HABRUGRO BELGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HABRUGRO BELGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.940.060

Publication

20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 13.06.2013 13182-0144-015
12/04/2013
ÿþ mod 11,1

rt



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor- behoud( aan ha Belgisc Staatsbl lI N~IIIBIDIII~II~I II fleargoleerf fer n 'ffre ver r!° Rrûchfbaall van E®,ipkujfiL, Antycelïaq ee

*13057585





Griffie û 3 APR. 2013





Ondememingsnr: 0447.940.060 Benaming (voluit) : Habrugro Belgie

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leopold de Waelplaats 6

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: OMZETTING KAPITAAL IN EURO & AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE DER AANDELEN -WIJZIGING DOEL  ACTUALISATIE STATUTEN & GOEDKEURING NIEUWE TEKST DER STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 2810312013, gehouden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

,;1/EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro, zodat het voortaan achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (18,592,01e) bedraagt. De vergadering beslist! tevens de nominale waarde der aandelen af te schaffen. 21TWEEDE BESLISSING

,; De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van het verslag van de zaakvoerder, vermits de vennoten; = erkennen er een afschrift van te hebben ontvangen, met als bijlage de staat van activa en passiva der! ;; vennootschap afgesloten op één en dertig december tweeduizend en twaalf.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden, te herschrijven en integraal te vervangen; doof volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

1. Het vermogensbeheer voor eigen rekening in de ruimste zin van het woord. Hieronder is te verstaan alle! daden van koophandel verband houdend met beleggingsobjecten, zowel van roerende als van onroerende; aard. Deze bedrijvigheid omvat ondermeer,:

A. Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het, doen bouwen of verbouwen, promotie van onroerende goederen, evenals grond- en projectontwikkeling en alle; welKdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende; leasing, en de advisering omtrent de hier genoemde activiteiten. De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben;, Il op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouw-voltoolingswerken door onderaannemers.

B. De handel in het algemeen en het vervaardigen of laten vervaardigen van alle producten en materialen en;; materieel, die verband houden met de voormelde activiteiten.

Als tussenhandelaars en makelaars van goederen het leggen van contacten tussen fabrikanten en handelaars; in het binnen- en buitenland, C, Het verlenen van alle leningen en kredieten aan alle derden en/of het in hypotheekstellen van haar onroeren-,; de goederen, en het in pand stellen van al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds en het;) verlenen van borgstelling voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor;: haarzelf als van alle derden.

l; D, Het uitbaten van een onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens en van een instelling in andere maatschappijen belangen heeft om hun beheer te controleren of er een deel in te hebben, inzake!' beheren of mede-beheren van andere ondernemingen, een en ander met uitsluiting van die activiteiten die het; voorwerp uitmaken van bijzondere vergunningen en reglementering krachtens de wetgeving op het vennogensbeheer en de kredietinstellingen.

Zich bezighouden met de handel in en het beheer van roerende goederen, beleggingsgoederen en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

2. De import en export, groothandel en kleinhandel, aan- en verkoop in menigvuldige goederen. Ais tussenhandelaars en makelaars van goederen, het leggen van contacten tussen fabrikanten en handelaars in het binnen- en buitenland.

3. Het geven van advies op het vlak van management, financiën, beheer en dergelijke meer in de ruimste zin van het woord, niet beperkt tot advisering inzake vastgoedtransacties in de ruimste zin van het woord.

4r Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, al dan niet door middel van de uitoefening van een bestuursmandaat.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking eivan te bevorderen, uitgezonderd de activiteiten die onderworpen zijn aan bijzondere beroepsreglementering of wetgeving."

3IDERDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, de actuele vennootschapsterminologie en het Wetboek van Vennootschappen; tevens worden de overbodige dan wel achterhaalde bepalingen geschrapt en met het oog op de coördinatie worden de artikelen hernummerd waarna de vergadering de nieuwe tekst van de statuten, artikel per artikel, goedkeurt.

Ver.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

1)0e handelsvennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam: "HABRUGRO BELGIË".

2) Het doel van de vennootschap is in de statuten letterlijk omschreven als volgt :

"De vennootschap heeft tot doel:

1. Het vermogensbeheer voor eigen rekening in de ruimste zin van het woord. Hieronder is te verstaan aile daden van koophandel verband houdend met beleggingsobjecten, zowel van roerende als van onroerende aard. Deze bedrijvigheid omvat onder meer:

A. Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie van onroerende goederen, evenals grond- en projectontwikkeling en alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing, en de advisering omtrent de hier genoemde activiteiten.

De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouw-voltooiingswerken door onderaannemers.

B. De handel in het algemeen en het vervaardigen of laten vervaardigen van alle producten en materialen en materieel, die verband houden met de voormelde activiteiten.

Als tussenhandelaars en makelaars van goederen het leggen van contacten tussen fabrikanten en handelaars in het binnen- en buitenland

C. Het verlenen van aile leningen en kredieten aan alle derden en/of het in hypotheekstellen van haar onroerende goederen, en het in pand stellen van al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds en het verlenen van borgstelling voor aile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als van aile derden.

D. Het uitbaten van een onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens en van een instelling die in andere maatschappijen belangen heeft om hun beheer te controleren of er een deel in te hebben, inzake beheren of mede-beheren van andere ondernemingen, een en ander met uitsluiting van die activiteiten die het voorwerp uitmaken van bijzondere vergunningen en reglementering krachtens de wetgeving op het vermogensbeheer en de kredietinstellingen.

Zich bezighouden met de handel in en het beheer van roerende goederen, beleggingsgoederen en kunstvoorwerpen.

2. De import en export, groothandel en kleinhandel, aan- en verkoop in menigvuldige goederen. Als tussenhandelaars en makelaars van goederen, het leggen van contacten tussen fabrikanten en handelaars in het binnen- en buitenland.

3. Het geven van advies op het vlak van management, financiën, beheer en dergelijke meer in de ruimste zin van het woord, niet beperkt tot advisering inzake vastgoedtransacties in de ruimste zin van het woord.

4. Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, al dan niet door middel van de uitoefening van een bestuursmandaat.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen, uitgezonderd de activiteiten die onderworpen zijn aan bijzondere beroepsreglementering of wetgeving."

3) De vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Leopold de Waelplaats 6

4) De vennootschap is opgericht op 06/08/1992 voor onbepaalde duur.

5) Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (18.592,01¬ ). Het is volledig geplaatst en verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

}

Voor- mod 11.1

J` behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



6) Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op één en dertig december van datzelfde jaar.

7) De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag,

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd waaien indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

8) Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: de heer Frédéric KRANSFELD, voornoemd, aan wie de macht wordt gegeven om alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging en/of verbetering van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister en b! de BTW-administratie.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte + aangehecht één volmacht

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111!11IIIIIIIII111111111 11111

*12184369*

bei

Be Sta.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

ven Koraori_znrfr?f te Antwerpen, op

Griffie 3 OKT. 70

7 . Ondernemingsnr : 0447.940.060

Benaming

(voluit) : Habrugro België

(verkort)

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schildersstraat 2 - 2000 Antwerpen

(volleclig adres)

Onderwerp akte Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de raad van bestuur van 30 augustus 2012 blijkt dat de maatschappelijke zetel van dei vennootschap wordt verplaatst van Schildersstraat 2 in 2000 Antwerpen naar Leopold de Waelplaats 6 in 2000; Antwerpen, per 1 september 2012.

Getekend,

" Leonardus de Haas,

Zaakvoerder.

Op cie laatste blz. van Lulli 8, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumentena-de notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd cle rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 17.07.2012 12310-0028-015
08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 30.06.2011 11257-0597-015
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 28.06.2010 10264-0012-015
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 27.08.2009 09681-0208-016
02/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 27.08.2008 08643-0128-016
26/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 19.09.2007 07728-0172-016
30/10/2006 : TU069860
28/07/2006 : TU069860
04/07/2005 : TU069860
27/07/2004 : TU069860
15/07/2003 : TU069860
03/09/2002 : TU069860

Coordonnées
HABRUGRO BELGIE

Adresse
LEOPOL DE WAELPLAATS 6 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande