GROND & TUINWERKEN VERBRUGGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROND & TUINWERKEN VERBRUGGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.804.226

Publication

01/04/2014
ÿþMotl Wortl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i; i NIII~~NIIIIIIII~IN

*1A070636*

Ondernemingsnr : 0537.804.226

Benaming

(voluit) : GROND & TUINWERKEN VERBRUGGEN BVBA

(verkort) '

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KOEKOEKSTRAAT 55 TE 2630 AARTSELAAR

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Ingevolge de bijzondere algemene vergadering van dd, 4 maart 2014 werd beslist dhr. Geuens Walter,' Leugstraat 82 te 2630 Aartselaar te ontslaan als zaakvoerder op 31/12/2013, Aan hem wordt kwijting verleend voor de door hem in de loop van het afgesloten boekjaar vervulde opdracht. Dhr. Verbruggen Luc, Koekoekstraat 55 te 2630 Aartselaar wordt benoemd tot zaakvoerder vanaf 1/112014. Met unanimiteit van stemmen worden deze wijzigingen aanvaard.

VERBRUGGEN Wannes,

Zaakvoerder.

geeirgelsgd fer grec vr- ' e'Pchthfi rre geophrreAi te

1 9 MRT 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vernielden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/09/2013
ÿþte

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belglsc17 Staatsblad

1

11111811111011111

*13138452*

Ondernemingsar go

Benaming `~[

(voluit) : GROND & TUINWERKEN VERBRUGGEN BVBA {verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2630 AARTSELAAR, Koekoekstraat 55.

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING:

Er blijkt uit een akte verleden op achtentwintig augustus tweeduizend dertien voor Emmanuetle Riems, notaris-plaatsvervanger, aangesteld in vervanging van André Costa, notaris met standplaats te Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver), bij beschikking van de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg te Mechelen in datum van 31 juli 2013, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1° De heer GEUENS Walter Valentinus Joannes, wonende te 2630 Aartselaar, Leugstraat 82, en;

2° De heer VERBRUGGEN Wannes Frans Maria, wonende te 2630 Aartselaar, Koekoekstraat 55.

ALS VOLGT:

1) Naam: " GROND & TUINWERKEN VERBRUGGEN BVBA ";

2) Maatschappelijke zetel: 2630 Aartselaar, Koekoekstraat 55 ;

3) Duur: on bepaald vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel ;

4) Doel: de vennootschap heeft tot doel:

het aannemen en uitvoeren van alle grondwerken, wegenwerken, tuinwerken, landbouwwerken, riolerings-en leidingswerken, dit alles in de meest ruime zin van het woord;

- de groot- en kleinhandel, de import en export van planten, land- en tuinbouwproducten, bouwmaterialen, bestrating en dit alles in de meest ruime zin van het woord;

- de uitbating van een boomkwekerij, landbouwbedrijf en/of tuinbouwbedrijf en dit in de meest ruime zin van het woord;

- de verhuur van grondbewerkingsmachines, landbouwmachines en tuinbouwmachines en dit alles in de meest ruime zin van het woord;

het vervoer van grond en goederen, zowel in binnen- als in buitenland, evenals het verlenen van alle diensten dienaangaande; het opslaan van goederen en logistieke ondersteuning hiervan;

het optreden als studie, organisatie- en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, aile verrichtingen van projectmanagement en coördinatie en het voeren van de directie over andere ondernemingen en dit alles in de meest ruime zin van het woord;

het beheer en de participatie in andere ondernemingen;

het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van aile onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur inzake onroerende goederen van alle aard, al dan niet gemeubeld en/of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële (inbegrepen de financiering) verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel bevorderen, uitbreiden of vergemakkelijken.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van ander: vennootschappen of bedrijven met een gelijkaardig of verwant doel of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig of dienstig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, participatie of op gelijk welke andere wijze,

Neergelegd Ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

AUG 2015

Griffie

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterendo notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

5) ' Kapitaal. het maatschappelijk kapitaal van 'de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND' ZESION' DERD EURO (18.600,00-EUR) en is volledig geplaatst. Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde; ieder aandeel hebbende een fractiewaarde van één/honderdste (11100ste) van het maatschappelijk kapitaal of vermogen.

6) Inbreng geschiedde tot beloop van drieduizend zevenhonderdtwintig euro (3.720,00-EUR) door geldelijke inbreng en tot beloop van veertienduizend achthonderdtachtig euro (14.880,00-EUR) door inbreng in ' natura van materiële vaste activa-bestanddelen, zijnde installaties, machines, uitrusting en meubilair. Aile aandelen werden volledig volgestort.

Aangaande de inbreng in natura luiden de besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor letterlijk als volgt:

'Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng met gemengde vergoeding, van de bestanddelen uit de handelsactiviteit van de Heer Wannes VERBRUGGEN, die geschiedt aan de hand van de situatie per 1 juif 2013, verklaar ik zonder voorbehoud dat:

1, De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

2. De oprichter, toekomstige zaakvoerder, is verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen vermogensbestanddelen.

3. De beschrijving van de bij de oprichting van de BVBA GROND & TUINWERKEN VERBRUGGEN in te brengen vermogensbestanddelen beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

4. De kost van de verkrijging door de BVBA GROND & TUINWERKEN VERBRUGGEN .van de over te

dragen activa bedraagt ¬ 36.900,00.

5.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor deze inbreng met gemengde vergoeding betreft:

" 80 volgestorte aandelen van de BVBA GROND & TUINWERKEN VERBRUGGEN met elk een gelijke fractiewaarde van 11100ste van liet kapitaal (aanvankelijke fractiewaarde ¬ 186,00 per aandeel). Deze aandelen komen toe aan de Heer Wannes VERBRUGGEN.

" Een inschrijving op een rentedragende lopende rekening in de boeken van de vennootschap op naam van en in het voordeel van de Heer Wannes VERBRUGGEN voor een bedrag van ¬ 22.020,00. De rente op deze rekening wordt bepaald op basis van de marktrente en in overeenstemming met de fiscale bepalingen dienaangaande. Dit bedrag komt toe aan de Heer Wannes VERBRUGGEN.

6. De door partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en telden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal (80) en de fractiewaarde (aanvankelijke fractiewaarde ¬ 186,00 per aandeel) van de toegekende aandelen, verhoogd met een inschrijving van een bedrag van ¬ 22.020,00 op een rentedragende lopende rekening in de boeken van de vennootschap in het voordeel van de Heer Wannes VERBRUGGEN.

7.1k wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kortenberg, 20 augustus 2013 (getekend) Michel Wera, Bedrijfsrevisor."

7) Bestuur. door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders worden benoemd of ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte..

8) Jaarvergadering: wordt gehouden op de derde dinsdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerst volgende werkdag. De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend vijftien.

Er zijn geen statutaire bepalingen inzake de voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen en de uitoefening van het stemrecht, zodat de wet en de gebruiken ter zake van toepassing zijn.

9) Boekjaar: begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op achtentwintig augustus tweeduizend dertien en eindigt op éénendertig

december tweeduizend veertien.

10) Aanleggen reserves - winstverdeling - verdeling na vereffening:

Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige waardeverminderingen, de voorzieningen en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending en in voorkomend geval de uitbetaling van het saldo wordt beslist bij besluit van de algemene vergadering.

Er zijn geen bijzondere statutaire bepalingen inzake de verdeling na vereffening, zodat de wet en de

" gebruiken ter zake van toepassing zijn en ieder aandeel een gelijk deel heeft in het overblijvend saldo na de vereffening.

11) Benoeming: tot gewone zaakvoerders werden aangesteld voor onbepaalde duur:

al de heer GEUENS Walter Valentinus Joannes, voornoemd;

bI de heer VERBRUGGEN Wannes Frans Maria, voornoemd;

die hun aanstelling hebben aanvaard,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, enkel bestemd voor neerlegging ter griffie van de Rechtbank van

koophandel.

DE NOTARIS-PLAATSVERVANGER.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

4 Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 29.07.2015 15366-0348-012

Coordonnées
GROND & TUINWERKEN VERBRUGGEN

Adresse
KOEKOEKSTRAAT 55 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande