H & B PRODUCTIONS

Société en commandite simple


Dénomination : H & B PRODUCTIONS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 544.626.690

Publication

31/01/2014
ÿþVoor behout aan h Belgis Staatst

Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod wort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

}

190 1077

Ondernerningsnr :

Benaming IfÎ5 .(ti . 6 2 6 . 690

(voluit) : H & B Productions

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Van Eycklei 4714, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - Volmacht

Uittreksel afgeleverd vó(5r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een onderhandse akte van oprichting van vennootschap, opgesteld te Antwerpen op 2 januari 2014 dat

1. De sub 4. pagemelde personen een vennootschap hebben opgericht in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met de naam: "H & B Productions".

2. De vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Van Eycklei 4714.

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

4. Hoofdelijk aansprakelijke vennoten en oprichters :

- Dhr. HENDRICKX Stijn Hendrik wonende te 2018 Antwerpen, Van Eycklei 4714, met identiteitskaart

nummer 591-5571033-37 en met rijksregistemummer 82.04.15-359.68, beherende vennoot

BARBERIS Guillaume Jean S wonende te 2018 Antwerpen, Cuperusstraat 39/4, met identiteitskaart

nummer 590-9432514-66 en met rijksregistemummer 82.01.04063.91, stille vennoot.

5. Maatschappelijk kapitaal : 1.000,00 euro. Hebben aldus ingeschreven :

Dhr. HENDRICKX Stijn Hendrik op 99 participatiebewijzen en volgestort t.b.v. 990,00 euro ; - Dhr. BARBERIS Guillaume Jean S op 1 participatiebewijs en volgestort t.b.v. 10,00 euro. 5. Gestorte bedrag : 1.000 euro.

7. Samenstelling : het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

8. Boekjaar ; 01/01 tot 31/12. Het eerste boekjaar begint op datum van oprichting en eindigt op eenendertig december 2014. De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel van deze akte neergelegd is ter griffie.

9. Verdeling van de winst : de algemene vergadering beslist jaarlijks over de winstverdeling en reservevorming. De vennootschap mag geen winsten uitkeren zolang er een overgedragen verlies is.

10. Verdeling vereffeningssaldo : elk participatiebewijs geeft een gelijk recht bij de verdeling van het' overschot na vereffening, rekening houdend met hun volstorting.

11. Externe vertegenwoordiging ; de zaakvoerders nemen het beheer van de lopende zaken en het bestuur van de vennootschap waar. Zij vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, de vennootschap in en buiten rechte en, zijn bevoegd alle daden van bestuur en beschikking te verrichten binnen het kader van het doel van de' vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering der vennoten ' bevoegd is. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen op voorwaarde dat deze laatste geen stille vennoten zijn. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks: van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

12. Als zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: HENDRICKX Stijn, voornoemd, beherend vennoot.

13. Commissarissen geen.

14. Doel : De vennootschap heeft tot doel:

a)Het schrijven van scenario's, het verkopen, het ontwikkelen, produceren, regisseren, presenteren en afwerken van producties op film, video en andere audiovisuele dragers.

b)De communicatie in de ruimste zin van het woord, met alle moderne media en in het bijzonder via film, TV, radio, webdesign en intemettoepassingen, theater, beeldregistratie, videocassettes, fotomateriaal, pers, enz,

c)Het verwerven, vervreemden en exploiteren van au-teursrechten en door auteursrechten beschermde wer-. ken.

Neergefegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 2 !4 Ri 2014'

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

d)Het promoten, stimuleren, organiseren, deelnemen aan en uitvoeren van televisie en filmische evenementen zoals: concerten, tentoonstellingen, theater, televisie en filmische experimenten. Hetzij als (eind)redacteur, productieleider, producer, re-gisseur, researcher, monteur, realisator, presenta-tor,

e)Het verlenen van alle activiteiten zoals onderzoek, advies, assistentie, die gericht zijn op de "management-problematiek", Consultancy en tussenkomsten die onder meer gericht zijn op de bedrijfsor-ganisatie, zenderpolitiek, personeelssurvey, coa-ching, sociale aangelegenheden, kortom aile activi-teiten die in wetenschappelijke publicaties worden ondergebracht onder het trefwoord "management" en "consultancy",

f)Alle activiteiten met betrekking tot een grafisch ontwerpbureau, het verzorgen van de design en sty-lisme, het ontwerpen van decors, logo's en affiches, .., merchandising van figuren en typetjes, het ontwikkelen en promoten van deze figuren via boeken, strips, speldozen en games, dit alles ten behoeve van de audiovisuele sector als voor private of openbare doeleinden.

g)Het schrijven van literaire werken zowel fictie als non fictie, het schrijven van artikels en recensies.

h)Het verlenen van logistieke en administratieve steun of van rechtstreekse medewerking bij de programmatje en productie van geluid- en beelddragers.

1)1-let zoeken naar en verwerven van financiële middelen voor de verwezenlijking van al deze gestelde doeleinden.

j)De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap kan alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen, ge-lijkaardige en of aanverwante ondernemingen verver-ven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, samen- . werkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. De vennootschap kan alle financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, ze kan het vruchtgebruik verwerven van onroerende goederen ais belegging of als ter beschikkingstelling ten voordele van de zaakvoerder(s) of ten voordele van de be-roepsactiviteiten van de vennootschap.

15. Gewone algemene vergadering : de algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten,

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de derde donderdag van de maand juni om twintig uur, indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de, vennootschap.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten ; er wordt bijzondere volmacht gegeven aan de heer Michel Requilé, zaakvoerder van RM Accountants & Belastingconsulenten Burg.BVBA, Amerikalei 19 bus 001 te 2000 Antwerpen waarbij hij de " mogelijkheid heeft om

bij griffies en/of ondernemingsloketten aile nodige formaliteiten te vervullen en te ondertekenen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen

- de formaliteiten te vervullen en te ondertekenen inzake registratie B,T.W. met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid ;

- de formaliteiten te vervullen en te ondertekenen inzake de aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds voor de jaarlijkse vennootschapsbijdrage en de aanvraag van de vrijstelling van de jaarlijkse vennootschapsbijdrage.

r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

VOOR UITTREKSEL (ondertekend) HENDRICKX Stijn, Zaakvoerder.

lfljfagen b j lietSéTgiscli gt átsbTad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
H & B PRODUCTIONS

Adresse
VAN EYCKLEI 47, BUS 4 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande