H.MARIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : H.MARIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.082.707

Publication

10/04/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

05-04-2012



Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*12302088*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): H.MARIA

0845082707

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pia Van Gansewinkel te Arendonk op 05 april 2012 dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

De Heer KHELLA Ezzat Zaky Habil, geboren te Souhag (Egypte) op 12 december 1968, en zijn echtgenote Mevrouw CIASTEK Anna Beata, geboren te Lublin (Polen) op 23 april 1974, samenwonend te 2020 Antwerpen, Kielpark 220, gehuwd zonder contract.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming  H. Maria .

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2640 Mortsel, Antwerpsestraat 164.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

-alle horeca activiteiten waaronder de uitbating van restaurant, taverne, café, frituur, snackbar, al dan niet ambulant, in stacaravan of op een vaste plaats;

-de rechtstreekse verkoop aan verbruikers van pita s, pizza s, broodjes, frieten, allerhande vlees, groenten, deegwaren en bijbehoren in alle bereidingen, onder de vorm van snacks of maaltijden, evenals frisdranken; -de in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel in alle voedingswaren, dranken, materiaal allerhande die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de uitbating en inrichting van hotels, restaurants, eethuizen, tavernes, frituren en café s;

-de inrichting, ter beschikking stelling van, de deelname in alle horeca-activiteiten;

Zij mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële en financiële, zowel van roerende als onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel te bevorderen.

De algemene vergadering der vennoten heeft alleen de bevoegdheid om dit doel te wijzigen en te verklaren. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van ¬ 18.600 ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig maatschappelijke aandeelbewijzen zonder nominale waarde. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde dinsdag van de maand juni. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven aan een al dan niet vennoot om zich te laten vertegenwoordigen.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen, worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens het aantal en de vergoedingen vaststelt.

Het aantal van de eerste zaakvoerders is vastgesteld op één.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2640 Mortsel, Antwerpsestraat 164

Onderwerp akte: Oprichting

H.MARIA

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

gevestigd te 2640 Mortsel, Antwerpsestraat 164

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De duur van het mandaat is onbeperkt.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk heeft alle macht tot optreden in naam van de vennootschap, welke ook de aard of het belang van de verrichting is, op voorwaarde dat zij binnen de perken van het maatschappelijk voorwerp vallen.

Hieruit volgt dat hij alle machten bezit, zowel van bestuur als van beschikking, zoals onder meer de verhandeling van roerende en onroerende goederen, het aangaan van geldleningen met of zonder vestiging van hypotheek, het geven van handlichting met of zonder kwijting.

De zaakvoerder kan, onder zijn verantwoordelijkheid, bepaalde machten overdragen op andere personen voor welomschreven doeleinden. De kwijtingen van facturen, de kwijtschriften af te leveren aan het beheer der spoorwegen of andere zullen geldig getekend worden door de gevolmachtigden, daartoe afgevaardigd door de zaakvoerder.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur de Heer Khella Ezzat voornoemd die hier aanwezig is en aanvaardt.

Er werd geen commissaris aangesteld

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 5 april 2012 en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni 2013.

Bijzondere volmacht is gegeven aan bvba boekhoudkantoor Paul Vleugels te 2200 Herentals, Bovenrij 76, evenals aan haar bediende, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

voor analytisch uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
H.MARIA

Adresse
ANTWERPSESTRAAT 164 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande