GUST & LEONIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GUST & LEONIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.662.891

Publication

24/07/2013
ÿþMod Wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 53 G Co 6 Q) cbqA

Cienaming

(voluit) : Gust & Leonie

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beprekte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 121 te 2870 Puurs

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Olivier Maeyens, notaris te Bornem op 8 juli 2013 en aangeboden ter, registratie blijkt dat :

1) De heer CRABBÉ Tim Pierre Charlotte, geboren te Bomem op vijfentwintig januari negentienhonderd negenenzeventig, wonende te Puurs, deelgemeente Ruisbroek, Kerkstraat 121 en de heer CRABBÉ Frans Victor, geboren te Aartselaar op vijfentwintig december negentienhonderd zesenveertig, wonende te Puurs, Flierke 44, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht voor onbeperkte duur onder de benaming "Gust & Leonie", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Puurs, Kerkstraat 121. .

2) de vennootschap tot doel heeft , voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

-De huur en verhuur van personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens en overig rollend materieel inclusief de daarmee gepaard gaande accessoires zoals onder andere fietsdragers, aanhangwagens,' dakkoffers,...;

-De exploitatie van taxi's en bezoldigd personenvervoer;

-Alle fabricage, onderhoud, herstelling, aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, vervoer, huur,, verhuur en leasing van bovenstaande goederen alsook van diagnose-apparatuur en aile machines, werktuigen en producten verband houdend met bovenvermelde activiteiten.

Dit alles in de ruimste betekenis en zowel in het binnen-- als het buitenland.

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling, de onroerende leasing en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

-het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

-zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden, de functie van vereffenaar van vennootschappen.

-het verlenen van adviezen en dienstprestaties van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard, onder meer met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht; audit-, consulting- en managementprestaties, dit alles in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; het verlenen van bijstand, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, marketing, productie, personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak.

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen, hypotheek of haar aval verlenen, in de meest ruime zin,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

I~~lugllll IVVI~II~~I V I~

*13115057*

bef aG Be Sta;

NEERGELEGD

r 5 -07- 2013

C~RiFFI~ FIEOI-1T3ANK v~t~

KOieeDIÁL t_ .teCi-~LIáN

i

alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken,

houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en ,

kapitalisatieondememingen.

-De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of , financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ' ervan kunnen bevorderen.

Fovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

3) Het maatschappelijk kapitaal achttien duizend zeshonderd Euro bedraagt, verdeeld in honderd gelijke aandelen, zonder nominale waarde.Op het kapitaal werd ingeschreven ten belope van vijfennegentig aandelen door de heer Tim Crabbé, voornoemd, en ten belope vijf aandelen door de heer Frans Crabbé, voornoemd,. Het kapitaal is volstort ten belope van één derde of zesduizend tweehonderd Euro.

4) De vennootschap bestuurd wordt door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al , dan niet vennoten.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

De zaakvoerder(s) wordt(en) benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Werd benoemd als statutair zaakvoerder, de heer Tim Crabbé, voornoemd sub 2, wonende te Puurs, deelgemeente Ruisbroek, Kerkstraat 121.

5) Iedere zaakvoerder bevoegd is om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering evenwel van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Voor alle bank- en postverrichtingen volstaat steeds de handtekening van een enkel zaakvoerder.

De algemene vergadering is gemachtigd specifieke beperkingen aan de bevoegdheid van bepaalde zaakvoerders op te leggen.

6) De vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden wordt door ieder zaakvoerder afzonderlijk.

De zaakvoerders kunnen bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te verbinden.

7) Er jaarlijks een gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste donderdag van de maand juni om twintig uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid door de zaakvoerders en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend en vijftien.

8) Het boekjaar van de vennootschap ingaat op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

9) Het eerste boekjaar loopt vanaf 8 juli 2013 tot 31 december 2014.

Tegelijk hiermede neergelegd;

Expeditie der akte 'Oprichting';

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

De notaris

Olivier Maeyens

Vot, behouden aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.06.2015, NGL 31.08.2015 15506-0308-010

Coordonnées
GUST & LEONIE

Adresse
KERKSTRAAT 121 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande