GUANGWEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GUANGWEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.896.627

Publication

24/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

Luike ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IL111111111111

Fle3irggle,gri tor çrieio ven da RothFbed lic5pliei3ee1 Ani-~l~ipQn, 09 ,

Griffip 03 FE0 e"tt14

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsar : 0542.896.627

Benaming

(voluit) : GUANGWEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Wesenbekestraat 49 - 2060 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 10 december 2013 :

Eerste besluit:

Met ingang van heden, tien december tweeduizend dertien, wordt voor onbepaalde duur tot nieuwe, niet-

statutaire zaakvoerder benoemd mevrouw He Qing-Qing, voornoemd, die aanvaardt.

Haar mandaat is onbezoldigd.

Qing-Qing He

zaakvoerder

23/12/2013
ÿþr mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i



toegelegd ier 1+7igi© VOC do Rechtbank voo fi'o ,Jhgeld>r1 Antre; .-,n, cp

11 6`Ei., H13

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr . %g(o

!i Benaming (voluit): GUANGWEN

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Wesenbekestraat 49

2060 Antwerpen

Onderwerp akte :OPRICHTING

ij Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde: (Ravels), op 9 december 2013, blijkt dat:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `MG HOLDING', met, ondernemingsnummer BTW BE 0817.990.310 RPR Turnhout, met zetel te 2470 Retie, Nachtegaallaan 14.

2. De heer WANG Guangwen, geboren te Zhejiang (China) op 13 november 1976, ! wonende te 8730 Beernem, Reigerlostraat 7 bus 1.

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met als naam', !! `GUANGWEN'.

De zetel is gevestigd te 2060 Antwerpen, Van Wesenbekestraat 49.

De vennootschap heeft tot doel:

;i - De groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van vis, schelpdieren,; schaaldieren en weekdieren.

- Het aankopen, vervoeren onder koeling, verwerken en bewerken van .vis, schaal- en! schelpdieren en al hun afgeleiden, vers of diepgevroren, en de verkoop ervan zowel; ! voor eigen rekening als voor rekening van derden.

11- Het toebereiden, verhandelen en verkopen van gerechten met betrekking tot alle? !! bovenstaande producten.

- De groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van alle mogelijke ! voedingswaren, vers of diepgevroren, al dan niet verpakt.

- Het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, zowel in eigen beheer, als in deelname met derden, zoals het verlenen van assistentie op gebied! van management; engineering, consulting, merchandising en franchising; met inbegrip;

!! van het afsluiten van in- en aankoopovereenkomsten, brouwerijcontracten, concessiesi en aanverwante activiteiten;

- Op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende anderei bedrijven uit verscheidene economische sectoren...;

- Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van; planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de; !; bedrijfsleiding, enz.;

Onderneming in onroerende goederen. De verwerving voor eigen rekening van; participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, naara

;! aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even, welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere; vennootschappen. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan! vennootschappen of particulieren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ r .

mod 11.1

Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt en uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor ver?nogensbeheer en beleggingsadvies. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag borg of aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 18.600,00 Euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen met een fractiewaarde van 1/1865te van het kapitaal.

Het is volledig volstort in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.

De jaarvergadering heeft plaats op één juni om 14.00 uur. Indien deze dag een zon- of wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend. Als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld: De heer WANG Guangwen, voornoemd.

Bijzondere volmacht: werd aangesteld als bijzondere gevolmachtigde, met recht van in de plaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN" met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij het Ondernemingsloket en bij de BTW zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, ankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behguden

~-~ aan het

t' Belgisch Staatsblad

Coordonnées
GUANGWEN

Adresse
VAN WESENBEKESTRAAT 49 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande