HAEST

LV


Dénomination : HAEST
Forme juridique : LV
N° entreprise : 861.571.321

Publication

06/03/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
16/01/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
28/10/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
01/08/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
01/07/2011
ÿþmod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d

be

B St

I1I1I Hill 1110111111111 1I 01111111 lOI 11I

*11099175*

EERGELEGD

__ - z " 1' AN

2 '.1 JUNI 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Ondernemingsnr : 0861.571.321

"

ol

:;

HAEST landbouwvennootschap

Benaming : (voluit]

"

"

"

"

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN "

"

NATURA

"

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip Michoel te Hoogstraten op dertig maart tweeduizend en elf,; geregistreerd te Turnhout Registratie, op zeven april daarna, deel 673, blad 75, vak 10, Ontvangen vijfentwintig: euro, voor de E.a. Inspecteur wn, getekend, Lou DAMS, dat:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de: landbouwvennootschap "HAEST', met maatschappelijke zetel te 2321 Hoogstraten/Meer, Terbeeksestraat +46,: ondernemingsnummer 0861.571.321 rechtspersonenregister Turnhout.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

1/ Afschaffing van de nominale waarde van aandelen.

De waarde van de aandelen zullen worden uitgedrukt in functie van hun fractiewaarde in verhouding tot het; maatschappelijk kapitaal.

2/ Verhoging van het kapitaal met dertigduizend euro, om het te brengen naar zesendertigduizend' tweehonderd euro met uitgifte van duizend tweehonderd nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

De inbrenger, met name de heer ROMBOUTS Luc Jozef Catharina, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van onderhavige vennootschap en inbreng te doen van: BESCHRIJVING IN TE BRENGEN ONROEREND GOED:

ONDER HOOGSTRATEN derde afdeling MEER

Stallen gebouwd en gelegen te 2321 Hoogstraten/Meer, Terbeeksestraat +46, gekadastreerd volgens titel onder sectie E nummer 247/C en thans volgens kadastrale legger van 5 februari 2011 onder sectie E nummer: 2471E (artikel kadastrale legger 3140).

Voor de waardering van de in te brengen onroerende goederen wordt verwezen naar het verslag van de: heer Porto-Carrero Jozef, erkend accountant IAB van 28 maart 2011, en hebbende een totale inbrengwaarde: van dertigduizend euro.

1. De inbrenggenietende vennootschap verkrijgt vanaf heden de eigendom van voorschreven goed (opstallen), hetwelk, behoudens tijdige verlenging van het bestaande recht van opstal, van rechtswege zalj uitdoven op 20 mei 2026, waardoor de opstallen in eigendom zullen overgaan op de grondeigenaar.

De inbrenggenietende vennootschap verkrijgt op heden het genot en het vrije gebruik van voorschreven goed en dit voor de duur van haar eigendomsrecht.

2. Voorschreven goed wordt ingebracht rekening houdende met de staat en gelegenheid waarin de: opstallen zich thans bevinden en uitstrekken, zonder enige uitzondering noch voorbehoud en zonder waarborg der uitgedrukte grootte, en het verschil in min of meer al overtrof het eenitwintigste, blijft in voor- of nadeel vang de inbrenggenietende vennootschap.

3. De inbrenggenietende vennootschap moet betalen alle belastingen en alle andere zakelijke lasten in: hoofde van voorschreven goed dragen.

4. Voorschreven eigendom wordt ingebracht met alle zichtbare en verborgen gebreken betreffende dit; : eigendom, zonder dat de inbrenger tot vrijwaring gehouden is.

Vervolgens verklaart de heer ROMBOUTS Luc Jozef Catharina voornoemd, alhier aanwezig, voormelde' inbreng te doen in deze vennootschap, nadat hij heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn zowel van de: statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze: vergadering zijn ingeschreven.

c. Vastslellinq van de daadwerkelüke verwezenliikina van de kaDitaalverhoaina

" De voornoemde kapitaalverhoging is definitief, en het kapitaal werd daadwerkelijk gebracht op: zesendertigduizend tweehonderd euro (¬ 36.200,00) wordt gebracht, met creatie van duizend tweehonderd; aandelen_ op_ naam .van_.de._ heer_ ROMBOUTS_ Luc__JozefCatt>!arina voornoemd,__volledig__volgestort,.j.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Rechtsvorm :

landbouwvennootschap

Zetel :

Terbeeksestraat 46

2321 Hoogstraten (Meer)

~ " p mod 2

`Voor-' binóuden aan het Belgisch Staatsblad

zonder nominale waarde en welke identiek aan de reeds bestaande aandelen en die aldus dezelfde rechten en voordelen bieden.

3/ Aan de beherende vennoot worden alle bevoegdheden verleend, om de voorgaande besluiten uit te voeren of te laten uitvoeren.





4/ Bijzondere volmacht wordt verleend áârrAC/s Accountànts, kantoorhoudende te 2380 Ravels, Grote Baan 201, evenals aan haar bedienden, aangestélden of lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de diensten van de Belastingen: ovér de 'Toegevoegde Wààrdé, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen. s'°.r;''.

5/ Aanpassing en coürdinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen, en overeenkomstig de wijzigingen van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Jan MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HAEST

Adresse
TERBEEKSESTRAAT 46 2321 MEER

Code postal : 2321
Localité : Meer
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande