GTU-SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GTU-SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.961.054

Publication

04/09/2012
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II UI II 1 su

*12150005*

Voc behoi

aan

Beigi Staat:

Neergelegd ter griffie van de Rechfbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 A116. 2012

Griffie

Ondernemingsnr ; 0877,961.054

Benaming (voluit): GTU-Solutions

i:

!i Onderwerp akte : BVBA: vereffening

Bij onderhandse overeenkomst de dato 10 augustus 2012 heeft de buitengewone algemene ; vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GTU Solutions" in vereffening, met zetel te 2910 Essen, Hortensialaan 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer .877.961.054 volgende beslissingen genomen:

* ARTIKEL 194 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en de vennoot bevestigt voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

;t * AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

De vennoot verklaart dat de vereffening van BVBA GTU Solutions in vereffening, afgesloten

De beslissing tot sluiting van de vereffening impliceert noodzakelijkerwijze de goedkeuring van de vereffeningsrekening en de decharge aan de vereffenaar die als volgt worden verleend:

GOEDKEURING VAN DE VEREFFENINGSREKENING

De vennoot keurt de eindafrekening die afgesloten is op 31 maart 2012 goed, alsook de bestemming i! van het vereffeningssaldo en de vereffeningsdividenden.

De vennoot erkent het hem toegekende aandeel in het vereffeningsresultaat te hebben ontvangen, waarvoor kwijting verleend wordt.

ó DECHARGE VEREFFENAAR

De vennoot verleent volledige en onbeperkte decharge aan de vereffenaar, te weten de heer Tuyaerts, Guy Joseph Karel, van Belgische nationaliteit, geboren te Wilrijk op 17 april 1958, thans wonend te 2322 Hoogstraten, Witherenweg 3 C005, voor de door hem vervulde opdracht.

* AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

De vennoot stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GTU Solutions, in vereffening, met zetel te 2910 Essen, Hortensialaan 1, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

De vennoot stelt tevens vast dat de vereffenaar op grond van de machten die hem bij zijn benoeming werden toegekend, ook na de afsluiting van de vereffening alle formaliteiten, handelingen en fiscale aangiften dient op te stellen die na de sluiting van de vereffening door de wet toekomen.

De vennoot besluit dat de boeken en bescheiden gedurende tenminste zeven jaar zullen bewaard blijven op nagemeld adres te 2322 Hoogstraten, Witherenweg 3 C005, en geeft opdracht aan de vereffenaar om het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van de vennoot met een uittreksel ter publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de Rechtbank van; , Koophandel en voor de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

il Tevens geeft de vennoot de opdracht aan de vereffenaar om de formaliteiten i.v.m. de fiscale aangiften te verrichten.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : Hortensialaan 1

2910 Essen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Guy Tuyaerts - vereffenaar

SAMEN HEERMEDE NEERGELEGD:

* Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

* Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten

* Kopie beslissing tot goedkeuring plan van verdeling

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

º% "

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 16.03.2012, NGL 30.05.2012 12138-0292-009
20/02/2012
ÿþ9 1 ` moù 11.1



orei In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vo' behoi

aan

Belgi Staat;

uhII (1'l 1lli lilli liii '11 11li 11'1IUlli Ifl

*iaoauos

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0877.961.054

Benaming (voluit) : GTU-Solutions

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hortensialaan 1

2910 Essen

Onderwerp akte : BVBA: vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 19 december 2011, dragende volgende melding: "Geregistreerd twee bladen, één verzendingen, te,ï Brasschaat, Registratie Il de 21 DEC. 2011. Boek 183, blad 61, vak 5. Ontvangen: vijfentwintig euroij (¬ 25,00). De Ontvanger, getekend, J. ROMBOUTS", dat de alleen-vennoot van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GTU-Solutions" met zetel te 2910 Essen,;.

Hortensialaan 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen en gekend onder het ondernemingsnummer 0877.961.054 , besloten heeft:

* KENNISNAME EN GOEDKEURING VERSLAGEN ZAAKVOERDER & BEDRIJFSREVISOR Overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen wordt door de zaakvoerder van de vennootschap het bijzonder verslag voorgelegd omtrent de ontbinding van de vennootschap. Bij dit verstag is de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 30 september 2011 bijgevoegd.

Er wordt ontslag gegeven van voorlezing van dit verslag. Ook omtrent de staat van actief en passie van de vennootschap wordt ontslag gegeven van voorlezing.

De alleen-vennoot keurt de algemene vergadering het verslag van de zaakvoerder goed.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

Omtrent de hierboven vermelde staat van actief en passief heeft de heer Jan Derick, bedrijfsrevisor te Deurne (Antwerpen) een verslag opgesteld bij toepassing van artikel 181 § 1 van het Wetboek van: Vennootschappen. De alleen-vennoot bevestigt het recht te hebben gehad om op de zetel van de vennootschap van dit verslag kennis te nemen en kosteloos een afschrift van deze stukken te hebben;; ontvangen en de inhoud ervan wel te kennen.

Er wordt ontslag gegeven van voorlezing van dit verslag. De besluiten van dit verslag, waarvan het origineel samen met een uitgifte van deze akte zullen worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank;; van Koophandel, luiden letterlijk als volgt:

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft;; de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GTU-SOLUTIONS met';. maatschappelijke zetel te 2910 Essen, Hortensialaan 1, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal geeft van 131.387,34 EUR en een netto-actief van 122.878, 13 EUR. Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, onder voorbehoud van de eventuele financiële gevolgen van mogelijke toekomstige fiscale controles van de administratie der directe en indirecte belastingen.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten. Dit verslag werd opgesteld in het kader van de toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen voorafgaandelijk aan de in vereffeningstelling van de besloten vennootschap niet!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

haan hete beperkte aansprakelijkheid GïU-SOLUTIONS en mag niet voor andere doeleinden worden

Belgisch aangewend.

Staatsblad Opgesteld te Antwerpen, 10 september 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Jan Derick

Bedriffsrevisor

Jan Welterslaan 12, 2100 Antwerpen (Deurne)

De alleen-vennoot keurt het verslag van de bedrijfsrevisor goed.

BEVESTIGING VAN DE EXTERNE WETTIGHEID:

Overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris dat alle wettelijke vereisten om tot een geldige beslissing van ontbinding te komen, voor deze vennootschap vervuld zijn.

* ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De alleen-vennoot besluit de vennootschap vervroegd te ontbinden. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GTU-Solutions" bestaat enkel nog voor haar vereffening.

* AANSTELLING VEREFFENAAR

De alleen-vennoot stelt aan als vereffenaar onder opschortende voorwaarde van bevestiging door de rechtbank van koophandel als vereffenaar, de heer Tuvaerts, Guy Joseph Karel, van Belgische nationaliteit, geboren te Wilrijk op 17 april 1958, thans wonend te 2322 Hoogstraten, Witherenweg 3 C005,

Deze bevestigt niet getroffen zijn door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden.

Bij beschikking van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 24 januari 2012 werd de aanstelling van de heer Guy Tuyaerts, voornoemd, bevestigd.

* MACHTEN VEREFFENAAR

De alleen-vennoot beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend warden door de vereffenaar alleen handelend.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

* ONTSLAG EN KWIJTING ZAAKVOERDERS

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder, te weten de heer Guy Tuyaerts, voornoemd. Hem wordt kwijting gegeven over zijn beleid en de wijze van uitoefening van zijn mandaat.

* VERTEGENWOORDIGING BIJ VOLMACHT

De heer Tuyaerts, Guy Joseph Karel, van Belgische nationaliteit, geboren te Wilrijk op 17 april 1958, thans wonend te 2322 Hoogstraten, Witherenweg 3 C005, werd bij de akte vertegenwoordigd door de heer Van Loon, Jozef Norbertus Maria, geboren te Deurne (Antwerpen) op 29 maart 1951, te 2990 Wuustwezel, Kochdreef 36, blijkens de aan deze akte gehechte onderhandse volmacht.

* BIJZONDERE VOLMACHT

De alleen-venncot geeft met éénparigheid van stemmen bijzondere volmacht aan Accountantskantoor J. Van Loon, kantcor houdende te 2960 Brecht, Schotensteenweg 49, met de bevcegdheid iemand in i zijn plaats te stellen om bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de diensten van de Vennootschapsbelasting en de Belasting over de Toegevoegde Waarde (BTW) en alle andere administraties en overheden alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de ontbonden vennootschap in regel te stellen met de nodige formaliteiten.

VOOR OIL-ED D UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Isis VERMANDER

Bijlagen bi) het Belgisch Staatsblad - 20/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het ,

Belgtst h

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2012 - Annexes du Moniteur belge



4

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

* Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

* Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten

* Volmacht

* Verslag van revisor.

* Verslag van zaakvoerder.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 18.03.2011, NGL 31.03.2011 11076-0292-010
27/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 19.03.2010, NGL 20.05.2010 10125-0428-011
04/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 20.03.2009, NGL 29.05.2009 09176-0150-011
29/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 21.03.2008, NGL 22.05.2008 08155-0252-011

Coordonnées
GTU-SOLUTIONS

Adresse
HORTENSIALAAN 1 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande