GROEP COEKAERTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GROEP COEKAERTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.678.997

Publication

29/01/2014
ÿþ Mal Wort111,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be a BE st< 1





NeergolegdRr;rhlsbark van,foopficndel te Anlwerpen, op

2 0 JAN. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0442.678.997

Benaming

(voluit) : Groep Coekaerts

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Floraliënlaan 2 bus 8, 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zeteiverptaatsing

Uit de notulen van de Raad van bestuur d.d, 1811212013 blijkt dat de zetel van de vennootschap met ingang van 01/01/2014 naar het volgende adres wordt verplaatst:

Flora[iënlaan 28

2600 Berchem

Gedaan te Berchem, op 1811212013.

Getekend:

De heer Joris Coekaerts

Gedelegeerd-bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.05.2013, NGL 03.06.2013 13144-0571-017
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 20.06.2012 12188-0460-017
03/02/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IJI1I III III UIIJ I IIIII1NVI INWI

*12030597*

tdeergelegd ter griffie vai? de Rechtbank MI Koophandel to Antwerpen, op

Griffie Z 3 JAN. 7012

Ondernemingsnr : 0442.678.997

Benaming (voluit) : GROEP COEKAERTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Floraliënlaan 2 bus 8

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :NV: STATUTENWIJZIGING - AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER-

;; BENOEMINGEN

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Isabelle Mostaert, geassocieerd notaris te Leuven op achtentwintig december tweeduizend en elf, geregistreerd zes bladen geen renvooien te Leuven, tweede kantoor der Registratie op 9 januari 2011, boek 1368 blad 21 vak 5. Ontvangen vijfentwintig euro. De ontvanger G.DECLERCQ, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen genomen heeft :

1) Aanpassing van de statuten aan de wet houdende de afschaffing van de effecten aan toonder, zodat artikel 7 van de statuten als volgt zal luiden:

"De niet volstorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd.

De titularis van gedematerialiseerde effecten kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam."

2)Aanpassing van artikel Ibis van de statuten met betrekking tot overdracht van aandelen als volgt:

"De overdracht van aandelen op naam geschiedt door een verklaring van overdracht ingeschreven in het register van aandelen, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun gevolmachtigden. De verklaring van overdracht kan een elektronische vorm aannemen onder de voorwaarden als bepaald in de wet.

Gedematerialiseerde aandelen worden overgedragen door overschrijving van rekening op rekening. 3)Aanpassing van artikel 7ter van de statuten met betrekking tot omzetting van aandelen als volgt:

;: "Een aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap de omzetting vragen van de volstorte

;i aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk, en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een erkende rekeninghouder aangeduid door de aandeelhouder. Bij gebrek aan dergelijke aanduiding worden de aandelen geboekt bij de vereffeninginstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

ii De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk, en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag;: via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeninginstelling of bij de erkende rekeninghouder waarde aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

4)Aanpassing van artikel 15 van de statuten met betrekking tot plaats en datum van de jaarvergadering als volgt:

`De bestuurders moeten de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, "jaarvergadering" genoemd, ieder jaar bijeenroepen op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats in de oproeping vermeld op de laatste woensdag van de maand mei om elf uur,: indien dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien (15) dagen v66r de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). De houders van aandelen op naam bekomen samen met de oproepingsbrief de bij wet bepaalde stukken.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de vergadering, het besluit met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden en de beslissingen te nemen in toepassing van artikel 633 van het Wetboek van vennootschappen, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten/aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten/aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Zij zal tevens, samen met dit rondschrijven, aan de aandeelhouders op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke besluitvorming zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten/aandeelhouders.

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen."

5) Aanpassing van artikel 16 van de statuten met betrekking tot de toelating tot de algemene vergadering als volgt:

"Om tot de algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen op naam, uiterlijk vijf dagen vddr de datum van de voorgenomen vergadering, hun voornemen aan de vergadering deel te nemen, bij gewone brief ter kennis brengen aan de vennootschap.

Om tot de algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen, uiterlijk vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, een door de erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling opgesteld attest waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld, neerleggen op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de gevolmachtigde deze formaliteiten vervuld heeft."

6) Inlassing in de statuten dat het mandaat van bestuurders onbezoldigd is, behoudens andersluidend besluit genomen door de algemene vergadering.

-Woor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

J































Bijlagen bled-Meer St tsbl d =ü3/Q2/2û11 Annexes du 1VIoniteur belge



















Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ir

-Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mpLi 11.1

7) Herbenoeming tot bestuurders van de heer COEKAERTS Joris, mevrouw Greta Vanhentenryk,

en de heer COEKAERTS Bert, voornoemd, voor een periode van zes jaar.

Het mandaat van de voornoemde bestuurders is onbezoldigd.

8) Aanpassing van de statuten aan de hiervoor genomen beslissingen.

Vervolgens is de Raad van Bestuur bijeengekomen welke tot gedelegeerd bestuurders hebben

benoemd: de heer COEKAERTS Joris en de heer COEKAERTS Bert voor een periode van zes jaar.

Voor gelijkvormig uittreksel,

Notaris Isabelle MOSTAERT, geassocieerd notaris te Leuven.

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte van de akte statutenwijziging;

-historiek en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.05.2011, NGL 07.06.2011 11146-0495-017
08/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.05.2010, NGL 03.06.2010 10149-0096-017
15/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.05.2009, NGL 10.06.2009 09214-0131-017
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 14.07.2008 08406-0254-017
02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.05.2015, NGL 28.05.2015 15135-0036-017
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.05.2007, NGL 22.06.2007 07271-0341-016
29/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 22.09.2005, NGL 28.09.2005 05737-3532-016
28/12/2004 : AN280789
06/08/2004 : AN280789
30/07/2003 : AN280789
27/08/2002 : AN280789
26/07/2002 : AN280789
01/02/2002 : AN280789
03/01/2001 : AN280789
06/11/1996 : AN280789
23/10/1996 : AN280789

Coordonnées
GROEP COEKAERTS

Adresse
FLORALIENLAAN 28 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande