GROEP DELICIOUS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : GROEP DELICIOUS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 544.950.255

Publication

11/02/2014
ÿþOndememingsnr : d 5" i-f 1_

Benaming

(voluit) : GROEP DELICIOUS

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : AUGUST CANNAERTSSTRAAT 75 - 2260 WESTERLO (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een onderhandse akte opgemaakt op 18 december 2013 blijkt dat tussen de ondergetekenden:

1.de heer Jess Van Weert, geboren te Mol op 7 november 1988 en wonende te Berthoutsdreef 3, 2440 Geel, nationaal nummer 88.11.07-405.49

2.de heer Koen Peeters, geboren te Bon heiden op 3 november 1977 en wonende te August Cannaertsstraat 75, 2260 Westerco, nationaal nummer 77.11.03-143.06 (nummer identiteitskaart 5918387536-48)

is overeengekomen het opstellen van de statuten van een vennootschap onder firma, die zij als volgt verklaren op te Lichten:

Artikel 1

Bij deze wordt tussen voormelde ondergetekenden een vennootschap onder firma opgericht onder de

Benaming `Groep Delicious'. De vennootschap zal als handelsbenaming ook'Vincero wipes' mogen

gebruiken.

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een vennootschap onder firma.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te August Cannaertsstraat 75, 2260 Westerlo. De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten. De zetel kan overgedragen worden naar een andere plaats in Vlaanderen of het tweetalig hoofdstedelijk gebied Brussel bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

-Markt- en straathandel in de meest uitgebreide zin van het woord. Voorbeelden zoals gebraden kippen,

ribben, groenten en fruit, voedingswaren in het algemeen, kleding en textielwaren, ._. zijn louter

exemplatief.

-Overige markt- en straathandel zoals: huis-aan-huis-verkoop, verkoop via automaten, demonstratieverkoop

en ambulante handel in het algemeen.

-Groot- en kleinhandel in verse en niet-verwerkte groenten, fruit en aardappelproducten.

-Groot- en kleinhandel in vlees en vleeswaren, inclusief vlees van wild, gevogelte en konijnen.

-Groot- en kleinhandel in zuivelproducten, eieren en eierproducten.

-Groot- en kleinhandel in spijsoliën en -vetten van dierlijke en plantaardige oorsprong.

-Groot- en kleinhandel in dranken in het algemeen, inclusief alcoholische dranken, tabaksproducten, suiker,

chocolade, suikerwerk, koffie, thee, cacao en specerijen.

-Groot- en kleinhandel in vis-, schaal- en schelpdieren.

-Groot- en kleinhandel in voedingswaren in de meest uitgebreide zin van het woord (meel,

banketbakkerswerk, verse kant- en klaarmaaltijden, fruit en groentenconserven, confituur, honing,

deegwaren, rijsi, desserten, en dergelijke meer...)

Op de laatste b z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bel. as Be Sta:

CA

GRIFFIE RECHTBANK g i JO. 2014

KOOPHANDEL TE gNiHOUT

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Wied 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Groot- en kleinhandel in diepgevroren voedingsmiddelen: vlees en vleeswaren, gevogelte en wild, vis, schaal- en schelpdieren, groenten en fruit, kant- en klaar maaltijden, desserten, roomijs, en dergelijke meer. -Het inrichten van niet-gespecialiseerde kleinhandel in algemene voedingsmiddelen, superettes, supermarkten en hypermarkten.

-Het organiseren van allerhande feesten, banketten, barbecues en alle andere activiteiten die daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden. Het ter beschikking stellen van allerhande ruimten, catering, uitzendkoks en het verzorgen van feesten en recepties, alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels en alle toebehoren.

-Met betrekking tot het voorgaande: optreden voor eigen rekening In consignatie, in commissie, als tussenpersoon in de handel, agent makelaar, zelfstandig handelsvertegenwoordiger en commissionair. -Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar.

-Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Daartoe mag zij aile onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, ordenen, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen en verbouwen, en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen.

-De deelname onder welke vorm ook aan de oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van Inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vorm in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

-Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 5

De heer Jess Van Weert voornoemd, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 750 (zevenhonderd vijftig) euro in, die gestort wordt in de maatschappelijke kas of op de bankrekening van de vennootschap.

De heer Koen Peeters, voornoemd, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 750 (zevenhonderd vijftig) euro die gestort wordt in de gemeenschappelijke kas of op de bankrekening van de vennootschap. Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 1.500 (duizend vijfhonderd) euro.

Artikel 6

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet

overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 7

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerder(s) die in naam van

de vennootschap aile handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het

maatschappelijk doel, Inclusief de aan- en verkoop van onroerende goederen., Wordt tot zaakvoerder

benoemd:

-de heer Jess Van Weert, voornoemd;

-de heer Koen Peeters, voornoemd;

Artikel 8

De vennoten zuilen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 9

Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot. Het boekjaar van de vennootschap loopt aldus van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Artikel 10

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover

de vennoten alleen kunnen beslissen. Zij wordt verdeeld als volgt:

Aan de heer Jess Van Weert, voornoemd, 50 procent;

Aan de heer Koen Peeters, voornoemd, 50 procent.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgekeerd, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 11

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Artikel 12

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is

voor de verdeling van de winsten.

Artikel 13

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste veertien dagen voor de vergadering In de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Jess Van Weert, voornoemd, of in zijn afwezigheid door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Iedere vennoot heeft het recht op een stem.

De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig Is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot. Geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde woensdag van juni om 20u of op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur indien de gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

Artikel 14

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen, maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredend lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 15 hierna.

Artikel 15

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot váór de tijd waarop de vennootschap moet eindigen overeenkomstig artikel 4. Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd váár het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen. Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikelen 10 en 12 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

eq,

Artikel 16

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 17

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 15.

Artikel 18

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vereffenaar. Zijn benoeming en de bevoegdheid van de vereffenaar worden geregeld door het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar zal het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat hij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeft te vragen.

Artikel 19

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikelen 10 en 12. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Artikel 20

Overgangsbepalingen: het eerste boekjaar begint te lopen vanaf het moment dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering vindt aldus plaats in juni 2015.

Opgemaakt te Westerlo op 18112/2013 in drie exemplaren, waarvan elke partij erkent één origineel te hebben ontvangen, en een derde exemplaar dient om ter registratie aangeboden te worden.

Jess Van Weert Koen Peeters

Oprichter Oprichter

Voor,-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/04/2015
ÿþ Mod Word 11,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u II

i



" Neeree~iegd ter grixt'le van de

RECH11-à.:1 r''; 'r Al":" -" ~ ., ^UANUEL

3 0 1M 2015

ANTWERi~,~,iffre--.4., A w11,1vHOÜT I.» ifriSFiar



Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerders wordt de maatschappelijke zetel en het exploitatieadres van de vennootschap vanaf 16 maart 2015 verplaatst naar

Zammelseweg 4 A -2449 Geel.

De vestigingseenheid te Augsut Cannaertstraat 75 - 2260 Westerco houdt dan ook op te bestaan.

Wordt aangesteld als bijzondere lasthebber de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accolade met zetel te 2070 Zwijndrecht, Dorp Oost 63, vertegenwoordigd door de heer Johan luitven, wonende te 2960 Brecht, Lage Vlier 8, met recht van Indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij het Ondememingstoket en de diensten van de Federale Overheidsdienst Financiën, teneinde alle aanvragen, Inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te vorderen.

Peeters Koen

zaakvoerder

0544.950.255

GROEP DELJCIOUS

VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

AUGUST CANNAERTSSTRAAT 75 - 2260 WESTERLO

Bijlffgéïi"liir lialrelgisch S£á tsbràk _ Iû1i472Üi5 _ Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van jruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
GROEP DELICIOUS

Adresse
AUGUST CANNAERTSSTRAAT 75 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande