H.L.M.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : H.L.M.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.424.942

Publication

11/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 25.03.2014, NGL 31.03.2014 14086-0120-012
02/10/2014
ÿþA

Ondernemingsnr : 0892.424.942

Benaming

(voluit) : H.L.M.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Spaanderstraat 12 te 2221 Heist-op-den-Berg (Booischot) (volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "H.L.M.", met zetel te 2221 Heist-op-den-Berg (Booischot), Spaanderstraat 12, gehouden voor notaris Rita Heylen te Heist-op-den-Berg op 4 september 2014:

BLIJKT HET VOLGENDE:

EERSTE BESLUIT -- VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES ZOALS TEN LAATSTE OP 31/03/2013 GOEDGEKEURD

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, belopen op zeshonderd en negenduizend achthonderd éénenvijftig euro achtentwintig eurocent (609.851,28 ¬ ), zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van dertig september tweeduizend en twaalf.

TWEEDE BESLUIT -- VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES ZOALS BLIJKT UIT DE LAATSTE GOEDGEKEURDE JAARREKENING

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die blijken uit de laatste goedgekeurde jaarrekening van zeshonderd negentienduizend tweehonderd achtenveertig euro vijf eurocent (619.248,05 ¬ ), belopen op dertig september tweeduizend dertien,

DERDE BESLUIT  VASTSTELLING UITKEERBAAR BEDRAG CONFORM ART, 320 W.VENN

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, vijfhonderd zesenvijftigduizend tweehonderd achtenveertig euro vijf eurocent (556.248,05 ¬ ) bedraagt.

VIERDE BESLUIT  BESLISSING TOT UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van vijfhonderd veertigduizend euro (540.000,00 ¬ ).

Alle vennoten verklaren het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

VIJFDE BESLUIT-- KENNISNAME VERSLAGEN

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op elf augustus tweeduizend veertien, en door de heer Steven Vyvey, bedrijfsrevisor in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VYVEY & CO te 2240 Massenhoven, Herentalsebaan 2, opgemaakt op achttien augustus tweeduizend veertien, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura, welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luidt als volgt: "BESLUITEN

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsreviscren, verklaart ondergetekende Steven Vyvey, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor, dat:

a.de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA H.L.M. middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoot uit de dividenduitkering ten bedrage van ¬ 540.000,00 onder afhouding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie _

1154 BELEGD



A a ~

11COMIS 72N1570

Voor-behoudec aan het Belgisch Staatsblac

JR BEP.rtr

00 419a 2014

3 20e,

AlgeitâAN4 Val K&e3HANejllt< TAATs ffi-PWgFiPgNi fijé= tallgOiiËgN

~ritrié r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag zal dus ¬ 486.000,00 bedragen;

b.het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura;

c.de beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

d.de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van ¬ 486.000,00 zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

e.indien de vennoot besluit om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal ais vergoeding voor deze inbreng 924 nieuwe aandelen van de vennootschap BVBA H.L.M., zonder nominale waarde, worden uitgegeven.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijk opschortende voorwaarde dat de vennoot van de vennootschap de reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoert. Indien echter na de beslissing van de dividenduitkering de vennoot niet wenst deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoot welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen bij de BVBA H.L.M. en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden. Massenhoven, 18 augustus 2014

BVBA VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor'

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Mechelen, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

ZESDE BESLUIT-- KAPITAALVERHOGING CONFORM ARTIKEL 537 WIB

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierhonderd zesentachtigduizend euro (486.000,00 ¬ ) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro) op vijfhonderd en vierduizend zeshonderd euro (504.600,00 ¬ ) door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van vijfhonderd veertigduizend euro (540.000,00 ¬ ), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing ten bedrage van vierenvijftigduizend euro (54.000,00 ¬ ), hetzij aldus netto vierhonderd zesentachtigduizend euro (486.000,00 ¬ ).

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van negenhonderd vierentwintig (924) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van vijfhonderd vijfentwintig euro zevenennegentig eurocent (525,97 ¬ ) ¬ ) per aandeel.

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%),

Is alhier tussengekomen:

De heer Heremans Lex, voornoemd, die na te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en verklaart met voormeld uitgekeerd dividend, te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in de vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaand voor tenminste hetzelfde bedrag.

De inbrenger verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het voormelde tussentijds dividend,

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddllijk in het kapitaal opgenomen.

ZEVENDE BESLU1T VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot vijfhonderd en vierduizend zeshonderd euro (504.600,00 ¬ ).

ACHTSTE BESLUIT - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die Voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd en vierduizend zeshonderd euro (504.600,00 ¬ ).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door duizend honderd en tien (1,110) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/duizend honderd en tiende (1/1.110e) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen."

NEGENDE BESLUIT COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist tot codrdinatie van de statuten.

1

Voorgehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Rita Heylen

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering

- gecoördineerde statuten;

-verslag bedrijfsrevisor nopens de inbreng;

verslag van de zaakvoerder nopens de inbreng.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 25.03.2013, NGL 26.04.2013 13101-0177-012
04/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 26.03.2012, NGL 27.03.2012 12076-0163-012
03/08/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 2 -07- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAgpg-We MECHELEN

Ondernerrtingsnr : 0892.424.942

Benaming

(voluit) : H.L.M.

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : della Faillestraat 1 te 2221 Heist-op-den-Berg (Booischot) Onderneem gilde : Statutenwijziging

*iiiaooza*

Voor-behoudei aan het Belgisch Staatsbias

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " H.L.M." met zetel te 2221 Heist-op-den-Berg (Booischot), della Faillestraat 1, gehouden voor Notaris Rita Heylen te Helst-op-den-Berg op veertien juli tweeduizend en elf, met volgende registratievermelding: "GEREGISTREERD te HEIST-OP-DEN-BERG op 15 JULI 2011 BOEK 291 BLAD 74 VAK 19 twee BLADEN geen VERZENDING ONTVANGEN: VIJFENTWINTIG EURO (¬ 25) Getekend E. WOUTERS E.A.INSPECTEUR"

BLIJKT HET VOLGENDE:

EERSTE BESLISSING: KAPITAALVERMINDERING

Op voorstel van de voorzitter, besluit de vergadering het maatschappelijk kapitaal te verminderen met zeshonderd en elfduizend vierhonderd (611.400) om het van zeshonderd dertigduizend

(630.000) euro op achttienduizend zeshonderd (18.600) euro te brengen.

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, dat deze geschiedt met vernietiging van vierhonderd vierenveertig (444) aandelen, om deze te brengen van zeshonderd dertig (630) aandelen op honderd zesentachtig (186) aandelen.

De vergadering besluit dat de aandelen bijgevolg als volgt verdeeld zijn:

De heer HEREMANS Lex, voornoemd.

Houder van honderd zesentachtig (186) aandelen.

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van zeshonderd en elfduizend vierhonderd (611.400) euro voorlopig niet uit te keren aan de vennoten, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, en geeft het college van zaakvoerders opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht.

TWEEDE BESLISSING: AANPASSING STATUTEN

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00) EURO.

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde, met elk een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste van het geplaatst kapitaal."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

.r" . 5



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

"

FISCALE VERKLARING

De voorzitter verklaart dal deze kapitaalvermindering door terugbetaling aan de vennoten geschiedt op het fiscaal kapitaal (het gestorte en voor terugbetaling vatbare kapitaal) en niet op reserves.

DERDE BESLISSING: ADRESWIJZIGING

De vergadering stelt vast dat de zetel van de vennootschap zich bevindt te 2221 Heist-op-den-Berg (Booischot), della Faillestraat 1. De vergadering beslist de zetel te verplaatsen naar 2221 Heist-op-den-Berg (Booischot), Spaanderstraat 12, en dit met ingang van 15 juni 2011.

De vergadering beslist artikel 2 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen, zodat artikel 2 er als volgt zal uitzien:

"Artikel 3: Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2221 Heist-op-den-Berg (Booischot), Spaanderstraat 12, en kan naar om het even welke plaats in België binnen het Vlaams of Brusselse Gewest binnen deze grenzen verplaatst worden bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad."

VIERDE BESLISSING: COORDINATIE STATUTEN

De vergadering geeft de notaris opdracht lot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap. Hij moet deze nadien neerleggen ter griffie van de rechtbank van koophandel.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Rita HEYLEN

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het. PV van de buitengewone algemene vergadering

- gecoordineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.03.2011, NGL 25.04.2011 11094-0510-012
04/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 25.03.2010, NGL 03.05.2010 10104-0561-012
30/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 25.03.2009, NGL 29.04.2009 09122-0002-012
08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 25.03.2017, NGL 27.04.2017 17108-0235-014

Coordonnées
H.L.M.

Adresse
SPAANDERSTRAAT 12 2221 BOOISCHOT

Code postal : 2221
Localité : Booischot
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande