beroep van vastgoedmakelaar;

- het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen, of immobiliënvennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten;

- het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en in het bijzonder het. oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet op de medeëigendom; het: uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen.

' b) het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen.

c) de verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende' waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische` of_ .buiten,landse,__commerciël.e,, industriële_of_andere vennootschappen.._ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rnod 2.a

"

d) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of' particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

e) het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand en advies, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies, inclusief dit van vereffenaar, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen zesendertigduizend Euro, vertegenwoordigd door duizend zesendertig aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van één/duizend zesendertigste van het kapitaal.

Het is volledig volstort ten bedrage van drieduizend euro door een inbreng in geld en ten bedrage van één miljoen drieëndertigduizend euro door een inbreng in natura. De algemene vergadering beslist jaarlijks omtrent het saldo van de eventuele nettowinst.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, de vennootschap in en buiten rechte en zijn bevoegd alle daden van bestuur en beschikking te verrichten binnen het kader van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering der vennoten bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, op voorwaarde dat deze laatsten geen stille vennoten zijn. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Werd tot statutaire zaakvoerder voor de duur der vennootschap aangesteld : de heer BEYENS Jozef Joannes, geboren te Weelde op 25 januari 1953, wonende te 2381 Weelde, gemeente Ravels, Vossenberg 3.

Indien, om welke redenen ook, de voornoemde zaakvoerder zijn functie niet meer zal uitoefenen onder meer door overlijden of uittreding, wordt nu voor dan tot statutair zaakvoerder-opvolger aangesteld : mevrouw VAN DEN BORNE José Gertruda Florent Annie, geboren te Poppel op 16 oktober 1953, wonende te 2381 Weelde (Ravels), Vossenberg 3.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De jaarvergadering heeft plaats de vierde vrijdag van de maand juni om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerste eraan voorafgaande werkdag, zelfde uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

Bijzondere volmacht: er werd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kantoor Wim Vervoort", met zetel te 2275 Lille (Gierle), Ursulinenstraat 20, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Vervoort Wim, wonende te 2275 Lille (Gierle), Ursulinenstraat 20; en/of mevrouw Baeyens Jessy, wonende te 2275 Lille (Gierle), Ursulinenstraat 20, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle; belastingadministraties,_ waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad- 67/1271011 - Annexes du'M niteur beige

Vodr-

leheurie

aan hei:

Belgisch

Staatsblad

Voer-

'behouden

--aan hét

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

+ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar aile aanvragen,

inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve

verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van

Koophandel.

Geassocieerd Notaris Filip Segers,

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GROEP BEYENS - VAN DEN BORNE

Adresse
VOSSENBERG 3 2381 WEELDE

Code postal : 2381
Localité : Weelde
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande