GROEP M

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROEP M
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.190.750

Publication

09/08/2013
ÿþ

L`~~ ~IB1



"13125578*

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

31 -07- 2013

Ft~~l~~~ ~evan~~TBANK ~~ KOOPHANeflp MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : FJ 3 .9 o ` So

Benaming !

(voluit) : GROEP M

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2560 NIJLEN, LOMBARDSTRAAT 46

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S)

Tekst

Er blijkt uit een akte verleden voor ons notaris Meester Nathalie Vereist, met standplaats te Nijlen, op 29 juli 2013, aangeobden ter registratie dat:

De heer MOERBEEK, Luc Nathalie Guillaume, geboren te Merksem op 19 januari 1970, nationaal nummer; 70.01.19-203.25, uit de echtgescheiden, verklarend een verklaring tot wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonend te 2560 Nijlen, Lombardstraat 46

Dat hij een vennootschap heeft opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam GROEP M, met zetel van de vennootschap te 2560 Nijlen, Lombardstraat 46, waarvan het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal dertigduizend euro bedraagt en verdeeld is in 300 (gelijke) aandelen.

De comparant verklaart en erkent op de totaliteit van de 300 aandelen in te tekenen (of te hebben ingetekend) aan de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel, hetzij voor dertigduizend euro (¬ 30.000,00).

Hij verklaart en erkent dat aldus het gehele kapitaal is geplaatst en dat hij de totale geldelijke inbreng heeft volgestort zodat de vennootschap vanaf haar bestaan als rechtspersoon de beschikking heeft over de som van dertigduizend euro (¬ 30.000,00).

Voormeld bedrag werd voorafgaandelijk aan de oprichting van deze vennootschap geplaatst (bij storting of door overschrijving) op een bijzondere rekening bij Record Bank NV geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd door voormelde instelling op 29 juli 2013 .

ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2560 NIJLEN, Lombardstraat 46,

DOEL De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening els in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in sa-menwerking met derden:

Alle daden van beheer, bijstand en management zowel bij wijze van managementadvies, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereen-komst, zonder dat deze opsomming beperkend is, evenals het verlenen van allerhande adviezen.

Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan particulieren, bedrijven, onderne-mingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikke-ling van hun beroepsactiviteiten.

Alle activiteiten inzake verzekeringen van aile aard, kredieten en financieringen, zowel als agent en makelaar.

Alle activiteiten als zelfstandig tussenpersoon in handel.

Aanmaken, aankopen, verkopen en beheren van adres- en gegevensbestanden, alsook alle mailactiviteiten in de meest ruime zin,

De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of

aanhouden in bestaande en nog op te richten maatschappijen en vennootschappen.

Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhu-ren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroe-rende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin.

Deze opsomming is voorbeeldgevend en geenszins beperkend.

Daartoe mag de vennootschap aile roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen ver-gemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelf door samen-smelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennoot-schappen uitoefenen. DUUR De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

BESTUUR De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijds-duur door haar vast te stellen

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder van onderhavige vennootschap wordt be-noemd, is die rechtspersoon verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger / natuurlijk persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (in naam en voor rekening van de rechtspersoon).

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien onderhavige vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een (andere) vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoe-men toe aan het bestuursorgaan.

ALGEMENE VERGADERING De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de derde vrijdag van de maand juni om 18.00 uur.

BOEKJAAR Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder een

inventaris en een jaarrekening op. Hij stelt een verslag op, jaarverslag genoemd, voor zover de wet dit vereist. VERDELING Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden

voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. En onmiddellijk na voorgaande oprichting beslist de enige oprichter:

- dat de vennootschap zal bestuurd worden door twee zaakvoerders;

- dat als zaakvoerders benoemd of aangesteld worden voor onbepaalde duur, te rekenen en met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

* de heer Moerbeek Luc, voornoemde oprichter;

* mevrouw Moons Greta, geboren te Heist-op-den-Berg op 9 december 1968, wonend te 2560 Nijlen, Lombardstraat 46.

die beiden verklaren en bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die beiden verklaren het mandaat te aanvaarden.

- dat het mandaat van de heer Moerbeek Luc bezoldigd is;

- dat het mandaat van mevrouw Moons Greta onbezoldigd is zolang een algemene vergadering geen

bezoldiging heeft toegekend.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend vijftien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op

éénendertig december tweeduizend veertien. 2, Verklaring in verband met de aanstelling van een

commissaris,

De voornoemde oprichter verklaart dat op basis van ter goeder trouw verrichte schattingen de vennootschap zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12 paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen.

Derhalve Is de vennootschap overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht een commissaris aan te stellen. Elke vennoot zal individueel het toezichtrecht uitoefenen overeenkomstig de wettelijk bepaalde modaliteiten.

3. De oprichter stelt als bijzondere gevolmachtigde(n) aan: BDO Juridische Adviseurs, burgerlijke CVBA te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van die inschrijving, en op de eventuele invoering van vestigingseenheden, eventueel met het oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en verder om al het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten en eventueel met het oog op alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

4. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de oprichter uitdrukkelijk alle daden, rechten en verbintenissen gesteld vanaf 15 juli 2013 tot op heden die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting werden aangegaan, uitdrukkelijk over te nemen, te bekrachtigen en uit te voeren, doch onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4, eerste lid, van het Wetboek van Vennootschappen.

Ondergetekende notaris heeft de vennootschap erop attent gemaakt dat het aangewezen is om alle daden en verbintenissen gesteld vanaf heden tot op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid,

f

aangegaan voor rekening van onderhavige vennootschap als toekomstige rechtspersoon onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte of he uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen, uitdrukkelijk door de vennootschap als rechtspersoon over te nemen en te bekrachtigen binnen twee maanden na voormelde neerlegging.

1V. VASTE VERTEGENWOORDIGER.

Voornoemde aangestelde zaakvoerder beslist hierbij om, ingeval onderhavige opgerichte vennootschap zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder} of zaakvoerder in een andere vennootschap, de heer Luc Moerbeek aan te stellen als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Nathalie Vereist,

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GROEP M

Adresse
LOMBBARDSTRAAT 46 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande