GROUP DADO 13

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROUP DADO 13
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.765.997

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.05.2014, NGL 30.06.2014 14269-0098-020
21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 14.06.2013 13187-0443-023
08/11/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Heergefegd ter griffie van de Rechfban" van Koophandel te Antwerpen, op

2 6 OKT. 2012

Griffie

III

Il *12182153*





Ondernemingsnr : 0895.765.997.

Benaming

(voluit) : "GROUP DADO 13"

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Arenbergstraat 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vaststelling van het ontslag van de statutaire zaakvoerder en van de plaatsvervangende statutaire zaakvoerder - Afschaffing van het statutair zaakvoerderschap en van het plaatsvervangend statutair zaakvoerderschap - Tussentijdse kwijting - Benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder - Statutenwijzigingen

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan KIEBOOMS, Geassocieerd Notaris te Antwerpen, op drieëntwintig oktober tweeduizend en twaalf;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROUP DADO 13", gevestigd te 2000 Antwerpen, Arenbergstraat 13, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0895.765.997 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1) Na vaststelling van het vrijwillig ontslag,

- als statutaire zaakvoerder, van de heer DONNÉ Eddy Eduard Marie Joseph, geboren te Antwerpen op 30

mei 1934, weduwnaar, wonend te 2970 's Gravenwezel, De Nachtegaal 5, en,

- als plaatsvervangende statutaire zaakvoerder, van mevrouw DONNÉ Nadine Joanna Renée, geboren te

Deurne (Antwerpen) op 23 juli 1966, ongeuwd, wonend te 2900 Schoten, Ransuildreef 8,

het statutair zaakvoerderschap en het plaatsvervangend statutair zaakvoerderschap in de statuten te

schrappen en bijgevolg de tekst van Artikel 7 -- Bestuur - Vertegenwoordiging. aan te passen, als volgt:

"1. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, ai dan

niet vennoten.

Enkel handelingsbekwame personen kunnen tot zaakvoerder worden aangesteld.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze rechtspersoon onder zijn

aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste

vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening

van de rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger dient een natuurlijk persoon te zijn.

2. Bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

3. Vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap geldig in en buiten rechte,

Wanneer de .vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht."

2) Om tussentijds kwijting te verlenen aan de ontslagnemende statutaire zaakvoerder voor zijn bestuur betreffende de periode ingaand op 1 januari 2012 en eindigend op heden, 23 oktober 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze tussentijdse kwijting heeft enkel gevolgen voor de fouten die door de ontslagnemende statutaire zaakvoerder aan de algemene vergadering werden gerapporteerd en die bijgevolg op vandaag aan de algemene vergadering bekend waren.

Bovendien maakt de algemene vergadering zich bij deze sterk om definitieve kwijting te verlenen voor het door de ontslagnemende statutaire zaakvoerder gevoerde beleid op de eerstkomende gewone algemene vergadering.

3) Om het aantal zaakvoerders vast te stellen op één (1) en om dienvolgens voor een onbepaalde termijn tot niet-statutaire zaakvoerder te benoemen; de heer CALUWAERTS Dirk Jozef Celine, geboren te Bornem op 12 oktober 1958, gehuwd, wonend te 2830 Willebroek, Ploegstraat 37.

Deze opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd.

Krachtens Artikel 7 - Bestuur - Vertegenwoordiging. van de statuten vertegenwoordigt iedere zaakvoerder, alleen handelend, de vennootschap geldig in en buiten rechte.

S4) Om het verouderd Artikel 11  Ontbinding  Vereffening. aan te passen aan de gewijzigde vennootschapwetgeving en bijgevolg de tekst van dit artikel te vervangen door de volgende tekst:

"1. Vereniging van alle aandelen

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk ontbonden wordt.

Wanneer deze vennoot een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet ontbonden wordt, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

2 Ontbinding

Tot de vrijwillige ontbinding van de vennootschap kan slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering van vennoten en mits naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

3. Benoeming van vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders, die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

Wanneer een rechtspersoon tot vereffenaar wordt benoemd, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen, ledere wijziging van deze aanwijzing moet warden bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

4. Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering nodig hebben, tenzij die algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

5. Wijze van vereffening

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

6. Verslaggeving en jaarrekening

De vereffenaars leggen in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening opgesteld aan het einde van de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar over aan de griffie van de rechtbank van koophandel, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient die omstandige staat slechts om het jaar te worden voorgelegd.

Elk jaar leggen de vereffenaars aan de gewone algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor, met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid. Elk jaar maken zij tevens een inventaris en de jaarrekening op.

De jaarrekening wordt openbaargemaakt met inachtneming van de wettelijke voorschriften ter zake.

7. Sluiting van de vereffening

Na afloop van de vereffening brengen de vereffenaars aan de algemene vergadering verslag uit over het

gebruik van de waarden der vennootschap en leggen haar de rekeningen met de stukken tot staving voor.

8. Bijzondere voorschriften voor vennootschappen in vereffening 1. Iedere wijziging van de naam van een vennootschap in vereffening is verboden.

2, Aile stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

3, Een besluit tot verplaatsing van de zetel van een vennootschap in vereffening kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de rechtbank van koophandel binnen wiens rechtsgebied de zetel van de vennootschap is gevestigd. De homologatie wordt bij verzoekschrift aangevraagd door de vereffenaar. Een

R"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

afschrift van het besluit tot homologatie door de rechtbank moet worden gevoegd bij de neerlegging van de akte'

houdende verplaatsing van de zetel."

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 23 oktober 2012, met in bijlage : gecoördineerde statuten, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 07.05.2012 12114-0124-024
13/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 09.05.2011 11107-0178-024
25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 18.06.2010 10202-0025-012
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.05.2015, NGL 29.07.2015 15366-0233-020

Coordonnées
GROUP DADO 13

Adresse
ARENBERGSTRAAT 13 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande