HAIR STYLE BLADI

Société en commandite simple


Dénomination : HAIR STYLE BLADI
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 537.677.334

Publication

04/09/2013
ÿþOndernemingsnr " Benaming

(VJkr.iit) :

(verkort):

ldad Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank t~RBet I~y';~: ~~ van ~

op fi Ailb 21)1~ ;

Griffie Do GrJffree

53 6 334-

Hair Style Bladi

1111 *13136071* 111

Rechtsvorm : Gewond Commanditaire Vennootschap

Zetel : Abdijstrat 154 - 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Statuten

Oprichting

Op 26 augustus 2013 hebben de heren El Boukhrissi Taoufik, wonende te 2610 Antwerpen in de Daniël Herreynslaan 124 en Hack tui Mohammed, wonende te 2140 Antwerpen in de Kattenberg 82/A en EI Boukhrissi Balkacem, wonende te 2020 Antwerpen in de Abdijstraat 175, besloten bij onderhandse akte een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten waarvan de statuten luiden als volgt:

Artikel 1

De vennootschap is een Gewone Commanditaire Vennootschap met de benaming Hair Style Bladi.

Artikel 2

De Vennootschap bestaat voor onbepaalde duur..

Artikel 3

De zetel bevindt zich te 2020 Antwerpen, Abdijstraat 154 en kan bij besluit van de zaakvoerder (s) verplaatst worden.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel:

" Kapsalon

Dit zonder enige beperking en in de meest uitgesproken betekenis eveneens alles wat hiermede rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat. In het kader van haar activiteit mag zij aile mobilaire, immobilaire, financiële, industriële en hypothecaire verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden en van dien aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag alle beheer- en bestuursfuncties als ook alle mandaten in andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag zich borg stellen voor andere natuurlijke- en rechtspersonen. Zij mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of on? het even welke ander wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijke doel.

rK " Irs !aa ste blz van Luik B vcr rnelden . Recto Naam en -hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van dc per: cr

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Artikel 5

Het kapitaal bedraagt 100'euro ( honder euro) en bestaat volledig uit inbreng in gelden.

De heer El Boukhrissi Tac ufik, werkend en onbeperkt aansprakelijk vennoot, brengt 75 euro in en ontvangt hiervoor 75 aandelen. De heer Haddaoui Mohammed, werkend en onbeperkt aansprakelijk vennoot, brengt 20 euro in en ontvangt hiervoor 20 aandelen.

De heer El Boukhrissi Balkacem, stile en beperkt aansprakelijk vennoot, brengt 5 euro in en ontvangt hiervoor 5 aandelen.

Artikel 6

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Artikel 7

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van juni .

Artikel 8

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Indien er meerdere zaakvoerders zijn zullen zij samen het bestuur u toefenen.

Artikel 9

Over de bestemming van het resultaat belsist de algemene vergadering, rekening houdend met de wettelijke bepalingen.

Benoeming: De oprichtingsvergadering benoemt éénparig tot zaakvoerder: de heer El Boukhrissi Taoufik, wonende te 2610 Antwerpen in de Daniël Herreynslaan 124, die zijn mandaat aanvaard.

Overgangsbepalingen: De' oprichtingsvergadering beslist dat het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014 en dat de eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015.

Volmacht: De zaakvoerder geeft volmacht aan SR Accounting, Abdijstraat 158, 1e verdiep te 2020 Antwerpen met macht van indplaatsstelling om:

" Alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels en ambachtenondernemingen bij de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten.

" Alle formaiteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

" De formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheden;

" De formaiteiten te vervullen bij alle nuttige en dienstige registraties bij de Federale Overheidsdiensten Belastingen, RSZ, Registratie en Economie.

EL BOUKHRISSI Taoufik Zaakvoerder

vermelden ' Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de persoioinien) bevoegd cie rec'rtspersoor: ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
HAIR STYLE BLADI

Adresse
ABDIJSTRAAT 154 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande