HALAL INDUSTRIES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HALAL INDUSTRIES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 833.468.342

Publication

13/07/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
16/02/2011
ÿþMod 2.1



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111110111.117!*

V1

beha

aal

Bet, Staa

i

Neergelegd ter griffie van de Rochet* von KoophQnaei re AnrWerpen. op

Griffie lb Fa 2011

08 33 " 460 342

(voluit) : HALAL Industries

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Uitbreidingsstraat 80- 2600 Berchem

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor Eline GOOVAERTS, notaris te Mechelen op 19/01/2011, vôér

registratie uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichters

1. De heer Omar Mohout,geboren te Tamassint Soufla (Marokko) op 23/05/1968,wonende te Stuivenbergbaan 154,2800 Mechelen.

2. "ENERGY DISTRIBUTION AND CONSULTING" afgekort "ENDICO" BVBA met maatschappelijke zetel te Uitbreidingsstraat 80,2600 Berchem. (ondememingsnummer 0876.416.378 - RPR Antwerpen). Hier vertegenwoordigd door haar gewone niet-statutaire zaakvoerder de heer Ludwig Jules Marie Bollaerts, geboren te Leuven op 27/10/1962 (NN 62.10.27-225.46), wonende te Guido Gezellenlaan 10,1910 Kampenhout.

3."C.D.W." BVBA met maatschappelijke zetel te Kaudenaardestraat 35,1700

Dilbeek.(ondernemingsnummer 0869.558.379 - RPR Brussel).Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Christophe De Wit,geboren te Asse op 18/08/1964 (NN 64.08.18-379.93), wonende te Kaudenaardestraat 35,1700 Ditbeek.

4. "ADEBAR" N.V. met maatschappelijke zetel te Baron Carolylaan 45,2500 Lier (ondernemingsnummer 0442.246.952 - RPR Mechelen). Hier vertegenwoordigd door de heer Carlo Ghislaine Maurice Louis Corneille Heylen, geboren te Lier op 25/0911957(NN 57.09.25-045.77), wonende te Baron Carolylaan 45,2500 Lier.

5. De heer Nouhad Neemeh , van Libanese nationaliteit ,geboren te Beirut (Libanon) op 24/02/1959, wonende te POB 45-126 Hazmieh (Libanon), hier vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht hier aangehecht door comparant nummer 1.

6.De heer Piet Van Waes, geboren te Veume op 02/10/1980 (NN 80.10.02-199.36), wonende te Beukendreef 26, 8020 Oostkamp, hier vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht hier aangehecht door comparant nummer 7.

7. De heer Karl Dhont, geboren te Roeselare op 22/05/1970, wonende te Merkemveldweg 28,8210 Loppem.(NN 70.05.22 -267.93)

2.a) Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

b) Naam :HALAL Industries"

3. Zetel : Uitbreidingsstraat 80- 2600 Berchem

4. Doel :

1.In België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en

voor eigen rekening :

-Ontwikkeling,productie,aankoop, commercialisering van voedingswaren en niet-voedingswaren, hun

toepassingen en de daaraan verbonden producten en diensten.

-De aan- en verkoop , in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van dergelijke goederen,

-Het verlenen van adviezen, consulting van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, het organiseren van cursussen en opleidingen, het organiseren van evenementen. Bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies,expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

-Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische,administratieve,economische en algemene leiding van bedrijven.

-De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen; onroerende leasing en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, ruilen,bouwen,verbouwen, verbeteren, uitrusten, aanpassen,verfraaien, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen,prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :

Benaming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

-Het toestaan van leningen aan dochters of andere verbonden vennootschappen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen en ondernemingen.

Verder zal de vennootschap alle industriële, handels-, financiële en burgerlijke operaties mogen uitvoeren die zowel rechtstreeks als onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel of van aard zijn het te begunstigen. Het doel van de vennootschap dient bovendien in zijn meest ruime betekenis geïnterpreteerd te worden en bovendien is het bestuur bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren. Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maat-schappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

5. Duur :

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

6. Geplaatst kapitaal :

210.000 EUR volledig geplaatst is. Het is verdeeld in 21.000 aandelen, zonder nominale waarde die ieder 1/21.000ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volstort

Enerzijds door een inbreng in geld voor een bedrag van 180.000 EUR, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal afgeleverd door Dexia-bank.

Anderzijds door een inbreng in natura van de handelszaak begrijpende installaties, machines,uitrusting, borgtochten in contanten en vorderingen op ten hoogste 1 jaar, samen geschat op 30.000 EUR. Omtrent deze inbreng in natura maakte de revisor Van Cakenberghe, van de BVBA VCLJ Bedrijfsrevisoren op 30 december 2010 een verslag op, waarvan de besluiten letterlijk luiden : "Ons onderzoek laat ons toe volgende besluiten te formuleren :

- het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen.

- De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

- De toegepaste methode van waardering is bedrijfseconomisch verantwoord.

- De waarderingsmethode, zoals voorgesteld door het bestuursorgaan of de oprichters , leidt tot een waarde van 30.000,00 euro welke overeenstemt met de totale fractiewaarde verbonden aan de 3.000 uit te geven aandelen die ais tegenprestatie van de inbreng zullen worden verstrekt. Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Antwerpen,17 januari 2011. Getekend H. Van Cakenberghe Bedrijfsrevisor (zaakvoerder burg. venn. o.v.v. bvba VCLJ BEDRIJFSREVISOREN)".

7. Boekjaar :

Begint op één januari en eindigt op eenendertig december.Het eerste boekjaar loopt tot 31/12/2011.

8. Winstverdeling en reserves- Liquidatiesaldo :

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. deze voorafneming is niet meer verplicht van zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering, en mits de verdeling opgenomen in de aandeelhoudersovereenkomst. De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in vehouding tot hun aandelenbezit, daarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats de laatste zaterdag van de maand mei om 14uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei 2012 om 14 uur.

Er zijn geen bijzondere voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

10. Bestuur

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

a, VoQr-

' beha tlen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de afgevaardigde bestuurder, die alleen optreedt of door 3 bestuurders, die gezamenlijk handelen.Tot bestuurders werden benoemd voor een periode van zes jaar 1. De heer Omar Mohout, geboren te Tamassint Soufla (Marokko) op 23/0511968,wonende te Stuivenbergbaan 154,2800 Mechelen.

2. 'ENERGY DISTRIBUTION AND CONSULTING" afgekort "ENDICO" BVBA met maatschappelijke zetel te Uitbreidingsstraat 80,2600 Berchem. (ondernemingsnummer 0876.416.378- RPR Antwerpen).Hier vertegenwoordigd door haar gewone niet-statutaire zaakvoerder de heer Ludwig Jules Marie Bollaerts,geboren te Leuven op 27/10/1962 (NN 62.10.27-225.46),tevens vast vertegenwoordiger wonende te Guido Gezellenlaan 10,1910 Kampenhout.

3."C.D.W." BVBA met maatschappelijke zetel te Kaudenaardestraat 35,1700

Dilbeek.(ondernemingsnummer 0869.558.379- RPR Brussel).Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Christophe De Wit,geboren te Asse op 18/08/1964 (NN 64.08.18-379.93), tevens vast vertegenwoordiger wonende te Kaudenaardestraat 35,1700 Dilbeek.

4. "ADEBAR" N.V. met maatschappelijke zetel te Baron Carolylaan 45,2500 Lier (ondememingsnummer 0442.246.952). Hier vertegenwoordigd door de heer Carlo Ghislaine Maurice Louis Corneille Heylen, geboren te Lier op 25/09/1957(NN 57.09.25-045.77), tevens vast vertegenwoordiger wonende te Baron Carolylaan 45,2500 Lier.

5. De heer Nouhad Neemeh , van Libanese nationaliteit ,geboren te Beirut (Libanon) op 24/02/19xx, wonende te POB 45-126 Hazmieh (Libanon).

6.0e heer Piet Van Waes, geboren te Veurne op 02/10/1980 (NN 80.10.02-199.36), wonende te Beukendreef 26, 8020 Oostkamp

7. De heer Karl Dhont, geboren te Roeselare op 22/05/1970, wonende te Merkemveldweg 28,8210 Loppem. De heer MOHOUT Omar voomoemd,wordt tevens benoemd tot gedegeleerd bestuurder.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap als college door de meer-derheid van zijn leden, door de afgevaardigd bestuurder die alleen optreedt of door drie bestuurders die gezamenlijk handelen.

Het mandaat van de bestuurders wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Niet aanstelling commissaris

De oprichters verzoeken mij notaris, nog te akteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Overneming van verbintenissen

Bij toepassing van artikel 60 " W.Venn. verklaren de comparanten dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 januari tweeduizend en elf tot op heden. Deze overneming zal maar effect sorteren, vanaf zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft. Verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan art. 60 W.Venn., en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan Wilfried Kums, wonende Beukendreef 40 te 2550 Kontich en zijn aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling te doen van de formaliteiten bij rechtspersonen register en bij de Administratie van BTW, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de KBO te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend notaris Eline Goovaerts

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van oprichtingsakte en volmacht., verslag revisor en verslag oprichters.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/03/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
HALAL INDUSTRIES

Adresse
UITBREIDINGSSTRAAT 80 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande