HAARATELIER VERHAGEN

Société en commandite simple


Dénomination : HAARATELIER VERHAGEN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 547.692.781

Publication

18/03/2014
ÿþMoa Word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

uhII

i

i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter rrril'tic van e Rechtbalf van Koophandel Anx4e  sa op

o s MM 2414

Griffie

Ondernemingsnr : 5 4 7" 6 9 2 , 7 8 1

Benaming

(voluit) : HAARATELIER VERHAGEN

(verkort)

Rechtsvorm ; Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 2170 ANTWERPEN/MERKSEM - LAAGLANDLAAN 234

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Ondergetekende

1, HOFKENS, Sandra, Paula, - wonende te 2170 Antwerpen, laaglandlaan 234 _ RR. 671103-404.20 2. VERHAGEN Jordy, wonenede te 2170 Antwerpen, Laaglandlaan 234 - RR. 980801-297.75

Hebben op 05 februari 2014 een gewone commanditaire vennootschap opgericht.

De vennootschap is een handelsvennootschap met als benaming " Haaratelier Verhagen ". Zij wordt; gevestigd te 2170 Antwerpen-Merksem, Laaglandlaan 234. Zij neemt een onmiddellijke aanvang. De statuten= zijn bepaald, zoals hierna omschreven.

De ondergetekenden Sandra HOFKENS is oprichtend en beherend vennoot en Jordy VERHAGEN is de' stille vennoot. De oprichtende en beherende vennoot is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de: verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op, verbonden aan de oprichting van de: vennootschap.

Elke beherende vennoot kan de vennootschap verbinden, Zijn mandaat is onbezoldigd.

Er worden geen aandelen uitgegeven.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 2500 euro zegge tweeduizend vijfhonderd euro en wordt onderschreven door Sandra Hofkens voor een bedrag ad 1500 euro en door Jordy Verhagen voor een; bedrag ad 1000 euro, Deze inbreng zal ter beschikking van de vennootschap worden gesteld.

Beide vennoten doen inbreng van hun kundigheden en bekwaamheden, Alle vennoten verbinden zich naar, best vermogen de belangen van de vennootschap te behartigen en zich te onthouden van activiteiten die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

STATUTEN.

Art,1 Rechtsvorm & benaming : De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap, met als benaming " HAARATELIER VERHAGEN ".

Art.2 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2170 Antwerpen-Merksem, Laaglandlaan 234. De zetel kan worden verplaatst bij besluit van de algemene vergadering.

Art.3 De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden. De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelestelling of onbekwaamheidverklaring van een vennoot. Zij kan enkel worden ontbonden bij een besluit, genoimen bij eenparigheid van stemmen.

Art.4 De vennootschap heeft tot doel en dit zowel in binnen-als in het buitenland, de uitbating van een kapsalon voor heren en dames, met alle inherente activiteiten, zoals schoonheidsverzorging en; lichaamsverzorging, in de breedst mogelijke zin van het woord, niets uitgezonderd. De aan-en verkoop, de in-en uitvoer, de fabricatie, verzending, opslag, de groot-en kleinhandel en vervaardiging van alle schoonheidsproducten en cosmetische producten, zowel in het binnen- als in het buitenland. Het optreden als tussenpeersoon in de handel. Het verlenen van diensten op het vlak van verkoopspromotie, handelspresentatie, design en advertising. Het geven van opleidingen, cursussen en onderricht mbt. het beroep van kapper. Het uitoefenen van het mandaat van zaakvoerder, bestuurder, gevolmachtigde en aangestelde in alle. vennootschappen, ondernemingen, verenigingen en groeperingen, De vennootschap mag delnemen in andere: ondernemingen en haar roerende en onroerende goederen in pand stellen. Zij mag garanties verlenen, leningen' aangaan en toestaan. Zij mag alle daden stellen die nodig en/of nuttig zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

Art.5 De vennoten moeten natuurlijke personen zijn. Indien een vennoot overlijdt, ontslag neemt, failliet of onbekwaam wordt verklaard of onder curatele wordt gesteld, moet hij worden opgevolgd door één enkel persoon, Indien hij geen opvolger heeft aangewezen, wordt hij als vennoot vervangen door de persoon, die door de resterende vennoot wordt aangewezen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Art.6 De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die hun functie persoonlijk uitoefenen. Zij zijn individueel bevoegd om te besluiten over aile aangelegenheden die de vennootschap betreffen, voor zover ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering. Handelingen en besluiten gesteld buiten de doelstelling van de vennootschap en/of strijdig met de onderhavige statuten zijn ongeldig en niet tegenstelbaar aan derden van de vennootschap.

Art.7 Elke vennoot heeft individueel recht op onderzoek en controle en heeft recht op informatie bepaald in de vennootschappenwet.

Art.8 De algemene vergadering omvat alle vennoten. De vennoten komen telkens bijeen wanneer één vennoot hierom verzoekt. Opdat de vergadering rechtsgeldig zou kunnen beslissen, dient de meerderheid van de vennoten de beslissing goed te keuren. Wijzigingen aan onderhavige statuten zijn enkel mogelijk met eenparigheid van stemmen. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand mei, om 17.30 u.

Art.9 Het boekjaar van de vennootschap loopt van 01 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting tot 31 december 2014. De eerste jaarlijkse algemene vergadering heeft plaats op 11 mei 2015. Aan het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. De zaakvoerder maakt de jaarrekening op, over het afgesloten boekjaar. De jaarrekening omvat de balans en de resultaatrekening en wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering. De vergadering beslist over de goedkeuring en de déchargeverlening aan de beherende vennoten. Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van de resultaten,

Art.10 De vennootschap wordt ontbonden ingevolge een rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft bekomen of ingevolge een besluit van de algemene vergadering, genomen met unanimiteit der stemmen. De vennootschap blijft na de ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening, tot de sluiting ' ervan.De vereffening zal geschieden door een vereffenaar, aan te stellen door de algemene vergadering.Het netto provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap, wordt door de vereffenaar verdeeld onder de vennoten, a rato van hun inbreng. Als de vereffenaar zijn opdracht heeft beëindigd zal hij verslag uitbrengen aan de algemene vergadering, die na kennisname en mogelijke verificatie door een aangestelde commissaris, kwijting verlenen aan de vereffenaar, waarna de vereffening is gesloten,

SLOTBEPALINGEN

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van de statuten en eindigt op 31 december 2014.

Tot zaakvoerder wordt benoemd, voor onbepaalde duur, met eenparigheid van stemlmen, mevrouw sandre HOFKENS, haar mandaat zal niet worden bezoldigd.

Tot gevolmachtigde wordt aangesteld, voor onbepaalde tijd, de vennootschgap Gcv. Mafrafil Consultants, ' die gemachtigd wordt de vennootschap te verbinden mbt. personeelszaken en alle administratie, controle en auditing activiteiten

De vennootschap neemt alle rechten, verplichtingen en verbintenissen over die voortvloeiren uit alle handelingen, akten en overeenkomsten, gesteld en/of aangegaan door de vennoten, oprichters en gevolmachtigden van de vennootschap in oprichting.

Opgesteld te Antwerpen/Merksein, 05 februari 2014.

Sandra HOFKENS,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/10/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
HAARATELIER VERHAGEN

Adresse
LAAGLANDLAAN 234 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande