H.I.T.S. ACHROTECHNOLOGY CONSULTING, AFGEKORT : HITS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : H.I.T.S. ACHROTECHNOLOGY CONSULTING, AFGEKORT : HITS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.275.776

Publication

18/07/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mal %rilit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0472.275.776

Benaming

(voluit) : 1-1.I.T.S Acrotechnology Consulting

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: ViuchtenburgstraatlA 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte: Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering der aandeelhouders van 30 mei 2014. De algemene vergadering keurt met eenparigheid van stemmen de herbenoeming goed van:

-Ardila BVBA met ondernemingsnummer 0461.078.909, gevestigd te Alice Nahonlei 60 te 2900 Schoten onder de vaste vertegenwoordiging van de heer Guido Aerts, als gedelegeerd bestuurder.

-Ecos International BVBA met ondememingsnummer 0874.056.310, gevestigd te Minnestreel 4 te 2970 S Gravenwezel, onder de vaste vertegenwoordiging van de heer Michel Janssen, als bestuurder.

Hits Invest BVBA met ondememingsnummer 0451.646.153, gevestigd te Industrielaan 1 te 2950 Kapellen onder de vaste vertegenwoordiging van de heer Luc Van Antwerpen,als bestuurder.

Het mandaat van GCV Hits@work als bestuurder vervalt op 30 mei 2014.

Er wordt een nieuwe bestuurder aangesteld. De heer Wouter Aerts, wonende te Boekweitstraat 76 bus 2 te

Schoten wordt aangesteld als bestuurder.

De bestuurders worden herbe noemd voor een duurtijd van 6 jaar. De mandaten [open tot de algemene vergadering van het jaar 2020.

Alle bestuurders aanvaarden hun mandaat.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Ardila BVBA ow Guido Aerts

Gedelegeerd bestuurder

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

orme

*14139887*

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 31.08.2012 12541-0331-016
03/02/2015
ÿþMal Ward 11.1

L te

iii~I~~~VN~I~I~~RN

+15018 6

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 2 JAN. 2015

afc rrt fi?'riwerpen

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0472,275.776

Benaming

(voluit) : H.I.T.S. ACROTECHNOLOGY CONSULTING

(verkort) : "H.I.T.S. ACROTECHNOLOGY" of "NITS. CONSULTING" of "H.I.T.S."

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Vluchtenburgstraat 1A, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITBREIDING DOEL - WIJZIGING EN COORDINATIE DER STATUTEN

HEDEN, acht januari tweeduizend vijftien,

Voor Ons, Meester Patrick De Bus Sergeyssens, notaris te Antwerpen, district Borgerhout, Helmstraat 65 bus 1, notaris onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Not. P. DE BUS, BTW-BE 0465.955.228 RPR Antwerpen..

Wordt de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden van de naamloze vennootschap H.I.T.S. ACROTECHNOLOGY CONSULTING, of in het kart "H.I.T.S. ACROTECHNOLOGY" of "H.I.T.S. CONSULTING" of "H.I.T.S.", met zetel te 2630 Aartselaar, Vluchtenburgstraat la, RPR Antwerpen, Ondememingsnummer 0472.275.776; B.T.W. nummer BE 0472.275.77.

BESLISSINGEN

Met algemeenheid van stemmen neemt de Buitengewone Algemene Vergadering de volgende beslissingen

1. De Naamswijziging naar "H.I.T.S. Achrotechnology" en verkort "HITS" of "High In The Sky" wordt

goedgekeurd.

2a.De voorzitter wordt ontslaan van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur met betrekking

tot de doelwijziging.

2b. Het doel van de vennootschap wordt uitgebreid/aangepast zoals aangeduid in de agenda. Tengevolge

hiervan zal artikel 3 van de statuten voortaan luiden als volgt;

"Artikel 3: doet

De vennootschap heeft als doel:

Doorlichten van ondernemingen op het vlak van veiligheid in de ruimste zin van het woord.

- Adviesverlening bij de aankoop en implementatie van beveiligingsuitrustingen en  systemen, reddings- en

evacuatieuitrustingen en  systemen en arbeidspositioneringssystemen.

- Studie en ontwikkeling van veirigheidssystemen in de ruimste zin van het woord.

- Organisatie van trainingen inzake veiligheid, en dit in de ruimste zin van het woord.

- Certificatie en afleveren van attesten inzake de veiligheid in de ruimste zin van het woord.

- Het houden van tentoonstellingen en beurzen op het vlak van veiligheid en aanverwante domeinen in de meest uitgebreide zin.

- Groothandel, import en export in diverse industriële producten en toebehoren zoals onder meer beveiligingsuitrustingen en -systemen alsmede alle toebehoren, reddings- en evacuatieuitrustingen en - systemen, arbeidspositioneringssystemen.

- Het optreden als makelaar en commissionair in industriële producten en ondermeer In alle beveiligingsuitrustingen en toebehoren.

- Het optreden als veiligheidscoördinator op bouwwerven en als bijstand en service verlener voor besloten ruimten, speciale of risicovolle werkzaamheden of werkzaamheden met speciale of specifieke veiligheidsmaatregelen, desgevallend onder water.

- Het optreden als aannemer tot het plaatsen van beveiligingsinstallaties aan bouwwerven, gebouwen, industriële installaties, hoogspanningsinstallaties, telefoniemasten en alle plaatsen waar veiligheidsuitrusting dient geïnstalleerd te worden. Dit alles als hoofdaannemer of als onderaannemer.

- Opleidingen en training, onderhoud en advies in beveiligingsuitrustingen en systemen. De vennootschap kan ten allen tijde haar knowhow ter besohikking stellen onder eender welke vorm ook, zoals voor auditing van veiligheidsrichtlijnen, probleemdetectie en assistentie bij en/of zelf uitvoeren van werken op hoogte en in besloten ruimten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, roerende en onroerende

verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen,

groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

3. De regeling inzake de overdracht van aandelen wordt ais volgt gewijzigd, door inlassing van volgende

artikels:

Artikel 7 bis : Overdracht van aandelen onder de levenden

a. De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld,

Deze instemming is eveneens vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in rechte lijn van de overdrager,

b. De vennoot die een of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats of de naam, rechtsvorm en zetel van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebrek blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

c. Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

Artikel 7 ter : Overgang van aandelen bij overlijden (alleen van toepassing bij natuurlijke personen).

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang is voorgesteld.

Deze instemming is eveneens vereist, wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erflater, aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen zes maanden na het overlijden van de vennoot aan de bestuurder nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectieve erfrechten opgeven.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen dezelfde termijn van zes maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

Indien een aandeel bezwaard is met vruchtgebruik, dan wordt het aan dit aandeel voorbehouden stemrecht, in het geval er geen akkoord is tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet door de blote eigenaar. In dit laatste geval kan de bevoegde rechter een voorlopig bewindvoerder benoemen om de bedoelde reohten uit te oefenen in het gezamenlijk belang van vruchtgebruiker en blote eigenaar.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen op de dag van het overlijden. Bij gebrek van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan een door elke partij te benoemen.

De deskundigen zullen rekening houden met aile gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beinvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van een der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen het besluit van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

Indien de afkoop niet binnen de drie maanden is geschied hebben de erfgenamen of legatarissen het recht de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vorderen.

3 bis. Het wordt bevestigd dat alle aandelen op naam zijn. Artikel 7 van de statuten zal voortaan luiden als volgt: De aandelen en eventuele andere effecten door de vennootschap uitgegeven zijn steeds op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin wordt aangetekend:

1) nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, en het aantal hem toehorende aandelen;

2) de gedane stortingen;

3) de overdrachten en overgangen van aandelen, met hun datum, gedagtekend en ondertekend door

overdrager en overnemer bij overdracht onder levenden en door twee bestuurders of een afgevaardigd

bestuurder en de rechtverkrijgenden bij overgang door overlijden.

Aan de vennoten wordt een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd,

De aandelen hebben een volgnummer.

4. De werkende notaris wordt gemaohtigd de statuten te coördineren.

5.Volmacht wordt gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de TERWANGNE

en C°, met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Cogels-Osylel 17, RPR Antwerpen afdeling Antwerpen

a

4 Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ondernemingsnummer 0843.312.654 evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om namens de vennootschap alle formaliteiten te vervullen voor de

wijzigingen bij de dienst van het ondernemingsloket alsook bij de dienst BTW.

WAARVAN AKTE

Verfeden te Antwerpen district Borgerhout, op bovengemelde datum.

Nadat de akte werd voorgelezen en toegelicht als voormeld hebben de comparanten met Ons, Notaris

getekend,

(volgen de handtekeningen)

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte gecoördineerde tekst der statuten Voor ontledend uittreksel

30/07/2012
ÿþVaal behout

aan h

Belgis Staatst

Mat Wald 11.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~de

., ergelcg~. i~r giàie. van de ReChtiyis

van Koophandel fe Anfrexpen, op

.19 JULI 2012

Griffie

*12133906*

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0472.275.776

Benaming

(voluit) : H.I.T.S. ACROTECHNOLOGY CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : NETEWEG 2, 2850 BOOM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de bestuurraad van 20 juni 2012:

De afgevaardigde bestuurder, Ardila BVBA, met zetel te 2900 Schoten Alice Nahonlel 60, ondememingsnummer 0461.079.909, met vaste vertegenwoordiger de heer Guido Aerts, meldt dat de maatschappelijke zetel van de onderneming H.I.T.S. ACROTECHNOLOGY CONSULTING NV met ondememingsnummer 0472.275.776 verplaatst wordt van:

Neteweg 2

2850 Boom

naar:

Viuchtenburgstraat 1 a

2630 Aartselaar

vanaf 1 julï 2012

Ardila BVBA

ovv Guido Aerts

Afgevaardigd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/03/2012
ÿþMotl Word 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(,`n)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Si

1111

*iaoessis*

Ondernemingsnr : 0472.275.776

Benaming

(voluit) : H.I.T.S. Acrotechnology Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Neteweg 2 te 2850 Boom

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering der aandeelhouders van 29 mei 2009:

De algemene vergadering besluit de benoeming als bestuurder van de GCV Hits @ Work, met ondememingsnummer 0811.273.455, onder vaste vertegenwoordiging van de heer Wouter Aerts goed te keuren.

Het mandaat gaat in op 21 april 2009 en zal eindigen op de datum van de algemene vergadering van 2014. De GCV Hits@Work aanvaardt haar mandaat.

Ardila BVBA

o.v.v. Dhr. Guido Aerts

Afgevaardigd bestuurder

R."

2 0 -03- 2012

C R I FK.. rî Es ' NF T~..A lt k v L,+r-,

KOOPHANDEL

rt te

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 31.08.2011 11516-0194-016
15/09/2010 : ME087298
02/09/2010 : ME087298
23/03/2010 : ME087298
20/10/2009 : ME087298
07/09/2009 : ME087298
01/09/2008 : ME087298
30/08/2007 : ME087298
19/12/2006 : ME087298
09/11/2006 : ME087298
07/03/2006 : ME087298
07/03/2006 : ME087298
03/09/2005 : ME087298
28/10/2004 : ME087298
10/03/2004 : ME087298
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 29.09.2015 15620-0124-016
09/07/2002 : ME087298
24/11/2000 : ME087298
13/07/2000 : MEA013622
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.05.2016, NGL 31.08.2016 16556-0577-016

Coordonnées
H.I.T.S. ACHROTECHNOLOGY CONSULTING, AFGEKOR…

Adresse
VLUCHTENBURGSTRAAT 1A 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande