GROUNDWATER TECHNOLOGY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROUNDWATER TECHNOLOGY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.903.256

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.05.2014, NGL 30.06.2014 14254-0492-015
20/11/2014
ÿþOndememingsnr : 0844.903.256

' Benaming (voluit) : Groundwater Technology

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Frankrijklei 107 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

De zaakvoerder beslist om per 23/10/2014 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar

" LUCHTSCHIPLAAN 8 bus 2 - 1170 BRUSSEL.

De Zaakvoerder geeft een volmacht aan Tax Consult NV, vertegenwoordigd door de Heer Claeys Philippe met bevoegdheid tot in de plaats stelling, Luchtschiplaan nr, 8, 1170 Brussel, voor het vervullen van de formaliteiten aangaande deze zetelwijziging. Het betreft de BTW formaliteiten, de publicatie in het Belgisch Staatsblad en de aanpassing bij de Kruispuntbank van ondernemingen.

Yvo VEENIS

Zaakvoerder

Mod POP 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

R rhthankvankoophandel

Antwerpen

10 Nov. 201

afdeling Antwerpen

Griffie

4.

op de laatste bi :Van Lûik-É Verinetden-: ' kïëcto`;`Náam oh üóèdán`igh-edüán-de lierarnoi1ièrende n6Ëaris, hetirVán dë'pèrso(à)rï(énï

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

d al In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







J111111111 ge55e 2.20C1. 2013









Griffie



Ondernemingsnr : 0844.903.256

Benaming

(voluit) : Groundwater Technology

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fernand Bernierstraat 15, 1060 Sint-Gillis ( bij-Brussel)

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de beslissing van de algemene vergadering dd. 30/09/2013

Op de algemene vergadering dd. 30/09/2013 werd volgende beslissing genomen:

Vanaf 01/04/2013 wijzigt de maatschappelijke zetel van de onderneming van Fernand Bernierstraat 15,

1060 Sint-Gillis ( bij-Brussel) naar Frankrijklei 107, 2000 Antwerpen

Bijlamoen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend uittreksel,

Veenis Yvo

Zaakvoerder







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

13/04/2012
ÿþrdr mod 11.1



In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- \1\1,12072700* BRUSsI2 ave. 2012

behoudel

aan het

Belgisch

Staatsblat

Griffie



;1Ondernemingsvr

OYZY o3 SV

Benaming (voluit) : GROUNDWATER TECHNOLOGY

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : FERNAND BERNIERSTRAAT 15

1060 Sint-Gillis

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 19 maart 2012, blijkt :; dat zijn verschenen :

ii De besloten vennootschap naar Nederlands recht "GT Holding", met maatschappelijke zetel te Delft;

(Nederland) en gevestigd te Sheffieldstraat 13, 3047 AN Rotterdam, (Nederland), ingeschreven in het; handelsregister van de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 27303677,

Overeenkomstig artikel 19 van haar statuten hier vertegenwoordigd door haar directeur, de besloten! ;, vennootschap naar Nederlands recht "Gimmick", met maatschappelijke zetel te Krimpen aan de Lek; ; (Nederland) en gevestigd te Rijsdijk 51, 2931 AW Krimpen aan de Lek (Nederland), ingeschreven in het! handelsregister van de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 24419494, alhier! ;; vertegenwoordigd door haar directeur, de heer VEENIS Yvo Marco Maria met Nederlandse nationaliteit,. ;; paspoortnummer: NY8BPH961, geboren te Veendam (Nederland) op 29 december 1959, wonende te Rijsdijk ;; 51, 2931 AW Krimpen aan de Lek (Nederland).

De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Groundwater Technology", met maatschappelijke zetel! ;; te Delftechpark 9, 2628 XJ Delft (Nederland) en gevestigd te Sheffieldstraat 13, 3047 AN Rotterdam,; (Nederland), ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer,

;27241726, ;

Overeenkomstig artikel 13 van haar statuten hier vertegenwoordigd door haar directeur, de heer VEENIS! Yvo voornoemd.

Welke comparanten, aanwezig en vertegenwoordigd zoals gezegd, ondergetekende Notaris verzocht; hebben in een authentieke akte vast te stellen dat zij een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten onder de benaming GROUNDWATER TECHNOLOGY, met maatschappelijke; ;; zetel te 1060 Sint-Gillis (Brussel), Fernand Bernierstraat 15, en waarvan het kapitaal achttienduizend; zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt, verdeeld in honderdtwintig (120) aandelen, zonder vermelding van; ;j nominale waarde, die elk één/honderdtwintigste (1/120ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Doel.

;

De vennootschap heeft tot doel, in de Europese Gemeenschap en buiten de Europese Gemeenschap, in! ; eigen naam en voor eigen rekening of in samenwerking met anderen:

- Het verlenen van diensten met betrekking tot het verbeteren van het milieu, met inbegrip;

van  doch niet beperkt tot  Lucht, bodem en water.

Het uitvoeren of laten uitvoeren van milieustudies, bodemsanering en het begeleiden en opstellen van milieuvergunningsaanvragen, milieucoördinatie en toegepaste landschapsarchitectuur. ;

De coördinatie, het ontwerpen, de begeleiding en het uitvoeren van alle saneringswerken in; de ruimste zin van het woord alsook het aanbieden van tijdelijke en definitieve oplossingen ter; verwerking of reiniging van verontreinigde en niet verontreinigde gronden en afvalstoffen alsook;

verontreinigd water en lucht of andere gasmengsels. ;

De coördinatie, het ontwerpen, de begeleiding en het uitvoeren van alle werken in de; ruimste zin van het woord met betrekking tot verbetering of verandering van bodem, water en lucht of; andere gasmengsels alsook het aanbieden van tijdelijke of definitieve oplossingen in dit verband,

Het verlenen van advies en bijstand inzake saneringsdossiers, in de ruimste betekenis. ;

" Het ontwikkelen van technieken en processen met betrekking tot bodemsanering alsmede;

met betrekking tot zuivering of verbetering van bodem, water en lucht of gasmengsels. ;

- De ontwikkeling, aan-/verkoop, huur en verhuur, leasing en opslag van alle producten,;

materialen en apparatuur al dan niet verbonden aan activiteiten van bodemsanering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

13/04/2012

mod 11.4

Het uitvoeren van marktonderzoeken, zowel in België als het buitenland, onder gelijk welke' vorm, participaties verwerven en aanhouden in vennootschappen en ondernemingen.

Het bevorderen van de bewustwording, deskundigheid en duurzame en leefbare oplossingen voor problemen en risico's inherent en gelieerd aan de activiteiten hierboven vermeld.

De vennootschap mag alle octrooien, licenties, handelsmerken, auteursrechten, know-how en andere intellectuele eigendomsrechten of aanverwante immateriële duurzame activa verwerven, ontwikkelen, kopen en verkopen of op andere wijze aanbieden of exploiteren die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelomschrijving of activiteiten verband houden en die bijdragen tot haar ontwikkeling,

Het voor eigen rekening, als lasthebber of concessionaris, als makelaar of vertegenwoordiger en voor rekening van anderen optreden en verrichten van alle diensten en handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de doelomschrijving of de activiteiten van de vennootschap.

Het opnemen van mandaten in vennootschappen en verenigingen.

Het borgstellen ten gunste van vennootschappen waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks deelneemt op welke wijze ook of ten gunste van derden mits de vennootschap daarbij een belang heeft.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, inclusief de zakelijke rechten verbonden aan deze laatsten voor zover van toepassing, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over aile verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen of waarborgen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in De Europese Gemeenschap of daarbuiten, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in de wettelijke bepalingen inzake vennootschappen. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel. De vennootschap mag op eender welke wijze belangen nemen in of deelnemen aan het bestuur van verrichtingen, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf te bevorderen, haar basisproducten te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts magen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Bevoegdheden van de zaakvoerders.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Biieenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op zesentwintig mei van elk jaar om veertien uur, ook wanneer deze datum een weekend- of feestdag blijkt.

De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten die één/vijfde van het kapitaal bezitten erom vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voorzitterschap - Beraadslaging

ledere algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij diens ontstentenis, door de

vennoot die het hoogst aantal aandelen bezit.

Behoudens in de gevallen bij wet voorzien, beraadslaagt en besluit de vergadering op geldige wijze,

ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op de eerste januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de

zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake,

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s).

Algemene Vergaderinq

De comparanten, hier aanwezig, verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te

komen en neemt, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten

1. Afsluiting eerste boeklaar - Eerste jaarvergaderinq.

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend

dertien. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg in mei tweeduizend veertien gehouden worden.

2, Benoeming zaakvoerder.

De algemene vergadering stelt aan tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur;

De besloten vennootschap naar Nederlands recht "GT Holding", voornoemd met

ondernemingsnummer 0844.461.907, met vaste vertegenwoordiger "Lunel B.V,"

De heer VEENIS Yvo, voornoemd, ingeschreven in het rijksregister bis onder nummer

59.52.29-079-72.

Hier aanwezig en aanvaardend.

"Lunel B.V." voornoemd, wordt op haar beurt vertegenwoordigd door de Heer HELING Robert Karel,

geboren op 16/04/1972 te Borken (Duitsland)

Hun opdracht zal onbezoldigd uitgeoefend worden, tenzij andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

3. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat aile

verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, en aile activiteiten gevoerd in naam van de

vennootschap in oprichting, vanaf één september tweeduizend en elf, overgenomen zijn door de huidig

opgerichte vennootschap,

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

heeft.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde

rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

Bijzondere lastgeving

De zaakvoerder verklaart tot bijzondere lasthebber aan te stellen de naamloze venootschap TAX CONSULT

met maatschappelijke zetel te Luchtschiplaan 8,1170 Brussel, of de door haar gedelegeerde persoon, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verzekeren.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, aile verklaringen afleggen, aile akten en documenten ondertekenen, indeplaatsstellen, en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GROUNDWATER TECHNOLOGY

Adresse
FRANKRIJKLEI 107 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande