H-ADVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : H-ADVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.176.937

Publication

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 08.07.2013 13285-0171-009
24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 13.07.2012 12314-0047-008
14/03/2011
ÿþ" 7

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 1810111011111111111111

*11039874*

I 1

Ondememingsnr : $3 tj A 7( 137

Benaming

(vo uit) : H-ADVICE

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2627 Schelle, Steenwinkelstraat 353

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit een oprichtingsakte van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid verleden voor notaris Jacqueline Helderweirt, te Antwerpen, district Berchem op 15 februari 2011, "Geregistreerd acht bladen nul renvooien, te Antwerpen, negende kantoor der registratie op 22 FEB 2011 boek 223 blad 37 vak 13 ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR) De eerstaanwezend inspecteur (getekend) a.i. C. VAN ELSEN bevattende:

10 Rechtsvorm en Naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "H-ADVICE"

20 Zetel: 2627 Schelle, Steenwinkelstraat 353.

30 Duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

40 Identiteit van de oprichters en de vennoten die hun inbreng nog niet volledig hebben volgestort met het bedrag van hun nog niet volgestorte inbrengen:

- De heer HAERENS Friso, wonende te Schelle, Steenwinkelstraat 353.

- De heer HAERENS Frank, wonende te Willebroek, Dijlelaan 9.

- Mevrouw BUYS Anita Jeanne Constance, wonende te Willebroek, Dijlelaan 9

50 Bedrag Kapitaal; het gestorte bedrag: het geplaatst kapitaal bedraagt twintigduizend euro volledig volgestort zoals blijkt uit het aan de notaris overhandigd bankattest uitgaande van KBC Bank NV gedateerd op 3 februari 2011

60 Samenstelling Kapitaal: volledig door inbreng in geld.

70 Boekjaar: ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december daaropvolgend. Uitzonderlijk loopt het eerste boekjaar vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2011.

80 Bepalingen inzake het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening:

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkeringen zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de. daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens hun onerscheiden' aandelenbezit, elk aandeel gevend een gelijk recht.

Op de lastate blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perro o)nísna

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

-03- 2011

GRIFFIE RE BANK van

KOOPHAND rf Ït ECHELEN

ti Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

90 Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang en wijze van uitoefening van de bevoegdheid, hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij als college:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Zij worden benoemd voor onbepaalde duur tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Wanneer meerdere zaakvoerders worden benoemd, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn veroorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Wordt als statutair-zaakvoerder voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer HAERENS Friso, wonende te Schelle, Steenwinkelstraat 353. Indien, om welke reden ook, de voornoemde zaakvoerder zijn mandaat niet meer zal uitoefenen onder meer door overlijden of uittreding, wordt nu voor dan tot statutair zaakvoerder aangesteld: de heer HAERENS Frank, wonende te Willebroek, Dijlelaan 9.

100 Aanwijzing van de commissarissen: er werd geen commissaris benoemd.

11 Q' Doel: de vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland :

Het verlenen van advies en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van boekhouding en organisatie van boekhoudkundige diensten, bedrijfsbeheer; bedrijfsvoering, planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsvoering enzovoort; het berekenen van kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie enzovoort; algemene audit activiteiten; diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren, fotokopieerwerk, document-voorbereiding en andere gespecialiseerde ondersteunende taken.

Het leveren van producten en diensten die ertoe bijdragen dat klanten efficiënter informatie uitwisselen. Dit moet worden opgevat in de ruimste zin en omvat onder ander activiteiten uit de vakgebieden informatica, mechanica, e-commerce en bedrijfsbeheer. Het aanbod omvat onder andere de verkoop of verhuur van software- en informatiepakketten, al dan niet in elektronische vorm, en alle vormen van projectassistentie zoals advies, analyse, ontwerp, programmatie of implementatie.

Hieronder dient dus ook verstaan te worden, e-business, e-leaming, e-government, ICT-Consultancy, business planning, HRM- en evaluatieplanning, marketing- en communicatiestrategie, project- en programmatiemanagement, procesplanning, audit, public relations, de organisatie, het begeleiden en het geven van colleges, seminaries en workshops.

Het verwerven, verkopen, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende, materiële en immateriële goederen. De vennootschap mag alle daden stellen om dit patrimonium te laten renderen. Verbod wordt opgelegd om zich bezig te houden met de werkzaamheden van vastgoedmakelaar.

Het uitoefenen van managementactiviteiten.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

120 Plaats, dag en uur van de jaarvergadering, alsmede de voorwaarden voor toelating en voor de uitoefening van het stemrecht:

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De jaarvergadering heeft plaats op 18 mei om 17.00 uur of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de jaarvergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

Elke vennoot mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager die tevens vennoot moet zijn. De volmachten mogen schriftelijk of per telefax gegeven worden en worden neergelegd op het bureau.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen verbonden is, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaar(s) en vruchtgebruiker(s) worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

BIJZONDERE VOLMACHTEN:

Door de zaakvoerder werd een deel van zijn machten afgestaan aan mevrouw BUYS Anita wonende te Willebroek, Dijlelaan 9. Deze machten bestaan in :

1 Q' het ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling;

20 het vertegenwoordigen van de vennootschap voor alle verrichtingen bij de Staat, de ministeriële, provinciale en/of gemeentelijke overheden, de fiscale, douane- en post diensten, de regie van telegraaf en telefoon, de maatschappij van de spoorwegen en alle andere openbare diensten, het ondertekenen van alle contracten en verbintenissen met deze overheden, diensten en vennootschappen.

30 het ondertekenen van alle ontvangstbewijzen voor de geïnde bedragen, alsook voor de aangetekende en verzekerde brieven of colli's gericht aan de vennootschap door de post, de douane, de maatschappijen van spoorwegen, en het vliegwezen en door alle andere vervoermaatschappijen; het geven van ondervolmachten van één of meer van deze machten vermeld onder dit punt 4. maar slechts binnen de perken en voor de termijn die hij zal bepalen.

40 het opeisen, innen en ontvangen van alle sommen in speciën, van documenten en goederen van welk soort ook die zouden verschuldigd zijn of die aan de vennootschap zouden toebehoren, en decharge ervan geven

Bijzondere volmacht: werd verleend aan mevrouw Van Hoofstadt Natascha, wonende te 2660 Hoboken, Kapelstraat 121 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het BIZ ondernemingsloket, de Administraties van directe en indirecte belastingen, de RSZ en de BTW Administratie.

Voor Ontledend Uittreksel, De Notaris, Jacqueline HELDERWEIRT

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte. ER~

1" SGP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor "

-

be ouden aan net Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 08.07.2015 15290-0105-012

Coordonnées
H-ADVICE

Adresse
STEENWINKELSTRAAT 353 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande