H & G ADVOCATEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : H & G ADVOCATEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.796.440

Publication

17/12/2012
ÿþ,

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu " 1220254

Nt,'o} hr" van de

Rschtbank vei ~ ~~~~ ~ ~,. ~~ : ~,` i1ntvrerpen

op 0 6 IJEc 2o12

vUergeler,

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : H&G advocaten

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2050 Antwerpen-Linkeroever, Esmoreitlaan 5-Gvl

(volledig adres)

Onderwerp akte t oprichting

Het blijkt uit een akte verleden op 4 december 2012 dat voor mij, Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, ingeschreven in de Kruispuntbank te Antwerpen onder nummer BE 0899.286.109, BTW-nummer 899.286.109, op het kantoor; ZIJN GEKOMEN

1) Mevrouw HEYSSE Barbara Helena Paula Magdalena Lucie, geboren te Schoten op 18 september 1964,; rijksregisternummer 64.09.18-498.78, wonende te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 1/12. en

2) Mevrouw GRAFF Lizzy Corry, geboren te Antwerpen op 21 mei 1971, nationaal nummer 71.05.21-i 382.29), wonende te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 1/12. die mij hebben verzocht oprichtingsakte te verlenen met ingang vanaf heden van een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap' met beperkte aansprakelijkheid op te richten en te dien einde de statuten van deze vennootschap vast te stellen als hierna vermeld.

Comparanten verklaren mij in te tekenen op volgende aantallen aandelen:

Mevrouw Heysse drieënnegentig aandelen 93

Mevrouw Graff drieënnegentig aandelen 93

Totaal: honderd zesentachtig aandelen 186

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn, Hij verliest echter het voordeel van de beperkte,

aansprakelijkheid voor de tweede en verdere vennootschappen waarin hij enige vennoot is, behalve wanneer

de aandelen in die vennootschap(pen) wegens overlijden aan hem zijn toegekomen.

oprichters verklaren dat de vennootschap haar activiteiten pas zal aanvangen vanaf 2 januari 2013

Zoals blijkt uit het bankattest dat overhandigd werd aan mij, notaris is een bedrag van achttienduizend'

zeshonderd euro (18.600 EUR) in speciën gedeponeerd op de rekening nummer 630-066500-90 bij de ING-

Bank, geopend op naam van de vennootschap in oprichting, de oprichters verklarend dat deze volstorting

gelijkelijk gespreid is over alle ingeschreven aandelen. Bijgevolg werd op alle aandelen voldoende volgestort en

staat vanaf heden het voormelde bedrag in speciën ter beschikking van de vennootschap.

Comparanten verklaren dat het geheel van het kapitaal geplaatst is en dat dit minstens volstort is ten belope:

van het door de wet voorgeschreven minimum.

De comparanten hebben het door de wet opgelegd financieel plan voor bewaring overhandigd aan mij,

notaris. Dit plan is door aile oprichters ondertekend.

De comparanten verzoeken aan mij, notaris, te akteren dat de voorwaarden bedoeld in de artikels 214, 216

en 223 van het Wetboek van Vennootschappen werden nageleefd.

Comparanten verklaren vervolgens dat zij de statuten der vennootschap als volgt vaststellen:

STATUTEN

Artikel 1: Rechtsvorm en benaming

De vennootschap heeft de juridische vorm van een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aanneemt en draagt de naam H&G advocaten.

Artikel 2: Zetel

De zetel is gevestigd te 2050 Antwerpen (Linkeroever), Esmoreitlaan 5 - Gvl

Het bestuursorgaan kan de zetel verplaatsen In het Vlaamse Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

overeenkomstig de geldende deontologische voorschriften.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doe! de uitoefening van het beroep van advocaat en alle aanverwante

activiteiten, mandaten en functies die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het publiceren van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

50-) le6 y vo

, a artikels en boeken het geven van cursussen en voordrachten met uitsluiting van alle handelsactiviteiten en het optreden onder meer als bestuurder, vereffenaar of curator, gerechtelijk mandataris of scheidsrechter, het geven van cursussen en voordrachten met uitsluiting van alle handelsactiviteiten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge De uitoefening van alle opdrachten en het stellen van alle handelingen die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Gemeenschap omschreven is,

De vennootschap kan hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende, financiële of diverse verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan.

De vennootschap mag met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen samenwerken met andere advocaten, advocatenkantoren of advocatenassociaties door economische samenwerkingsverbanden, Europese economische samenwerkingsverbanden of een ander samenwerkingsverband.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Artikel 4: Vennoten  Uitoefening van het beroep van advocaat

Alleen advocaten die op het Tableau van de Orde van advocaten ingeschreven zijn of door hen opgerichte professionele vennootschappen, die uitsluitend in de vennootschap hun volledige activiteiten als advocaat zoals hiervoor bepaald in het doel, uitoefenen zij het via hun professionele vennootschap, kunnen de hoedanigheid van vennoot verwerven.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot hun inbreng, onverminderd evenwel de specifieke beroepsaansprakelijkheid voor de verrichtingen die een vennoot namens en voor rekening van de vennootschap heeft gesteld als advocaat, De vennoot, belast met een dossier, is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten opzichte van de cliënt.

De beroepsaansprakelijkheid van zowel de vennoten als de vennootschap dient te worden verzekerd. De beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de vennootschap is evenwel beperkt tot het bedrag waarvoor de beroepsverantwoordelijkheid verzekerd is, voor zover dit bedrag niet lager is dan het maximumbedrag van de basispolis onderschreven door de Orde van advocaten te Antwerpen,

Het louter optreden als organieke vertegenwoordiger van de vennootschap, verbindt slechts de vennootschap en niet de vertegenwoordiger, indien de gestelde verrichting buiten de sfeer valt van de specifieke beroepsaansprakelijkheid.,

De vennoten onthouden zich ervan tussen te komen voor een partij wiens belangen strijdig zijn met deze van een cliënt van de vennootschap of van een andere vennoot.

indien één van de leden geschorst wordt, zal hij zich moeten onthouden van de uitoefening van zijn rechten ais vennoot voor de duur van de schorsing,

Indien een vennoot door de raad van de Orde wordt verplicht zich uit de vennootschap terug te trekken, houdt hij van rechtswege op deel uit te maken van de vennootschap.

De vergelding van de dossiers geschiedt uitsluitend volgens de wens van de cliënten.

In geval van ontbinding van de vennootschap de vennoten een beroep zouden doen op één of meer vereffenaars, zullen die worden aangeduid in gemeenschappelijk overleg door de Stafhouders van de betreffende Orden of, in geval van meningsverschil, door de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Orde van Vlaamse Balies.

Alle geschillen tussen vennoten zullen in laatste aanleg beslecht worden door één of drie scheidsrechters aangeduid in gezamenlijk overleg tussen de Stathouders van de Orden waarvan zij deel uitmaken of, ingeval van meningsverschil, door de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Orde van Vlaamse Balies.

Artikel 5: Duur

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot, ook niet wanneer dit de enige vennoot is.

Artikel 6: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De nog in geld uit te voeren stortingen op de inschrijvingsdag niet volledig gestorte aandelen, moeten plaats vinden op de tijdstippen en de wijze die het bestuursorgaan zal bepalen.

Elke storting door een vennoot wordt aangerekend op al zijn nog niet volgestorte aandelen in gelijke mate. Zolang de behoorlijk opgevraagde opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Artikel 6 bis: Algemene bepaling

De natuurlijke persoon die enige vennoot is van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt geacht hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan. Indien de vennootschap meerhoofdig wordt dienen de statuten hiertoe te worden aangepast.

Artikel 7: Overdracht en overgang van aandelen

Ongeacht het aantal vennoten mogen de aandelen, op straffe van nietigheid, in elk geval, zowel bij overdracht onder levenden als bij overgang wegens overlijden, uitsluitend worden overgedragen of overgaan aan advocaten ingeschreven op Tableau die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen of aan door hen opgerichte professionele vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden noch overgaan wegens overlijden aan een andere vennoot noch aan een niet-vennoot dan met schriftelijke toestemming van alle vennoten.

Indien de voorgestelde overdracht of overgang van aandelen, om welke reden ook, wordt geweigerd door de overige vennoten, hebben de weigerende vennoten de verplichting de aandelen zelf over te nemen in verhouding tot hun respectievelijke participatie in het kapitaal met dien verstande dat de vennoten die geen bezwaar hadden tegen de overdracht of overgang het recht hebben om ook aandelen zelf over te nemen in verhouding tot hun respectievelijke participatie in het kapitaal tenzij tussen aile vennoten die geïnteresseerd zijn en die het recht dan wel de plicht hebben om de aandelen over te nemen éénstemmig een andere verhouding wordt overeengekomen; deze overname dient te gebeuren tegen de waarde vastgesteld door één of meerdere experts aangesteld op verzoek van de meest gerede partij door de betrokkenen zelf of, bij gebrek aan overeenkomst, in gemeenschappelijk overleg door de Stafhouders van de betreffende Orden of, ingeval van meningsverschil tussen hen, dcor de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Orde van Vlaamse Balies.

Behoudens betwisting over de hiervoor bedoelde waardevaststelling die imperatief zal gelden als basis voor de overname zonder enige verhaalmogelijkheid, zal bij iedere andere betwisting aangaande het voorgaande verplichte arbitrage in laatste aanleg plaats hebben als hiervoor bepaald,

Dit alles steeds met inachtneming van de ter zake geldende reglementen van de bevoegde Orde van Advocaten,

Indien een vennoot wenst uit te treden of zijn aandelen wenst te verkopen, dienen de overige vennoten zijn aandelen over te nemen in verhouding tot hun participaties tegen een prijs in onderling overleg vast te stellen en bij gebreke hieraan tegen de nominale waarde of fractiewaarde van de aandelen.

In tegenstelling tot hetgeen hiervoor werd bepaald zullen de erfgenamen of rechtverkrijgenden van de enige vennoot, die niet de vereiste hoedanigheid hebben om krachtens deze statuten vennoot te worden, toch de rechten verbonden aan de aandelen zelf kunnen uitoefenen, in de mate zij deze rechten uitoefenen om het doen van de vennootschap zo te wijzigen, dat de vennootschap niet meer tot doel heeft het uitoefenen van het beroep van advocaat voor rekening van de vennootschap, zodat ze enkel nog activiteiten zal uitoefenen die voor deze (nieuwe) vennoten toelaatbaar zijn. in afwachting daarvan zal de bedrijvigheid van de vennootschap beperkt blijven tot het beheer en de instandhouding van haar goederen.

ln elk geval zullen de erfgenamen welke niet de hoedanigheid hebben om vennoot van een advocatenvennootschap te zijn, onverwijld de Stafhouder van de Orde van Advocaten verzoeken om een vereffenaar over de dossiers van de vennootschap aan te stellen.

Artikel 8: Uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten

De aandelen zijn op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen dat overeenkomstig de wetboek moet worden gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De aandelen zijn ondeelbaar,

Splitsing van de eigendom van aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden.

Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet de blote eigenaar dit vruchtgebruik afkopen of andersom en de uiteindelijke verwerver moet voldoen aan de voorwaarden om vennoot te worden en dient in de vennootschap zijn beroep uit te oefenen of te zullen uitoefenen, dit alles onverminderd de andere bepalingen in deze statuten.

Artikel 9: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die de hoedanigheid van vennoot bezitten.

Artikel 10: Bevoegdheden van de zaakvoerder

iedere zaakvoerder-vennoot is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap; hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door het Wetboek van vennootschappen of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden,

De venncotschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door haar zaakvoerders-vennoten of wanneer deze een rechtspersoon zijn door hun respectieve vaste vertegenwoordigers, die advocaat moeten zijn en op het Tableau van de Orde van advocaten moeten zijn ingeschreven,

ledere zaakvoerder-vennoot kan bijzondere of beperkte machten vocr bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer gevolmachtigden. Deze gevolmachtigden dienen zelf advocaat te zijn, tenzij het handelingen betreft die niet tot de exclusieve bevoegdheid behoren van advocaten en waarvan de delegatie aan niet-advocaten ais dusdanig toegelaten is door de Stathouder en/of de Orde van advocaten.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de delegerende in geval van overdreven volmacht.

Artikel 11: Vergoeding van de zaakvoerder

Onverminderd de vergoeding van kosten, bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de zaakvoerders-vennoten voor de door hen voor rekening van de vennootschap verrichte professionele activiteiten.

Artikel 12: Controle

De vennoten hebben te allen tijde het recht om in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de boeken en de stukken van de vennootschap.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden gecontroleerd door een bedrijfsrevisor of door een boekhouder erkend door de raden van de Orde.

t r

/ I ! ,à

Dit alles onverminderd de toepassing van Titel VII van Boek IV van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 13: De algemene vergadering

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering noch voor de uitoefening van het

stemrecht.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de derde donderdag van de maand mei; indien deze

dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde

uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen, telkens het belang van

de vennootschap het vereist en iedere vennoot kan een algemene vergadering der vennoten laten

bijeenroepen, waarvan hij de agenda vaststelt,

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging kan elke vennoot zich op een

vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot door middel van een volmacht.

Behoudens andersluidende wettelijke en statutaire bepalingen, worden de beslissingen van de algemene

vergadering genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

De vennoten mogen hun stem niet schriftelijk uitbrengen.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de

vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder-vennoot.

Tenzij anders bepaald door het bestuursorgaan vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van

de vennootschap.

Artikel 14: Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 15: Uitkering

Ce Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste één twintigste van de nettowinst voor

°' de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een

L. tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

e Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

c ONTBINDING - VEREFFEN ING

X Artikel 16. : Vereniging van alle aandelen in één hand

 e De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap

rm wordt ontbonden.

CI) Artikel 17. : Oorzaken van ontbinding

wl

°' a) Algemeen:

e

Behoudens de gerechtelijke ontbinding en hetgeen be-paald is in de artikel 14 van huidige statuten, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die

N voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

0

b) Verlies van kapitaal:

N Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het

eq maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld

^' om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te

.~ besluiten over de ont-binding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde

et maatregelen. De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald bij artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen. Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft

et

et wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag gesteld in artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

te

rm

In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te ru

r regulariseren.

pq Artikel 18. : Ontbinding - Voortbestaan - Sluiting

De vennootschap blijft na ontbinding, om welke reden ook, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan

" . voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Artikel 19. : Benoeming van vereffenaar(s)

e De zaakvoerder is van rechtswege vereffenaar, met uitzondering van hetgeen voorzien is in artikel 237 van

~p het Wetboek van Vennootschappen.

et De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars moeten noodzakelijkerwijze advocaat zijn,

Zij bepaalt hun bevoegdheden, hun vergoeding alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de zaakvoerder.

Artikel 20. : Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledige gelijke voet te plaatsen, hetzij door

r

4 i , ~

-, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij

door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte

werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld.

ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 21. : Geschillen - Bevoegdheid

Alle geschillen tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerder(s), eventuele commissarissen) en

vereffenaars met betrekking tot de zaken van de vennootschap en de uitvoering van onderhavige statuten,

zullen verplichtend geregeld worden bij wijze van arbitrage door de Orde van Advocaten, voor zover dit niet

strijdig is met dwingende wetsbepalingen die voorzien in de exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken.

Artikel 22.: Reglementering

De deontologische beginselen, opgesteld door de Orde van Advocaten, zijn van toepassing op deze

vennootschap.

Artikel 23. : Wettelijke bepalingen opgenomen in deze statuten

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van de

vennootschappenwet worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire

bepaling.

BESCHIKKINGEN VAN VOORBIJGAANDE AARD

De oprichters treffen nog eenparig volgende beslissingen:

A. in verband met de oprichting;

1' het eerste maatschappelijk boekjaar vangt aan op heden en eindigt op éénendertig december

tweeduizend dertien.

2° de eerste gewone algemene vergadering der vennoten zal worden gehouden in het jaar tweeduizend

veertien, op dag, uur en plaats bepaald in de statuten,

3' als niet-statutair, onbezoldigd zaakvoer-'der wordt voor onbepaalde duur aangewezen: voornoemd, die

het mandaat aanvaardt: Eenieder der oprichters

4° Gelet op de omvang van de vennootschap en de te verwachten ontwikkeling in de nabije toekomst besluit

de algemene vergadering thans geen commissarissen aan te duiden.

B. De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, dienen eveneens te worden bekrachtigd eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan de heer Peter Minne en of de BVBA Solafisk om nu en in de toekomst uit naam en voor rekening van onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met:

-inschrijvingen, latere wijzigingen en schrappingen daarvan in de kruispuntbank van ondernemingen en bij het ondememingsloket;

-neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad;

-het nemen van inschrijving(en) latere wijzigingen en schrappingen als BTW-plichtige en bij de directe belastingen, en het vertegenwoordigen van de vennootschap bij zelfde fiscale administraties;

-de aansluiting bij een sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

Voor ontledend uittreksel, (get) notaris Dirk Stoop







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

-mede neergelegd afschrift

r







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.05.2016, NGL 29.08.2016 16520-0429-014

Coordonnées
H & G ADVOCATEN

Adresse
ESMOREITLAAN 5 GVL 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande