GVR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GVR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.702.827

Publication

30/04/2015
ÿþ mod 11.1

H,, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Î~sLai tt "



N"- . ;~ j aH _ G Q'

~,..~...



20-04_ rt:5

`. - - - ; Griffie

JEL

;El`t









i

i





Ondernemingsnr : %. ,3 lot Benaming (voluit) :GVR

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meylemansstraat 36

2220 Heist-op-den-Berg

Onderwerp akte :BVBA OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Kathleen Peeters te Heist-op-den-Berg (Itegem) op 31 maart 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GVR werd opgericht, met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Meylemansstraat 36, en dit na partiële splitsing van de naamloze vennootschap Société de Transactions Immobilières, afgekort S.T.L, met maatschappelijke zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Kattestraat 87, ondernemingsnummer 0417.620.929, overeenkomstig artikel 677 Wetboek van vennootschappen, door inbreng van roerend en onroerend goed, waarvan de gegevens van oprichting luiden als volgt:

OPRICHTERS:

- Mevrouw SEYKENS Marleen Amanda Judocus geboren te Heist-op-den-Berg op acht mei negentienhonderd achtenvijftig (rijksregisternummer 58.05.08-046.94), weduwe van de heer GOOVAERTS Guy Jozef Maria, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Kattestraat 87.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SIRTA, met zetel te 2222 Heist-op-den-Berg, (Itegem), Nieuwendijk 24, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 807149.781. Vennootschap opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Dirk Luyten te Mechelen op dertig oktober tweeduizend en acht, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 november daarna onder nummer 08182866, waarvan de statuten tot op heden nog niet gewijzigd werden.

NAAM: Haar naam luidt: "GVR".

ZETEL: De zetel van de vennootschap is bij oprichting gevestigd te 2220 Heist-op-den-Berg, Meylemansstraat 36.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of irij participatie, zowel in België als in het buitenland: het beheren van eigen onroerend en roerend vermogen, omvattende het aanleggen, uitbouwen en beheren van een onroerend en roerend vermogen en alle verrichtingen te doen zoals, aan- en verkoop, huur en verhuring, herwaardering, ontwikkeling, verkaveling, verfraaiing, verandering, onderhoud, verbetering, promotie, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, verbouwen, renoveren, inrichten, eveneens het nemen en afstaan van optierechten, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, rechten van opstal en alle andere verrichtingen en rechten. Zij zal alle transactie kunnen afsluiten en onderhandelen, hetzij voor eigen rekening, hetzij als volmachtdrager, makelaar of tussenpersoon.

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meeste verschillende vormen aan derden en dit op het vlak van beheer, controle, toezicht, organisatie, administratie, het verlenen van adviezen, intellectuele hulp.

Het ter beschikking stellen aan derden van lokalen, materialen, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren van de meest uiteenlopende projecten, o.a. handelsprojecten van kunst-, film-, geluids-, bewegings-, wellness-,- projecten inzake persoonlijke ontwikkeling en andere.

Het inrichten, organiseren, assisteren van alle mogelijke evenementen, feesten, vieringen, incentives, happenings, opleidingen, begeleiding, workshops e.a. in de meeste uitgebreide zin.

Het terbeschikking stellen van gastenkamers met of zonder maaltijden.

De vennootschap mag zich borg stellen voor derden, zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven.De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland: alle handels- en nijverheidsdaden stellen, alle' -firtaaciël_e_traosacties. uitvoeren_en_el ie_ roerernde en ,onroerende verrichtingen realiseren dit_alles zowel__v.Qgr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

eigen rekening als voor rekening van derden, die ven aardzijn om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

De vennootschap ma met alle middelen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, in België of in het buitenland die een gelijkaardig, eenzelfde of aanverwant doel nastreven of die van die aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap mag leiding en controle, in hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar en anderszins kunnen uitoefenen voor derden en andere vennootschappen.

Dit aile is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

De vennootschap zal zich onthouden van activiteiten en werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap, haar aandeelhouders, zaakvoerders en/of personeelsleden zelf niet aan de bepalingen voldoen.

De algemene vergadering mag, overeenkomstig de samengeschakelde wetten op de handelsvennootschappen, het maatschappelijk doel uitbreiden of wijzigen.

Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, van het uittreksel van de oprichtingsakte.

KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zesentwintigduizend vijfenvijftig euro zevenendertig cent (¬ 26.055,37), ingevolge inbreng van roerende en onroerende goederen door de naamloze vennootschap Société de Transactions Immobilières met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Kattestraat 87, ondernemingsnummer 0417,620.929, na partiële splitsing verleden bij zelde akte voor notaris Kathleen Peeters overeenkomstig artikel 677 Wetboek van Vennootschappen:

Gemeente Heist-op-den-Berg -- eerste afdeling

Een woning en kantoorgebouw met aanhorigheden en grond gelegen Meylemansstraat 36 en +36, gekend ten kadaster volgens titel sectie K, nummer 6421U3 met een oppervlakte van zeshonderd zesenveertig vierkante meter (646m2) en volgens huidig kadaster sectie K, nummers 642/S14 en 642/R/4 met een oppervlakte van vijfhonderd zesenzestig vierkante meter (566m2).

Teneinde de boekhoudkundige continuïteit te bewaren, geschiedt de inbreng van de onroerende goederen die voortkomen uit de partiële splitsing van de vennootschap S.T.I. aan netto boekwaarde, geraamd op drieëndertigduizend achthonderd zevenendertig euro zevenenveertig eurocent (¬ 33.837,47). De inbreng van de passiva die voorkomt uit de partiële splitsing van de vennootschap S.T.I, geschiedt aan netto boekwaarde van elfduizend vijfhonderdzevenentwintig euro vijf cent (¬ 11.527,05) voor wat betreft de herwaarderingsmeerwaarden en tweeduizend negenhonderddrieëntachtig euro zesenvijftig cent (¬ 2.983,56) voor wat betreft voorziening voor groot onderhoud.

De overige posten, vorderingen, liquide middelen en schulden worden in evenredigheid toegekend, waardoor het totaal aan actief en passief dat overgedragen wordt een bedrag beloopt van vierenveertigduizend tweehonderdentien euro achtentachtig cent (¬ 44.210,88).

Van dit vermogen komt zesentwintigduizend vijfenvijftig euro zevenendertig eurocent (E 26.055,37) toe ais geplaatst maatschappelijk kapitaal van GVR.

Het saldo komt aan GVR toe zoals vermeld in het splitsingsvoorstel.

Het is vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/vierhonderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Door deze beslissing wordt de overdracht van de hierna beschreven goederen geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap GVR vanaf 1 januari 2015.

De overgang wordt vergoed door uitreiking van vierhonderd (400) nieuwe aandelen aan de aandeelhouders van S.T.l. in verhouding van één nieuw aandeel van GVR per bestaand aandeel van S.T.E. om

- aile verplichtingen met betrekking tot de onroerende goederen na te komen en de daarmee verbonden verbintenissen uit te voeren.

- de raad van bestuur van de partieel te splitsen vennootschap te vrijwaren tegen elke vordering.

Aan mevrouw SEYKENS Marleen worden honderd vierendertig (134) aandelen GVR toegekend;

Aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SIRTA worden tweehonderd zesenzestig (266) aandelen GVR toegekend.

Het verslag conform artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen werd opgemaakt door Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA te Antwerpen (Berchem), Potvlietlaan 6, vertegenwoordigd door de heer Bart Meynendonckx.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

De inbreng in natura bij oprichting bestaat in de inbreng door nv Société de Transactions Immobilières in bvba GVR in oprichting van de vermogensbestanddelen zoals omschreven in hoofdstuk 'Beschrijving van de inbreng en de toegepaste methoden van waardering' van dit verslag,

De Buitengewone Aandeelhoudersvergadering van nv Société de Transactions Immobilières die over het voorstel inzake partiële splitsing dient te beraadslagen, zal eind maart 2015 gehouden worden. Vanuit boekhoudkundig en fiscaal standpunt wordt de verrichting geacht voor rekening van bvba GVR gedaan te zijn vanaf tijdstip van oprichting.

De waardering van de inbreng in natura is gebaseerd op de netto actiefwaarde van de activa en passiva van het -afgesplitste-vermogen -van-nv-Sociét4.de -Transactions--Immobilières-per-31 december 2014, -zoals-die- in de - Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

betreffende staat van activa en passiva op die datum is opgenomen. De oprichters van bvba GVR zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bedrijfstak evenals voor de bepaling van het aantal aandelen die als tegenprestatie voor de inbreng uitgegeven worden.

In overeenstemming met artikel 81 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 zullen de ingebrachte activa,

passiva en eventuele buiten balansverbintenissen worden geboekt

tegen boekwaarde zoals deze door nv Société de Transactions Immobilières op de datum van de overdracht geboekt werden. De netto-boekwaarde van de ingebrachte activa en passiva zal dus EUR 39.561,48 bedragen. Het geplaatst kapitaal door inbreng in natura zal EUR 26.055, 37 bedragen.

Op basis van het voorstel inzake partiële splitsing zullen de aandelen, die de nieuw op te richten bvba GVR za! uitgeven als tegenprestatie voor de inbreng van de activa en passiva, aan de aandeelhouders van nv Société de Transactions Immobilières worden toegekend in verhouding tot hun aandelenbezit in nv Société de Transactions Immobilières. Elke aandeelhouder van nv Société de Transactions immobilières za! verhoudingsgewijs een aantal aandelen bvba GVR ontvangen dat gelijk is aan het aantal aandelen die hij op de datum van de partiële splitsing in nv Société de Transactions Immobilières heeft.

Naar aanleiding van de inbreng in natura zal het kapitaal van bvba GVR EUR 26.055,37 bedragen en zal het saldo toebedeeld worden aan de uitgiftepremie EUR 1.465,63, de herwaarderingsmeerwaarden EUR 11.527,05, de wettelijke reserve EUR 1.567,45 en het overgedragen verlies EUR 1.054,02 bedragen.

Op basis van de resultaten van onze controleprocedures die we hebben toegepast voor de beoogde verrichting, zoals in dit verslag beschreven, is ons oordeel als volgt:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, waarbij het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk blijft voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen evenals voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als tegenprestatie voor de inbreng zullen worden uitgereikt.

2. de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid en is van die aard dat ze voorziet in de behoefte aan informatie.

3. de op de inbreng in natura toegepaste waarderingsmethode, dit wil zeggen de boekwaarde van het afgesplitst vermogen zoals die door nv Société de Transactions Immobilières per 31 december 2014 uitgedrukt is, voldoet aan de toepasselijke wetgeving en reglementering wanneer rekening gehouden wordt met het wettelijk kader volgens hetwelk de inbreng in natura dient te worden verantwoord, zijnde het continuïteitsbeginsel en het artikel 81 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001. In de gegeven omstandigheden waarin de aandeelhouders van beide vennootschappen dezelfde zijn, is deze waarderingsmethode aanvaardbaar. De netto-boekwaarde van de ingebrachte activa en passiva ten belope van EUR 39.561,48, komt, rekening houdend met bovenvermelde opmerkingen, overeen met minstens het aantal en de fractiewaarde van de aandelen die als tegenprestatie voor de inbreng zullen worden uitgegeven.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 400 aandelen van de nieuw op te richten vennootschap bvba GVR,

zonder vermelding van nominale waarde. Deze nieuwe aandelen

zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst vanaf

de oprichting.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion'

is.

Onderhavig verslag werd opgemaakt voor het gebruik van de oprichters van de vennootschap in het kader van

de oprichting door inbreng in natura zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel

worden gebruikt.

Antwerpen, 24 maart 2015.

Grant Thomton Bedrijfsrevisoren CVBA

vertegenwoordigd door

Bart Meynendonckx

Bedrijfsrevisor"

Dit verslag zal worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling

Mechelen, samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal.

BESTUUR: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

BEVOEGDHEDEN: De vennootschap wordt bestuurd en vertegenwoordigd door alle zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om gezamenlijk aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waartoe volgends de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder gezamenlijk.

ALGEMENE VERGADERING: De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand mei van elk jaar, om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. De zaakvoerder kan buitengewone of bijzondere algemene vergaderingen bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

WINSTVERDELING; De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder.

Geen winstuitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERDELING BIJ VEREFFENING; Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen ter vereffening van de schulden en lasten van de vennootschap en ter betaling van de kosten van de vereffening.

Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de aandelen, rekening houdende met de daarop verrichte stortingen.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

Het aantal zaakvoerders is vastgesteld op twee.

Worden benoemd tot niet statutaire zaakvoerders :

1) Mevrouw GOOSSENS Ellen, geboren te Mechelen op zeven januari negentienhonderd zevenentachtig, wonende te 2221 Heist-op-den-Berg (Booischot), Hogeweg 24.

2) De heer VERTOMMEN Wannes, geboren te Bonheiden op veertien juli negentienhonderd zevenentachtig,

wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Heist-Goorstraat 47.

Zij verklaren elk hun mandaat te aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door een maatregel of

beslissing die zich daartegen verzet.

De opdracht van de zaakvoerders is vastgesteld voor onbepaalde duur en is onbezoldigd.

De vergadering stelt vast dat GVR begint te werken zodra de partiële splitsing voltrokken is, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van de oprichtingsakte bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel met dien verstande dat zij de verrichtingen van S.T.I. met betrekking tot het overgedragen deel van haar vermogen, gesteld sedert 1 januari 2015, boekhoudkundig voor haar rekening neemt.

De vergadering besluit dat het eerste boekjaar van GVR ingaat op de datum van de neerlegging van de stukken op de griffie van de rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2015 en dat de eerste jaarvergadering van deze nieuwe vennootschap gehouden zal worden in 2016.

VOLMACHT

Bijzondere machtiging met recht van indeplaatsstelling wordt verleend aan mevrouw SEYKENS Maria Christine, wonende te 2221 Heist-op-den-Berg (Booischot), Hogeweg 24, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap en alle latere wijzigingen en schrapping in het ondernemingsloket, de kruispuntbank der ondernemingen en de eventuele inschrijving als belastingsplichtige bij het Bestuur van de Belastingen over de Toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Kathleen Peeters

Tegelijk hiermee neergelegd: Uitgifte van de akte

Bijzonder verslag van de oprichters inbreng in natura

Verslag revisor inbreng in natura

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GVR

Adresse
MEYLEMANSSTRAAT 36 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande