GROVADI

Divers


Dénomination : GROVADI
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 836.184.342

Publication

18/06/2014
ÿþ Mcd Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

. Antwerpen

06 JUNI 2014

afddirnietwerpen



I

*14118715*

Vc betx aar Bei£ Staal

II

II

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0836184342

Benaming

(voluit) : Grovadi

(verkort):

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel Gasthuisstraat 3/IR - 2960 Brecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing zetel

Uit de notulen van het college van zaakvoerders dd 23 mei 2014 blijkt dat de zetel van de vennootschap per 1 juni 2014 verplaatst wordt naar

Schotensteenweg 76A

2960 Brecht

Aan de firma TBW Accountants BVBA, Driehoekstraat 48 te 2920 Kalmthout, wordt volmacht verleend met mogelijkheid tot indeplaatsstelling om wijzigingen aan te brengen inzake het ondernemingsloket.

Tevens wordt volmacht verleend aan TBW Accountants BVBA., Driehoekstraat 48, 2920 Karmthout, teneinde eventuele inschrijving en wijzigingen van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belastingen over de Toegevoegde Waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van aile fiscale administraties en diensten.

Van Dijck Frank Van Dijck Jan Van Dijck Jef

zaakvoerder zaakvoerder zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/05/2011
ÿþ MOG 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bF VI

E

SI

tef vu de

Iledobe raptiedel11Pmeipes

o. 11 ME! 2.11

Griffe elfel,

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Grovadi

0836. 184,.342.

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel Gasthuisstraat 3/1R - 2960 Brecht

Onderwerp akte : oprichting

Heden 26 april 2011 werd een Gewone Commanditaire Vennootschap opgericht tussen:

1.Van Dijck Frank wonende Tilburgbaan 61 te 2960 Brecht, N.N. 67.07.31-433-93, beherend vennoot 2.Van Dijck Jan wonende Tilburgbaan 61 te 2960 Brecht, N.N. 74.11.30-321-22 beherend vennoot 3.Van Dijck Jef wonende Gasthuisstraat 3/1R te 2560 Brecht, N.N. 84.01.24-417-52, beherend vennoot

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt "Grovadi"

De vennootschap bestaat vanaf heden en voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, ondercuratelestelling of onbekwaamverklaring van een vennoot. Zij kan slechts vroegtijdig worden ontbonden bij besluit per gewone meerderheid van de vennoten.

Inbreng:

Ter gelegenheid van de oprichting van deze vennootschap doen de beherende vennoten elk een inbreng van 100,00 EUR, sommen die zij ter beschikking stellen van de vennootschap op haar bankrekening. De vennootschap beschikt aldus bij haar oprichting over een werkingskapitaal van 300,00 EUR.

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Gasthuisstraat 3/1R te 2960 Brecht. Hij kan worden

overgebracht naar een andere plaats, bij besluit van de algemene vergadering der vennoten.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland,

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

A.Patrimoniumbeheer. Het aankopen, ruilen, verkopen, huren en onderhuren, verhuren en onderverhuren, met of zonder aankoopoptie, het uitbaten en het onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden en domeinen, en, meer algemeen, van alle mogelijke onroerende goederen, alsook het uitvoeren van alle mogelijke financieringsverrichtingen.

Zij zal alle mogelijke constructies kunnen optrekken voor eigen rekening of voor rekening van derden, als opdrachtgever of als algemene aannemer, en, eventueel, de onroerende goederen kunnen veranderen en opwaarderen; verkavelingèn kunnen onderzoeken en inrichten, met inbegrip van de aanleg van wegen en rioleringen; verbintenissen kunnen aangaan als bouwadviseur (bouwkundig onderzoek en onderzoek met betrekking tot de diverse technische uitrustingen van de gebouwen); alle materialen kunnen kopen; alle ondernemingsovereenkomsten kunnen ondertekenen die noodzakelijk zouden zijn; alle wissel , commissie en makelaarsverrichtingen kunnen uitvoeren, alsook het beheer van de gebouwen.

B.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

C.Het waarnemen van bestuurdersopdrachten in andere vennootschappen.

D.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coiirdineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

E.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en 'kapitalisatieondememingen.

F.Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak.

G.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

H.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

I.De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

Il. VOOR EIGEN REKENING

A.Het aanleggen, hel oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstrèeks of onrechtstreeks verband met haar

maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke. De vennootschap mag zich voor haar zaakvoerders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken, inclusief de eigen handelszaak.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 oktober tot en met 30 september. Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maken de beherende vennoten de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maken de beherende vennoten de jaarrekening over het afgesloten boekjaar op. Deze jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en verstrijkt op 30/0912012.

Ze wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering die gehouden wordt op de

tweede vrijdag van de maand maart, volgende op het afgesloten boekjaar, om 14u. Indien die dag een

wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013

Tot niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd:

Voor-,~behouden aan het Belgisch _ Staatsbkkd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

" Dhr. Frank Van Dijck wonende te Tilburgbaan 61 te 2960 Brecht

" Dhr. Jan Van Dijck wonende te Tilburg baan 61 te 2960 Brecht

" Dhr. Jef Van Dijck wonende te Gasthuisstraat 3/1 R te 2960 Brecht

Het mandaat van de zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alleen de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden.

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan :

TBW Accountants BVBA  Driehoekstraat 48 te 2920 Kalmthout teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W., belastingen en ondernemingsloket, zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle voorgaande en latere wijzigingen.

Van Dijck Frank Van Dijck Jan Van Dijck Jef

zaakvoerder zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GROVADI

Adresse
Zetel Gasthuisstraat 3/IR - 2960 Brecht

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande