GROEP DOM

Divers


Dénomination : GROEP DOM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 808.795.502

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 31.07.2014 14384-0425-012
08/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 30.04.2013 13111-0169-012
18/04/2013
ÿþI

mad 11.1

LLuik B i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lUI 11 NI





J

Ondernemingsnr : 808.795.502 Benaming (voluit) : GROEP DOM Neefr"i'"'t },r nrij'fie Von de RethtburlK

van ífoopaiii::+4i i. Qrifwerpen,,~9APR. 'nl

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : te 2550 Kontich, Hondstraat 8

Onderwerp akte : PARTIÈLE SPLITSING DOOR OPRICHTING - KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen,;; Broederminstraat 9, op achtentwintig maart tweeduizend dertien, v(5ór registratie uitgereikt, met als enig doel;; te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene _; vergadering van de vennoten van de commanditaire vennootschap op aandelen "GROEP DOM", gevestigd te;; 2550 Kontich, Hondstraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen mets; ondernemingsnummer 0808.795.502, onder meer beslist heeft

1) tot goedkeuring van de partiële splitsing van de vennootschap door overdracht van de in het splitsingsvoorstel beschreven activa- en passivavermogensbestanddelen naar de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELBANI", waarvan de zetel gevestigd zal zijn te 2550 Kontich, Koningin Astridlaan 1, bus 2, en dit tegen uitreiking van TIENDUIZEND (10.000) volgestorte aandelen van de!' nieuw opgerichte vennootschap "ELBANI",

:z De overgang geschiedt op basis van de balans afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf.

Alle rechten, plichten en verbintenissen verbonden aan de aan de nieuw op te richten vennootschap; toegewezen activa- en passivavermogensbestanddelen worden vanaf achtentwintig maart tweeduizend dertien!, overgenomen door de nieuw opgerichte vennootschap. I)e datum vanaf welke de verrichtingen van de toegewezen activa- en passivavermogensbestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuw;, opgerichte vennootschap wordt vastgesteld op één oktober tweeduizend en twaalf.

lee datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst gaat in op achtentwintig; maart tweeduizend dertien bij de oprichting van de nieuwe vennootschap.

2) De partiële splitsing werd verwezenlijkt, zoals ook blijkt uit de akte van oprichting van de nieuwe`: r vennootschap "ELBANI", welke akte eveneens op achtentwintig maart tweeduizend dertien werd verleden.

3) ingevolge de partiële splitsing werd het kapitaal van de inbrengende vennootschap verhoudingsgewijze; verminderd met een bedrag van DRIEHONDERD TWEEËNZESTIGDUIZEND ZESHONDERD ZEVENENZEVENTIG EURO ZESENZEVENTIG CENT (¬ 362.677,76) om het brengen van EEN MILJOEN ACHTHONDERD TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 1.820.000,00) op EEN MILJOEN'' VIERHONDERD ZEVENENVIJFTIGDUIZEND DRIEHONDERD TWEEËNTWINTIG EURO,' VIERENTWINTIG CENT (¬ 1.457.322,24), zonder vernietiging van aandelen maar door vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

4) tot aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de voorgaande kapitaalvermindering als volgt:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt EEN MILJOEN VIERHONDERD ZEVENENVIJFTIGDUIZEND," DRIEHONDERD TWEEËNTWINTIG EURO VIERENTWINTIG CENT (¬ 1.457.322,24) en is verdeeld DUIZEND ACHTHONDERD TWINTIG (1.820) aandelen zonder vermelding van nominale waarde",

5) tot schrapping van de twee laatste alinea's van artikel 24 van de statuten en tot vervanging van de tekst van de eerste alinea van artikel 25 van de statuten door de volgende tekst: "Om tot een algemene vergadering te ; worden toegelaten moeten de aandeelhouders de zaakvoerder(s) tenminste vijf dagen vóór de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering".

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diensten van de B.T,W, wordt volmacht, met het recht op indeplaatsstelling, gegeven aan de heer Danny Coone, accountant belastingconsultent, met kantoor te 2000 Antwerpen, Plantinkaai 10, bus 1.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

11t. in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11181111 111111111 N

*12191876*

bet

a2

Be Sta;

fleetgelegcl tef gr3'{ee ne de Rechfáod Van ffospliaodel Aekrsrpcn, op

16 t14V. "17-

Griffie

Ondernemingsnr : 0808.795.502

Benaming

(voluit) : Groep Dom

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Hondstraat 8, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging van het voorstel van partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap van 9 november 2012, waarbij een deel van het vermogen van Groep Dom Comm.VA, met inbegrip van de rechten en verplichtingen die hierop betrekking hebben, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, op de nieuw op te richten vennootschap overgaat, in toepassing van art. 743 W. Venn.

B.Rechtsvorm  naam  doel  zetel

a.De partieel te splitsen vennootschap

Groep Dom Comm. VA heeft haar maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Hondstraat 8 en heeft als ondernemingsnummer 0808.795.502.

Groep Dom Comm. VA heeft, krachtens artikel 4 van haar statuten, tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1.Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoor, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)publiekrechtelijk statuut;

2.Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3.Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doek te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen",

De maatschappelijke benaming van de verkrijgende vennootschap zal "ELBANI", luiden. De vennootschap zal worden opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

b.De verkrijgende vennootschap

ELBANI bvba zal haar maatschappelijke zetel vestigen te 2550 Kontich, Koningin Astridlaan 1 Bus 2,

ELBANI bvba zal, overeenkomstig artikel 4 van haar statuten, tot doel hebben:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1.Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoor, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)publiekrechtelijk statuut;

2.Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3.Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doek te bevorderen, Deze lijst is exemplatief en niet beperkend,.

C.Datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht

" worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap

De zaakvoerder stelt voor om de datum vanaf dewelke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap Groep Dom Comm. VA boekhoudkundig geacht zullen worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap ELBANI bvba, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap Groep Dom Comm. VA dat naar de voormelde verkrijgende vennootschap ELBANI bvba overgaat, vast te stellen op 1 oktober 2012.

D.Datum vanaf welke de uitgereikte aandelen in de verkrijgende vennootschap recht geven op deelname in de winst van de verkrijgende vennootschap, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen zullen recht geven in de winst van de verkrijgende vennootschap vanaf haar

oprichting.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

E.Ruilverhouding van de aandelen bij de overgang van een gedeelte van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap naar de verkrijgende vennootschap - Opleg

z

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen van de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap ELBANI bvba zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van Groep Dom Comm. VA, met name de heer Danny Dom en de heer Steve Dom.

Naar aanleiding van de partiële splitsing door oprichting zal ELBANI bvba overgaan tot de uitreiking van 6.571 aandelen aan de heer Danny Dom, en tot de uitreiking van 3.429 aandelen aan de heer Steve Dom.

F.Wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap zullen worden uitgereikt

Binnen tien werkdagen na de publicatie van het splitsingsbesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

nodigt het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap ELBANI bvba de aandeelhouders van de partieel

te splitsen vennootschap Groep Dom Comm. VA uit om op datum als gemeld in de uitnodiging aanwezig te zijn

op de zetel van de verkrijgende vennootschap.

Op deze gelegenheid tekent het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap, ELBANI bvba, in het

register van aandelen op naam van de verkrijgende vennootschap de volgende gegevens aan:

- de identiteit van elke aandeelhouder van de te splitsen vennootschap;

- het aantal aandelen van de verkrijgende vennootschap dat aan hem toekomt;

- de datum van het splitsingsbesluit.

Deze inschrijving wordt door het bestuursorgaan namens de verkrijgende vennootschap en door de

aandeelhouder of zijn gemachtigde ondertekend.

G.De bezoldiging aan de commissaris

Op grond van artikel 749 Wetboek van vennootschappen zal aan de aandeelhouders worden voorgesteld om afstand te doen van de verslagen bedoeld in artikel 745 en 746 Wetboek van vennootschappen. Bijgevolg wordt geen bedrag bepaald voor de bezoldiging die aan de commissaris zou moeten worden toegekend voor het opstellen van het in artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag.

H.Bijzondere voordelen toegekend aan de zaakvoerder van de partieel te splitsen vennootschap en aan de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap

Noch aan de statutaire zaakvoerder van de te splitsen vennootschap, noch aan de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap, worden bijzondere voordelen toegekend,

(.Rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Aangezien er geen houders van aandelen van de partieel te splitsen vennootschap bestaan die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, is de vermelde informatieverstrekking niet van toepassing en zonder voorwerp,

J.Nauwkeurige beschrijving en verdeling van de activa en passiva van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap die worden afgesplitst en overgaan naar de verkrijgende vennootschap

De volgende activa en passiva zullen in het kader van de voorgestelde partiële splitsing overgaan op de verkrijgende vennootschap.

ACTIVA

Aandelen VOSSEMEREN NV : 4.929.753,90 EUR

Aandelen KOBAU NV ; 812.050 EUR

PASSIVA

R/C Danny Dom : 4.550.996,73 EUR

R/C Vossemeren : 966.049 EUR

R/C Kobau : 95.730 EUR

NETTO ; 929,828,20 EUR

Wat de verdeling van het fiscaal eigen vermogen van Groep Dom Comm. VA betreft, zat toepassing gemaakt worden van art. 213 W.I.B. 1992, luidens hetwelk de nieuw op te richten vennootschap ELBANI bvba een deel van het gestort kapitaal, de belaste reserves en de vrijgestelde reserves van Groep Dom Comm. VA zal verkrijgen, in verhouding tot de fiscale nettowaarde van de verkregen bestanddelen.

n e ,

s Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Aldus bedraagt de boekhoudkundige netto-waarde van de activa- en passivabestanddelen van de partieel te ' splitsten vennootschap Groep Dom Comm. VA die zullen overgaan naar de verkrijgende vennootschap ELBANI ; bvba volgens de tussentijdse cijfers afgesloten per 3019/2012: 929.828,20 EUR.

De te betalen kosten en lasten van de partiële splitsing komen ten laste van de partieel te splitsen vennootschap Groep Dom Comm. VA.

Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en alle activa- of passivabestanddelen die later zouden worden ontdekt, zullen volledig worden toebedeeld aan de partieel te splitsen vennootschap Groep Dom Comm. VA, dit evenwel in zoverre zij niet specifiek toerekenbaar zijn aan activa- of passivabestanddelen die naar de verkrijgende vennootschap ELBANI bvba overgaan.





De streefdatum voor de goedkeuring van het splitsingsvoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van Groep Dom Comm. VA en van de verkrijgende vennootschap is 27 december 2012,

K. Volmacht

De zaakvoerder van Groep Dom Comm; VA verleent hierbij een bijzondere volmacht aan de heer Bernard ' Van Viierden, advocaat, en/of mevrouw Delphine Noré, advocaat, afzonderlijk handelend, met de mogelijkheid , van indeplaatsstelling, om, afzonderlijk handelend en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, uiterlijk op 13 november 2012 over te gaan tot het neerleggen van dit splitsingsvoorstel ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge Opgemaakt in vier (4) exemplaren te Kontich, op 9 november 2012,'

Danny Dom

Statutair Zaakvoerder





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 04.03.2011, NGL 01.05.2011 11098-0307-010
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 06.03.2015, NGL 31.08.2015 15570-0308-012

Coordonnées
GROEP DOM

Adresse
HONDSTRAAT 8 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande