GROUPE 4 E S

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROUPE 4 E S
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 820.880.910

Publication

03/09/2014
ÿþmod 11.1

Voor-behoude aan het Belgiscl Staatsbh III

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nnexes du Moniteur belge

03/09/2014

elgisch Staatsblad

111

1,11!11111601

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 5 -08- 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

:Wier

Ondernemingsnr : 0820,880.910

Benaming (voluit) : Groupe 4 e S

(verkort)

Rechtsvorm : CVBA VSO

Zetel : Industrielaan 18 2250 Olen

Onderwerp akte :CVBA: ontbinding

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op 30 juni 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve venootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal oogmerk "GROUP 4 E S" onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit: Voorlezing verslagen.

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de extern; accountant, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 maart 2014.De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor; uiteengezet. De verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan en door de extern accountant, alsmede de staat', van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

Tweede besiuit: Ontbinding vennootschap.

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. Derde besluit: Aanstelling vereffenaar.

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie van de benoeming van de bevoegde rechtbank van koophandel: De heer HOLEMANS Ludovic, wonende te 2250 Olen, Industrielaan 18. De heer Holemans, voornoemd, wordt', eveneens aangesteld als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de vereffenaar te ondertekenen. De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Vierde besluit: Aanstellinca plaatsvervangende vereffenaar.

De vergadering beslist een plaatsvervangende vereffenaar aan te stellen die slechts in functie kan treden indien i de benoeming als vereffenaar van mevrouw Ludovic HOLEMANS, voornoemd, door de rechtbank van; koophandel niet wordt bevestigd of gehomologeerd. De plaatsvervangende vereffenaar is: mevrouw: HOLEMANS Dorien, wonende te 2200 Herentals, Schonendonk 1 A. De vergadering beslist dat de vereffenaar; zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen. Deze vereffenaar treedt slechts in functie onder de dubbele; opschortende voorwaarde van de niet-bevestiging of homologatie van de benoeming als vereffenaar van de heer Ludovic Holemans, voornoemd, door de rechtbank van koophandel én van de bevestiging of homologatie: door de rechtbank van koophandel van zijn benoeming ais vereffenaar.

Viifde besluit: VaststelIinq machten vereffenaar.

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast: de vereffenaar heeft de meest uitgebreide', macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de', handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een', voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of, hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris,op-te tnáken én mag zich houden aan de boeken van de vennootschap. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan 'Mn of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

, Zesde besluit: Wijziging statuten.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 111

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten ais volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen: vervanging van artikel 1 door de volgende tekst: "De vennootschap is een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met een sociaal oogmerk en is in vereffening. Haar benaming luidt 'Groupe 4 e S, in vereffening"" Vervanging van artikel 2 door de volgende tekst: "De vennootschap bestaat met ingang van 30 juni 2014, enkel nog voor haar vereffening?. Zevende besluit: Coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Achtste besluit: Volmacht accountant.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan "Van Havermaet Groenweghe Accountants", kantoorhoudende te 2440 Geel, Pas 257, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indepfaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Notaris Jan Van Ermengem

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

«~-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOor-

f erouden aa'n het Belgisch Staxtsbiad

20/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.10.2012, NGL 12.12.2012 12667-0381-015
08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.08.2011, NGL 02.08.2011 11376-0129-015
12/05/2015
ÿþOndernemingsnr : 0820.880.910

Benaming

(voluit) : Groupe 4 e S

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met een Sociaal Oogmerk - in vereffening

Zetel : Industrielaan 18 te 2250 Olen

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING

Blijkens de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 30 december 2014 werd:

- verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en alle aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

- beslist dat alle activa die de vennootschap in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van de vereffening (al dan niet bekend op heden), naar aanleiding van de sluiting van de vereffening thans worden toebedeeld aan de aandeelhouders en dit evenredig hun aandelenbezit.

De vereffenaar verklaart en verbindt zich ertoe de eventueel niet gekende schulden persoonlijk ten laste te nemen. Door deze verklaring neemt de vergadering der aandeelhouders de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met Sociaal Oogmerk "Groupe 4 e S", met zetel te 2250 Olen, Industrielaan 18, definitief opgehouden heeft te bestaan.

- beslist om de heer Ludovic HOLEMANS, zo voor het verleden als voor de toekomst, te bevestigen in zijn hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap, en om hem van zijn taak te ontheffen en hem volledige kwijting zonder voorbehoud noch reserve te verlenen.

- kwijting verleend aan de externe accountant, voor het mandaat uitgeoefend gedurende het behandelde boekjaar.

- beslist dat de vereffening als beëindigd wordt beschouwd en wordt afgesloten.

De vennootschap houdt op te bestaan met ingang van 30 december 2014.

- beslist dat alle maatschappelijke boeken en bescheiden zullen bewaard worden gedurende de wettelijke bewaringstermijn op het volgende adres: Industrielaan 18, 2250 Olen.

- volmacht verleend aan BVBA Cuypers Boekhouding-Fiscaliteit, met zetel te 2440 Geel, Pas 257, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de KBO alsmede bij de Administratie voor de BTW te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als voor vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Getekend, Ludovic HOLEMANS, vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mal Ward 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van ele-akte

liee5: leee' tfvr gceiii ne aio

ïi,.L+riCHTa?MP1 ,rAPT.4;+?0a x?F,iN73EL

3 0 APO, 2015

ANTI>reRrF.e ctbluxFs 'x.Ur;,íliouT De Griffier

rr

1111111.11111R11111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GROUPE 4 E S

Adresse
INDUSTRIELAAN 18 2250 OLEN

Code postal : 2250
Localité : OLEN
Commune : OLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande