GSC-GREENSEA CHARTERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GSC-GREENSEA CHARTERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.410.356

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.10.2013, NGL 25.03.2014 14079-0482-031
21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.05.2014, NGL 18.08.2014 14431-0394-031
14/05/2012
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei: Noorderlaan 133, ge verd., 2030 Antwerpen

(volledig adres)

tprláerwerr3 akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Op heden, tweeduizendtwaalf, 24 februari, is samengekomen de Bijzondere Algemene Vergadering van del naamloze vennootschap GSC  Greensea Chartering, met zetel te Noorderlaan 133, 9e verdieping, 2030: Antwerpen.

"

"

De vergadering wordt geopend te 11.00 uur onder het voorzitterschap van de heer Yntze Buitenwerf, zaakvoerder die tevens als stemopnemer zal optreden.

Beslissingen

1.De bijzondere algemene vergadering bevestigt het ontslag van MOL JOHANNES ANTONIUS CORNELIS,; met ingang van 1 januari 2012 en hem kwijting te verlenen voor het gevoerde bestuur.

2.0e bijzondere algemene vergadering beslist volgende zaakvoerder aan te stellen voor onbepaalde duur.; De heer YNTZE BUITENWERF, wonende te Robijnd¬ jk 161 te 4706 MG Roosendaal, Nederland met ingang; van 1 januari 2012.

' 3.0e bijzondere algemene vergadering beslist eveneens om de heer MOL JOHANNES ANTONIUSi CORNELIUS, bediende, aan te stellen als gevolmachtigde van alle handelingen van dagelijks bestuur., Krachtens artikel 9.2 der statuten Is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de zaakvoerder en derhalve de vennootschap op te treden in en buste rechte.

De toegekende functies worden door de aanwezige zaakvoerder en gevolmachtigde aanvaard.

Na afhandeling van de agenda wordt de vergadering gesloten te 12.00 uur, na voorlezing en ondertekening;

" van dit verslag.

"

Aldus opgesteld op voormelde datum in de zetel van de vennootschap.

Yntze Buitenwerf

Voorzitter & stemopnemer

Op de laatste bis. van Luik B vem:-seiuen : Recto : Naam en hosrianigheld van do inshumenterovcie notaris, hetzli van de persoioin{eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

yeaq: Naaiti en handtekening.

Moá Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I11) il11 llhi 1111 11I I) 1IIJ Ill I1I 1J

*12088754*

ï : Ondemerrlingsnr : 0842.410.356

NAert,ehgd ier griffie von de Rer%iiwri"t {ar} " ;., , ,I nnenf te Antwerpen, op

0 / 2012

Griffie

Benaming

: (voluit) :

"

tverkort?

GSC - Greensea Chartering

~

16/01/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

' =-:7ut°gd Per grif{ja van de t?erh;ie,,. _,:hQndej te Antwerpen, a ,1 0 5 JAN. 2012

Griffie

*12013315*

Qndernemingsnr : 0842.410.3 5 6

Benaming (voluit) : GSC-GreenSea Chartering

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noorderlaan 13319e verd

2030 Antwerpen

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 16 december 2011, blijkt dat een: vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GSC-Greensea Chartering" 2! zete1:2030 Antwerpen, Noorderlaan 133, 9e verdieping  RPR Antwerpen.

3/ duur: onbepaald.

4f oprichters:

1! De vennootschap naar het recht van Noorwegen "Green Reefers ASA", met zetel te 5224 Nesttun, 1201 Bergen (Noorwegen), Uismágvegen 7, ingeschreven in het register van handelsondernemingen (`Register of Business Enterprises') onder nummer 922.493.626.

2/ De naamloze vennootschap naar het recht van Curaçao "Seatrade Reefer Chartering N.V.", met zetel te Willemstad (Curaçao), Kaya Flamboyan 11, ingeschreven in het handelsregister van Curaçao onder nummer 65065.

5/ kapitaal: twintigduizend (20.000) euro.

6/ samenstelling kapitaal: vertegenwoordigd door 200 aandelen, waarop werd ingetekend door inbreng in geld:; door voornoemde oprichters, ieder toe beloop van de helft, door storting van tezamen 6.200,- euro op een: bijzondere rekening bij ING België, en van welke inschrijving zij ieder nog 6.900,- euro moeten volstorten. Door de notaris werd de naleving van de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, bij toepassing van art 226, 1* W. Vena., bevestigd.

7/ boeklaar : 1 januari  31 december; eerste boekjaar eindigt: 31-12-2012.

: 8/ aanleg reserves/winstverdeling/liquidatiesaldo:

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar; '.' het netto actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of; zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal,? vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd, en verder dient;; gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

9! bestuur/bevoegdheid:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen.

ieder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrich ten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

iedere verhinderde of afwezige zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met.; inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek):: waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een van de medezaakvoerders volmacht: verlenen om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Als zaakvoerder werd benoemd: de heer MOL Johannes Antonius Cornelis, geboren te Breda (Nederland) op: : 23 juni 1970, wonende te Rilland (Nederland).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ntod 11.1



De opdracht, die bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

10/ commissaris: er werd geen commissaris benoemd.

11/ doel: De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van het scheepvaartbedrijf in de ruimste zin, waaronder met name begrepen het optreden als agent op vervoersgebied, het verrichten van chartering, operationele en administratieve werkzaamheden en bemiddelen bij aan- en verkopen van schepen.

In het algemeen het vervoer van goederen en personen, met al hetgeen daartoe behoort of daaraan bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het woord.

Het stellen van zekerheid voor de nakoming van verplichtingen van de vennootschap of van derden, alsmede het op incidentele basis uitlenen van gelden.

Het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande in de ruimste zin van het woord verband houdt, waaronder mede begrepen het oprichten van, het deelnemen in, samenwerken met en het voeren van directie over andere vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. i De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

De vennootschap mag de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

12/ gewone algemene vergadering:

Jaarlijks op laatste maandag van de maand mei om zestien uur wordt de gewone algemene vergadering ; gehouden op de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats in de gémeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is. Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en in vereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht ; de blote eigenaar toe.

De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen waarbij elk aandeel recht heeft op een stem. Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moet worden verleden. Zij mogen zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer E van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

13/ bijzondere volmacht:

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: de heer KRANSFELD Frédéric, hierna genoemd,aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de Kruispuntbank voor ondernemingen/rechtspersonenregister en voor haar registratie als btw-belastingplichtige.

14/ verteaenwoordigina bij volmacht:

Beide oprichters werden vertegenwoordigd bij onderhandse volmachten door de heer Frédéric KRANSFELD, wonende te 2620 Hemiksem, UNO-Laan 140.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Peter Timmermans

Samen hiermee neergelegd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2015
ÿþ Mo-cl 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerleggingrjffie van de akte

MUNTZEUR BEI

ICI

NI

ELGISC

23

07- 2(5 STAATSBLAD

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

15 1ULI 2015

afdelierifftbverpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememi ngsnr : 0842.410.356

Benaming

(voluit) : GSC Greensea Chartering

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noorderlaan 133, 2030 Antwerpen, België

Onderwerp akte ; Benoeming Commissaris

Na beraadslaging over de agendapunten, heeft de vergadering op 21 maart 2013, het volgende besloten;

"Deloitte bedrijfsrevisoren", Berkenlaan 8b,1831 Diegem, vertegenwoordigd door Luc Van Coppenolle, wordt hierbij aangesteld als commissaris voor de periode eindigend op 31 december2012, De aanstelling voor de jaren 2013 en 2014 zullen bevestigd worden na ontvangst van hun bevestigingsbrief voor deze periodes,

Vermits er geen andere punten te bespreken zijn en vermits niemand van de aanwezigen nog vragen heeft, sluit de Voorzitter de vergadering.

Yntze Buílenwerf

Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik 8 vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.08.2015, NGL 15.09.2015 15588-0377-032

Coordonnées
GSC-GREENSEA CHARTERING

Adresse
NOORDERLAAN 133/9E VERD 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande