HABICOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HABICOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.586.396

Publication

02/06/2014
ÿþ111319M1

111

II

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

21 MEI 2014

afdenigentwerpen

Sijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0836.586.396

Benaming

(voluit) : "CARONA"

(verkort) :

Rechtsvorm: Vennootschap onder firma

Zetel: Lindenlei 19, 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering.

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert met standplaats Wilrijk-Antwerpen op 16/06/2014, neer te leggen op het eerste registratiekantoor Antwerpen 3,: blijkt dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen;

EERSTE BESLISSING

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten bedrage van twintigduizend: zevenhonderdvijfentachtig euro één cent (¬ 20.785,01) om het te brengen van driehonderd euro (¬ 300,00) op' ééentwintigduizend vijfentachtig euro één cent (¬ 21.085.01), zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met, verhoging van de bestaande fractiewaarde per aandeel.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering wenst artikel 776, 3e lid van het Wetboek van Vennootschap toe te passen om zo de overgedragen verliezen te incorporeren in het kapitaal. Het kapitaal wordt zo verlaagd van éénentwintigduizend vijfentachtig euro één cent (¬ 21.085,01) naar achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

DERDE BESLISSING

Inschrijving

De vergadering stelt vast dat ingevolge de kapitaalverhoging op het kapitaal wordt ingeschreven in geld, door de bestaande vennoten, in verhouding tot hun bestaande aandelen.

Volstorting

De comparanten verklaren dat de inschrijving in geld volledig werd volgestort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Vergoeding voor de inbreng

Aangezien de Inschrijving op het kapitaal gebeurt door de enige vennoten, de heer DECAMPS Naranjo,. geboren te Rumst op éénendertig mei negentienhonderdzevenenzeventig, wonend te 2640 Mortsel, Lindenlei, 19, en mevrouw PEETERS Veronique Monique, geboren te Wilrijk op vijf januari. negentienhonderddrieëntachtig, wonend te 2640 Mortsel, Neuris 18, beslist de vergadering als vergoeding voor, deze inbreng geen nieuwe aandelen uit te geven, zodat de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogt.

VIERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt.

Als gevolg van voormelde kapitaalverhoging beslist de vergadering artikel vijf van de statuten aan te passen als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in honderd twintig (120) aandelen met stemrecht zonder aanduiding van nominale waarde." VIJFDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, alsook van het controleverslag opgemaakt door "Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren BVBA", aangewezen door de zaakvoerder, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per vijftien januari tweeduizend veertien, hetzij minder dan drie maanden tevoren.

De vennoten verklaren ieder uitdrukkelijk afstand te doen van de formaliteiten van toezending en ter beschikking stelling van voormelde stukken, en erkennen thans kennis te hebben genomen van de inhoud van voormelde verslagen.

De besluiten van voormeld controleverslag luiden als volgt:

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

t Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge "Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het nettopassief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 15 januari 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het nettopassief heeft plaatsgehad. Het netto-passief volgens deze staat van 2.185,01 euro is 20.735,01 euro kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerder, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit zoals in voorliggend verslag uiteengezet.

Wilrijk, 2 april 2014

Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren BVBA

Vertegenwoordigd door

Karel Nijs

Bedrijfsrevisor en revisor erkend door de FSMA voor lCB's

Zaakvoerder"

Voormelde verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor "Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren BVBA" zullen worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, samen met een afschrift van deze akte, als voorgeschreven door artikel 783 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist vervolgens de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen, zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, zodat zij de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aanneemt het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en boekhouding die door de V.O.F. werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnumnner 0836.686.396 waaronder de V.O.F. ingeschreven is in de Kruispuntbank voor ondernemingen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "Flabicom".

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist, met ingang van 16/05/2014, de zetel te verplaatsen naar 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 7«

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering ontslaat niet eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan, houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel der vennootschap, opgemaakt op twee april tweeduizend veertien in uitvoering van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, met aangehechte samenvattende staat over de actieve en passieve toestand afgesloten per vijftien januari tweeduizend veertien, daar de aanwezige vennoten erkennen afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering beslist het doel van de vennootschap aan te passen als volgt, zodat het volgende activiteiten omvat:

"Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of bij deelneming, alle hoegenaamde roerende en onroerende verrichtingen te doen, namelijk te kopen, verkopen, huren en verhuren, laten bouwen, verbouwen, het uitbaten en het in waarde brengen van eigendommen en gronden, alsmede het ontwikkelen en realiseren van verkavelingen en andere onroerende projecten.

Het uitvoeren van aile infrastructuur- en uitrustingswerken van gronden met het oog op de verkaveling en de valorisatie ervan.

De coördinatie van aile bouw- en verbouwingswerken met hun binnenhuisinrichting en voltooiing.

Het uitvoeren van studies, schattingen, expertisen voor gronden, gebouwen en installaties.

Bemiddeling inzake verhuring en overdracht van handelszaken.

Het verschaffen van rechtstreekse en onrechtstreekse vermogensvoordelen aan haar zaakvoerder(s).

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, bebouwing, huur en verhuring ervan, de leasing en de uitbating, kortom aile verrichtingen doen van onroerende aard.

Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin ondermeer begrepen het verstrekken van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand en adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair, enzovoort.

Het beheren van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zefs in hoedanigheid van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

De makelaardij en bemiddeling, aan- en verkoop en verhuring betreffende handelsfondsen, dit in de ruimste zin van het woord.

De makelaardij en bemiddeling betreffende de aan- en verkoop en verhuring van alle onroerende goederen in de ruimste zin van het woord.

De makelaardij en bemiddeling betreffende totstandkoming tussen verschillende partijen aangaande leningen, kredietopeningen en verzekeringspassen, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

Zij mag aile industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende bewerkingen mogen doen die de eigenschap hebben dit doel uitte voeren, te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij zal belangstelling mogen hebben voor alle gelijkaardige zaken die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verbinden.

Zij mag ondermeer belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met gelijkwaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

TIENDE BESLISSING

De vergadering stelt, artikel per artikel, de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast, tengevolge waarvan de beslissing tot omzetting definitief is geworden bij toepassing van artikel 782 van het Wetboek van vennootschappen, welke statuten zullen luiden als volgt:

-NAAM

De vennootschap draagt de naam "Habicom%

Deze naam moet steeds - op alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap  vermeld warden, evenals de woorden 'besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' of het letterwoord 'BVBA', en het ondernemingsnummer, in voorkomend geval voorafgegaan door de afkortingen BTW of BTW BE,

-DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd, Ze verwerft rechtspersoonlijkheid op datum van neerlegging ter griffie.

-ZETEL

De zetel is gevestigd te 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 7 , en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

-DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of bij deelneming, alle hoegenaamde roerende en onroerende verrichtingen te doen, namelijk te kopen, verkopen, huren en verhuren, laten bouwen, verbouwen, het uitbaten en het in waarde brengen van eigendommen en gronden, alsmede het ontwikkelen en realiseren van verkavelingen en andere onroerende projecten.

Het uitvoeren van alle infrastructuur- en uitrustingswerken van gronden met het oog op de verkaveling en de valorisatie ervan.

De coördinatie van alle bouw- en verbouwingswerken met hun binnenhuisinrichting en voltooiing.

Het uitvoeren van studies, schattingen, expertisen voor gronden, gebouwen en installaties.

Bemiddeling inzake verhuring en overdracht van handelszaken.

Het verschaffen van rechtstreekse en onrechtstreekse vermogensvoordelen aan haar zaakvoerder(s).

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, bebouwing, huur en verhuring ervan, de leasing en de uitbating, kortom alle verrichtingen doen van onroerende aard.

Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin ondermeer begrepen het verstrekken van " technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand en adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair, enzovoort.

Het beheren van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in hoedanigheid van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

De makelaardij en bemiddeling, aan- en verkoop en verhuring betreffende handelsfondsen, dit in de ruimste zin van het woord.

De makelaardij en bemiddeling betreffende de aan- en verkoop en verhuring van alle onroerende goederen in de ruimste zin van het woord.

De makelaardij en bemiddeling betreffende totstandkoming tussen verschillende partijen aangaande leningen, kredietopeningen en verzekeringspolissen, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

Zij mag alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende bewerkingen mogen doen die de eigenschap hebben dit doel uit te voeren, te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

Zij zal belangstelling mogen hebben voor alle gelijkaardige zaken die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verbinden.

Zij mag ondermeer belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met gelijkwaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

-KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is volledig

geplaatst.

Het is verdeeld in honderd twintig (120) aandelen met stemrecht zonder aanduiding van nominale waarde.

-BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

-GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet elk jaar worden bijeengeroepen op de laatste

vrijdag van de maand maart om negentien uur.

-VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse

vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een

gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Hij kan daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale

handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per

brief, telefax of elektronische post aan een medevennoot of een derde volmacht geven hem op een

welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon

met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van

de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen

door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven aile aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht

uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

-BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daarop

volgende jaar.

-BESTEMMING VAN DE WINST

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om het wettelijke reservefonds te vormen,

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de

daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd

of op een andere wijze wordt verdeeld of bestemd.

-ONTBINDING-VEREFFENING

Het netto actief van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen, in voorkomend

geval rekening houdend met de ongelijke volstorting van de aandelen,

ELFDE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder, met ingang van 16/06/2014, van mevrouw

VAN DEN STEEN Caroline Anne, geboren te Wilrijk op tien mei negentienhonderdvijfentachtig, wonend te

2640 Mortsel, Lindenlei 19.

De vergadering beslist in haar plaats tot gewone zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid te benoemen voor onbepaalde duur: de heer Naranjo Decamps, voornoemd, hier aanwezig,

die verklaart dit mandaat te aanvaarden, en te bevestigen dat de uitoefening van deze functie hem niet

verboden is ingevolge enige wettelijke maatregel.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

TWAALFDE BESLISSING

Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen beslist de vergadering in de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geen commissaris te benoemen.

DERTIENDE BESLISSING

De vergadering verleent aile volmachten aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van wat voorafgaat.

VEERTIENDE BESLISSING

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"Adams Accountants & TaxAdvisers", gevestigd te 2640 Mortsei, Liersesteenweg 21, vertegenwoordigd door

mevrouw Caroline Adams, voor de vervulling van alle formaliteiten in naam en voor rekening van de

vennootschap bij de erkende ondememingsloketten, BTW administratie en overige administratieve besturen.

" .`

i~

Voor-

behouden

| aan het

Voor ontiedend uittreksel De notaris

Tom Bogaert

- afschrift akte +

- verslag van de zaakvoerder

' verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

.. . --   .

Op de iaatsteWz van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheidnotaris,

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoodigen

09/06/2011
ÿþLuik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



j..1,--dr-g; Ferri ~ t ^ `~s~~ l'Q~ e,

.~ _

, .~ .,,~~" i~~r~

,.

Griffie 2 7 MEI 2011

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1

+11085867*

Ondernemingsnr : 36 S'g 396

Benaming : "CARONA"

(voluit)

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Lindenlei 19

2640 Mortsel

Onderwerp akte :VOF: oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Tom Bogaert te Wilrijk-Antwerpen op 2510512011, ter registratie neer te leggen op het zevende registratiekantoor te Antwerpen, houdende oprichting van een vennootschap met volgende kenmerken:

-VENNOTEN

1. De heer DECAMPS Naranjo, ongehuwd, geboren te Rumst op 31/05/1977 en;

2. Mevrouw VAN DEN STEEN Caroline Anne, ongehuwd, geboren te Wilrijk op 10/05/1985,

wettelijk samenwonend te 2640 Mortsel, Lindenlei 19.

-RECHTSVORM

Vennootschap Onder Firma

-NAAM

"CARONA"

-ZETEL

2640 Mortsel, Lindenlei 19

-DOEL

De vennootschap heeft lot doel:

Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of bij deelneming, alle hoegenaamde roerende en

onroerende verrichtingen te doen, namelijk te kopen, verkopen, huren en verhuren, laten bouwen, verbouwen,

het uitbaten en het in waarde brengen van eigendommen en gronden, alsmede het ontwikkelen en realiseren

van verkavelingen en andere onroerende projecten.

Het uitvoeren van alle infrastructuur- en uitrustingswerken van gronden met het oog op de verkaveling en de

valorisatie ervan.

De coördinatie van alle bouw- en verbouwingswerken met hun binnenhuisinrichting en voltooiing.

Het uitvoeren van studies, schattingen, expertisen voor gronden, gebouwen en installaties.

Bemiddeling inzake verhuring en overdracht van handelszaken.

Het verschaffen van rechtstreekse en onrechtstreekse vermogensvoordelen aan haar zaakvoerder(s).

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud,

de verbouwing, bebouwing, huur en verhuring ervan, de leasing en de uitbating, kortom alle verrichtingen doen

van onroerende aard.

Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin ondermeer begrepen het verstrekken van

technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand en adviezen, het optreden als tussenpersoon,

agent, commissionair, enzovoort.

Het beheren van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs

in hoedanigheid van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of

ondernemingen.

Zij mag alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende bewerkingen mogen doen die de

eigenschap hebben dit doel uit te voeren, te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

Zij zal belangstelling mogen hebben voor alle gelijkaardige zaken die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met

haar doel verbinden.

Zij mag ondermeer belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een

andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met gelijkwaardig of aanverwant doel of die de

ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij

_ mag. haar_onroerende.goederen .in hypotheek_stellen_en.al, haar_andere_goederen,_ met. inbegrip.van_het.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere

verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft

-DUUR

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van negen maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

-VERMOGEN

Het maatschappelijk vermogen bedraagt driehonderd euro (¬ 300,00) waarvoor honderd twintig (120) deelbewijzen werden uitgereikt.

Het aandeel van iedere vennoot in het maatschappelijk vermogen wordt bepaald in evenredigheid met de waarde van de inbrengen die ieder van hen gedaan heeft.

Aldus bezit als aandeel in de vennootschap :

- de oprichter sub 1. tweeënzeventig (72) deelbewijzen, ingevolge inbreng door hem gedaan van honderd tachtig euro (¬ 180,00).

- de oprichter sub 2. : achtenveertig (48) deelbewijzen, ingevolge inbreng door haar gedaan van honderd twintig euro (E 120,00).

Voormelde inbrengen, die door de oprichters uitdrukkelijk werden aanvaard, vormen het maatschappelijk vermogen dat driehonderd euro (E 300,00) bedraagt.

De vennoten worden eigenaars van het maatschappelijk vermogen in voormelde verhouding en zullen in diezelfde verhouding delen in alle winsten en verliezen.

Aanwending van het vermogen

Buiten eenparige toestemming van de overige vennoten, mogen de gelden gestort op de zichtrekening van de vennootschap enkel teruggevorderd worden door een vennoot, mits deze zes maanden vooraf de

vennootschap hiervan verwittigt per aangetekende brief.

Ingeval van uittreding door een vennoot deelt deze pro rata in de winsten tot op de datum van de laatst goedgekeurde jaarrekening.

-BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doet.

De statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden bij eenparig besluit van alle vennoten. -VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt door hen of één van hen aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel. Deze verbintenissen zullen geacht worden van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven. Het bovenstaande geldt eveneens voor zulke verbintenissen die worden aangegaan tussen de datum van oprichting van de vennootschap en de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

-BENOEMING EERSTE ZAAKVOERDER(S)

Tot gewone zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur, mevrouw Caroline Van Den Steen, voornoemd, die dit mandaat aanvaardt en bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is ingevolge enige wettelijke maatregel. Het mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

-GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Wordt elk jaar bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand maart om negentien uur.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

-BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daarop volgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid tot dertig september tweeduizend en twaalf.

-BESTEMMING RESULTAAT

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten alleen kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld volgens de gerechtigheden als bepaald in artikel 6 van de statuten.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

De eventuele verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

- VEREFFENAARS  LIQUIDATIESALDO

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan één of meer vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de

-algemene-vergadering hoeven te vragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens de gerechtigheden bepaald in artikel 6 van de statuten.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding gedragen worden door de vennoten.

-BIJZONDERE VOLMACHT

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan ADAMS Accountants & TaxAdvisers BVBA, te Mortsel, Liersesteenweg 21, de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, de KBO, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot in de plaatsstelling.

Voor ontledend uittreksel

De Notaris

Tom Bogaert

afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-'behouden aan het Belgisch Staatsblad

19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 15.11.2016, NGL 13.12.2016 16699-0295-017

Coordonnées
HABICOM

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 292 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande