HAD BEHEER B.V.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAD BEHEER B.V.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.585.593

Publication

30/01/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie valydyte_

RGELECID- -»

II CrtuFriE RECHi't

16 .'JAN, 1U rd

f

KOOPHANDEL TURNI.1OUT

De gritfi. r

GriTTie

" -~- - --" ~" -~



u i is





Op de laatste blz. van luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0ndernemingsnr: BE0848.585.593

Benaming (voluit) : HAD BEHEER B.V.

(verkort): *

Rechtsvorm : besloten vennootschap naar Nederlands Recht

Zetel : Gelmelstraat 74 bus G

2320 Hoogstraten

Onderwerp akte :BVBA: vereffening

Uit het proces verbaal van buitengewone algemene vergadering, gehouden voor geassocieerd notaris Luc DEJONGH te Kalmthout van 19 december 2012, geregistreerd twee bladen, drie verzendingen te , Brasschaat, Registratie 11 op 24 december 2012, beek 190, blad85, vak 10, Ontvangen ; vijfentwintig. euro (25 ¬ ) getekend : de wn eerstaanwezend inspecteur J. Rombouts dat :

1° kennis werd genomen van het bijzonder verslag opgesteld door het bestuursorgaan met betrekking tot,, de ontbinding met onmiddellijke sluiting van de vennootschap en van de staat van activa en passiva' afgesloten per 15 oktober 2012.

2° kennis werd genomen van het verslag van de heer Frank Graré bij het kantoor BVBA Bedrijfsrevisor, Graré & Co te 2600 Antwerpen - Berchem, Elisabethlaan 2 over de staat van activa en passiva,

3° de vennootschap werd ontbonden met onmiddellijke vereffening gelet op het feit dat

-/ er geen vereffenaar werd aangesteld,

-f bij zijn weten alle passiva werden aangezuiverd,

-f dat de activa reeds door de enige vennoot zijn overgenomen, terwijl deze er zich onvoorwaardelijk toe verbindt alle eventuele nog niet gekende passiva voor zijn rekening te nemen.

4° de vennootschap ophoudt te bestaan vanaf 19 december 2012E

5° de boeken en bescheiden gedurende vijf jaar bewaard worden te 2320 Hoogstraten, Gelmelstraat 74- bus G.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Anne Verstraslen en Hilde Crijns van de Verenigde. Fiduciaire te Mechelen en hun aangestelden en gevolmachtigden met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en., die elk afzonderlijk kunnen handelen, om zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige' akten alle formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW - administratie, de belastingdiensten en alle andere overheidsstellingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Luc Dejongh te Kalmthout

Mee neergelegd : afschrift akte, uittreksel, volmacht, verslag bestuursorgaan, verslag revisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/09/2012
ÿþOndernemingsnr : (08(-18 .5C:5

. S 3

Benaming (voluit) ; HAD Beheer B.V.

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gelmelstraat 74 bus G

2320 Hoogstraten

Ontderwer " akte ..BVBA: wijziging

Uit een akte op 16 augustus 2012 verleden voor Francis De Boungne, geassocieerd notaris te Kalmthout, geregistreerd twee bladen nul verzendingen te Brasschaat; Registratie Il de 21 augustus 2012; Boek 190, blad 23 vak 19; Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR); De wn eerstaanwezend Inspecteur, J. Rombouts, blijkt dat de voorzitter het volgende heeft uiteengezet:

- De vennootschap krachtens artikel 17 van haar statuten rechtsgeldig vertegenwoordigd wordt door elke zaakvoerder.

- Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap de dato 14 augustus 2012 werd besloten de zetel van werkelijke leiding van de vennootschap over te brengen naar België, 2320 Hoogstraten, Gelmelstraat 74 bus G.

- Overeenkomstig de Nederlandse wetgeving de overbrenging van de zetel van werkelijke leiding naar België niet haar ontbinding tot gevolg heeft,

- De vennootschap door de overbrenging van haar zetel van werkelijke leiding naar België onderworpen is aan de Belgische wet.

- De vennootschap zich onderwerpt aan de regels betreffende de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht daar de vorm van de Nederlandse vennootschap het dichtst aanleunt bij deze van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht. De bepalingen van de statuten van de vennootschap, in de mate ze strijdig zijn met de Belgische wetgeving worden voor niet geschreven gehouden.

- De vennootschap een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is onder de benaming " HAD Beheer B.V. ", statutair gevestigd te Breda (Nederland) en met zetel van werkelijke leiding te 2320 Hoogstraten, Gelmelstraat 74 bus G.

- Het doel van de vennootschap luidt, niet dien verstande evenwel dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten en andere bijzonder gereglementeerde beroepen of activiteiten blijft: a. hef beleggen in-, het verwerven van-, het administreren van-, en het

beheren en exploiteren van effecten, (hypothecaire) vorderingen, registergoederen en andere vermogensbestanddelen;

b, het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met, het voeren van de directie over, het financieren en mede financieren van andere ondernemingen en vennootschappen, van welke aard ook;

c. het verstrekken en aangaan van geldleningen, het zich als hoofdelijk medeschuldenares verbinden voor de schulden van derden, het verbinden van de vennootschap als borg en/of haar op enige wijze doen garant staan voor schulden of persoonlijke verplichtingen van derden, alsmede het vestigen van zekerheidsrechten op bestanddelen van het vermogen van de vennootschap voor gelijke schulden of

verplichtingen van derden;

d. het afsluiten, beheren, en uitvoeren van kapitaalverzekeringen en van pensioen-, stamrecht- en. lijfrente-overeenkomsten, mits dit niet leidt tot de uitoefening van het levensverzekeringsbedrijf in de zin van artikel I lid I letter e van de wet Toezicht Verzekeringsbedrijf

Op de laatste blz. van Lt.LLg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I II 101 11

*12157711*

II

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d akte

NEERGE1 Feil

GRIFFIE RECHTBANK VAN

i i SEP, 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

e, het verstrekken van ' adviezen op het gebied van management en organisatie van, het ondersteunen en begeleiden van het management van en het voeren van management bij andere ondernemingen en vennootschappen;

f, het verrichten van al datgene, wat met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zin, alles ln de ruimste zin.

- Het geplaatst en gestort kapitaal een miljoen negenhonderd tweeënvijftigduizend euro (¬ 1.952.000,-) bedraagt.

- De vennootschap bestuurd wordt door één of meerdere zaakvoerders (ook algemeen directeur

genoemd), en krachtens artikel 17 van de statuten de vennootschap rechtsgeldig

vertegenwoordigd wordt door haar zaakvoerder.

- Er in België geen commissaris werd benoemd.

- Het boekjaar samen valt met het kalenderjaar.

- De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

- Het lopende boekjaar afgesloten zal worden op 31 december 2012.

- Besloten wordt de jaarlijkse algemene vergadering te houden op de laatste vrijdag van de maand mei om 17.00 uur.

- Het mandaat van de heer Johannes Adrianus Josephus VAN VELZEN, geboren te Breda (Nederland) op 23 april 1968, wonende te 2320 Hoogstraten, Gelmelstraat 74 bus G als zaakvoerder bevestigd wordt. De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn.

Krachtens de statuten is aan hem volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte,

- De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering.

- Elk aandeel heeft recht op één stem.

- winst

De winst staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering.

De vennootschap kan aan de aandeelhouders en andere gerechtigden tot de voor uitkering vatbare winst slechts uitkeringen doen voor zover het eigen vermogen groter is dan het gestorte en opgevraagde deel van het kapitaal vermeerderd met de reserves die krachtens de wet moeten worden aangehouden.

Uitkering van winst geschiedt na de vaststelling van de jaarrekening waaruit blijkt dat zij geoorloofd is

Bij de berekening van de winstverdeling tellen de aandelen die de vennootschap in haar eigen kapitaal houdt niet mede, tenzij deze -aandelen belast zijn met een vruchtgebruik of pandrecht of daarvan certificaten zijn uitgegeven ten gevolge waarvan het winstrecht toekomt aan de vruchtgebruiker, de pandhouder of de houder van die certificaten.

Certificaten die de vennootschap houdt of waarop de vennootschap een beperkt recht heeft op grond waarvan zij gerechtigd is tot de winstuitkering, tellen bij de berekening van de winstverdeling eveneens niet mee.

- liquidatie

1. Na ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zaakvoerders aangesteld als vereffenaars, tenzij de algemene vergadering anders bepaalt.

2. Gedurende de vereffening blijven de bepalingen van deze statuten zoveel mogelijk van kracht. Het daarin bepaalde omtrent bestuurders is dan van toepassing op de vereffenaars.

3. Hetgeen na de voldoening van de schuldeisers van het vermogen van de ontbonden vennootschap is overgebleven wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders in verhouding tot ieders bezit aan aandelen.

4. De vennootschap blijft na haar ontbinding voortbestaan voor zover dit tot vereffening van haar vermogen nodig is.

Voor beknopt uittreksel,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte met volmacht.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM)

----- -.----- ------- --

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HAD BEHEER B.V.

Adresse
GELMELSTRAAT 74, BUS G 2320 HOOGSTRATEN

Code postal : 2320
Localité : HOOGSTRATEN
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande